Zeer tevreden over Linc & partners, altijd behulpzaam en klaar voor eender welke vraag! Zojuist rr bespreking gehad met Hasan en Fatih
企業が回答しました
Fatih abi, eerst de plek waar mijn ouders naartoe gingen voor hun financiën. Daarna mijn stageplek en vervolgens mijn “abi” voor mijn eerste stappen in mijn ondernemingswereld. Mijn mentor in het leve... もっと見る
企業が回答しました
Twijfel je over welk boekhoudkantoor bij jou past? Die keuze was voor mij ook lastig om te maken, na mijn eerste gesprek (maar ondertussen al vele meetings verder) had ik een opgelucht gevoel.... もっと見る
企業が回答しました
Fiduciaire LINC & PARTNERS begeleidt zelfstandigen, vrije beroepen en kmo’s met professionele boekhouding en fiscaal advies. Wij zorgen voor een correcte en duidelijke financiële opvolging, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw onderneming. Van btw-aangiftes tot jaarrekeningen en fiscale optimalisatie: wij staan naast u met persoonlijk advies, discretie en een snelle, praktische aanpak.
Graaf de Theuxlaan 8, 3550, Heusden-Zolder, ベルギー
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Onderbouwde uiteenzetting, nuttig voor het ondernemen.
Professionele aanpak, duidelijk iemand die zijn vak kent.
Nogmaals bedankt!
Coşkun Beṣ

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答
Een zeer goede uiteenzetting over boekhouding, zelfstandigenstatuut en ondernemerschap.
Fatih ging in op vragen van het publiek en gaf gerichte tips en adviezen!
İk kijk uit naar meer bijscholingen en uiteenzettingen van Fatih!

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答
Zeer goede uiteenzetting over boekhouding en ondernemerschap. Zelfs in het weekend dit komen toelichten.

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答
Top groeier haring en fantastische ondernemingstips

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答
Ik zou meer sterren geven, maar die optie is er niet! Beste boekhoudkantoor ooit! Helpen je binnen de dag, ondanks de drukte. Altijd correct en eerlijk. Buiten boekhoudkundige zaken, helpen ze je met zoveel meer, zoals advies voor ondernemers, hoe je bepaalde dingen anders kunt doen, …
Dikke pluim OF liever een goudblok 🤣❤️

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答
Geweldige service! Heel vriendelijk en toegankelijk voor iedereen die hulp nodig heeft. Doe zo verder aan heel het team!

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答
Adviesgesprek gehad over groei. Dank, tot binnenkort.

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答
Dank, al jaar en dag klant. Goede samenwerking inzake ondernemersadvies.

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答
Ik ben zeer tevreden van deze boekhoudkantoor. Een 10/10 hier blijf ik klant!!

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答
Twijfel je over welk boekhoudkantoor bij jou past?
Die keuze was voor mij ook lastig om te maken, na mijn eerste gesprek (maar ondertussen al vele meetings verder) had ik een opgelucht gevoel. Ik wist namelijk dat mijn dossier in de juiste handen terecht ging komen!
Als ik de deuren van Fiduciaire Linc & Partners binnenwandel met duizend-en-één vragen, wandel ik altijd met een goed gevoel naar buiten met mijn beantwoorde vragen.
Twijfel niet langer, breng je dossier in de juiste handen bij Fiduciaire Linc & Partners! Oprecht de moeite waard.

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答
Ik werk nu al bijna 5 jaar samen met Fiduciaire LINC & PARTNERS en ben echt tevreden!
Toen ik net begon met mijn onderneming, had ik eigenlijk geen idee waar ik mee bezig was op boekhoudkundig vlak. Zij hebben me vanaf het begin goed op weg geholpen en namen altijd de tijd om dingen rustig uit te leggen. Als ik ergens niet uitkwam, kon ik gewoon even bellen of een meeting inplannen.
Wat ik fijn vind, is dat het niet alleen om de cijfers draait. Ze denken echt mee over waar mijn bedrijf naartoe kan en helpen me met strategische beslissingen om verder te groeien. Dat heeft me niet alleen als ondernemer vooruit geholpen, maar ook mijn bedrijf naar een hoger niveau gebracht.
Het is ook leuk om te zien hoe hun team over de jaren is gegroeid. Toen ik begon waren ze nog een stuk kleiner, en nu zie je dat ze echt uitgebreid zijn. Het voelt goed om samen met hen gegroeid te zijn.
Ondertussen heb ik ook een paar mensen uit mijn netwerk naar hen doorgestuurd, en die zijn ook tevreden. Dat zegt wel iets, denk ik. :)
Al met al ben ik blij met de keuze die ik 5 jaar geleden maakte.

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答
Top boekhouder, zeker een aanrader voor iedereen. Je kunt hun iedere dag iedere moment contacteren. Ze staan altijd klaar voor hun klanten en helpen waar het nodig is. Geven goede raad.

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答
Ik heb een heel fijne ervaring met Fatih als boekhouder. Hij staat altijd klaar om te helpen en neemt echt de tijd om naar je te luisteren. Je kunt met al je vragen bij hem terecht en hij denkt oprecht met je mee.
Je merkt dat hij het beste voor zijn klanten wil en hen echt wil helpen groeien. Mijn boekhouding is altijd correct en zorgvuldig in orde.
Dankzij zijn eerlijke, menselijke aanpak heb ik altijd veel vertrouwen in hem gehad.

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Alles verloopt steeds vlot en professioneel. We krijgen telkens waardevol advies en nuttige tips die echt een meerwaarde bieden. De service die zij leveren is van hoge kwaliteit, en wij doen ons best om dit op dezelfde manier te beantwoorden. Een betrouwbare partner waar we graag mee blijven samenwerken!

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答
Al jaar en dag klant. Zeer content, van opstart tot ondernemersadvies.

Fiduciaire LINC & PARTNERS nv からの回答
Alleen maar positieve woorden over Linc & partners. Doorheen heel de organisatie zijn ze heel behulpzaam en staan ze steeds klaar voor onze vragen. Het management bestaat uit gepassioneerde mensen met ervaring uit verschillende sectoren, waardoor ze ook gericht kunnen antwoorden op vragen over ondernemen, los van het boekhoudgebeuren.
Speciaal dank ook aan onze dossierbeheerder Yakup Burakcin, die ervoor zorgt dat ons dossier prima in orde is.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。