Smart Flyt ApS レビュー 125

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

My name is Piotr, and I used Smartflyt for my move on March 3rd. Honestly, everything went really smoothly. The communication was easy and clear from the start, and the team showed up right on ti... もっと見る

企業情報

1. 引越業者
  2. 物流業
  3. 引越し・倉庫保管業
  4. セルフストレージ施設
  5. 運輸サービス
  6. ゴミ処理の管理サービス

当該企業による記述

Om Smart Flyt – Skræddersyede Flytteløsninger med Ekspertise og Omsorg Vi specialiserer os i at tilbyde skræddersyede flytteløsninger, der passer til dine individuelle behov. Uanset om det drejer sig om en boligflytning, erhvervslokation eller anden specialiseret transport, sørger vi for, at vores services er perfekt tilpasset dine forventninger. Med en dyb forståelse af flytteprocessen fra start til slut, giver vi dig grundig vejledning og ro i sindet gennem hele forløbet.

4.8

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

If you are looking for professional and fair moving company - Smartflyt is the one.

My name is Piotr, and I used Smartflyt for my move on March 3rd.

Honestly, everything went really smoothly. The communication was easy and clear from the start, and the team showed up right on time. They worked efficiently but still took good care of my things, specially the big piano and antique table, which I really appreciated.

Overall, it was a stress-free experience, and I’d definitely recommend Smartflyt to anyone looking for a solid, reliable moving company.

2026年3月3日

En super oplevelse

Det har været en absolut fornøjelse at have Smartflyt til at stå for min flytning. Hurtigt og effektivt samt en super service og en meget rimelig pris - jeg kan ikke andet end at anbefale Smartflyt for alle som skal bruge et firma til en flytning.
De får 6 stjerner ud af 5 fra mig.

2026年3月30日
5つ星のうち5の評価

Jeg anbefaler Smart Flyt og Adrian-teamet til enhver simpel eller kompleks flytning.

Jeg anbefaler Smart Flyt først og fremmest på grund af gennemsigtigheden i handlen. De er meget ærlige og professionelle, når det kommer til bookingprocessen. Deres service i forhold til prisen (hvilket er meget vigtigt for alle) er også fantastisk. Det er pengene værd, hvis du ønsker en flytning udført perfekt uden stress, skader eller andre problemer. Kort sagt er de ikke bare et almindeligt dansk flyttefirma, de er simpelthen de bedste (og jeg må nævne, at jeg har flyttet meget og brugt mange forskellige firmaer, og ingen kan nå deres niveau). Tak til Smart Flyt, og tak til Adrian.

2026年3月20日

Super godt service

Super godt service! stærkt anbefale! Adrian og hele personalet var meget professionelle og dejlige at arbejde sammen med. De var til tiden og færdiggjorde som lovet. Personalet var venligt og kyndigt☺️

2026年3月20日
5つ星のうち5の評価

Smart Flyt gjorde et fremragende stykke…

Smart Flyt gjorde et fremragende stykke arbejde med min flytning. Teamet var organiseret, effektivt og håndterede alt med omhu. Kommunikationen var tydelig hele vejen igennem, og de gjorde hele processen enkel og problemfri. Jeg ville med glæde bruge dem igen, og tak til team Ayush.

2026年3月16日

5つ星のうち5の評価

Virkelig tilfreds med servicen fra…

Virkelig tilfreds med servicen fra Smart Flyt. Flyttefolkene ankom til tiden, arbejdede hurtigt og var meget omhyggelige med mine møbler og kasser. Alt gik glat, og hele flytningen var meget nemmere end jeg havde forventet. Vil helt sikkert anbefale dem, og tak til teamet Ayush for at udføre så imponerende flytning. Jeg vil helt sikkert anbefale Smart Flyt, hvis du skal flytte.

2026年3月15日

Smart Flyt ApS からの回答

Tak, det var en fornøjelse at betjene dig

Smart Flyt

5つ星のうち5の評価

Meget professionelle og meget…

Meget professionelle og meget punktlige. De flyttede møbler og ting med stor omhu. Teamet, der kom hjem til mig, var Thomas’ hold – virkelig venlige, rare og meget fleksible. De arbejdede også super hurtigt. Jeg havde et stort klædeskab, som jeg slet ikke kunne forestille mig, hvordan de ville få flyttet, men de klarede det helt professionelt. Jeg kan kun sige tak, Smart Flyt!

2026年2月27日

Hurtigt, effektivt og sikkert

Team Thomas fik klaret en stor flytningen med mange gamle møbler fra lejlighed, med to biler på 6,5 time inkl. 1 times transport.
Begge flyttemænd var lynhurtige meget organiseret og kommunikationen med os undervejs var helt i top.
De var rigtig gode til at passe på tingene, pakke dem ordentligt og sikkert i bilerne
Og de var samtidig realistiske omkring hvad der kunne flyttes.

Vi hjalp selv til undervejs under kyndig vejledning af Thomas, som guidede os til hvilke typer flyttegods han ønskede hvornår.

Alt i alt en super oplevelse og en rigtig god pris.

Det skal nævnes at der var lidt forsinkelse i ankomst grundet morgentrafik. Kommunikationen herom var helt i top og Thomas undskyldte mange gange.

Desuden går Thomas meget op i at behandle både kunder og deres flyttegods ordentligt. Han bliver glad når kunden er tilfreds og der er gensidig respekt.

2026年2月23日

5つ星のうち5の評価

Jeg ville til hver en tid anbefale dette firma til andre

Jeg har været utrolig glad for at bruge Smart Flyt, til indflytning i min nye lejlighed, flyttemændene var utrolig velorganiseret, hurtige og professionelle. De var omhyggelige med alle mine møbler, hvilket jeg var utrolig glad for, da det altid er noget jeg er bange for når jeg hyrer flyttemænd, men de var hurtige og omhyggelige. Prisen var helt okay, især i forhold til deres effektive arbejde. Jeg ville til hver en tid anbefale dette firma til andre, og selv bruge det til fremtidige flytninger.

2026年2月16日

Fuld service hele vejen

Fuld service hele vejen. Bestilte flyttekasser til leje, kom med det samme, flytning på aftalt tidspunkt, trods snestorm. Supersøde folk, og super hurtig afhentning af flyttekasser igen.
Fair pris.
Kan fint rekommanderes til flytning, jeg har været fuldt tilfreds.

2026年2月5日

5つ星のうち5の評価

Super god service og meget venlige!

Vi fik flyttet en fitnessmaskine til 2. sal af Adrian og hans makker. Rigtig god service, meget venlige og det tog ingen tid. Så selv om de havde sagt det tog xx tid, og prisen var aftalt, så tog de kun det halve for opgaven.
Vi vil helt klart bruge dem, hvis/når vi har noget flytning fremover. Stor anbefaling herfra - og stor tak til Adrian og hans makker.

2026年2月14日

Stor anbefaling!

Tusind tak til Robert og kollega! I er virkelig dygtige, arbejdsomme og professionelle og med stor respekt for vores ting og hjem. Kæmpe anbefaling fra os.

2026年2月13日

Great Job!

Great Job!
Highly recommend them. They (Tomas I think his name and his colleague) did great work moving my contents from old apartment to the new one. I got the best offer from them compared to other movers and they did the job very efficiently! 😊😊👍👍👍

2026年2月11日

5つ星のうち5の評価

Vi havde en rigtig god oplevelse med…

Vi havde en rigtig god oplevelse med team Ayush. De var venlige og påpasselige med vores ting.

2026年2月8日

Alt fungerede super godt 🤩

Alt fungerede super godt 🤩 ud over at jeg havde for mange ting 🙂

Høj service, super søde og pakker bilen perfekt. Absolut en anbefaling.

2026年2月4日

God flytning

God flytning. Alt gik som det skulle.
2 effektive flyttemænd.

2026年2月4日