SkÞnt sted at handle. Jeg kÞber hÞ til min datters marsvin og er glad for deres udvalg, pakken kommer 2-3 dage efter bestilling. Fluffybanden.dk får getne mine anbefalinger.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
I have had a regular two week subscription for hay and bedding for almost a year now and am so happy with how much they genuinely care about me as a costumer, both regarding service and quality of pro... ãã£ãšèŠã
Bestilte mandag, og fik mine varer tirsdag eftermiddag. Rigtig lÊkkert og friskt hÞstet hÞ , dejlig duft, og lÊkker farve. Godbidderne er ogsÃ¥ velduftende, og flotte i farverne. Totterne er helt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super skÞn snak med medarbejderen i chatten, som hjalp med at finde hÞ til min sultne kanin som ellers var midlertidigt udsolgt, og hjalp med at guide mig da hjemmesiden gik i kludder for mig. Dejlig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FÃ¥ frisk hÞ, strÞelse, foder og snacks leveret lige til din hoveddÞre âšhver 14 dag, 1 gang om mÃ¥neden eller hver 2 mÃ¥ned. âšDet bliver ikke nemmere at blive kaninejer
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hvorfor hÊver man pengene når ordren fÞrst er sendt 3 dage efter
Overskriften siger sig selv⊠pengene er hÊvet 3. Dage fÞr de sender varen.. sÃ¥ gÃ¥r man og tror at varen kommer dagen efterâŠ. Nu skal jeg vente 1 dag mere.. dvs 4 dage fÞr jeg mÃ¥ske fÃ¥r varen. Det er skidt service.

Fluffybanden ããã®åç
Hurtig levering og dejligt hÞ.
Hurtig levering og dejligt hÞ.
Handler helt sikkert igen
SkÞnt sted at handle
Fluffybanden.dk får getne mine anbefalinger.
Super nemt at bestille og dejligt medâŠ
Super nemt at bestille og dejligt med små hÞprÞver, så kaninus' får gode oplevelser.
Kun stjerner herfra.
LÊkkert hÞ
LÊkkert hÞ som min kanin spiser med stor appetit.
Forholdsvis hurtigt levering

Det er meget simpelt
Det er meget simpelt, det hÞ jeg kÞber er hÞj kvalitet, og kaninen elsker det. ð
elsker hvert et strå
Mine (lige nu) 6 kaniner elsker hvert et strå fra fluffybanden. GuldpÞller fra alle og der bliver spist op dagligt.
Håber sådan at abonnement funktionen kommer tilbage.
KÞrer som det skal og godt hÞ
HÞ af god kvalitet der ikke stÞver
Fantastisk gode produkter og superâŠ
Fantastisk gode produkter og super hurtig levering.
Har en kanin der ikke rigtig gider hÞ, men grÞn havre hÞ er blevet hans nye ynglingshÞð°
Bestilte i gÃ¥r kom idagð€©
SÃ¥ gode produkter og super hurtig leveringð. Mine kaniner spiser ikke andet hÞ end fluffybandens og deres strÞelse. De fortjener i hvertfald 5 stjerner. Deres kvalitet er i top.
Enormt lÊkkert hÞ som ikke fryser ogâŠ
Enormt lÊkkert hÞ som ikke fryser og dufter dejlig frisk.
I har hermed en ny fast kunde
Kan ikke hente varer
Fjollet, når man bor i nÊrheden, at man ikke kan hente varer, men skal bestille til levering, og betale fragt.

Fluffybanden ããã®åç
Fik vores varer dagen efter vi bestilte. Meget tilfreds med udvalg og kvalitet

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã