EkstraordinÊr god og meget venlig service - har vi i den grad oplevet fra Flushhh. Vi er meget tilfredse med Flushhh poserne. Vi har lige fÃ¥et den nye type, hvor poserne er helt lugtfrie, sÃ¥ de kan... ãã£ãšèŠã
I instantly fell in love with it after giving it a try! It's such a game-changer, especially in public places. It adds a touch of comfort to the whole bathroom experience. Now, I can confidently strol... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det var en rigtig god service og oplevelse at handle med Flushhh. Produktet lever 100 % op til forventninger og det giver en rigtig god fÞlelse at vide noget sÃ¥ simpelt kan have sÃ¥ stor effekt. Prise... ãã£ãšèŠã
Dette produkt er genialt. Jeg er netop hjemvendt fra en lille weekendtur med kÊresten - pÃ¥ hotel. Denne gang var uden en "pinlig" fÞlelse, nÃ¥r toiletbesÞget var overstÃ¥et pÃ¥ det lille vÊrelse. Kan kla... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Flushhh⢠er en diskret lille pose, som du let kan tage med dig overalt. Med naturlige ingredienser bliver dit toiletbesÞg helt privat og trygt. Den passer lige i din hånd, lomme, toilettaske eller dit barns rygsÊk. LÊg dem i skuffen på arbejdet, stil dem frem til dine gÊster og tag dem med på date eller i sommerhus.
Marskensgade 2, 2100, Copenhagen, ãã³ããŒã¯
- tomas@flushhh.com
- flushhh.com
Flushhh er en fantastisk opfindelse
Flushhh er en fantastisk opfindelse, giver en behagelig duft, slipper for at bruge de kunstige dufte på spray
Klart en stor anbefaling herfra.

Fantastisk produkt!
Dette produkt kan varmt anbefales!!
Da jeg fÞrste gang kÞbte og modtog poserne, lugtede de meget kraftigt, så jeg valgte at smide dem ud, og sende en dårlig anmeldelse afsted til firmaet. Der stod jo beskrevet, at poserne havde en diskret duft af sÊbe, hvilket absolut ikke var tilfÊldet.
Til mit held svarede Tomas fra Flushhh mig, og han tilbÞd mig at kontakte ham for en lÞsning.
Det viser sig, at indholdet i poserne er lavet af 100% nedbrydende ingredienser, hvilke i meget få tilfÊlde er begyndt at reagere for tidligt og derfor har en for kraftig lugt.
Jeg blev virkelig ked af, at jeg havde givet sådan en dårlig kommentar online, uden fÞrst at have kontaktet Tomas. Jeg tÊnkte slet ikke på, at dette var årsagen til problemet.
Jeg fik alle mine penge retur samt fik tilsendt en masse nye poser ð De dufter lige prÊcis sÃ¥ skÞnt af mild sÊbe, og de virker som de skal ;-)
Det er en fantastisk opfindelse, og nu har jeg altid lige en pose med mig i tasken.
Igen tusind tak Tomas ðð

Super smart
Super smart. IsÊr til at tage med på hotellet hvor toilettet lige er en tand for tÊt op af vÊrelset. Burde vÊre standard på hoteller og restauranter

Flushhh ããã®åç
Flushhh nemt og praktisk produkt
Flushhh er nemt og praktisk produkt til at undgå pinlige episoder efter toilet besÞg

Genialt produkt
Det er praktisk, let at bruge, og det gÞr udentvivl dates mindre stressende. Helt simpelt: et genialt produkt og jeg kÞber igen.

Amazing product
Amazing product, absolutely revolutionizing the bathroom experience for me and my guests.

Virkelig godt produkt
Virkelig godt produkt, som bare virker på alle måder. Elsker det! Eneste minus, er den parfumerede duft, der er ret kraftig og som betyder, at min mand og teenangere ikke gider at bruge produktet. Men jeg er fan, og bruger produktet herhjemme, på arbejde, hotel og når jeg er ude.

Excellent product !
Flushhh is an excellent biodegradable toilet powder, ideal for discreet use in various settings like the workplace. Itâs magically and effectively captures odours and minimizes noise associated with bathroom use by creating a foam barrier in the water ! I experienced it firsthand! Give it a try!

This is the solution for discrete number 2
This biodegradable toilet powder is a great solution for people who are looking for a discreet and eco-friendly way to mask unpleasant bathroom odors. The powder works by creating a barrier on the surface of the water in your toilet bowl, trapping odors beneath the surface and muffling the sound of your bowel movements. Give it a try and see for yourself how well it works!

Flushhh ããã®åç
Dette er et vidunder produkt
Dette er et vidunder produkt til os der ikke er så glade for at gå på toilet andre steder end hjemme.
Jeg har altid mine Flushhh poser med.
Jeg kommer aldrig over, at jeg synes det er flovt at gå på toilet, så jeg er glad for at der er lavet noget til os, så man ikke skal tÊnke på det mere.
Der er ingen plask lyde fra vandet og der dufter dejligt efter ððð»

FLUSHHH er en lifesaver
FLUSHHH er en lifesaver! Som kronisk tarmsyg kan toiletbesÞg oftest vÊre forbundet med pinlighed og ubehag. FLUSHHH er en kÊmpe hjÊlp i den forbindelse! Det er en diskret lille pakning. Nem og praktisk at have med alle vegne og gÞr toiletbesÞg til en tryg oplevelse uanset hvor jeg er. Jeg har det altid med mig i tasken!

Flushhh ããã®åç
Så fedt til at undgå pinlige situationer i selvkaber
Mega fedt produkt!! Det er isÊr godt til selvskaber eller i små lejligheder hvor toilettet er placeret tÊt på samtaleområdet/stuen, så man ikke skal bekymre sig om en pinlig udgang fra toilettet efterfÞlgende;)

Flushhh ããã®åç
FLUSHHH er helt fantastisk!
FLUSHHH fungere sgu bare!
Topkvalitet på alle fronter i form at et produkt man egentlig ikke troede man behÞvede.
SÞd kundeservice som er gode til at svare på spÞrgsmål også.
Klar anbefaling herfra!

Flushhh ããã®åç
Helt i gennem fantastisk produkt!
Helt i gennem fantastisk produkt!
Som ung kvinde, er dette produkt en lifesaver! Jeg mÞder ofte situationer, hvor jeg fÞler mig ukomfortabel med at gå på toilettet. Det kan både vÊre på venindetur i sommerhus, eller på date. - jeg har altid Flushhh med i tasken.
Jeg har tit gÊster, og tÊnkte derfor, jeg ville have Flushhh klar til brug på mit toilet. Det har vÊret en kÊmpe succes. Blandt mine venner, er Flushhh nu blevet en udbredt selvfÞlge at have på sig - ligesom med bind og tamponer.
jeg kan helt klart anbefale produktet!

Flushhh ããã®åç
LÊkker oplevelse der levede op til forventninger
Super nemt at bruge og virker prÊcis som det skal. Perfekt til at skabe en mere behagelig oplevelse i en til tider ukomfortabel situation.

Flushhh ããã®åç
I'll never leave home without it...
I am so relieved to have found Flushhh "on-the-go" toilet powder (comes in handy pocket size sachets)! Used to always panic at the thought of maybe having to do you know what at work, or on a team building trip, dinner at friends etc
So genius that it turns to foam in 10 seconds and stops any smell and noise as well!!
I have even given some to my teenage daughter who normally won't go at school due to the mixed toilets.

Bedste lÞsning ever
Vi har en lille historie, vi bestilte produktet og modtog ved en fejl et parfume'et produkt , Det viste sig at vÊre en fejl , da dette produkt med parfume, ikke skulle ha vÊret ude hos kunderne
Vi reklameret , og fik straks den bedste kundeservice man kunne Þnske sig , produktet blev taget retur uden problemer og vi fik det rigtige produkt
De rigtige poser , lugter ikke , er diskrete , passer i det lille rum i tasken og virker som lovet .
Hvis i som os ved en fejl , fÃ¥r tilsendt den parfumeret version, tÞv ikke med at kontakte firmaet , i vil blive sÃ¥ fint modtaget og alt vil blive lÞst ð«¶

Flushhh ããã®åç
Holder ALT hvad det lover og dufter fantastisk
Jeg bestilte d. 17.7.23 48 stk. Flushhh efter at have set produktet i TV samt på sociale medier. Jeg tÊnkte, DET skal da prÞves. Jeg så efterfÞlgende en reklame for hurtig levering og da jeg stadig ikke havde set eller hÞrt til min ordre d. 20.7.23 sendte jeg, sent på aftenen, en mail for at spÞrge til leveringstiden. D. 31.7.23 hÞrer jeg retur fra Tomas, der undskylder min oplevelse. Jeg forklarer at jeg måtte afhente min ordre d. 25.7.23 i en pickup butik i stedet for, som bestilt at få hjemmelevering.
Egentligt ikke den bedste oplevelse, men det er så her Tomas vinder alligevel !!!
Produktet holder hvad det lover. Lugten er yderst behagelig og dufter skÞnt pÃ¥ mit badevÊrelse, men der ud over, sÃ¥ er opfÞlgning og ordentlighed simpelthen i sÊrklasse. Han forklarer at han var ved at drukne i succes (fedt - det fortjener produktet) Det var midt i ferieperioden (fÃ¥ folk til at klare de mange ordre - forstÃ¥eligt) og âskummet pÃ¥ toppen af det heleâ er at man tydeligt mÊrker hvordan han brÊnder for at gÞre det godt, og yde en god og ordentlig service.
Måske ville min ordre og oplevelse kun kunne have sneget sig op på MAX 3 ud af 5 stjerner, men jeg gir 5 ud af 5 for produkt og service.

Flushhh ããã®åç
Flushhh er desvÊrre en meget parfumeret oplevelse
En meget intens âduftâ af hvad jeg vil kalde vaskepulver-duft. Duften er sÃ¥ kraftig at den hurtigt spreder sig i hele boligen.
Så må man jo bedÞmme om l⊠eller overparfumering er den bedste lÞsning.
God at have med i tasken til nÞdsituationer, men de opbevares på ingen måde i min bolig, eller uden et par poser rundt om, grundet den meget parfumeret lugt.
Det tager to stjerner fra en ellers fantastisk opfindelse.

Genialt produkt
Genialt produkt!
Kender til mange andre produkter med samme formål, men ingen virker - det gÞr FLUSHHH! Også elsker jeg at de passer ned i tasken. Mega godt produkt!