Bestilling er nem, da beskrivelserne er gode pÃ¥ hjemmesiden. Leveringen tog lidt ekstra tid, men pakken var vÊrd at vente pÃ¥, til formÃ¥let. Super gode produkter - ogsÃ¥ deres lÊringsbog med god... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg var en af dem, der tÊnkte at det lidt vildt, at sÃ¥dan et par trusser skulle kunne "fange det hele" og sÃ¥gar vÊre en behagelig oplevelse. à h, hvor er jeg dog glad for, at jeg udfordrede mig s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ud over Flow har jeg prÞvet menstruationstrusser bÃ¥de fra Libresse, AllMatter og Victoriaâs Secret PINK. Flow er klart de bedste! Man kan mÊrke kvaliteten i stoffet, pasformen og ikke mindst ift.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De bedste og mest behagelige trusser til den tid pÃ¥ mÃ¥neden. De er blÞde som smÞr og fÞles lÊkre pÃ¥ huden, og kan faktisk holde lidt styr pÃ¥ en menstruationsmave, der er lidt oppustet. Knaldgod kundes... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Period wear for period people - Flow Intimates giver dig genanvendeligt undertÞj til din menstruation. MenstruationsundertÞj er en *game changer* - det blÞdeste, rareste alternativ til dem, vi kender så godt; bind og tamponer. Der er ikke noget, der skal op i underlivet, ikke noget der niver eller krÞller sig sammen i trusserne. UndertÞjet bliver hvor det skal, og det giver dig en stor tryghed i hverdagen. For os er det så vigtigt, at du fÞler dig godt tilpas, at du kan vÊre den, du er, også når du menstruerer. Uden at gå på kompromis med hverken din stil eller komfort. Trusserne vil fÞles som et lille kÊrligt kram om underlivet. Du blÞder blot direkte i trusserne, skyller dem i koldt vand ved endt brug, vasker dem sammen med resten af dit tÞj, hÊnger dem til tÞrre - og så er de klar til brug igen. Det er så nemt, og du får hurtigt en god vane med trusserne. Vi designer trusserne på vores lille kontor i KÞbenhavn og har en vidunderlig producent i Tyrkiet, som er GOTS-certificeret, dvs. de lever op til de allerhÞjeste krav hvad angår arbejdsmiljÞ, ordentlige produktionsforhold og ansvar for både produkt, menneskene og miljÞet. Selv om vi er en lille startup, så har vi store ambitioner for materialerne vi bruger, og vi går ikke på kompromis eller springer over hvor gÊrdet er lavest. Og det håber vi også, at du kan mÊrke.
Sankt Knuds Vej 50, st, 1903, Frederiksberg C, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg har tidligere kÞbt menstruationtrusser herfra og vÊret glad for dem. Denne gang kÞbte jeg en fra den nyere kollektion. Jeg valgte at tage modellen â Period Flow Shorts - high rise - blackâ model heavy
Og jeg kan konstatere at jeg er efter tre timers brug blÞdte igennem på mit arbejde. TrÊls og skuffende oplevelse på trods af at det ikke engang var anden eller tredje menstruationstag. Og det ikke har vÊret et problem tidligere.
Jeg ved ikke om jeg har misforstÃ¥et noget at der skal nogle ekstra indlÊg i i sÃ¥ fald er det ikke noget som er beskrevet hverken i produktet eller pÃ¥ hjemmesiden. Ãv Þv virkelig trÊls oplevelse

flowintimates.com ããã®åç
Bestilling er nem, da beskrivelserne er gode på hjemmesiden.
Leveringen tog lidt ekstra tid, men pakken var vÊrd at vente på, til formålet.
Super gode produkter - også deres lÊringsbog med gode indsigter for unge, der starter eller skal starte deres menstruationsrejse.

flowintimates.com ããã®åç
Jeg er super stor fan og trofast kunde hos FlowIntimates. Jeg har flere af deres trusser og er meget begejstret for dem alle herunder for kvalitet, sugeevne, materiale osv. Jeg synes desuden hele virksomheden emmer af varme og omsorg lige fra founderen Cathrine selv og Annika i kundeservice, til viben i deres nyhedsbrev, til forsvarlige og bÊredygtige valg af samarbejdspartnere fx indenfor produktion og til deres insisteren på kontinuerlig udvikling og forbedring af produkter til gavn for mensturerende.
Jeg havde desuden en rigtig positiv oplevelse forleden, da jeg skrev og gav feedback vedrÞrende sÞmmen på et af mine Flow 1 trusser. Den var begyndt at gå op, og jeg skrev for at gÞre opmÊrksom på det mhp forbedring af sÞmmen i fremtidige batches. Feedbacken blev meget vÊrdsat, og de sendte mig endda et helt nyt par, kvit og frit. Dejlig oplevelse til samlingen af dejlige oplevelser med FlowIntimates.

flowintimates.com ããã®åç
Elsker seriÞst den nye bh!!! Og trusserne!! God kvalitet og god service

flowintimates.com ããã®åç
Virkelig lÊkre produkter. Jeg har selv flere af Flow 1 og g-strengstrussen. De er lavet i en lÊkker kvalitet og sidder helt perfekt (selv pÃ¥ de menstruationsdage, hvor jeg fÞler mig allermest oppustet, uoplagt og en mindre god udgave af mig selv). Flow Intimates redder min menstruationsperiode med deres menstruationstrusser, der fÞles som om, at man fÃ¥r et varmt kram. Trusserne holder, hvad de lover: De holder en tÞr, tryg og sikker - selv under trÊning og nÃ¥r jeg sover om natten, sÃ¥ man kan leve sit liv... ogsÃ¥ nÃ¥r man blÞder og fÞler sig allermest uoplagt. Bonus: De har hurtig levering og nem betaling. What's not to like. Stor anbefaling herfra â£ïž

flowintimates.com ããã®åç
Elsker mine Flow! Har nu 3 forskellige modeller fra dem og de er alle super gode. Det har vÊret en kÊmpe gamechanger for min cyklus.
Leveringen er super hurtigt. Hele vejen rundt er det bare en virksomhed og et produkt jeg vil anbefale. Fra produkter og levering, til nyhedsbreve og alt det arbejde de laver på SoMe.

Elsker flowtrussen
Har alle modellerne og de giver mig frihed og tryghed

flowintimates.com ããã®åç
KÊmpe anbefaling! Behageligt, flatterende, nemt og trygt âïžâïžâïž

flowintimates.com ããã®åç
Klart de bedst trusser sammenlignet med andre. Man kan mÊrke umagen i alt de gÞr.

flowintimates.com ããã®åç
Flow gÞr det så godt på alle områder! Trusserne fÞles som det mest kÊrlige kram under min blÞdning og alt fra indpakning, kundeservice, levering til de mest informative nyhedsbreve er bare i top ⚠tak!

flowintimates.com ããã®åç
Super fint produkt der lever helt op til forventningerne. Jeg har flere forskellige modeller af Flow trusserne, og de er behagelige at have på. Fik også virkelig god behandling af kundeservice, da jeg lavede en ombytning.

flowintimates.com ããã®åç
Min anmeldelse går på menstruationstrusser. Jeg har kÞbt flow1 og flow4. Jeg bruger normalt M/L, og M i flow1 er noget for lille. M i flow4 passer mig perfekt. Flow1 er dog virkelig flotte - det skal siges.
Jeg synes ikke komforten i trusserne er god. Jeg sammenligner dem med AllMatters, som har en noget bedre komfort.
Prisen er alt for hÞj i forhold til produktet. DesvÊrre.

flowintimates.com ããã®åç
Virkelig et godt produkt til alle os kvinder!

flowintimates.com ããã®åç
Suuuch lovely company and people behind it. ðð
De får mine varmeste anbefalinger!
Skrev til kundeservice, da jeg var lidt i tvivl om, hvor langt det absorberende stykker gik. Fik et fint, hyggeligt og hjertevarmt svar igen.
Har haft mulighed for at bruge trusserne et par gange, og jeg ELSKER dem! Elsker at suge indlÊgget er så langt. Det har vÊret et problem for mig ved andre mÊrker. Men når jeg har disse her trusser på, fÞler jeg mig 200 % sikker.

flowintimates.com ããã®åç
Jeg har to forskellige slags flow-trusser: flow 4 og flow 1. FÊlles for dem begge er, at de er rare at have på og de fÞles som et kram. Men⊠selvom jeg fÞler alle anbefalinger, så synes jeg, at de hurtigt kommer til at lugte.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã