レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Har kun de varmeste anbefalinger 👏🏻 Anders og Mikkel - friske og energiske med store smil og godt humÞr. Kompetente, hurtige og super positive. En kÊmpe samling stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg valgte Flex/flyt24/7 til at lÞse en mindre transport af arkivmateriale fra 2100 til VestsjÊlland. 5 flyttekasser. Ikke meget ikke lidt, - en situation der dukker op med mellemrum i en tilv... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Super Êrgelig oplevelse. Havde set frem til at kunne fÃ¥ mit kÞle/fryseskab lÞftet op til 2. sal efter en uges ventetid, prisen var sat efter Flexflyt Havde kigget fysisk pÃ¥ opgavende. PÃ¥ dagen,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastic team! We had such a great experience with Flexflyt! The team of three was fast, efficient, and extremely careful with our belongings. Their communication was clear, the price was fair, and... もっず芋る

䌁業情報

1. 匕越し・倉庫保管業

圓該䌁業による蚘述

Vi er dedikeret til at levere en fremragende service, der sÊtter vores kunder i centrum. Vores team består af erfarne og professionelle medarbejdere, der forstår betydningen af en problemfri oplevelse under flytningen. Vi lytter til dine behov og tilpasser vores ydelser for at sikre, at hver flytning er skrÊddersyet til dig. Vi prioriterer kommunikation og transparens, så du altid er informeret og tryg gennem hele processen. Med vores fokus på kvalitet og kundetilfredshed strÊber vi efter at gÞre hver flytning til en positiv oplevelse.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Har kun de varmeste anbefalinger 👏🏻

Har kun de varmeste anbefalinger 👏🏻
Anders og Mikkel - friske og energiske med store smil og godt humÞr.
Kompetente, hurtige og super positive.
En kÊmpe samling stjerner herfra
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎3月19日
5぀星のうち1の評䟡

Super Êrgelig oplevelse

Super Êrgelig oplevelse.
Havde set frem til at kunne få mit kÞle/fryseskab lÞftet op til 2. sal efter en uges ventetid, prisen var sat efter Flexflyt Havde kigget fysisk på opgavende.
På dagen, få timer fÞr aftalt tidsrum steg prisen fra 2400.- til 3400.- pga vÊgten, som Flexflyt godt vidste på forhånd, hmm, men nu skulle det kÞleskab op. Jeg hÞrer ikke mere og ingen dukker op efter aftalen, men bliver i stedet ringet op af en god ven til Flexflyt som tilbyder at lÞfte kÞleskabet op for 5000.- men ikke fÞr om fem dage.
Godt nok dårlig stil og stadig ikke noget kÞle/fryseskab i lejligheden.

2025幎10月24日

Fantastic team!

Fantastic team!
We had such a great experience with Flexflyt! The team of three was fast, efficient, and extremely careful with our belongings. Their communication was clear, the price was fair, and their teamwork and positive energy made the whole moving day so much easier. Always smiling and professional—highly recommend them!

2025幎9月17日

TrovÊrdigt flyttefirma

TrovÊrdigt flyttefirma

Flexflyt 24/7 gjorde et rigtig godt stykke arbejde.
Vi ( 2 fra firmaet ) pakkede en 72 m2 lejlighed i KÞbenhavn og flyttede til hus i Odder dagen efter
De var effektive og passede godt på tingene.
God kommunikation med firmaet forud for flytningen.

2025幎7月24日
5぀星のうち5の評䟡

God service og rare folk

Super oplevelse med flyttefirmaet! Alt gik glat og effektivt, og de passede godt pÃ¥ mine ting. En sÊrlig tak til Mikkel, som ikke bare var professionel og venlig – han reddede mig ogsÃ¥ fra en kÊmpe edderkop i loftet 😅 Han fjernede den stille og roligt, uden at slÃ¥ den ihjel, da han sÃ¥ hvor bange jeg var. Det kalder jeg service! Kan klart anbefales 💪✚

2025幎7月31日

KÊmpe klar anbefaling!

Jeg skulle flytte i en anden lejlighed, og havde derfor brug for hjÊlp. Jeg blev mÞdt at to meget sÞde og hjÊlpsomme mÊnd! Jeg er yderst tilfreds med alt, en kÊmpe klar anbefaling herfra!🀩 jeg er blÊst bagover af den gode service af FlexFlyt!

Prisen er også langt bedre end andre flyttefirmaer jeg kontaktede.

2025幎5月21日

Super god oplevelse med Flexflyt

Jeg benyttede Flexflyt til at flytte et enkelt mÞbel for mig. Flyttemanden var utroligt fleksibel og hjÊlpsom. Samtidig var prisen markant bedre end hos de andre flyttefirmaer, jeg kontaktede.
Jeg vil til enhver tid anbefale Flexflyt til andre.

2025幎5月10日

Jeg kan varmt anbefale Flexflyt

Min sÞn og jeg bor på krisecenter og jeg skulle flytte mine ting fra min gamle bolig. Det var en fÞlsom situation og flexflyt var så professionelle og rolige. De arbejdede hurtigt og målrettet, så vi kunne komme hurtigt vÊk fra ejendommen, samtidig med at de skabte en god stemning. De formåede at have det hele i et lÊs og man var ikke i tvivl om at de gjorde alt hvad de kunne for at pakke den bil, så jeg som kunde ikke skulle betale eller vÊre et sekund mere ved det hus.
Udover flytning lejede jeg flyttekasser og her oplevede jeg stor fleksibilitet med levering og aftale omkring afhentning af dem.
Jeg kan varmt anbefale flexflyt🍀

2025幎3月21日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg valgte Flex/flyt24/7 - Med stort held.....

Jeg valgte Flex/flyt24/7 til at lÞse en mindre transport
af arkivmateriale fra 2100 til VestsjÊlland.
5 flyttekasser.
Ikke meget ikke lidt, - en situation der dukker op med mellemrum i en tilvÊrelse. Opgaven blev lÞst perfekt med venlighed og prÊcision - OG sÊrdeles fordelagtig pris. Bare jeg havde haft denne kontakt tidligere.
Den bliver anbefalet til hele min kreds.

2024幎9月25日

Fantastisk service

5 stjerner til Mikkel og Daniel fra Flexflyt - Tusind tak for den fantastiske og gode service, fleksibilitet ift. tidspunkt og virkelig god og pålidelig kommunikation. Det var en meget tryg oplevelse at bruge jer til en flytteopgave. Jeg kan varmt anbefale jer til andre.

2024幎9月25日

TÞmt kÊlderrum

Jeg har i dag haft besÞg af drengene fra Flexflyt 24/7, jeg havde akut brug for at få tÞmt mit kÊlderrum, og de kunne heldigvis trÊde til med kort varsel. Fed service af to behagelige fyrer.

2024幎9月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス