レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Heerlijk zacht en soepel beddengoed. Ze laten wel veel draadjes los, misschien is dat de nieuwheid. De linten van de verpakking kan je evt aan de dekbedden stikken zodat je dit vast kan knopen aan de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik kan mij bij de meeste voorgaande reviewers aansluiten inzake de geleverde kwaliteit van mijn all seasons dekbed (twee gelijke aan elkaar verbonden delen die ook makkelijk d.m.v. drukknoopjes kunne... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vroeger had ik een heerlijk matras overtrek met Lyocell stof, maar deze werd nergens meer verkocht. In mijn zoektocht naar het perfecte beddengoed kwam ik via Undiemeister terecht bij FlorrÚl. De d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Nette verpakking, vlot verzonden en zeer fijne kwaliteit beddengoed. Door eerdere ervaringen met andere merken wisten we al dat we per se iets met Tencel erin wilden en geen 'crispy' (=ruwer en 'kreu... もっず芋る

䌁業情報

1. リネン専門店

FlorrÚl® に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Het team van FlorrÚl® is het team achter Undiemeister®, met ruime ervaring in duurzaam en premium textiel

Al meer dan 10 jaar werken wij met duurzame materialen, die zich van conventionele stoffen onderscheiden op kwaliteit in relatie tot het gebruik van die stoffen. Duurzaam moet in onze visie kwalitatief hoogwaardig zijn. Daarin is het gebruik van die stoffen en dus van de artikelen die daarmee zijn gemaakt, toonaangevend. Beddengoed vraagt andere prioriteiten dan bijvoorbeeld ondergoed of essential herenkleding, zoals Undiemeister® dat biedt. Slapen is een andere ervaring, een ander moment.

Goede temperatuurregulering bijvoorbeeld, werkt bij beddengoed net iets anders. Andere textieltechniek (weven vs. breien bijvoorbeeld) en andere verhoudingen in de samenstelling. Ventilatie en goede vochtafdrijving, samen met antibacteriële kwaliteiten, moeten afgestemd zijn op het gebruik. Op de nachtrust dus.

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij samen met fabrikanten die net als wij de combinatie tussen maximale duurzaamheid en optimaal premium kwaliteit onderstrepen. Zo heeft onze Duitse dekbedden fabrikant in 2022 de prestigieuze “European Green Award 2022” prijs gewonnen, uit honderden deelnemers. Dat is iets om trots op te zijn.

Om de combinatie duurzaamheid en premium kwaliteit te kunnen waarborgen, komen de artikelen van FlorrÚl uit Portugal en Duitsland.

Het assortiment van FlorrÚl®

FlorrÚl heeft zich volledig gericht op de beste kwaliteit home textiles. Hieronder verstaan wij:

Beddengoed (bedtextiel)

Een mooi assortiment hoogwaardige dekbedovertreksets in 4 verschillende kleuren en hoeslakens.

Badgoed

Hoogwaardige en zeer zachte handdoeken en washandjes en verschillende kleuren.

Dekbedden

Een mooi winter dekbed (4-seizoenen dekbed), een herft/lente dekbed en een zomer dekbed en verschillende afmetingen.

Kussens

Een premium kwaliteit kussen waarbij je zelf de dikte van jouw kussen kunt bepalen door de vulling van de kussen aan te vullen of juist leeg te halen.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

Het product en bedrijf is goed maar DHL

Het product en bedrijf is goed maar DHL heeft de bezorging 3x uitgesteld. Aangezien ik op vrijdag iemand heb moeten regelen om aanwezig te zijn op de afgesproken tijd was dat niet heel fijn. Kreeg pas laat door via DHL dat de levering niet geleverd ging worden op die dag. Ik weet wel dat jullie daar weinig aan kunnen doen maar het is wel jullie partner op dat moment.

2023幎10月4日

Fijne dekbed.

Snelle levering en degelijk verpakt. Het dekbed zit in een mooie katoenen hoes waar de helft die niet in gebruik is in kan worden opgeborgen. Het dekbed is warm genoeg, maar voelt niet heel zwaar. Het ligt erg lekker.

2023幎9月27日

Beste Angie,

Bedankt voor het plaatsen van deze super mooie review.
Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze producten.

We wensen je nog een hele goede nachtrust toe!

Heerlijk zacht dekbed

Heerlijk zacht dekbed waar je 's ochtends niet onderuit wil kruipen!

2023幎9月15日

Beste Pippijn,

Bedankt voor het plaatsen van je mooie review.
Wat fijn dat je tevreden bent over ons dekbed.

We wensen je een hele fijne nachtrust toe!

Heerlijke kwaliteit

De bestelling ging prima, bezorging was snel, en het product is heerlijk zacht. Voelt als hele goede kwaliteit.

Beste Sanne,

Bedankt voor het plaatsen van je mooie review.
Wat fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en snelle bezorging.

Zacht en knisperend

Heerlijk dekbedovertrek! De stof voelt heel zacht, knisperend en luxe, alsof je in een 5-sterren hotel slaapt. Dat is lekker wakker worden.

Beste Cees,

Bedankt voor het plaatsen van je mooie review.
Wat fijn dat je tevreden bent over ons dekbedovertrek.

We wensen je nog een hele goede nachtrust toe.

Top Kwaliteit en luxe uitstraling

Top Kwaliteit en luxe uitstraling
De dekbedovertrek is super fijn en de stof voelt heel zacht aan.Ook twee kussens gekocht. Slaapt heerlijk.
Slogan hotel at home is helemaal waar.

2023幎9月12日

Beste Ladaan,

Bedankt voor deze super mooie review.

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons dekbedovertrek en kussens. We zagen dat je ondertussen al meerdere bestellingen hebt geplaatst!

We wensen je een heerlijke nachtrust toe!

5぀星のうち5の評䟡

Handdoeken zijn van een mooie kwaliteit

Handdoeken zijn van een mooie kwaliteit en netjes verpakt.

Beste Gerrit,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen.
Wat fijn dat je tevreden bent over onze handdoeken.

5぀星のうち5の評䟡

Prachtig product en een mooie

Prachtig product en een mooie kwaliteit. Kan niet wachten op meer kleuren.

Beste Geertje,

Bedankt voor het plaatsen van je mooie review.
Wat fijn dat je tevreden bent over onze producten en de kwaliteit daarvan.

5぀星のうち4の評䟡

Perfecte snelle levering

Snelle levering. Mooie kwaliteit

Beste Conny,

Bedankt voor het plaatsen van deze review.

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering.

Graag tot ziens in onze webshop.

Goede kwaliteit

2023幎9月12日

Beste Peter,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit.

Graag tot ziens in onze webshop.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。