I ordered from them on Nov 28th, and hadn't received anything 3 weeks later. I contacted them on Dec 10th, asking to cancel the order, and didn't get any reply, nor was the order status updated. D... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ja nÀr jag lÀmnade tandlÀkaren och sa ta nu hand om dina nya stift tÀnder och nÀr jag kom sÃ¥ rÃ¥kade det komma en reklam om flooser pro jag blev nyfiken och efter filmen bestÀllde jag en och efter kont... ãã£ãšèŠã
Att ni accepterade och godkÀnde att min âflossorâ lÀckte och att ni skickar en ny. Det kallar jag service. Att det inte blev fem stjÀrnor beror pÃ¥ att den inte var hel efter transporten.
Håller fortfarande på att lÀra mig anvÀnda laser. Den kÀnns lite ojÀmn i farten. Eftersom jag Àr synskadad och inte kan lÀsa instruktioner så måste jag lÀra mig den hårda vÀgen tack
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
No product, no reply, no reaction
I ordered from them on Nov 28th, and hadn't received anything 3 weeks later.
Decided to file a complaint with Klarna and bought a different product.
The experience was disappointing, to say the least.
Ja nÀr jag lÀmnade tandlÀkaren och saâŠ
Ja nÀr jag lÀmnade tandlÀkaren och sa ta nu hand om dina nya stift tÀnder och nÀr jag kom så råkade det komma en reklam om flooser pro jag blev nyfiken och efter filmen bestÀllde jag en och efter kontrollen till tandlÀkaren och han sa va fina tÀnder du har och jag visade upp den och han sa sån ska jag visa upp för dom som kommer till oss till tandlÀkaren så mamma och syrran har också skaffat en flooser
Jag tycker inte att flossern Àr tillrÀckligt effektiv.
Jag tycker inte att flossern Àr effektiv, den ersÀtter INTE mellanrumstanborste eller tandtrÃ¥d. Vattnet tar snabbt slut, nÀstan innan alla tÀnderna har âbearbetasâ. Det saknades möjlighet till reklamation/Ã¥terköp. Dessutom sÃ¥g jag i efterhand liknande produkt till halva priset.
DÃ¥lig prestanda!
Jag tycker inte att ptestandan motsvarar min förvÀntning alls.
Det Àr för dåligt tryck i vattenstrålen.
Fungerar kanon!
Medelbra
Bra: Ganska snabb leverans
Obra: ett munstycke gick inte anvÀnda ingen vattenstråle kom fram. Munstycket igensatt.
Med vÀnlig hÀlsning,
/Ulf Tiger
HÃ¥ller fortfarande pÃ¥ att lÀra migâŠ
Bra produkt som verkar göra de den ska
Bra produkt som verkar göra de den ska. Lite knÀckande att hitta en liknande för 1/4 av priset samma dag som jag fick hem den dock Àven om denna nog Àr lite bÀttre kvalitet
JÀtte nöjd
JÀtte bra Àr nöjd med resultat Àven min tandlÀkare sa att den var bra
Rena rama skrÀpet
Rena rama skrÀpet, usch vilket falsk marknadsföring, lÀgg allt i elektronikåtervinnigen
Enkel att ladda och göra i ordning
Enkel att ladda och göra i ordning. KÀnns som en ordentlig rengöring nÀr man Àr fÀrdigflossad. Blev lite skvÀtt i början innan man fick in tekniken.
Produkten fungerar
Produkten fungerar, behöver ingen tandtråd lÀnge. Snabb leverans. Det negativa Àr priset men Àndå köpte jag två.
Snabb leverans och varan verkar lovande!
Effektivt och en hÀrligt ren kÀnsla!
Produkten Àr vÀrdelös
Produkten Àr vÀrdelös! Fyller munnen med vatten på 3 sekunder!
Det sprutar vatten överallt!
Det sprutar vatten överallt!! Obehagligt. Munnen överfull innan de första tÀnderna behandlats. Kan lika vÀl anvÀnda en trÀdgårdsslang och spruta i munnen med. Jag hade gått många meter slang för dessa nu bortkastade pengar.
Mycket bra mvh Anders i Ãngelholm
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹