Comunicare rapidÄ Èi eficientÄ! De mulÈi ani folosesc acest serviciu pentru a trimite flori mamei mele in ConstanÈa. De fiecare datÄ funcÈioneazÄ totul perfect! Anul acesta a trebuit sa schimb ora de... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Floria este de mare incredere pentru cei ca mine, care locuiesc in strainatate si vor sa trimita o floare celor iubiti din Romania. Comanda se face incredibil de usor, website-ul este intuitiv si li... ãã£ãšèŠã
Este pentru prima data cand folosesc serviciile oferite de floria.ro si m-au surprins placut. Buchetul comandat a fost exact ca cel din poza de pe site, au respectat intervalul de timp, confidential... ãã£ãšèŠã
Recomand! Recomand! Recomand! A fost prima data cand am plasat o comanda si nu regret, service rapide, buchet wow super fain, profesionalism, am avut ceva problÚme pentru à plasa comanda online... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Floraria Online Floria livreaza gratuit in numai 2 ore in Bucuresti si in peste 100 de orase din tara â Comanda acum Buchete si Aranjamente de Flori deosebite â
é£çµ¡å
Strada BuzeÈti, 011013, BucureÈti, ã«ãŒããã¢
- floria.ro
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Extrem de mulÈumitÄ
Extrem de mulÈumitÄ! Florile au fost superbe, comunicarea excelenta. A fost nevoie sa schimbam culoarea florilor pentru ca nu mai era pe stoc cea comandata de mine Èi chiar Èi cu aceste modificÄri, buchetul a ajuns la timp la destinaÈie. Recomand cu drag.
Great experience for the second timeâŠ
Great experience for the second time now, great service and amazing ð highly recommended it.
Excellent choice
Excellent choices, prompt delivery, exquisite flower quality. Thank you!
Recomand!
Pentru ca nu sunt aproape de familie. Mereu am apelat la serviciile de pe floria.ro. Intotdeauna am putut sa surprind persoanele dragi si serviciile au fost pe masura. Staff prietenos si intotdeauna au primit un apel telefonit inainte de livrare. Pe langa asta livrarile au fost respectate si facute la timp. Recomand!
Excellent delivery and respondingâŠ
Excellent delivery and responding timing. Perfect!
Great value and experience!
Very user-friendly and professional, totally recommend them!
Excellent experience.
I am very satisfied with the experiences with Floria.
O florarie de vis intr-un cuvint
O florarie de vis intr-un cuvint! Mereu punctuali, profesionali si la obiect!
Superb buchetul Èi bine ambalat
Superb buchetul Èi bine ambalat, a fost livrat in ÈarÄ Èi a ajuns intact.MulÈumesc mult pentru tot.ð
Their flowers look better in realityâŠ
Their flowers look better in reality than in the pictures which is a real surprise after a childhood ruined by McDonalds adverts.
Promti Èi punctuali
Promti Èi punctuali. Florile sunt deosebite.
Minunati
Promptitudine, Bucurie si Seriozitate cu fiecare ocazie! âš
Super service !!!ðð
Recomand! Recomand! Recomand!
A fost prima data cand am plasat o comanda si nu regret, service rapide, buchet wow super fain, profesionalism, am avut ceva problÚme pentru à plasa comanda online de la distanta destul de mare(Montréal), dar am rezolvat cu ajutorul persoanei care mi a fost alaturi pas cu pas, chiar daca eu scriam noaptea dimineata aveam raspunsul..
Recomand cu toata increderea si cu siguranta voi mai apela la serviciile lor ..âïžâïžâïžâïžâïž
Carmen
Cea mai serioasa florÄrie din România
Cea mai serioasa florÄrie din România, promptitudine, flori si aranjamente superbe, cu livrare la timpul si momentul potrivit, sunt foarte mulÈumit de Floriað
Foarte profesionisti!
Foarte profesionisti!
Livrare la timp.
Florile au fost superbe!
Am folosit de douÄ ori serviciileâŠ
Am folosit de douÄ ori serviciile firmei Èi am fost foarte mulÈumitÄ! Aranjamentele aratÄ chiar mai bine decât pe seit, sunt foarte prompÈi, iar personalul care livreazÄ florile, este minunat! Cu ajutorul lor am reuÈit sÄ fac niÈte surprize deosebite celor dragi.
Always lovely flowers
Always lovely flowers, professional team, very good communication, highly recommended! Multumesc!
I ordered from abroad
I ordered from abroad, easy to order online, wide range of flowers, delivery was on schedule, I will order again and on other occasions. Thank you.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ