Tusen takk for hjelpen. VÃ¥rt fly ble kansellert og Flyforsinkelser hjalp oss med Ã¥ sende krav. Etter 14 dager fikk vi svar tilbake om at kravet var godkjent og pengene var pÃ¥ konto. Fantastisk ð
Takk for hjelpen . Vi et veldig fornÞyd med hjelpen vi fikk grunnet overbooket fly..Det tok sin tid, fra april 2025,men endelig ordnet det seg .Vi er godt fornÞyd med oppfÞlging og tilbakemelding u... ãã£ãšèŠã
De gjÞr en strÃ¥lende jobb, jeg hadde ikke alle dokumenter tilgjengelig nÃ¥r jeg la inn sÞknaden. Men sendte inn det jeg hadde. Glemte bort saken, og plutselig fikk jeg melding om at jeg hadde fÃ¥tt erst... ãã£ãšèŠã
Helt fantastisk! Flyet skulle bare mellomlande i Bergen og vi skulle reise videre, men pga. manglende personell til teknisk sjekk ble vi send til hotellet. Vi fikk knapp sovn med noen timer og ble... ãã£ãšèŠã
Flyforsinkelser.no ã«ã€ããŠ
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
- Hos Flyforsinkelse.no hjelper vi flypassasjerer med å få deres rettsmessige kompensasjon fra flyselskapet. Hvert år hjelper vi tusenvis av passasjerer, når deres fly er forsinket, kansellert eller overbooket.
- Vår virksomhet er en av de fÞrste av sin slags i Norge og etter å ha eksisteret i mer enn 5 år, er vi også de stÞrste.
- Vi samarbeider med noen av de beste advokater på området. Det er noen av grunnene til at vi vinner mer enn 97% av våre saker.
Mail Boxes Etc 308, Postboks 1 Youngstorget, 0028, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- +47 2196 6109
- kontakt@flyforsinkelser.no
- flyforsinkelser.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 71ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Fikk pengene tilbake, 600 eur, utmerket service!
Flyet var flyttet med 12 timer etter egentlig avreise til Istanbul, flyselskapet nektet å gi kompensasjon/erstatning, kom raskt i kontakt med Flyforsinkelser.no og de hjalp med utmerket service!
Fikk 600 eur tilbake etter 3 måneder, takket vÊre flyforsinkelser.no
Dere var rask med tilby hjelp.det gikkâŠ
Dere var rask med tilby hjelp.det gikk for med erstatning .Veldig bra service jeg er veldig fornÞyd..
Imponerende god hjelp
Imponerende god hjelp. Fikk hjelp etter 3 egne forsÞk hos SAS, med avslag hver gang. Fikk dessuten mye hÞyere sum enn forventet.
Anbefaler å benytte flyforsinkelser.no
Takk for hjelpenð
Fikk pengene tilbakke takket vare derre
Dere klarte Ã¥ lÞse en avslÃ¥tt sakâŠ
Dere klarte å lÞse en avslått sak !Kjempebra!
Det var enkelt Ã¥ overlate problemet tilâŠ
Det var enkelt å overlate problemet til Flyforsinkelser. De fulgte opp saken og vi slapp å stresse med det. Veldig bra.
Jeg vil bare si tusen takk for hjelpenâŠ
Jeg vil bare si tusen takk for hjelpen med refusjonen. Jeg har nå mottatt pengene, og hele prosessen gikk veldig greit.
Veldig fornÞyd med hjelpen jeg fikk â og setter stor pris pÃ¥ deres innsats!
Med vennlig hilsen,
God service! Jeg har fått lÞpende informasjon underveis i prosessen, noe jeg synes er veldig bra!
Bra opplevelse, men spÞr for udirekte om info.
(Oppdatering) 5 stjerner. Har ikke fått noe enda, men vi har akk fått sendt bank opplysningene. Grunden for at vi ikke sendte bicc og swift kode og slikk tidligere var fordi det sto bare at dere ville trenge dem senere. Det sto ikke bokstavlig og konkret "Send bicc og swift koden!". Det gjelder å vÊre mer direkte.

Flyforsinkelser.no ããã®åç
Fikk pengeneð€ð€ð€
really helpful ð
God hjelp og enkel prosess
Det var enkelt å ta kontakt og melde saken jeg trengte hjelp med, og ikke bare det, jeg fikk penger tilbake og det var også enkelt. Anbefales på det sterkeste.
Veldig god oppfÞlging
Veldig god oppfÞlging. Hadde fÞrst sÞkt om erstatning selv, men fått avslag fra flyselskapet. Flyforsinkelser.no tok saken for meg, og vi fikk NOK6000 i erstatning. Flott oppfÞlging underveis
I am super satisfied. My case was handled in an efficient and good manner
Handled in an effective way
Rask gjennomfÞring og behandling
Lett å informere dere og laste opp nÞdvendig informasjon
Dere var rask ute og tilby meg hjelp ogâŠ
Dere var rask ute og tilby meg hjelp og det var enkelt å organisere alt dere trengte for å hjelpe meg. Det gikk fort å få tilbakemelding om at flyselskapet godkjente erstatningen (3 uker). Bra service fra dere og jeg er veldig fornÞyd.