レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg havde fornøjelsen af at få besøg af Kristian i lørdags, og resultatet var intet mindre end fremragende. Vores fliser fremstår nu som helt nye og har virkelig løftet udtrykket i haven. Allered... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vores fliser er blevet så rene efter besøg af Flisesservice Danmark og Kristian, at vi seriøst overvejer at indføre “sko forbudt” i gården . Kæmpe ros til Kristian M. – professionel, effektiv og t... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har haft fornøjelsen af at have Ole & Per fra Fliseservice Danmark ude og rense, imprægnere og smide nyt fuge sand i. Resultatet må siges at være af virkelig høj klasse, begge meget behageli... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi bestilte den store pakke, der inkluderer fliserens, imprægnering og sandfejning. Da de kommer på besøg til aftalt tidspunkt opdager de, at der ikke er noget særligt godt afløb, hvilket ville b... もっと見る

企業情報

1. 不動産メンテナンス
  2. 清掃サービス
  3. 高圧洗浄業

当該企業による記述

Velkommen til Fliseservice Danmark – din pålidelige partner inden for professionel rens og vedligeholdelse af udendørsarealer. Vi har bred erfaring med at give fliser, tage, tagrender og terrasser nyt liv gennem effektive og skånsomme metoder.

4.8

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

det var et rigtigt fint stykke arbejde

det var et rigtigt fint stykke arbejde, men et værre griseri bagefter.

2025年6月6日

Hej Lisa,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi er glade for, at du synes det har været et rigtig fint stykke arbejde. Dog er det selvfølgelig ærgerligt at du har oplevet, at det var et værre griseri efter. Jeg tager straks din feedback med til rette afdeling!

God service, overholdt aftaler

2025年6月4日

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi er glade for at du har oplevet god service hos os.

Fliserrensning

God kommunikation, hurtig tidsbestilling, effektiv og tilfredsstillende resultat.

2025年6月10日

Hej Joanna,

Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os, og at det har været en god en af slagsen.

Hurtig og effektive

Hurtig og effektive, overholdte aftaler, og flot arbejde

2025年6月11日

Hej Karsten,

Mange tak for de fem stjerner og de rosende ord. Vi sætter stor pris på at du deler din oplevelse med os.

Hej Kirsten,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med både arbejdet og servicen - og ikke mindst, at alt blev udført som aftalt.

Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os videre - det er den bedste feedback, vi kan få.

5つ星のうち5の評価

God service. Søde fyre var i gang allerede dagen efter. Virkelig flot resultat!!

2025年6月16日

Hej Katarina,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi er glade for, at du er tilfreds med både servicen og resultatet - det var en fornøjelse at hjælpe dig!

Kvalitetsarbejde.

At det var nogle flinke og rarer fyre der gjorde et godt og vel udført stykke arbejde.

Ikke at forglemme Sara, som gjorde et godt stykke arbejde med opfølgning m.v.

Dbh. Børge heidegaard.

2025年6月6日

Hej Børge,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af arbejdet og vores team - det betyder rigtig meget for os. Vi giver naturligvis rosen videre til både folkene ude på opgaven og til Sara for hendes indsats med opfølgning.

Vi håber at få lov til at hjælpe dig igen en anden gang.

Fliserensm

Vel udført afrensning og efterbehandling.

2025年6月11日

Hej John,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med det udførte arbejde.

God og rar service

Kom som lovet, arbejdede med smil på læben, og svarer på beskeder efterfølgende - ingen klager overhovedet herfra!

2025年6月5日

Hej Martin,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service - det betyder meget for os.

5つ星のうち5の評価

Stor tak for fantastisk arbejde

Det har været en framragende behandling. Fantastisk service, meget behagelige folk, der udførte superflot arbejde. Fliserene er som nye. Kan varmt anbefale firmaet. 1000 tak for indsatsen.

Nina Holm

2025年6月26日

Hej Nina,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi er rigtig glade for at høre, at du har været tilfreds med både behandlingen, servicen og resultatet. Det betyder meget for os, at du oplevede vores team som behagelige og arbejdet som veludført - og at fliserne nu står som nye!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - og for den varme anbefaling.

Alt gik godt

Alt gik godt

2025年6月20日

Hej Shaba,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Super oplevelse og resultat

Resultatet må siges at være af virkelig høj klasse, begge meget behagelige og god kommunikation om hvornår de var der, hvad der skulle laves og gode råd.

Sidst men ikke mindst fik vi en rigtig fornuftig pris på det hele fra Selia, som ligeledes har været utrolig hjælpsom og fik skaffet os en aftale hurtigt.

Kan klart anbefales.

2025年6月23日

Hej NichoM,

Mange tak for din flotte anmeldelse og din anbefaling. Vi er glade for at høre, at både Ole og Per har leveret et resultat i høj klasse, og at kommunikationen og samarbejdet har fungeret så godt. Det glæder os også, at Selia har kunnet hjælpe jer hurtigt videre og til en fair pris - det er lige præcis sådan, vi ønsker, at oplevelsen med os skal være.

Du ønskes en god weekend.

Ingen dikkedarer

Ingen dikkedarer, det virker jo bare og så en flink medarbejder gør det jo kun super.

2025年5月21日

Hej Jan,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at alt bare virkede som det skulle - og at vores medarbejder gjorde en god forskel. Det betyder meget for os.

Du ønskes en god weekend.

5つ星のうち5の評価

Skarpe priser og god service :)

Skarpe priser og god service :)

Tak til Benjamin og Per skide godt arbejde

Og til Kristian for et fornuftigt tilbud 😎

2025年6月24日

Hej Mads Emil,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi er rigtig glade for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os, og jeg sørger for at sende de rosende ord videre til Benjamin, Per og Kristian.

venlig og høflig

venlig og høflig , hurtig arbejde

2025年6月3日

Hej Birgit,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi sætter stor pris på at du deler din oplevelse med os.

Flot arbejde

Flot arbejde. Hurtigt udført

2025年6月3日

Hej Flemming,

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det er skønt at høre, at dette er din oplevelse med os.

Super service og godt arbejde

Super service og godt arbejde

2025年6月23日

Hej Mikael,

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Tak for de rosende ord!

5つ星のうち5の評価

Kom til tiden og gjorde arbejdet…

Kom til tiden og gjorde arbejdet tilfredsstillende og var rar og venlig

2025年5月26日

Hej Karen,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at det har været en god oplevelse i forbindelse med vores serviceteknikers besøg og det udførte arbejde.

5つ星のうち5の評価

Fliserens, rens af træ på balkon og facade på skur

Jeg fik et resultat, jeg ikke havde turdet drømme om! Intet mindre end fantastisk.
Utroligt søde og imødekommende medarbejdere både på telefonen og ved udførelsen af opgaven.
Fliseservice Danmark har min varmeste anbefaling.

2025年5月14日

Hej Lotte,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det glæder os enormt meget at høre, at du er så tilfreds med resultatet. Vores team gør sig altid umage for at levere både høj kvalitet og god service, så det betyder meget at høre, at det er lykkedes hos dig.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。