レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg havde fornøjelsen af at få besøg af Kristian i lørdags, og resultatet var intet mindre end fremragende. Vores fliser fremstår nu som helt nye og har virkelig løftet udtrykket i haven. Allered... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vores fliser er blevet så rene efter besøg af Flisesservice Danmark og Kristian, at vi seriøst overvejer at indføre “sko forbudt” i gården . Kæmpe ros til Kristian M. – professionel, effektiv og t... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har haft fornøjelsen af at have Ole & Per fra Fliseservice Danmark ude og rense, imprægnere og smide nyt fuge sand i. Resultatet må siges at være af virkelig høj klasse, begge meget behageli... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi bestilte den store pakke, der inkluderer fliserens, imprægnering og sandfejning. Da de kommer på besøg til aftalt tidspunkt opdager de, at der ikke er noget særligt godt afløb, hvilket ville b... もっと見る

企業情報

1. 不動産メンテナンス
  2. 清掃サービス
  3. 高圧洗浄業

当該企業による記述

Velkommen til Fliseservice Danmark – din pålidelige partner inden for professionel rens og vedligeholdelse af udendørsarealer. Vi har bred erfaring med at give fliser, tage, tagrender og terrasser nyt liv gennem effektive og skånsomme metoder.

4.8

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Flot resultat og god service

Jeg brugte Fliseservice Danmark til at rengøre fliserne på min mors terrasse. Min mor er meget tilfreds med resultatet, og jeg er blevet mødt med høj service igennem hele forløbet. Jeg kan kun anbefale Fliseservice Danmark, hvis man gerne vil have rengjort sine fliser :)

2025年6月13日

Hej Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for at du valgte os til at hjælpe med fliserne hos din mor. Det glæder os meget at høre, at både du og hun er tilfredse med resultatet og oplevelsen. Vi sætter stor pris på din anbefaling og står selvfølgelig klar, hvis I får brug for vores hjælp igen i fremtiden.

5つ星のうち5の評価

God service, fair pris og rigtigt flot arbejde

Vi bestilte afrensning af fliser, algerens, imprægnering og levering af sand.
Fliseservice har ydet god service, klar og tydelig kommunikation og vores fliser er blevet flottere end vi havde forestillet os de kunne blive.

2025年6月11日

Hej Regitze,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele jeres oplevelse med os - og hvor er det dejligt at høre, at fliserne blev flottere, end I havde forestillet jer!

5つ星のうち5の評価

Helt igennem en fantastisk oplevelse og…

Helt igennem en fantastisk oplevelse og service!
Lige fra første dialog med Ole omkring omfang - til opfølgning med Selia på kontoret for og videre til Jackie der udførte opgaven
112% professionelt hele vejen igennem med og total god service!
Absolut en klar anbefaling herfra 👍

Vi kommer helt sikkert tilbage igen

2025年5月27日

Hej Christian,

Tusind tak for din femstjernet anmeldelse! Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen – fra den første dialog med Ole, til den løbende kontakt med Selia, og ikke mindst udførelsen af opgaven af Jackie.

Vi sætter stor pris på din ros og din anbefaling – og vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen!

Reliable and super service

Top service from start to end!
Fantastic service and very reliable at a good price.
We had our very dirty terrace cleaned up and it looks like new.
Despite the weather trying to stop them working they came back as soon as possible to continue work. Photos sent during the process to document the progress too.
I highly recommend them and will be back for a roof clean in the autumn.

2025年5月25日

Hi Ian,

Thank you so much for your kind review. We're really happy to hear that you were pleased with the service from start to finish – and that the terrace now looks like new!

We appreciate your recommendation and look forward to helping with the roof clean in the autumn.

Wishing you a great day.

Best regards,

5つ星のうち5の評価

Fra telefonsamtalen og til arbejdet…

Fra telefonsamtalen og til arbejdet blev udført var der bare en fantastisk service

Hej Jannie,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet fantastisk service hele vejen i gennem.

5つ星のうち5の評価

Fliserne blev meget renere end vi havde regnet med

Fliserne blev meget renere end vi overhovedet havde forestillet os, og så blev det endda udført af en meget behagelig mand.

2025年5月21日

Hej Otto,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det er skønt at høre, at resultatet overgik jeres forventninger – og at oplevelsen med vores medarbejder også var rigtig god.

En meget professionel udførelse

En meget professionel udførelse
God besvarelse på spørgsmål under arbejdet

2025年5月20日

Hej Preben,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede en professionel udførelse og god kommunikation undervejs – det betyder meget for os.

5つ星のうち4の評価

Rigtig god kundeservice (Selia) og en…

Rigtig god kundeservice (Selia) og en oplysende og reel fyr (Benjamin) som foretog det fysiske arbejde.

2025年5月13日

Hej Carsten,

Mange tak for din anmeldelse og de venlige ord. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse både med Selia i kundeservice og Benjamin ude på opgaven.

Hej Ebbe,

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord. Vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet!

Alt har været perfekt!

Det har været en helt igennem god oplevelse at bruge Fliseservice Danmark. Lige fra Selia på kontoret, der var meget serviceminded og svarede hurtigt på henvendelser, til Ole der rensede vores fliser, imprægnerede og fejede sand. Han er et meget behageligt menneske.
Alt har været perfekt, fra bestilling til udførelse.

2025年5月21日

Hej Sisse,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – både med Selia i planlægningen og med Ole ude på opgaven.

Vi gør os umage for at levere både god service og et flot resultat, så det glæder os meget, at det hele har levet op til dine forventninger.

Hej Joan,

Mange tak for din flotte anmeldelse og anbefaling. Det betyder meget for os, at både vejledning, service og resultat har levet op til dine forventninger.

5つ星のうち5の評価

Super service. Flot resultat.
Dejligt at opleve friske og super servicemindede personer, det gør et flot arbejde.

2025年5月12日

Hej Lis,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget, at du er tilfreds med både resultatet og vores service.

Hurtig, smidig og effektiv

Hurtig, smidig og effektiv bestilling og udførelse af opgaven. Kan klart anbefales.

Hej Kristian,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede både bestilling og udførelse som hurtig og effektiv – præcis sådan skal det være. Tak fordi du anbefaler os, det betyder meget!

En sand forvandling…

En sand forvandling af en 50 år gammel misligeholdt fliseterrasse.
Jeg er tilfreds😊⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2025年5月11日

Hej Vibeke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds – og hvor er det dejligt at være med til at give din terrasse nyt liv efter så mange år.

Vi håber, du får masser af glæde af de rene fliser i lang tid fremover.

Flot arbejde

Flot arbejde, vi er meget tilfredse. Og en meget meget grundig og behagelig medarbejder.

2025年4月28日

Hej Lene,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det glæder os virkelig at høre, at du er meget tilfreds med vores arbejde, og at du havde en god oplevelse med vores medarbejder.

Du ønskes en god weekend.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk god og hurtig service

Fantastisk god og hurtig service. Vores fliser har aldrig været så flotte som nu, samtidig med at prisen var god! Vi har allerede anbefalet Fliseservice Danmark til familie, som også har gjort brug af dem, med et flot resultat!
Kan klart anbefales

2025年4月25日

Hej Maja,

Tusind tak for den varme anbefaling! Det glæder os virkelig at høre, at I er så tilfredse med både resultatet og prisen – og ikke mindst, at I har anbefalet os videre til jeres familie.

Tak fordi I valgte Fliseservice Danmark!

5つ星のうち5の評価

Meget flink mand, der hjalp mig med at flytte de sidste
ting fra min terrasse.
Meget omhyggelig, meget flot resultat.

2025年5月5日

Hej Britta,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både hjælpen på terrassen og det endelige resultat. Vi sætter stor pris på din feedback.

5つ星のうち5の評価

Meget flot stykke arbejde af yderst…

Meget flot stykke arbejde af yderst kompetente og imødekommende medarbejdere,

2025年4月28日

Hej Ad Bogføring,

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi er glade for, at du er tilfreds med både arbejdet og vores medarbejdere.

Fliseservice DK

Service der lever op til sit navn :)

Hej Thomas,

Mange tak for de rosende ord - vi sætter stor pris på dem!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。