5 stjernet arbejde
Har lige fået renset 120 m2 fliser rundt om huset, super flot arbejde af dygtig ung høflig mand Jeppe. Færdig på en dag og flot oprydning.
Kan varmt anbefales.
Rensning af fliser. Vi fjerner flisepest, mos og skidt på dine fliser, efterfølgende for de imprægnering. Vi hjælper også med nyt sand eller stemmen imellem fliserne.
Lobogrenen 3, 5462, Morud, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kan varmt anbefales.
Vi har fået renset fliser i vores gårdsplads, det er blevet så flot og vi er meget tilfredse. Fliserne var meget beskidte, så det tog tid, men arbejdet blev gjort grundigt og til aftalt tid og pris
Det var heldigt vi valgte Fliserens-eksperten.dk . 175m2 grå sandstens fliser blev som nye. Omhyggeligt arbejde og fin rengøring til slut. Vi er meget tilfredse.
Arbejde udført som aftalt og til en fair pris.

Fliserens-eksperten.dk からの回答
Dupont giver god service, god pris og passer godt på omgivelserne. Vi havde ikke aftalt en specifik dato, så krukker med planter stod på deres vante pladser, men Dupont havde trukket dem ud af ‘skudlinjen’ eller dækket af med plastic. Det er bare i orden :-)

Fliserens-eksperten.dk からの回答
Fiserrens-eksperten har renset min fliser i går,De var omhyggeligt og meget dygtig Ryde op.Vores fliser ser lige som hel nyt flise.jeg vil anbefaler jer bestiler fliserens hos Filserens-eksperten 👏🏼👏🏼👏🏼👍👍👍

Hurtig service og super flot resultat. Kan varmt anbefales 🤩

Fliserens-eksperten.dk からの回答
Vores belægning i haven er blevet SÅ flot. Vi er yderst tilfredse og anbefaler gerne firmaet.

Fliserens-eksperten.dk からの回答
Kom til lovet tid, hurtig og grundigt arbejde og en behagelig person

Fliserens-eksperten.dk からの回答
Dygtige, omhyggelige og venlige unge mænd som efterlod det hele i perfekt orden. Jeg har glædet mig over de flotte rensede fliser lige siden. Især sandet har givet prikken over i-et.
Fin opfølgning på opgaven. Alle aftaler er overholdt.
Jeg giver gerne en varm anbefaling
Vi er meget tilfredse med rensning af vores fliser… ankom som aftalt og udførte er flot stykke arbejde.
Vores fliser ser helt nye ud igen på trods af 15 års slid, vejr og vind. God og hurtig service. Stor anbefaling herfra.
Fik renset tag for alger og mos sikke en kæmpe forskel. Super service og helt fantastisk resultat. De største anbefalinger.
Super god oplevelse, mine fliser er som nye. Alle aftaler og tidspunkter overholdt og arbejdet blev gjort til meget rimelige priser.
Kan kun anbefale Fliserens-eksperten til andre.
Mvh Lars
Super godt arbejde, taget ser 10 år yngre ud. Alle aftaler punktligt overholdt. Og en skarp pris.
Kommer helt sikkert til at bruge firmaet igen.
Mine fliser er som nye, hvor er det dejligt! Lyse og rene og lige til at gå med bare tæer på 👍

Fliserens-eksperten.dk からの回答
Fliserens-eksperten.dk har renset vores fliser, og vi er meget tilfredse. Ukrudtet er væk, og fliserne ser ud som var de lige blevet lagt. Deres folk er desuden meget venlige, og flyttede de ting på terrassen som stod i vejen, og satte det på plads igen.
Jeg kan derfor sagtens anbefale Fliserens-eksperten, hvis man ønsker at ens fliser skal se flotte og nye ud igen.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。