Dania Flytteforretning ApS レビュー 114

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi skulle have flyttet et 150kg tungt marmor spisebord og det klarede to unge fyre på vanvittig kort tid. Super betryggende så dygtige de var og bordet var godt beskyttet under hele processen.

5つ星のうち5の評価

Ikke en finger er sætte på det! Opgaven udført lige efter bogen, hurtigt og effektivt. Omtanke på mit inventar, som blev behandlet ordentligt. Jeg havde ro i maven hele vejen igennem, uden f... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale Oliver og Daniel — de gjorde flytningen utrolig nem og problemfri. De kom til tiden, var super effektive og passede virkelig godt på alle mine ting. Der var god energi hele v... もっと見る

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5 store stjerner

Kæmpe anbefaling herfra..Ömar og Muhammed, vogn 606 gjorde flytningen fra hus til lejlighed nem. De mødte ind med godt humør og arbejdsomme..en service jeg kun kan anbefale.
Alt i alt en meget positiv oplevelse, og sidst men ikke mindst til en god pris.

2026年2月14日

Godt solidt flyttefirma.

Vi havde brug for hjælp da vi skulle flytte fra hus til lejlighed. Vi valgte flyt-nu.dk. Det har vi ikke fortrudt. Der mødte 4 friske unge mænd op og gik til opgaven med gå-på-mod. De var alle søde og rare og lynhurtigt fik de alle vores ting ind i vognene. Forinden havde vi lånt 80 flyttekasser til en billig pris igennem Flyt-nu.
Det hele var en rigtig positiv oplevelse!

2026年1月2日

Høflig, effektiv flytning

Oliver og Daniel skabte sig hurtigt et overblik over flyttelæsset og pakkede bilen i imponerende tempo. Da vi kom frem, gav de sig god tid at stille møbler på plads og gav sig endda tid til at hjælpe til med indretningen. Jeg anbefaler på det varmeste 🙌🏻

2025年12月30日
5つ星のうち5の評価

Flytningen blev en langt bedre end forventet!

Flytningen blev en langt bedre oplevelse end forventet. Midt i forløbet stod Oliver og Daniel for håndteringen af mine ting, og deres tilgang var både struktureret og yderst respektfuld. De arbejdede roligt, effektivt og viste tydelig erfaring i måden, de greb opgaven an på.

Det hele blev udført smidigt og professionelt, og jeg følte mig tryg gennem hele processen. En service, jeg uden tøven vil anbefale videre.

2025年11月7日

Mit kærest eje.

Har brugt mange forskellige flyttefirmaer gennem årene, men denne gang valgte jeg at prøve FlytNu ApS, som jeg blev anbefalet af en god ven, var lidt i vildrede da jeg ikke kendte til dem, men det skulle da lige blive gjort til skamme.
Her kommer to friske fyre Andreas og Julius som var yderst professionel og imødekommende, mit flygel er mit kæreste eje så var bekymret om det ville tage skade under flyvningen, her var de to gode til at berolige mig og tak for det, men lidt ondt i maven har man vel altid, men det var helt uden grund, det blev pakket ind håndteret som var det deres eget så det er da bestemt ikke sidste gang jeg vil gøre brug af dette firma med de to unge mænd, tak for jer og tak for at passe godt på mit kæreste eje.

2025年11月28日
5つ星のうち5の評価

Andreas Og Julius gjorde et godt stykke…

Andreas Og Julius gjorde et godt stykke arbejde for mig med at flytte et tungt spisebord fra Hvidovre til Amager.
Jeg ville klart anbefale de to gutter,
Vender stærkt tilbage når jeg skal have flyttet flere tunge ting og sager i fremtiden :)

2025年12月1日

Kæmpe tak til Daniel og Oliver

Kæmpe tak til Daniel og Oliver, for at flytte mit tunge klaver, en opgave som vi selv troede var helt umulig gennemførte de med et kæmpe smil på læben. Vil helt klart bruge dem igen uden tvivl.
Kæmpe anbefaling herfra!!

2025年11月20日