Fiduciaire LINC & PARTNERS nvレビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden over Linc & partners, altijd behulpzaam en klaar voor eender welke vraag! Zojuist rr bespreking gehad met Hasan en Fatih

5つ星のうち5の評価

Fatih abi, eerst de plek waar mijn ouders naartoe gingen voor hun financiën. Daarna mijn stageplek en vervolgens mijn “abi” voor mijn eerste stappen in mijn ondernemingswereld. Mijn mentor in het leve... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Twijfel je over welk boekhoudkantoor bij jou past? Die keuze was voor mij ook lastig om te maken, na mijn eerste gesprek (maar ondertussen al vele meetings verder) had ik een opgelucht gevoel.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik zou meer sterren geven, maar die optie is er niet! Beste boekhoudkantoor ooit! Helpen je binnen de dag, ondanks de drukte. Altijd correct en eerlijk. Buiten boekhoudkundige zaken, helpen ze je met... もっと見る

企業情報

1. 会計士
  2. 地方議会
  3. 税務顧問

当該企業による記述

Fiduciaire LINC & PARTNERS begeleidt zelfstandigen, vrije beroepen en kmo’s met professionele boekhouding en fiscaal advies. Wij zorgen voor een correcte en duidelijke financiële opvolging, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw onderneming. Van btw-aangiftes tot jaarrekeningen en fiscale optimalisatie: wij staan naast u met persoonlijk advies, discretie en een snelle, praktische aanpak.

連絡先

Bespreking dossier

Zojuist rr bespreking gehad met Hasan en Fatih

2026年7月6日

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je onze begeleiding en bereikbaarheid zo waardeert. We kijken uit naar de verdere samenwerking.

5つ星のうち5の評価

Top personeel met top mensen die…

Top personeel met top mensen die luisteren en meedenken. Zeker een aanrader voor professionals die willen groeien!

2026年7月4日

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答

Bedankt voor je vertrouwen, Imrane! Fijn dat je onze luisterende aanpak en betrokken begeleiding zo positief ervaart. Veel succes met de verdere groei van je onderneming!

5つ星のうち5の評価

Zeker aan te raden,hulpzaam en ervaren…

Zeker aan te raden,hulpzaam en ervaren team. Ze hebben mij enorm geholpen voor een controle.

2026年7月1日

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答

Bedankt voor je mooie review, Orcun! Fijn dat we je hebben kunnen ondersteunen en helpen tijdens de controle. Bedankt voor het vertrouwen.

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden over de professionele…

Zeer tevreden over de professionele begeleiding en het duidelijke advies!

2026年6月30日

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答

Bedankt voor je feedback, Asena! Fijn dat je onze professionele begeleiding en duidelijke advies waardeert.

Goede begeleiding

Goede begeleiding van A -Z

2026年6月19日

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答

Fijn om te horen, Gille! Bedankt voor het vertrouwen en de mooie feedback over onze begeleiding.

Goed advies

Goed advies, duidelijke uitleg. Zeker een aanrader.

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答

Bedankt voor je review, Semin! Fijn om te horen dat je ons advies en de duidelijke uitleg waardeert.

Fiduciaire Linc

Langsgeweest bij Fiduciaire Linc. Professionele en correcte controle van mijn personenbelasting 👍🏽 Snel, duidelijk en betrouwbaar. Zeker aan te raden!

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答

Bedankt voor het vertrouwen, Cem! Fijn dat je onze aanpak als snel, duidelijk en betrouwbaar hebt ervaren.

Heel vriendelijke mensen

Heel vriendelijke mensen. Goed geholpen. Dank jullie wel. Vooral voor deze gratis sessie voor personenbelasting.

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答

Graag gedaan! Fijn dat we je hebben kunnen helpen met de sessie rond personenbelasting. Bedankt voor de mooie woorden!

Super vriendelijk..

Super vriendelijk..! Zeer behulpzaam en alles goed uitgelegd.. bedankt..!

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答

Bedankt voor je mooie woorden, Nurcan! Fijn dat je onze hulp en duidelijke uitleg waardeert.

Top boekhouder

Top boekhouder! Altijd bereikbaar!

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答

Bedankt voor je vertrouwen, Mehmet! Fijn om te horen dat je onze bereikbaarheid zo positief ervaart.

Goeie advies gekregen!

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答

Bedankt voor je review, Aslan! Leuk om te horen dat je tevreden bent met het advies. Veel succes verder!

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Professionele service, snelle communicatie en altijd correct advies. Zeker een aanrader!

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答

Bedankt voor je mooie feedback, Damla! Fijn dat je onze snelle communicatie en professionele aanpak zo waardeert.

5つ星のうち5の評価

Vriendelijk onthaal en zeer…

Vriendelijk onthaal en zeer gedetailleerde uitleg. Dankzij Muhammed heb ik een goed advies gekregen. Ik raad het iedereen aan

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答

Bedankt voor je review, Irfan! Fijn om te horen dat je het advies en de uitgebreide uitleg als waardevol hebt ervaren.

5つ星のうち5の評価

Top mensen met juiste informatie!!!

Top mensen met juiste informatie!!!

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答

Bedankt voor je mooie woorden, Adem! Correct advies en duidelijke informatie blijven voor ons een prioriteit.

Goede ervaring

Ze luisteren en helpen met al je vragen

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答

Bedankt voor je feedback, Hasret! Fijn om te horen dat je je vragen steeds bij ons kwijt kan en goed geholpen wordt.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。