Flinders Design レビュヌ 12,818

TrustScore 5段階評䟡の4

3.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Tot 2x toe werden de Hkliving pastaborden kapot bij me afgeleverd door DHL. 😒 Contact opgenomen met Flinders en alles werd binnen een paar dagen opnieuw (heel) bezorgd.😊 Van het begin tot het be... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mooie spullen! Helaas moest ik mijn aankoop retourneren wat probleemloos ging. Behalve de ingang vinden bij het retouradres in Amsterdam dat was even zoeken

5぀星のうち2の評䟡

5぀星のうち3の評䟡

Het eerste setje eierdopjes kwam prima aangeleverd bij ons aan. Het 2e setje moet nu nog komen. Mijn dochter vierde 28-3 haar verjaardag, daar was dat 2e setje voor. Stond ik met lege handen :( Ik... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. 家具の付属品
  3. 日甚品店
  4. 照明専門店
  5. アりトドア家具店

Flinders Design に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Kijk voor inspiratie ook op Flinders.nl. Ontdek meer dan 43.000 designproducten online!

Flinders Klantenservice

圓該䌁業による蚘述

Deskundig advies
Heb je een vraag aan onze afdeling Klantadvies? Wij helpen je graag! www.flinders.nl/klantadvies/contact
Gratis bezorging vanaf € 99
Wat je ook bestelt bij ons, wij verzenden altijd gratis bij bestellingen boven € 99, zowel in Nederland als in België.
100% garantie
Wij gaan voor 100% tevredenheid. Mocht een product niet bevallen; geen probleem. Je kunt het product altijd binnen 60 dagen retourneren.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

verkeerd geleverd artikel

Na een verkeerd geleverd artikel, en een klacht/vraag hierover via de mail, kreeg ik na ruim 2 weken (!) een reactie; dat het door gestuurd wordt naar de betreffende afdeling. Vervolgens hoor ik al ruim 3 weken niets meer. Óók telefonisch zijn ze slecht bereikbaar en heb ik nog niemand kunnen spreken die mij (in Nederlands) kan helpen.

2026幎4月17日

TOP!!!

Goede service en snelle levering, maar waar Flinders zich écht mee onderscheidt is de geweldige manier waarop de artikelen verpakt zijn voor verzending!!! Zelden zulke kwaliteit van verpakken meegemaakt, dit was echt met zorg gedaan, mijn complimenten!

2026幎4月16日

Goed!!!

Het potentieel breekbare serviesgoed was zorgvuldig en adequaat verpakt, er was duidelijke communicatie over mijn levering, tevens werd het zeer snel bezorgd (in 2 dagen). Vriendelijke communicatie over de mail.

2026幎3月17日

Wat een waardeloze webshop

Wat een waardeloze webshop. Wij hadden voor deze webshop gekozen omdat de stoelen op voorraad zouden zijn en we zsm nodig hebben. Na een tijdlang radiostilte toch maar gebeld en nu blijkt dat er maar één van de stoelen op voorraad is. De levertijd is daarom nog niet bekend. Daar moet ik achter komen omdat zelf ik bel en na een kwartier in de wachtrij te staan, wordt er zonder excuses mij dit gemeld. Stuur dan gewoon even netjes een mailtje zodra blijkt dat het langer gaat duren. Waardeloos en onjuiste informatie op de site.

2026幎4月15日
5぀星のうち1の評䟡

Niet bestellen bij Flinders, onbetrouwbaar en reageren niet

Op 21 december een bureau besteld bij Flinders (Bestelling 81040859). Nog steeds niet geleverd ondanks diverse mails dat levering plaats gaat vinden. Klanten"service" onbereikbaar, via mail alleen nietszeggende standaard antwoorden. Lijkt een patroon te zijn gezien andere reviews. Advies: bestel ergens anders, Flinders is niet betrouwbaar. Beroepen zich op vertraging bij fabrikant maar bij andere sites wordt wel geleverd. Flinders heeft zijn zaken niet op orde, mijden dus!

2025幎12月21日

Mooie spullen

2026幎3月17日
5぀星のうち3の評䟡

Waar blijft het 2e setje eierdopjes??

Het eerste setje eierdopjes kwam prima aangeleverd bij ons aan.
Ik heb het 18 maart besteld, het is nu 14 april, dat is niet meer leuk. Erg fijn als u er achteraan wil zitten om dat setje eierdopjes door de leverancier te laten versturen!

2026幎3月18日

Na 2,5 maand nog niets ontvangen

Eind januari servies besteld. Het is (tweeenhalve maand later) nog niet binnen. Krijg wel steeds berichten over wijzigingen van de bestellingen, en gisteren kreeg ik zelfs een bericht over de bestelling van het laatste item van de bestelling, terwijl ik nog steeds niets heb ontvangen. Waardeloos.

2026幎4月8日

Courtney maakt het verschil

Courtney van de klantenservice heeft zojuist een groot en kostbaar probleem voor ons opgelost, terwijl ze ons ook eenvoudig en legitiem had kunnen doorverwijzen naar een andere partij als ze even “snel snel” had gekeken zoals meestal gebeurt. In plaats daarvan nam ze echt de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en juist op de details in te gaan. Die details maakten uiteindelijk wél het verschil.

Door juist nét wat verder te kijken in haar systemen en onderliggende documenten, kwam ze met een oplossing die perfect aansloot bij onze situatie. Dat getuigt van betrokkenheid, professionaliteit en oprechte klantgerichtheid.

Dankzij Courtney (werkzaam vanuit Duitsland) hebben wij nu Flinders leren kennen als een betrouwbare partij met een behulpzame klantenservice. Haar inzet en service maken dat wij met vertrouwen terugkomen als klant. Aangezien we ons nieuwe huis nog volledig moeten inrichten, is de kans groot dat dit zal leiden tot een langdurige relatie met Flinders. En Flinders heeft dat in ons geval te danken aan de indruk die Courtney zojuist bij ons achterliet.

Nogmaals dank, Courtney! ❀

2026幎4月7日

Perfecte service! 😊

Tot 2x toe werden de Hkliving pastaborden kapot bij me afgeleverd door DHL. 😒
Van het begin tot het bezorgen super netjes geholpen door Steven.👍
Dank jullie wel voor de perfecte service!🌻

2026幎3月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス