レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan varmt anbefale BÞrnefyssen ved Anette ❀ Jeg har bÃ¥de gÃ¥et til babytummel og fÃ¥et behandling til min sÞn hos Anette, og jeg har kun positive ting at sige. Hun er utrolig dygtig og fagligt k... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan kun anbefale Anette og hendes bÞrnehold! Min datter og jeg har deltaget pÃ¥ to hold babytummel og et krybe- og kravlehold. Vi har fÃ¥et sÃ¥ mange brugbare redskaber med til hvert stadie min datter ha... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos BÞrnefyssen i Bramming pÃ¥ Anettes BabyTummel-hold. AtmosfÊren er tryg og hyggelig. Man kan virkelig mÊrke, at der er stor faglighed bag alt. Øvelserne er b... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har haft en virkelig god oplevelse hos Anette. Vi har gÃ¥et til babytummel og samtidig har vi gÃ¥et til behandling med vores sÞn, som havde nogle spÊndinger mm. Fra starten har vi fÞlt os me... もっず芋る

䌁業情報

1. 理孊療法士

圓該䌁業による蚘述

Jeg hedder Anette Schultz, og er indehaver af BÞrnefyssen. Jeg er uddannet fysioterapeut i 2003, og har specialiseret mig i baby og bÞrnefysioterapi, og jeg har udelukkende arbejdet med babyer, bÞrn og unge siden 2007. Jeg har igennem årene forfinet mine kompetencer igennem kurser og uddannelse til babyer og bÞrn, og har en uddannelse som klinisk vejleder i bÞrnefysioterapi. BÞrnefyssen tilbyder individuelle konsultationer med specialiseret undersÞgelse, behandling og målrettet plan for Þvelser, som styrker bÞrns motoriske udvikling i alderen 0-14 år. Der bliver i samråd med jer forÊldre udarbejdet en skrÊddersyet plan, som passer prÊcis til jeres barn, hvor I får de redskaber, som understÞtter en god motorisk udvikling og dermed trivsel, som passer i jeres familie. BÞrnefyssen har desuden lÞbende Baby hold i både Bramming og Varde med Babytummel og Krybe-Kravle hold for babyer i alderen ca. 1-12 mdr. BÞrnefyssens vision og passion er at hjÊlpe forÊldre og bÞrn med specifik faglig viden og vejledning i bÞrns motoriske udvikling. Der behandles altid efter behov, men allervigtigst så er mit mål, at du / I går hjem med de rette redskaber og Þvelser. som kan gÞres hjemme, hvor udviklingen skal ske. De fleste konsultationer hos mig er mellem 2-4 gange. Min tilgang er evidensbaseret, positiv og nÊrvÊrende samt baseret på solid viden og erfaring. Du vil altid blive lyttet til. Jeg har mange års praktisk erfaring med bÞrn i alle aldre, som jeg så gerne deler, så dit barn får den bedste start på udviklingsrejsen.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

22件のレビュヌ

Jeg kan varmt anbefale BÞrnefyssen ved

Jeg kan varmt anbefale BÞrnefyssen ved Anette ❀
Jeg har både gået til babytummel og fået behandling til min sÞn hos Anette, og jeg har kun positive ting at sige. Hun er utrolig dygtig og fagligt kompetent, og man mÊrker tydeligt hendes mange års erfaring i alt, hvad hun gÞr. Hun ser virkelig det enkelte barn og tilpasser både Þvelser og behandling med stor indsigt og ro.
Samtidig er Anette et helt fantastisk menneske – nÊrvÊrende, omsorgsfuld og med en helt sÊrlig evne til at skabe tryghed. Hun har et helt utroligt tag pÃ¥ bÞrn, og kunne mÊrke at min sÞn fÞlte sig i gode hÊnder fra fÞrste stund.
Det er tydeligt, at hun brÊnder for sit arbejde, og det giver en kÊmpe tryghed som forÊlder. Jeg vil til enhver tid anbefale hende til andre, der Þnsker den bedste behandling og stÞtte til deres barn 🙏

2026幎3月13日

KÊre Sahra ☀
Tusind tusind tak for dine meget flotte ord, det gÞr mig bare sÃ¥ glad at lÊse dine positive oplevelser 🙌
Det er nemlig det, som jeg så gerne vil give jer forÊldre med både til tummel og til individuelle konsultationer.
Jeg glÊder mig til at fÞlge jer igen på nÊste hold ❀

Uden tvivl hver en krone hver

Kan kun anbefale Anette og hendes bÞrnehold! Min datter og jeg har deltaget på to hold babytummel og et krybe- og kravlehold. Vi har fået så mange brugbare redskaber med til hvert stadie min datter har vÊret i og ikke mindst kyndig vejledning i hvordan man hjÊlper sit barn uden at skubbe på.

KÊre Carina
Tusind tak for dine flotte anmeldelse 🙌🙌
Jeg er super glad for I har vÊret med pÃ¥ de 3 hold, og det har vÊret en kÊmpe fornÞjelse at fÞlge jer, og se hende hvor hun er i dag....nemlig overalt 😊👍
Mange tak for denne gang og ikke mindst din opbakning og altid gode humÞr ☀

KÊmpe anbefaling

Mig og mindstemanden har gået til babytummel hos Anette i Varde, fra han var knap 2 måneder, til nu hvor han er knap 9 måneder, og jeg skal tilbage på arbejde. Derudover har vi vÊret til konsultation hos hende i Bramming.

Jeg kan på det varmeste anbefale Anette, og jeg henviser alle jeg kender med småfolk til hende. Anette er knalddygtig, varm og imÞdekommende. Hun formår at skabe et rum, der er trygt, sjovt og samtidig yderst professionelt. Man er ikke i tvivl om, at hun er engageret i den enkelte og ved hvad hun laver. Derudover giver hun altid lige lidt ekstra - både af sig selv og sin faglighed. Vi kommer virkelig til at savne Anette og hendes babytummel hold - hun har gjort en tydelig positiv forskel for os. Tak Anette!

2026幎3月13日

KÊre Maya
Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse 🍀🍀🍀
Det har simpelthen vÊret en kÊmpe fornÞjelse at fÞlge jer i alle de mÃ¥neder, og hver fredag have vÊret en del af mindstemandens udvikling og ikke mindst fremragende humÞr🙌🙌
Tak tilbage for dine input og grin ❀
Alt det bedste til jer fremover, og hÃ¥ber at se jer igen ved en anden lejlighed ☀

Rigtig god oplevelse.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos BÞrnefyssen i Bramming på Anettes BabyTummel-hold. AtmosfÊren er tryg og hyggelig. Man kan virkelig mÊrke, at der er stor faglighed bag alt.
Øvelserne er bÃ¥de sjove og udviklende for babyerne (og deres mÞdre/fÊdre) og det er tydeligt, at de er tilpasset deres motoriske udvikling. Samtidig fÃ¥r man som forÊlder gode forklaringer og inspiration til, hvad man selv kan lave derhjemme.
Anette er utrolig dygtig, nÊrvÊrende og god til at skabe en rolig og positiv stemning på holdet. Der er også god tid til spÞrgsmål, og man fÞler sig altid velkommen.
Jeg kan varmt anbefale BabyTummel-holdet til andre forÊldre, der gerne vil styrke deres babys motorik på en sjov og tryg måde.

KÊre Camilla
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive om dine oplevelser på mine babyhold 🙌
Jeg er enormt glad for, at du har oplevet en god stemning og ikke mindst fÃ¥et gode forklaringer pÃ¥, hvorfor vi gÞr det 😊
Tak fordi jeg har måtte fÞlge jer på denne motoriske rejse.
Alt godt fremover ☀

Vi har haft en virkelig god oplevelse

Vi har haft en virkelig god oplevelse hos Anette. Vi har gået til babytummel og samtidig har vi gået til behandling med vores sÞn, som havde nogle spÊndinger mm.

Fra starten har vi fÞlt os meget trygge. Hun er bÃ¥de utrolig fagligt dygtig og meget hjertevarm i sin mÃ¥de at vÊre pÃ¥ – bÃ¥de over for bÞrnene og os som forÊldre. Hun tager sig tid, lytter og ser virkelig det enkelte barn.

Vi har isÊr vÊret glade for, at hun gÞr lidt ekstra og virkelig engagerer sig i at hjÊlpe. Vi har tydeligt kunnet mÊrke en forskel hos vores sÞn, og vi er meget taknemmelige for den hjÊlp og stÞtte vi har fået.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger!
❣🌟🌟🌟🌟🌟

KÊre Camilla
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive den flotte anmeldelse af både babytummel og jeres konsultationer🙌

Det har vÊret en fornÞjelse at fÃ¥ lov til at fÞlge jer og ikke mindst se jeres dejlige dreng udvikle sig 👍👶
Nyd din barsel og forhåbentlig på gensyn ❀

Stor anbefaling

Jeg havde det dejligste forlÞb ved Anette, hun tog sig godt tid til min lille datter og lyttede når jeg fortalte. Vi blev mÞdt af varme, omsorg og kompetente hÊnder og vil anbefale Anette til alle vi kan❀

2026幎2月23日

Hej Maria
Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙌
Jeg er glad for du har haft et godt forlÞb, og har fÞlt dig taget godt imod ❀
Nyd din skÞnne datter ☀

De varmeste anbefalinger herfra (y).

Min datter og jeg har gÃ¥et til babytummel hver fredag hos BÞrnefyssen v/Anette Schultz – bÃ¥de pÃ¥ det lille og det store hold – og det har vÊret en fantastisk oplevelse fra start til slut.

Som fÞrstegangsmor har det betydet enormt meget for mig at få konkrete, trygge og fagligt funderede måder at stimulere og stÞtte mit barn på. Hver uge har jeg lÊrt noget nyt, og jeg har kunnet mÊrke en tydelig udvikling hos min datter.

Anette er helt igennem skÞn – hun er bÃ¥de varm, imÞdekommende og utrolig professionel. Hun skaber et roligt og trygt rum, hvor bÃ¥de babyer og forÊldre fÞler sig set og mÞdt. Hendes viden og erfaring er tydelig, og samtidig formÃ¥r hun at gÞre det hele legende og naturligt.

Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale babytummel hos BÞrnefyssen v/Anette Schultz til alle nye forÊldre. Det har vÊret en af de bedste beslutninger, vi har taget. 💛

2025幎12月12日

KÊre Maiken
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌🍀

Det betyder meget for mig, at du har brugt tid på at sÊtte ord på de hold forlÞb, som I har vÊret med på.
Samtidig er jeg enormt glad for, at det har vÊret en god og brugbar oplevelse for dig, det er det, som jeg så gerne vil give jer forÊldre med.
Tak fordi jeg har mÃ¥tte fÞlge jer og god vind fremover til jer 👣☀

Baby tummel

Varmeste anbefalinger til Anette’s babytummel hold. Kommer med gode råd og ideer.

2025幎12月16日

Hej Rikke
Tusind tak for din anbefaling 🙌
Det har vÊret en stor fornÞjelse at fÞlge jer 2.
Rigtig god vind fremover, og håber vi ses en anden god gang😊

De varmeste anbefalinger herfra!

Vi har gået på tummelhold hos Anette, og det har vÊret en kÊmpe fornÞjelse fra start til slut. Anette er utrolig dygtig, nÊrvÊrende og engageret, og hun formår at skabe et trygt og sjovt rum for både bÞrn og forÊldre.
Øvelserne har vÊret varierede og tilpasset bÞrnenes niveau, og man kan tydeligt mÊrke hendes store faglige viden og erfaring som bÞrnefysioterapeut.
Vi har fÞlt os set og godt guidet hele vejen, og vores barn har haft stor glÊde af tummelholdet. De varmeste anbefalinger herfra!

2025幎12月1日

KÊre Stine
Mange tak for din dejlige anmeldelse 🍀
Jeg er så glad for at hÞre at Þvelserne har vÊret både varieret og tilpasset niveau.
Det har vÊret den stÞrste fornÞjelse at fÃ¥ lov til at fÞlge jer og den store udvikling, som jeg har vÊret tilskuer til - tak 🙌
Det bedste til jer fremover!

KÊmpe anbefaling herfra - 5 stjerner!

Anette får mine varmeste anbefalinger. Jeg har vÊret på babytummel hold med begge mine drenge og begge gange har vÊret en sand fornÞjelse. Anette er meget professionel, omsorgsfuld og nÊrvÊrende og mÞder bÞrn og voksne hvor de er.
Derudover har vi også vÊret til individuelle konsultationer, hvor Anette ser det enkelte barn og hvad dens behov er.
Derudover får man altid lige meget om det er individuelle konsultationer eller babytummel hold relevante Þvelser, som nemt kan laves og implementeres i ens hverdag.

2025幎12月29日

Hej Rikke
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌
Det har vÊret den stÞrste fornÞjelse at have fået lov til at fÞlge begge dine skÞnne drenge fra start.
Tak for grin og dit altid gode humÞr.
Held og lykke med det nye kapitel for mindste manden.
Ønsker jer alle et godt og lykkebringende nytår🎇

Varm anbefaling

Vi har deltaget på tumleholdet hos Anette, og det har vÊret en virkelig skÞn oplevelse. Fra fÞrste gang har Anette vÊret utrolig dygtig til at mÞde bÞrnene prÊcis dér, hvor de er motorisk.

Anette er meget engageret i hvert enkelt barn og tager sig tid til at gÃ¥ rundt til alle. Man fÞler sig virkelig set og guidet som forÊlder. Hun har en fantastisk tilgang til bÞrn – med masser af smil, humor og nÊrvÊr, som smitter af pÃ¥ hele rummet og skaber en tryg og positiv stemning.

Det er tydeligt, at Anette brÊnder for sit fag og for bÞrns motoriske udvikling. Vi har fået meget ud af forlÞbet og kan varmt anbefale hendes tumlehold til andre forÊldre.

2025幎12月19日

Hej Camilla
Tusind tak for din flotte anmeldelse, det betyder rigtig meget for mig, at I har vÊret tilfredse med forlÞbet ❀
Det har vÊret en fornÞjelse at fÞlge jer!
Det glÊder mig meget, at I har fÞlt jer trygge og fÞler I er kommet til en dejlig stemning, det er prÊcis det, som jeg Þnsker at skabe udover formålet med motorisk udvikling på mine hold.
GlÊdelig jul og god vind til jer 🎄

Vi har vÊret utrolig glade for at gÃ¥ på

Vi har vÊret utrolig glade for at gå på tumlehold hos Anette. Hun er fagligt dygtig, nÊrvÊrende og rigtig god til både bÞrn og forÊldre. Hver gang har vi fået masser af god inspiration og lÊring, som vi har kunnet tage med hjem og bruge i hverdagen. Stemningen på holdet har vÊret tryg og sjov og vores sÞn har tydeligt nydt at vÊre på holdet. Det har vÊret en virkelig god oplevelse, som vi kun kan give de varmeste anbefalinger.

2025幎12月19日

Hej Freja
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌
Det har vÊret en fornÞjelse at fÞlge jer, og jeg er glad for du har kunne bruge Þvelserne og inspirationen til hjemmet.
GlÊdelig jul og pÃ¥ glÊdelig gensyn 😊

BÞrnefys med passion for sit fag

Anette er et fantastisk menneske, varm og kÊrlig. Hun har helt tydeligt en kÊmpe passion for sit fag og brÊnder for at hjÊlpe og vejlede bÞrn. Vi har både deltaget på hendes babytummel hold og haft en konsultation. Jeg er ovenud tilfreds og vil give en kÊmpe anbefaling til Anette.

2025幎12月5日

BÞrnefyssen v/Anette Schultz からの回答

Tusind tak for de flotte ord 🍀
Jeg er sÃ¥ glad for du har vÊret tilfreds, og har taget dig tid til at skrive en anmeldelse - sÃ¥ mange tak for det 🙌
GlÊdelig jul 🎄

Fantastisk tumle hold

Vi har gået på Anettes tumle hold for de mindste.

Anette er hjertevarm, mÞder en med et smil på lÊben, humoristisk, professionel og med et godt overblik over alle de mindste deltagere.

Under Þvelserne er Anette god til at guide og forklare hvorfor lige netop den Þvelse er god og hvad det gavner barnet.

Vi var ikke et sekund i tvivl om at vi ikke også skulle tilmelde os det nÊste hold.

2025幎12月17日

Hej Christina
Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🍀😊
Jeg er glad for, at det er din oplevelse, men det er nu nemt at skabe et rart rum med jer glade og positive forÊldre, så tak for det!
Jeg glÊder mig til at fÞlge jer i 2026👍

Virkelig dygtig, empatisk og nÊrvÊrende bÞrnefys, samt fantastisk Babytumle

Min sÞn og jeg går på Anettes Babytumle hold hver fredag, og det er vi bare super glade for at have tilmeldt os til. Anette er et skÞnt, varmt, smilende og rummeligt menneske, som gÞr meget ud af, at mÞde både mor og baby i ÞjenhÞjde hver gang. Hun tager sig tid til at hilse på hver enkelt baby når man kommer. Hun skaber et behageligt rum, hvor der er plads til lÊring og udvikling, men i babys helt eget tempo.

Udover Babytumle hold, er Anette også en rigtig dygtig bÞrnefys. For os betyder det meget, at hun udelukkende er specialiseret i bÞrn, da hun dermed har stor erfaring og kendskab til bÞrne/babykroppen.
Hun forcer ikke noget, men tager sig den tid det tager, hvilket gÞr at hun skaber en fantastisk kontakt til vores sÞn, hvor der bliver udvekslet smil og gode snakke under behandlingen. Denne relation gÞr, at hun kan få lov til at lÞsne hans nakkespÊndinger. Vi får brugbare Þvelser med hjem, som hun viser os og guider os i, og som hun fÞlger op på hver gang.

Man fÞler sig virkelig set, hÞrt og mÞdt. KÊmpe anbefaling til Anette fra os.

2025幎11月7日

Hej Julie
Tusind tak for de flotte ord og anmeldelse 🙌

Det gÞr mig enormt glad at hÞre, at I er glade for at vÊre med på mit babytummel hold.
Desuden at I fÞler jer mÞdt og hÞrt i behandling og vejledning, det er en faktor som er meget vigtigt for mig, så mange tak for den tillid.

Jeg glÊder mig til de nÊste uger frem, hvor jeg heldigvis fÃ¥r lov til at fÞlge jer fortsat ☀

Den varmeste anbefaling af Anette

Min datter og jeg har vÊret til to omgange babytummel og nu krybe-kravle-hold hos Anette i Bramming, og vi har både hygget os meget, men samtidig fået god viden og sjove tumleÞvelser med hjem.

Som fÞrstegangsmor har det vÊret så rart at blive mÞdt af Anettes omfavnende, rummelige og nÊrvÊrende person. Man bliver grebet og forstået lige der, hvor man er med sit barn.

Og det bedste: garanteret god lur efterfÞlgende ;-) Min datter falder i sÞvn i bilen på vej hjem HVER gang.

2025幎11月5日

Hej Emma
Tusind tak for de skÞnne ord, og tak fordi jeg har mÃ¥tte fÞlge jer og jeres glade datter igennem baby holdene, sikke en udvikling 🍀🙌
Heldigvis ser jeg jo hende stadig de nÊste uger frem😊

Anette er en stjerne!

Anette er god til at se det enkelte barn, lytte til både mig som mor men også til mit barns signaler, hun kommer med brugbare Þvelser man nemt kan lave hjemme uden man skal ud og bruge mange penge på redskaber fÞr man kan lave Þvelserne med sit barn.

2025幎10月22日

Hej Sabrina
Mange tak for de sÞde ord.
Det er dejligt at I kan bruge Þvelserne, og det er skÞnt at fÃ¥ lov til fÞlge jer de nÊste uger frem ☀

God behandling og gode Þvelser

God behandling og gode Þvelser. Anette er et dejligt hjertevarmt menneske, og er fantastisk god til de små babyer.

2025幎9月11日

Hej Louise
Mange tak for de flotte ord, det er sÃ¥ dejligt at I kan bruge Þvelserne 🍀
Nyd din barsel.
Bedste hilsner Anette

Min varmeste anbefaling !

Jeg har haft to konsultationer hos Anette med min sÞn på 3 måneder, og har virkelig vÊret tilfreds. Hun er både professionel og varm i sin tilgang, og hun har mÞdt min sÞn prÊcis der, hvor han var. Vi har fået mange konkrete og brugbare Þvelser med hjem, som har vÊret nemme at gå til, og som allerede har gjort en mÊrkbar forskel. Hendes måde at forklare og vise Þvelserne på gÞr det både nemt og overskueligt at fortsÊtte trÊningen derhjemme.
Vi har desuden tilmeldt os hendes babytummel i Varde, som vi glÊder os meget til at starte på.

Jeg kan varmt anbefale Anette til andre familier – både for hendes faglighed og hendes fantastiske måde at skabe tryghed og motivation hos barnet

2025幎10月22日

Hej Pia.
Tusind tak for din anmeldelse og flotte ord.
Det er så dejligt, at jeg har fået lov til at guide jer med jeres dejlige lille sÞn.
Jeg glÊder mig til at fÞlge jer til babytummel i Varde🍀

Jeg synes at Anette er super godt til

Jeg synes at Anette er super godt til Babyer hun mÞder dem, hvor er de er og hun er også super godt til mig som mor, til at vise de Þvelser man skal lave med sin baby. Så hun får min varmeste anfald til andre.

2025幎10月14日

Hej Anna.
Mange tak for din fine anmeldelse.
Jeg er glad for at konsultationerne har vÊret brugbare for dig/jer.
Det bedste fremover til jer ☀

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。