レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

I starten af maj mÃ¥ned kom Algexperten.dk og synede vores fliser (terrasse, ’gÃ¥rd’ og indkÞrsel). Hurtigt fik vi et godt tilbud pÃ¥ det Þnskede arbejde, som ville blive udfÞrt i lÞbet af kort tid o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Efter at have set firmaets annonce kontaktede vi dem (pinselÞrdag) og Henrik kom samme dag og mÃ¥lte op og gav skriftligt tilbud, som vi accepterede efter pinse. 14. dage efter var vores fliser ble... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Flottere end forventet! Jeg fik renset fliser pÃ¥ gange og terasser rundt om huset! Arbejdet blev udfÞrt til aftalt tid samt hurtigt og ordentligt! Resultatet oversteg mine forventninger. Det bl... もっず芋る

䌁業情報

1. ガヌデン センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Algebehandling er en forebyggende måde til at holde sit tag og fliser i god stand. Der kan vÊre flere grunde til at få foretaget en algebehandling af tag, facade og fliser. Rent kosmetisk fremstår taget og fliser pÊnere i sin oprindelige farve end med en grÞnligt skÊr. Meget mos på taget vÊre skyld i frostsprÊngninger, som langsomt ÞdelÊgger tagpladerne lag for lag.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

En rigtig dejlig oplevelse

Jeg googlede mig frem til Fliserensning.dk og fik pr. telefon et godt tilbud på rensning af en meget medtaget terrasse fra begyndelsen af 90erne, som var både snavset og fyldt med flisepest. En sygemelding fra den der skulle have klaret rensningen medfÞrte at Henrik selv stillede på en lÞrdag (!) og lavede et mirakulÞst stykke arbejde, som har fået terrassen til at fremstå som helt ny. Vi har tabt både nÊse og mund over ikke bare resultatet men også den helt igennem sympatiske behandling vi har fået.
Olaf Hauge

2025幎4月26日
5぀星のうち5の評䟡

Sådan skal fliserensning gennemfÞres!

Vi fik anbefalet Fliserensning.dk af en af vores naboer, som er kunde hos firmaet. Vi fik en aftale i stand om rensning af klinkerne på vores terrasse, som var meget snavsede, og det har vi ikke fortrudt. Vi havde ikke troet, at resultatet vil blive så fint. Der blev arbejdet meget grundigt og professionelt, såvel med rensning, algebehandling, imprÊgnering afsluttende med omhyggelig fugning med sand. Vi ser frem til at fortsÊtte samarbejdet med Fliserensning.dk til nÊste år.

2024幎7月22日
5぀星のうち5の評䟡

Top professionel og grundigt arbejde

Vi fik renset, algebehandlet og imprÊgneret vores fliser af Fliserensning.dk til yderst konkurrenedygtige priser. Opgaven blev udfÞrt af Allan. Han var punktligt, professionel og frem for alt meget grundigt. En ren fornÞjelse. Jeg vil varmt anbefale dette firma. Vores indkÞrsel og terrasse fremstår utroligt flot. Ser nÊrmest helt ny ud igen.

2023幎4月20日

Super god service

En helt igennem god oplevelse med et rigtig flot resultat.
Var hÞflig og venlig og ringede på både ved ankomst og afgang, har overholdt alle aftaler.
Både terrassen og indkÞrslen er som nye, efterlod alt i fineste orden.

2023幎4月13日

Rensning og imprÊgnering af ca 50 m2 fliser

Fik renset og imprÊgneret ca 50 m2 fliser i maj 2022. Indhentede tilbud fra 3 leverandÞrer, var ikke det billigste, heller ikke det dyreste. Man gav fra starten et kvalitetsindtryk, også ved den opfÞlgende opringning på min forespÞrgsel. Er meget tilfreds med resultatet og vil gerne vÊlge dem igen til andet fliseareal som jeg har.

2022幎8月6日

Bente og Michael Friis.

Bente og Michael Friis.

NYE FLISER PÅ BARE 2 DAGE.
SUPERFLOT UDFØRT ARBEJDE.

Vi kan kun anbefale Fliserensning.dk
Vore fliser i indkÞrsel, terasser og parkeringsplads trÊngte i den grad til rensning efter 25-30 års slid og brug.
De oprindelige grå og rÞdlige fliser var nÊrmest sorte med snavs, flisepest og misfarvninger.
Vi kontaktede Henrik som kom efter et par dage og vurdere opgaven. Efter opmåling og fastsÊttelse af en samlet pris, besluttede vi rensning af alle fliser, algebehandling og imprÊgnering.
Vi oplevede et forlÞb med meget hÞjt serviceniveau, fair pris, kvalitetsbevidsthed og behagelig kommunikation.
Vi fik endvidere udfÞrt algebehandling af taget på vores sommerhus (nabomatriklen).
Vi vil hermed give Fliserensning.dk vores allerbedste anbefaling.
Vi vil også tegne en serviceaftale, med årlig algebehandling og imprÊgnering.
Stor tak til Henrik, Allan og Maks for flot og professionelt udfÞrt arbejde.

5 stjerner herfra.

2022幎6月2日

Absolut fineste fliserensning

Vores fliser på terrassen og i indkÞrslen var blevet hårdt ramt af mos, alger og flisepest. Jeg havde et par gange selv forsÞgt at få bugt med problemerne, men det var håblÞs selv at få det lavet.
Jeg blev af en ven sÃ¥ anbefalet at kontakte Henrik fra Fliserensning. Jeg ringede til ham og han kom inden for et par dage og sÃ¥ pÃ¥ problemet og mÃ¥lte arealerne op – 232 kvm. Jeg fik et tilbud pÃ¥ arbejdet – rensning, imprÊgnering og opfyldning med Danfugesand. Jeg syntes det var et meget fint tilbud og vi aftalte at arbejdet skulle udfÞres nÃ¥r vejrudsigten viste det var OK at udfÞre arbejdet.
Jeg blev kontaktet nogle dage efter og vi aftalte datoen så jeg havde et par dages varsel til at ”rydde” arealerne.
Tidligt om formiddagen kom Allan og rensede fliserne. Det gik fint og omhyggeligt og overskydende vand blev fjernet lÞbende. NÊste dag kom Henrik og sÞrgede for imprÊgneringen og senere på dagen kom en og meget omhyggeligt fyldte alle mellemrum mellem fliserne op. Alt ser nu meget, meget fint ud. Jeg ved nÊste ikke om jeg nÊnner at sÊtte alle vores blomsterkummer op igen.

2022幎5月4日
5぀星のうち5の評䟡

SUPER tilfreds kan kun anbefales

Vi valgte Fliserensning.dk fordi en af vores naboer, bruger dette firma. Vores fliser var virkelig grimme, snavset, og fyldt med alger. SÃ¥ kom professionelle Allan og udrettede et mirakel, tak. Vi har nu helt ny “have”, og lige nu har Henrik vÊret forbi og gjordt arbejdet med fliserne helt fÊrdige. Lige fra fÞrste kontakt og hele vejen igennem, kan jeg kun sige alt er foregÃ¥et fuldstÊndigt som aftalt.
Nu glÊder vi os til at have flotte fliser i fremtiden, da vi har tegnet en aftale, hvor fliserne bliver gået efter og behandlet hvert år, dejligt.

2022幎4月23日
5぀星のうち5の評䟡

Flot arbejde som I kan vÊre stolte af.

Har lÊnge gÃ¥et og kigget pÃ¥ mine grimme fliser med mos og flisepest. Fik et godt tilbud af Henrik og alle mand har udfÊrdiget et fantastisk arbejde og jeg er sÃ¥ glad for det flotte resultat. Flere af mine venner og familiemedlemmer har kommenteret det og var helt overraskede over at jeg lige pludselig havde rÞde fliser i min indkÞrsel 😝. Kan varmt anbefales.

2022幎4月18日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan kun anbefale fliserensning.dk

Jeg kan kun anbefale fliserensning.dk. Mine meget medtaget fliser står nu nÊrmest helt nye og jeg nyder synet hver eneste dag. Henrik var både venlig, professionel og imÞdekommende og det var meget betryggende at han kom forbi for at kunne vurdere opgaven, opmåle grunden og udarbejde et samlet tilbud. Jeg valgte hele pakken med på rensning, algebehandling, imprÊgnering og fugesand. Henrik kom forbi efterfÞlgende for at tjekke slutresultater. Jeg oplevede et forlÞb med Meget hÞjt serviceniveau, fair pris, kvalitetsbevidsthed og passende kommunikation, så firmaet får selvfÞlgelig mine varmeste anbefalinger.

2021幎7月3日
5぀星のうち5の評䟡

Flotte fliser på bare to dage.

VI KAN NU LÆNE OS TILBAGE OG NYDE VORES TERRASSE , UDEN DÅRLIG SAMVITTIGHED.VI HAR MED FULD TILFREDSHED FÅET ORDNET VORES FLISER HOS FLISERENSNING DK.ALLE MÆND TOP PROFESSIONELLE OG SUPER VENLIGE .
KAN KUN VARMT ANBEFALE FIRMAET .

2021幎6月3日
5぀星のうち5の評䟡

Vi har haft besÞg af Fliserensning.dk i

Vi har haft besÞg af Fliserensning.dk i sidste uge, hvor vi fik renset og imprÊgneret vores indkÞrsel og to terrasser. Teknikkeren mÞdte op i det varslede tidsrum, udfÞrte et flot stykke arbejde og ryddede meget fint op efter sig - jeg havde forventet at komme hjem til beskidte vinduer og facader, men det var overhovedet ikke tilfÊldet. Få dage efter fik vi besÞg af en anden teknikker, der imprÊgnerede fliserne - også flink og behjÊlpelig ved spÞrgsmål. Jeg indhentede tilbud fra tre forskellige virksomheder, og Fliserensning.dk var 8 % billigere end den nÊstebilligste, så vi er godt tilfredse herhjemme.

2021幎5月31日

100% kvalitetsarbejde

Vi fik renset vores fliser i forhave og indkÞrsel. Det er virkeligt flot, sikken en forskel. 100% kvalitetsarbejde.
Det er bare en fantastisk forskel, som vi virkelig sÊtter pris på når vi kommer hjem hver dag. Vi har også tegnet et serviceaftale , med en årlig algebehandling. Arbejdet blev udfÞrt som aftalt, så kan derfor kun anbefale fliserensning.dk

2021幎5月7日

Som st få nyt!

Endelig fik vi taget os sammen til at få renset og imprÊgneret vores indkÞrsel, havegange og terrasse. Det er som at få nye fliser! Vi har oplevet god service og overholdte aftaler og har besluttet os for årlig service samtidig med vores tag.
Kan varmt anbefales!

2021幎4月17日

Fliserensning til UG

Vi ville gerne have vores fliser rundt om huset rengjort og behandlet, da de generelt var slidte og hårdt ramt af vind, vejr og ikke mindst flisepest. Vi gav os derfor i kast med at indhente forskellige tilbud fra diverse fliserensningsfirmaer. Til vores overraskelse var det de fÊrreste af virksomhederne vi kontaktede, der rent faktisk ville besvÊre sig med at komme på besÞg, se grunden og udarbejde et skriftligt tilbud. Dette var dog ikke tilfÊldet med Henrik fra fliserensning.dk. Henrik var både venlig, professionel og imÞdekommende og tilbÞd indledningsvist at komme forbi, så han kunne vurdere opgaven, opmåle grunden og udarbejde et samlet tilbud på både rensning, algebehandling, imprÊgnering og fugesand. Vi oplevede generelt et enormt hÞjt serviceniveau og god kommunikation, ikke bare fra Henrik selv men også fra hans kollegaer, der både var hÞflige, kvalitetsbevidste og effektive i deres arbejde. Således blev hele opgaven også gennemfÞrt uden forsinkelser og vores fliser ser ud som var de helt nye. Vi er enormt glade for at have valgt fliserensning.dk og vil bestemt bruge dem igen nÊste gang vores fliser (eller tag) trÊnger til en algebehandling.

2021幎3月31日

Lille have.

Fliserensning.dk
Da jeg "kun" har en lille have, troede jeg ikke det var muligt at fÃ¥ renset mine gamle fliser. Men Fliserensning. dk sagde ja, Det er virkeligt professionelt arbejde der blev udfÞrt. Alt er lavet perfekt, Det er SÅ flot, hold da op det har IKKE fortrudt, mine gamle fliser, er helt lyse, og det giver et helt andet billed af min have. Kan kun anbefalde dette firma, 200 %. Dejlige mennesker ,som anderkender Lille have......Tusinde tak for super flot arbejde. mange gode hilsner Carol Clark.

2020幎6月28日

Fin service

Efter en forsinkelse p.gr. af nedbrudt bil, kom der en mand som rensede fliserne fint, selv om der var lidt problemer med planter, som skulle lÞftes/beskyttes. Flytning af et tungt bord blev også foretaget. Dagen efter blev fliserne så imprÊgneret. Det hele var helt som aftalt. Alt i alt helt tilfredsstillende.

2020幎6月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス