レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Heerlijk zacht en soepel beddengoed. Ze laten wel veel draadjes los, misschien is dat de nieuwheid. De linten van de verpakking kan je evt aan de dekbedden stikken zodat je dit vast kan knopen aan de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik kan mij bij de meeste voorgaande reviewers aansluiten inzake de geleverde kwaliteit van mijn all seasons dekbed (twee gelijke aan elkaar verbonden delen die ook makkelijk d.m.v. drukknoopjes kunne... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vroeger had ik een heerlijk matras overtrek met Lyocell stof, maar deze werd nergens meer verkocht. In mijn zoektocht naar het perfecte beddengoed kwam ik via Undiemeister terecht bij Florrèl. De d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Nette verpakking, vlot verzonden en zeer fijne kwaliteit beddengoed. Door eerdere ervaringen met andere merken wisten we al dat we per se iets met Tencel erin wilden en geen 'crispy' (=ruwer en 'kreu... もっと見る

企業情報

1. リネン専門店

Florrèl® について

当該企業による記述

Het team van Florrèl® is het team achter Undiemeister®, met ruime ervaring in duurzaam en premium textiel

Al meer dan 10 jaar werken wij met duurzame materialen, die zich van conventionele stoffen onderscheiden op kwaliteit in relatie tot het gebruik van die stoffen. Duurzaam moet in onze visie kwalitatief hoogwaardig zijn. Daarin is het gebruik van die stoffen en dus van de artikelen die daarmee zijn gemaakt, toonaangevend. Beddengoed vraagt andere prioriteiten dan bijvoorbeeld ondergoed of essential herenkleding, zoals Undiemeister® dat biedt. Slapen is een andere ervaring, een ander moment.

Goede temperatuurregulering bijvoorbeeld, werkt bij beddengoed net iets anders. Andere textieltechniek (weven vs. breien bijvoorbeeld) en andere verhoudingen in de samenstelling. Ventilatie en goede vochtafdrijving, samen met antibacteriële kwaliteiten, moeten afgestemd zijn op het gebruik. Op de nachtrust dus.

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij samen met fabrikanten die net als wij de combinatie tussen maximale duurzaamheid en optimaal premium kwaliteit onderstrepen. Zo heeft onze Duitse dekbedden fabrikant in 2022 de prestigieuze “European Green Award 2022” prijs gewonnen, uit honderden deelnemers. Dat is iets om trots op te zijn.

Om de combinatie duurzaamheid en premium kwaliteit te kunnen waarborgen, komen de artikelen van Florrèl uit Portugal en Duitsland.

Het assortiment van Florrèl®

Florrèl heeft zich volledig gericht op de beste kwaliteit home textiles. Hieronder verstaan wij:

Beddengoed (bedtextiel)

Een mooi assortiment hoogwaardige dekbedovertreksets in 4 verschillende kleuren en hoeslakens.

Badgoed

Hoogwaardige en zeer zachte handdoeken en washandjes en verschillende kleuren.

Dekbedden

Een mooi winter dekbed (4-seizoenen dekbed), een herft/lente dekbed en een zomer dekbed en verschillende afmetingen.

Kussens

Een premium kwaliteit kussen waarbij je zelf de dikte van jouw kussen kunt bepalen door de vulling van de kussen aan te vullen of juist leeg te halen.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Prima lakens en snel gekeverd

Prima lakens en snel geleverd

2025年6月2日

Beste L Stelten,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze lakens en service.

Mooie kwaliteit
Goede pasvorm om mijn waterbed

2025年5月7日

Beste Rozanne,

Bedankt voor het delen van jou ervaring.
We wensen je veel slaapplezier!

Verkeerde maten besteld

Verkeerde maten besteld; contact opgenomen en een duidelijk omruilproces opgestart.
Eerst nieuwe juiste maten gekocht, daarna wordt het retourlabel verstuurd. Bedrag na een week terug op de rekening. Prima en duidelijk.

2025年5月6日

Beste Jaap,

Graag zorgen we ervoor dat iedereen tevreden is met onze producten en service. Wat fijn om te lezen dat je dit ook zo hebt ervaren!
Veel plezier met onze producten!

Top service!!

Met moederdag kon je 15% korting ontvangen bij een bestelling. Helaas had ik twee dagen vantevoren een bestelling geplaatst, de 15% korting was toen nog niet van toepassing.
Na mailcontact met de klantenservice heb ik met terugwerkende kracht toch nog 15% korting gekregen. Top service!!

2025年5月5日

Beste Familie Heskes,

Bedankt voor het plaatsen van je mooi review!
Heel veel plezier met onze producten.

5つ星のうち5の評価

Très belle qualité merci je vais…

Très belle qualité merci je vais passer de belle nuit

2025年4月15日

Chère Arlette,

Nous vous remercions pour vos aimables commentaires.
Il est agréable de lire que vous êtes satisfaits de nos produits.

Nous espérons que vous apprécierez nos produits !

Bien à vous,

Mooie kwaliteit

2025年4月22日

Beste Hans,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze kwaliteit!

Bedankt voor je mooi review en veel plezier met onze producten.

Beste Stefan,

Bedankt voor het plaatsen van je review.

Wij vinden het fijn om te lezen dat je tevreden bent.

5つ星のうち5の評価

Top service en uitmuntende kwaliteit 🥇

De duurzaamheid, prachtige glans, Lyocell en fijne weeftechniek hebben mij meteen overgehaald om twee volledige sets beddengoed te bestellen. En daar heb ik geen moment spijt van gehad. Naast de bezorging in stijl (duurzaam en chique) is de kwaliteit echt uitmuntend!
Zeker een aanrader voor wie wil slapen alsof je in een 5-sterren hotel bed ligt.

2025年4月7日

Beste Ruben,

Bedankt voor het delen van je ervaring met Florrèl.

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de stof en met onze producten.

We wensen je veel slaapplezier met onze producten!

5つ星のうち4の評価

Snelle levering mooie kwaliteit…

Snelle levering mooie kwaliteit handdoeken. Jammer dat er geen verschillende maten in de kussenslopen zijn anders had ik hier ook t bedtextiel besteld.

2025年3月23日

Beste Diane,

Bedankt voor je mooie review. We nemen je feedback zeker mee.

Snelle levering, mooie kwaliteit

2025年3月20日

Beste klant,

Bedankt voor het plaatsen van je review.

Goed om te horen dat je tevreden bent over het product en de levering.

5つ星のうち4の評価

Heel erg blij met mijn aankoop

Heel erg blij met mijn

2025年3月18日

Beste Jan,

Bedankt voor het plaatsen van deze review.

We vinden het erg fijn om te lezen dat je tevreden bent.

We wensen je veel plezier met onze producten.

5つ星のうち5の評価

Mooie materialen en vlotte handling

Mooie materialen en vlotte handling. Ook toen er iets ontbrak direct geregeld. Dat is service!
Het is heerlijk slapen in een Florrèl bed.

2025年2月25日

Beste Babette,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te plaatsen.

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service en over onze producten.

Snelle levering / hoge kwaliteit

Snelle en correcte levering van de bestelde goederen welke een hoge kwaliteit en een heerlijk comfort bieden!!

2025年3月4日

Beste Customer,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te plaatsen.

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit en het comfort van onze producten.

Fijne service

Ik heb een dekbed overtrek en een hoeslaken bij jullie gekocht. De service was fantastisch. Beide keren werd de bestelling supersnel geleverd en heel chique en netjes verpakt. De artikelen zijn van hele mooie kwaliteit.

2025年2月19日

Beste G.M,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering van onze producten.

We wensen je een heerlijke nachtrust toe!

De lakens voelen heerlijk zacht

De lakens voelen heerlijk zacht

2025年2月12日

Beste Marijke,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

We vinden het erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over het materiaal van de lakens.

5つ星のうち5の評価

Goed kwaliteit is geld waard en snel…

Goed kwaliteit is geld waard en snel geleverd

2025年2月19日

Beste Mo,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

We vinden het erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering.

Goede communicatie

Goede communicatie
Ik wacht mijn bestelling nog af.
Kleur van mijn bestelling is nog niet aanwezig.

2025年2月13日

Beste Simone,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te plaatsen.

We vinden het fijn om te lezen dat je tevreden bent over de manier van communiceren.

5つ星のうち4の評価

Probleem met de maatvoering van…

Probleem met de maatvoering van dekbedhoes snel en prettig opgelost. Snel weer kunnen slapen.

2025年2月6日

Beste John,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

We vinden het erg fijn om te lezen dat we jullie naar tevredenheid hebben geholpen.

We wensen jullie een heerlijke nachtrust toe!

Mooie lakenset

De artikelen zijn vlot en goed aangekomen
Kwaliteit is prima

2025年1月30日

Beste Mia,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met Florrèl te delen.
Wat fijn dat je tevreden bent over onze producten.
We wensen je veel plezier met onze producten.

Team Florrél®

Trustpilot エクスペリエンス