レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilling er nem, da beskrivelserne er gode pÃ¥ hjemmesiden. Leveringen tog lidt ekstra tid, men pakken var vÊrd at vente pÃ¥, til formÃ¥let. Super gode produkter - ogsÃ¥ deres lÊringsbog med god... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg var en af dem, der tÊnkte at det lidt vildt, at sÃ¥dan et par trusser skulle kunne "fange det hele" og sÃ¥gar vÊre en behagelig oplevelse. Åh, hvor er jeg dog glad for, at jeg udfordrede mig s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ud over Flow har jeg prÞvet menstruationstrusser bÃ¥de fra Libresse, AllMatter og Victoria’s Secret PINK. Flow er klart de bedste! Man kan mÊrke kvaliteten i stoffet, pasformen og ikke mindst ift.... もっず芋る

䌁業が回答したした

De bedste og mest behagelige trusser til den tid pÃ¥ mÃ¥neden. De er blÞde som smÞr og fÞles lÊkre pÃ¥ huden, og kan faktisk holde lidt styr pÃ¥ en menstruationsmave, der er lidt oppustet. Knaldgod kundes... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞋着店

圓該䌁業による蚘述

Period wear for period people - Flow Intimates giver dig genanvendeligt undertÞj til din menstruation. MenstruationsundertÞj er en *game changer* - det blÞdeste, rareste alternativ til dem, vi kender så godt; bind og tamponer. Der er ikke noget, der skal op i underlivet, ikke noget der niver eller krÞller sig sammen i trusserne. UndertÞjet bliver hvor det skal, og det giver dig en stor tryghed i hverdagen. For os er det så vigtigt, at du fÞler dig godt tilpas, at du kan vÊre den, du er, også når du menstruerer. Uden at gå på kompromis med hverken din stil eller komfort. Trusserne vil fÞles som et lille kÊrligt kram om underlivet. Du blÞder blot direkte i trusserne, skyller dem i koldt vand ved endt brug, vasker dem sammen med resten af dit tÞj, hÊnger dem til tÞrre - og så er de klar til brug igen. Det er så nemt, og du får hurtigt en god vane med trusserne. Vi designer trusserne på vores lille kontor i KÞbenhavn og har en vidunderlig producent i Tyrkiet, som er GOTS-certificeret, dvs. de lever op til de allerhÞjeste krav hvad angår arbejdsmiljÞ, ordentlige produktionsforhold og ansvar for både produkt, menneskene og miljÞet. Selv om vi er en lille startup, så har vi store ambitioner for materialerne vi bruger, og vi går ikke på kompromis eller springer over hvor gÊrdet er lavest. Og det håber vi også, at du kan mÊrke.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

202件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Jeg har tidligere kÞbt

Jeg har tidligere kÞbt menstruationtrusser herfra og vÊret glad for dem. Denne gang kÞbte jeg en fra den nyere kollektion. Jeg valgte at tage modellen “ Period Flow Shorts - high rise - black” model heavy
Og jeg kan konstatere at jeg er efter tre timers brug blÞdte igennem på mit arbejde. TrÊls og skuffende oplevelse på trods af at det ikke engang var anden eller tredje menstruationstag. Og det ikke har vÊret et problem tidligere.
Jeg ved ikke om jeg har misforstÃ¥et noget at der skal nogle ekstra indlÊg i i sÃ¥ fald er det ikke noget som er beskrevet hverken i produktet eller pÃ¥ hjemmesiden. Øv Þv virkelig trÊls oplevelse

2026幎3月12日

KÊreste Cecilie,

Øv, hvor er jeg ked af at hÞre om din oplevelse – isÊr nÃ¥r du tidligere har vÊret glad for vores trusser.

Der skal ikke bruges ekstra indlÊg i vores trusser, så det er bestemt ikke en misforståelse fra din side. Når man oplever at blÞde igennem efter kort tid, skyldes det oftest enten pasformen eller at trussen ikke matcher ens flow optimalt. Når du skriver, at du tidligere har vÊret glad for vores trusser, kunne det tyde på, at stÞrrelsen spiller ind her. I vores shorts ser vi nemlig ret ofte, at en mindre stÞrrelse kan gÞre en stor forskel for absorberingsevnen.

Jeg ville virkelig Þnske, at du havde rakt ud til os, sÃ¥ vi kunne have hjulpet dig med det samme – men det vil vi rigtig gerne stadig. Jeg kan ikke finde en Cecilie Vester i vores system, men du er meget velkommen til at skrive til os pÃ¥ loveletter@flowintimates.dk, sÃ¥ kigger vi pÃ¥ det sammen <3

Kh Annika

Tilfredstillende, professionel og god service 😁

Bestilling er nem, da beskrivelserne er gode på hjemmesiden.

Leveringen tog lidt ekstra tid, men pakken var vÊrd at vente på, til formålet.

Super gode produkter - også deres lÊringsbog med gode indsigter for unge, der starter eller skal starte deres menstruationsrejse.

2025幎5月5日

flowintimates.com からの回答

Tusind tak for at dele din oplevelse af Flow med os Renée, det sÊtter vi stor pris på <3

Virkelig god service

Virkelig god service, hurtig svartid og sÞde mennesker ❀

2025幎10月20日

flowintimates.com からの回答

Tusind tak for at dele din oplevelse af Flow med os - vi er SÅ glade for, at det er din oplevelse af os <3

Kh Annika

Meget omsorgsfuld og ordentlig virksomhed!

Jeg er super stor fan og trofast kunde hos FlowIntimates. Jeg har flere af deres trusser og er meget begejstret for dem alle herunder for kvalitet, sugeevne, materiale osv. Jeg synes desuden hele virksomheden emmer af varme og omsorg lige fra founderen Cathrine selv og Annika i kundeservice, til viben i deres nyhedsbrev, til forsvarlige og bÊredygtige valg af samarbejdspartnere fx indenfor produktion og til deres insisteren på kontinuerlig udvikling og forbedring af produkter til gavn for mensturerende.
Jeg havde desuden en rigtig positiv oplevelse forleden, da jeg skrev og gav feedback vedrÞrende sÞmmen på et af mine Flow 1 trusser. Den var begyndt at gå op, og jeg skrev for at gÞre opmÊrksom på det mhp forbedring af sÞmmen i fremtidige batches. Feedbacken blev meget vÊrdsat, og de sendte mig endda et helt nyt par, kvit og frit. Dejlig oplevelse til samlingen af dejlige oplevelser med FlowIntimates.

2026幎1月5日

flowintimates.com からの回答

Tusind tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse af Flow med os Mette! Den blev lÊst hÞjt på kontoret her til morgen. Vi er så stolte af, at det er lige netop den opfattelse du har af Flow <3

Kh Annika

Virkelig lÊkre produkter og perfekt pasform

Virkelig lÊkre produkter. Jeg har selv flere af Flow 1 og g-strengstrussen. De er lavet i en lÊkker kvalitet og sidder helt perfekt (selv på de menstruationsdage, hvor jeg fÞler mig allermest oppustet, uoplagt og en mindre god udgave af mig selv). Flow Intimates redder min menstruationsperiode med deres menstruationstrusser, der fÞles som om, at man får et varmt kram. Trusserne holder, hvad de lover: De holder en tÞr, tryg og sikker - selv under trÊning og når jeg sover om natten, så man kan leve sit liv... også når man blÞder og fÞler sig allermest uoplagt. Bonus: De har hurtig levering og nem betaling. What's not to like. Stor anbefaling herfra ❣

2025幎10月17日

Åh Clara, tak for at tage dig tid til at skrive en SÅ fin anmeldelse <3

Elsker mine Flow

Elsker mine Flow! Har nu 3 forskellige modeller fra dem og de er alle super gode. Det har vÊret en kÊmpe gamechanger for min cyklus.

Leveringen er super hurtigt. Hele vejen rundt er det bare en virksomhed og et produkt jeg vil anbefale. Fra produkter og levering, til nyhedsbreve og alt det arbejde de laver på SoMe.

2025幎11月8日

flowintimates.com からの回答

Wow Lisa tusind tak for at dele dine fine ord med os! Vi er så glade for, at vi har vÊret en gamechanger for din cyklus - det er alt vi drÞmmer om <3

Frihed og tryghed

Elsker flowtrussen
Har alle modellerne og de giver mig frihed og tryghed

2025幎8月7日

flowintimates.com からの回答

Tusind tak for at dele din oplevelse af Flow med os! Vi er SÅ glade for, at vi kan bidrage til frihed og tryghed i din hverdag <3

KÊmpe anbefaling

KÊmpe anbefaling! Behageligt, flatterende, nemt og trygt ⭐⭐⭐

2025幎5月15日

Tusind tak for de fine ord Amalie! <3

Alt spiller bare

Klart de bedst trusser sammenlignet med andre. Man kan mÊrke umagen i alt de gÞr.

2025幎7月14日

flowintimates.com からの回答

Tak for at dele din oplevelse af Flow med os Iram! Det er vi bare så glade for <3

Kh Annika

Flow gÞr det så godt på alle områder

Flow gÞr det sÃ¥ godt pÃ¥ alle omrÃ¥der! Trusserne fÞles som det mest kÊrlige kram under min blÞdning og alt fra indpakning, kundeservice, levering til de mest informative nyhedsbreve er bare i top ✹ tak!

2025幎7月3日

flowintimates.com からの回答

Sikke nogle fine ord Andrea! Tusind tak for at dele dem med os - det er SÅ vÊrdsat, og vi er virkelig glade for, at vi kan vÊre med til at give dig kÊrlige kram under din menstruation <3

Kh Annika

Super fint produkt der lever helt op

Super fint produkt der lever helt op til forventningerne. Jeg har flere forskellige modeller af Flow trusserne, og de er behagelige at have på. Fik også virkelig god behandling af kundeservice, da jeg lavede en ombytning.

2025幎6月16日

flowintimates.com からの回答

Tusind tak for at dele din oplevelse af Flow med os Christine! Det er vi virkelig glade for <3

Kh Annika

Du får mere kvalitet og komfort andre steder.

Min anmeldelse går på menstruationstrusser. Jeg har kÞbt flow1 og flow4. Jeg bruger normalt M/L, og M i flow1 er noget for lille. M i flow4 passer mig perfekt. Flow1 er dog virkelig flotte - det skal siges.
Jeg synes ikke komforten i trusserne er god. Jeg sammenligner dem med AllMatters, som har en noget bedre komfort.
Prisen er alt for hÞj i forhold til produktet. DesvÊrre.

2025幎3月6日

flowintimates.com からの回答

Tak for at dele din feedback med os Bonnie! Det er vi altid glade for, omend vi er kede af at hÞre, at komforten ikke har levet op til dine forventinger. I Flow 1 anbefaler vi i vores stÞrrelsesguide at gÃ¥ en stÞrrelse op, hvis man ligger mellem to stÞrrelser, mens vi i Flow 4 anbefaler at gÃ¥ en stÞrrelse ned. Ud fra det, du beskriver, lyder det som om en L i Flow 1 kunne have givet dig en bedre komfort. NÃ¥r det er sagt, giver Flow 1 kroppen det, vi beskriver som et fast kram - det er en pasform der er elsket af rigtig mange af vores kunder, mens den for andre ikke fungerer. Hvis du er mere til et blÞdt bomuldskram, men stadig holder af den hÞjtaljede pasform vil jeg anbefale dig at prÞve Flow 3, hvis du skulle have lyst til at give os en chance til <3‹‹

Kh Annika

De får mine varmeste anbefalinger

De får mine varmeste anbefalinger!

Skrev til kundeservice, da jeg var lidt i tvivl om, hvor langt det absorberende stykker gik. Fik et fint, hyggeligt og hjertevarmt svar igen.

Har haft mulighed for at bruge trusserne et par gange, og jeg ELSKER dem! Elsker at suge indlÊgget er så langt. Det har vÊret et problem for mig ved andre mÊrker. Men når jeg har disse her trusser på, fÞler jeg mig 200 % sikker.

2025幎5月14日

flowintimates.com からの回答

Tusind tak for at dele din feedback med os Bente! Vi er så glade for at hÞre, at vi får dig sikkert og trygt gennem din menstruation <3

Gode, men

Jeg har to forskellige slags flow-trusser: flow 4 og flow 1. FÊlles for dem begge er, at de er rare at have pÃ¥ og de fÞles som et kram. Men
 selvom jeg fÞler alle anbefalinger, sÃ¥ synes jeg, at de hurtigt kommer til at lugte.

2025幎5月8日

flowintimates.com からの回答

Tak for din feedback Marendine! Der kan opstå lugt i dine trusser af flere forskellige grunde, som jeg lige lister op her:

- Ved en mindre grundig skylle- og vaskerutine af trusserne - husk at skyl blodet helt ud af trusserne efter brug.
- Hygiejne - husk at skifte dine trusser ofte, helt ligesom dit bind.
- Hormonelle forandringer - de kan betyde Þget udflåd under din menstruation, og det kan give en sÊrlig lugt.
- Menstruationsblodet i sig selv - dit menstruationsblod består ikke kun af blod men bl.a. også af livmoderslimhinde. Når menstruationsblodet kommer i kontakt med ilt, begynder det at nedbrydes, og det producerer en lugt.

Vi har ikke proppet noget kemi i vores trusser for at modvirke lugt - nanosÞlv og andre “stay fresh” behandlinger, som andre producenter tyer til, har ikke noget at lave i underlivet tÊt pÃ¥ slimhinder, hvor kemien kan optages i kroppen. Derfor har vi i stedet sammen med Byoms Copenhagen udviklet et vaskemiddel, som tager lugten. Det er sÃ¥ effektivt, at man kun skal bruge en teske til en fuld vask. Du kan se det her: https://flowintimates.dk/products/bloody-clean-vaskemiddel.

Hvis lugten fÞrst har sat sig godt fast i fibrene, kan det godt vÊre svÊrt at komme til livs, men jeg vil anbefale dig at du lÊgger dine trusser i en balje med koldt vand sammen med en koncentreret mÊngde af vores Bloody Clean vaskemiddel (ca 2 tsk), og lader dem stÃ¥ nogle timer. Derefter vasker du trusserne alene med vores vaskemiddel ved 40 grader. Det burde kunne tage lugten. Vores vaskemiddel er lavet med probiotika - hvilket lavpraktisk betyder, at der er gode bakterier i det, som formerer sig ved vask og gÃ¥r i kamp mod de dÃ¥rlige bakterier. DernÊst er det blot at huske den gode skylle- og vaskerutine, og at skifte trusserne lÞbende. ‹‹

Jeg hÃ¥ber, at dette kan hjÊlpe dig <3‹‹

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。