Flinders België レビュヌ 2,747

TrustScore 5段階評䟡の4

4.0

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mooie collectie, goede aanbiedingen en vlotte verzending. Bovendien word je correct op de hoogte gehouden omtrent de verschillende stappen in het verzendingsproces. Ik ben fan!

5぀星のうち4の評䟡

2 kapotte serveerborden ontvangen van Ottolenghi (t.w.v. 100€) want niet goed ingepakt, foto’s en video’s gestuurd en tot op heden na 1 week en rappel geen reactie erop. Uiteindelijk nu telefonisch d... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Tot nu toe altijd alles perfect afgeleverd, maar onze laatste aankoop ( 2 Tolomeo muurlampjes) arriveerde in een disproportioneel grote doos, met meters en meters opvulpapier. De doos was groot genoeg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik kocht nogal dure borden via deze website. Wanneer ze toekwamen waren ze helemaal vervormd. Ik heb de klantendienst gecontacteerd en na 3 dagen nog geen reactie. Ik hoop dat we nog tot een oplossing... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. 照明専門店
  5. アりトドア家具店

Flinders België に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Kijk voor inspiratie ook op Flinders.be. Ontdek meer dan 43.000 designproducten online!

Flinders Klantenservice

圓該䌁業による蚘述

Deskundig advies
Heb je een vraag aan onze afdeling Klantadvies? Wij helpen je graag! www.flinders.be/klantadvies/contact
Gratis bezorging vanaf € 99
Wat je ook bestelt bij ons, wij leveren altijd gratis bij bestellingen boven € 99, zowel in België als in Nederland
100% garantie
Wij gaan voor 100% tevredenheid. Mocht een product niet bevallen; geen probleem. Je kunt het product altijd binnen 30 dagen retourneren.

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Mooie collectie

2026幎3月12日

Zeer slechte service

Zeer slechte service en misleidende communicatie

Vijf weken geleden bestelde ik twee lampen van Valerie Objects via Flinders, met een beloofde levertijd van 2 à 4 weken. Intussen zijn we vijf weken verder en heb ik nog steeds niets ontvangen.

Vorige week kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling klaar was voor verzending en dat ik een leverdatum kon kiezen. Dat heb ik meteen gedaan en ik koos voor levering vandaag. Op de dag zelf: geen levering, geen update, geen communicatie.

Toen ik zelf contact opnam met de klantendienst, werd ik totaal niet professioneel geholpen. Er werd lacherig gedaan en ik moest zelf mijn e-mails doorsturen om te bewijzen dat ik een leverdatum had gekozen. Daarna bleef het opnieuw stil.

Tot mijn verbazing kreeg ik ook te horen dat één van de lampen zelfs nog niet in het magazijn is, wat compleet in tegenspraak is met de eerdere communicatie.

Dit is een zeer slechte service: foutieve informatie, geen opvolging en totaal gebrek aan transparantie. Voor producten in deze prijsklasse is dit absoluut onaanvaardbaar.

2026幎3月20日
自発的なレビュヌ

Beste,

Het spijt ons zeer dat je langer op je bestelling moet wachten dan oorspronkelijk verwacht.

Op basis van je naam kunnen we echter geen bestelling terugvinden. Daarom willen we je vragen om te reageren op ons verzoek om je referentie hier op Trustpilot.

Daarna nemen we direct opnieuw contact met je op.

Een fijne dag gewenst

5぀星のうち1の評䟡

Het bestelde kastje in kwestie

Het bestelde kastje in kwestie , bleek IK in de verkeerde kleur te hebben besteld . Mijn kleinkind stuurde het terug ? het geld werd mij ( nog ) niet terug betaald ...

2026幎2月16日

Beste,

Hartelijk dank voor je beoordeling!

We zijn blij je te kunnen meedelen dat je retourzending vandaag definitief is verwerkt en dat de terugbetaling van het aankoopbedrag binnenkort zal plaatsvinden.

We wensen je een goede start van de nieuwe week!

Jesus help!

Jesus help! Nooit bij Flinders.

2026幎2月16日

Beste,

Hartelijk dank voor je beoordeling.

Helaas kunnen we op basis hiervan het probleem niet achterhalen. Neem gerust contact op met ons Customer Care Team - we zijn ervan overtuigd dat zij je snel verder kunnen helpen.

We wensen je een fijne dag!

Puike service!

Het geleverde product was oké maar het bijgeleverde oplaadkabeltje deed het niet. Op mijn vraag om het kabeltje te vervangen werd zonder discussie ingegaan...

2026幎3月6日

Levering beschadigd

Levering beschadigd, geen vlotte retour, nog steeds geen terugbetaling

2026幎2月3日

Beste Lisa,

Zoals we bij het bekijken van je beoordeling kunnen zien, is het bewijs van de terugbetaling begin maart al naar je verzonden.

Mocht je nog verdere vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons Customer Care Team. Zij helpen je graag verder.

Een fijne dag gewenst

Slechte klantenservice

Lamp gekocht op 25/11/2025. Verkeerde kleur geleverd plus ontbrekend onderdeel waardoor ik de lamp niet kon gebruiken. Dit is nog steeds niet in orde.

Telefonisch onbereikbaar sinds december. E-mails blijven weken onbeantwoord.

Volgens mij is er zeer slechte kwaliteitscontrole in hun magazijn met veel klachten als gevolg waardoor hun klantenservice overspoeld wordt.

2025幎11月25日
自発的なレビュヌ

Alles dik in orde!

2026幎1月28日

Flinders België からの回答

Bedankt voor uw review. Heel fijn dat alles in orde is. Veel plezier met uw bestelling.

Team Flinders

Correcte levering voor herhaling

Correcte levering voor herhaling

Beste Johan,

Bedankt voor het delen van uw review. Heel fijn dat de levering goed is gegaan. Veel plezier met uw bestelling.

Tafellamp

Mooi materiaal! Snelle levering. Ik geraak langzaam verslaafd aan de website. 😁

Flinders België からの回答

Bedankt voor uw review. Wat fijn dat u zo een goede ervaring heeft met Flinders. Wij helpen u graag met een volgende bestelling.

Correcte afhandeling van mijn

Correcte afhandeling van mijn bestelling!

Flinders België からの回答

Bedankt voor uw review. Wat fijn dat u uw bestelling goed heeft ontvangen. Heel veel plezier en tot een volgende keer.

Super service

2026幎1月26日

Flinders België からの回答

Bedankt voor uw 5 sterren. Dit wordt enorm gewaardeerd.
Wij helpen u graag verder bij een volgende bestelling.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。