レビュアーのコメントを見てみましょう
Havde akut brug for hjælp til flytning af køkken fra Herskabsvilla til lejlighed på 4 sal. Via hurtig respons og god kommunikation, var elementerne mm flyttet indenfor 5 timer fra første... もっと見る
企業が回答しました
Tre flyttemænd ankommer. Lederen taler meget i telefon, mens de andre arbejder og leder bagtaler kunden (mig) på spansk, selvom jeg forstår, hvad han siger... De skader to af mine (designe... もっと見る
企業が回答しました
Suverænt arbejde til en meget rimelig pris. Flytkbh flyttede for min datter i går. Fra Valby til Greve. Moedte til tiden. Arbejdede haardt fra start til slut. Alt for faa pauser. Venlige og soede. Pa... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Flyttefirma med Danmarks bedste og rareste flyttemænd. Flyt København er et velkørende og godt etableret flyttefirma. Vi har en målsætning om at være Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet, hvilket afspejler sig i vores erfarne flyttemænd, der har deres faglige stolthed på plads. Vi tilbyder alle former for redskaber til dine tunge genstande, samt emballage m.m., hvilket vil sikrer dig den bedste flytning uafhængig af, om det er en privat-, offentlig- eller erhvervsflytning. Med vores ekspertise og erfaring sørger vi for, at din flytning foregår problemfrit. Vi er desuden en landsdækkende virksomhed med kontor i København, dog har vi flytninger overalt i Jylland, Fyn, Sjælland og Lolland. Dermed er Vi altid klar på at modtage henvendelser og spørgsmål allerede idag!Derfor er alle vores tilbud er uforpligtende og gratis, uanset om din flytning drejer sig om en privat -, erhverv- eller en offentlig flytning. Du kan vælge at ringe til os på telefon 50 13 34 48 eller skrive en e-mail til flytkbh@gmail.com. Derefter giver vi et uforpligtende tilbud, uanset om du har brug for en erhvervsflytning, privatflytning eller flytning for en offentlig virksomhed. Vi glæder os til at høre, og løfte for dig!
København, デンマーク
- info@flytkbh.dk
- flytkbh.dk
ネガティブなレビューの 81%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg kan varmt anbefale flytkbh
Jeg kan varmt anbefale flytkbh! Det er super nemt at booke og Bettina har været meget hjælpsom, da jeg skulle ombooke min flyttedag! Kommunikation er top. Også på selve flyttedagen blev jeg kontaktet i god tid før firmaet ankom. Christina og Lasse er super søde og hele flytningen gik som smurt. Der var styr på det hele og de har taget sig så godt om mine ting. Alt ialt en rigtig god oplevelse!
Hurtig respons og flot arbejde!!!
Hurtig respons, også i weekenden!
Dygtige kompetente og stærke flyttefolk (Stina og hendes spanske kollega). Høflige og hjælpsomme.
Tusind tak !
Meget tilfreds kunde!!
Mega nice flytte firma. Skulle flytte fra København til roskilde. Alt gik som det skulle. De håndteret vores møbler godt og fri fra skader. 5 stjerner til flyt kbh.

FlytKBH からの回答
Søde og høflige flyttemænd behandlingen…
Søde og høflige flyttemænd behandlingen af vores ting var helt i top, vil klart anbefale dette firma til andre

FlytKBH からの回答
Søde og forsigtige med vores ting
Søde og forsigtige med vores ting. Og hyggeligt!

Værre end alle forventninger
Jeg brugte dette flyttefirma i sidste uge, og oplevelsen var ærligt talt chokerende. Jeg havde bestilt to flyttemænd og en lastbil, men da de ankom, havde den ene, ejeren selv, en arm i slynge og var iført klipklappere. Jeg er selvfølgelig ikke selv flyttemand, men det er åbenlyst, at en skade, der kræver en armslynge, vil begrænse ens evne til at flytte kasser og møbler. Desværre viste det sig også at være tilfældet. Det tog næsten to timer at læsse lastbilen, selvom der ikke var tale om en særlig stor flytning, og størstedelen af tingene allerede stod klar udenfor, før lastbilen overhovedet ankom.
Den anden flyttemand, arbejdede utroligt hårdt og gik konstant frem og tilbage med læs. Imens startede ejeren med at sidde på lastbilen i ca. 15 minutter, brugte konstant tid på telefonopkald og gik generelt rundt uden at få noget fra hånden. I løbet af denne tid kom han også med flere dybt upassende bemærkninger, herunder pral om rejser til Norge med betalte seksuelle oplevelser, og vi overhørte ham i telefonen, hvor han talte aggressivt om sine ansatte og endda brugte racistiske skældsord. Niveauet af uprofessionalitet var helt ubegribeligt.
Da jeg konfronterede ham med det, blev han meget defensiv og påstod, at han ikke arbejdede mindre effektivt med en skadet arm, hvilket ganske enkelt ikke giver nogen mening. Jeg gjorde det klart, at jeg respekterer, at han mødte op på arbejde, på en dag med med mange sygemeldinger, men det bør ikke gå ud over mig som betalende kunde. I stedet for at anerkende problemet argumenterede han længe imod og antydede endda, at der var noget galt med vores dømmekraft, fordi vi påpegede de åbenlyse begrænsninger ved at arbejde med én fungerende arm. Det taler vist for sig selv.
Samlet set var ejeren konfrontatorisk, uhøflig og dybt uprofessionel. Den anden medarbejder gjorde et fremragende stykke arbejde, og jeg har oprigtigt ondt af, at han skal arbejde under sådanne forhold.
Dejlig og effektiv flytning af et…
Dejlig og effektiv flytning af et ellers meget stort og roddet kontor. flyttemændende var søde og hjælpsomme, og alt gik som smurgt

FlytKBH からの回答
Ringe rengøring og et firma som efterfølgende ghoster én.
Jeg havde bestilt flytning og flytterengøring ved FlytKBH.
Selve flytningen gik fint, men rengøringen og alt der kom efter er fuldstændig til grin.
På trods af at jeg gjorde det meget klart i telefonen at jeg ønskede at outsource rengøring til et firma, således at jeg ikke kom til at hæfte noget fra min udlejer, så levede FlytKBH ikke op til aftalen. Deres rengøringshjælp var forbi to gange, fordi at første gang var arbejdet gjort temmelig ringe. Anden gang var det bedre, men stadig ikke godt nok. Jeg er har betalt 2.800 kr. for rengøring ved FlytKBH, som jeg ligeså godt kunne have sparet mig selv, idet at jeg også er opkrævet 3.000 kr. af min tidligere udlejer.
Totalt spild af penge.
FlytKBH mener at de har leveret hvad der er lovet, men ifølge de udsagn de har om kvaliteten af deres arbejde på deres hjemmeside, er jeg ganske enkelt uenig.
Oven i det så har jeg aldrig modtaget en faktura for det arbejde der er udført, på trods af at jeg har efterspurgt det flere gange på mail og telefonisk. Det kan ikke være lovligt at tilbageholde en faktura.
Tilføjelse d. 21/3: Jeg har endelig modtaget en faktura.

Virkelig god service
Virkelig god service. De ankom til tiden, og to medarbejdere klarede hele flytningen på én tur. De var meget forsigtige med vores ting og samtidig rigtig venlige. Kan klart anbefales.

FlytKBH からの回答
Flyttefirmaet FlytKBH var super…
Flyttefirmaet FlytKBH var super professionelt. Uden tvivl vil jeg hyre dem igen næste gang! 💪🏽

They were very professional
They were really professional. They did my moving really fast and the spanish team was very kind.

Very good service
Very good service. I am so happy to choose this company to make moving.

FlytKBH からの回答
Havde akut brug for hjælp til flytning…
Via hurtig respons og god kommunikation, var elementerne mm flyttet indenfor 5 timer fra første kontakt. ( det var en mandag )
Havde til info selv pakket og klargjort m tæpper og lignende
De 2 flyttemænd var enormt påpasselige og gik hellere flere gange ( for at undgå ridser / skader i opgangen )
Stor Tak & Ros Herfra

FlytKBH からの回答
Hold jer langt væk fra det her amatør firma
Hold jer langt væk fra det skod firma, hvis i glade for jeres ting.
Vi havde 4 mænd og 2 vogne til at flytte for os. Ud over at de var forsinkede, så gik det egentlig fint til at starte med. De får så fyld lastbilerne, eller den ene til randen, den anden not so much. Vi kører så før dem og stopper lige hurtigt på en tank for at få noget mad, og da vi kommer frem, så er de der allerde, så de har kørt pænt hurtigt. De åbner så den første vogn, hvor jeg får et chok. Vores cykler var hængt som slagtekvæg og de 2 gamle cykler var smidt oven på vores ting. Halvdelen af flyttekasserne havde fået buler eller revner, hvilket beviser en pænt ligegyldighed. De får så tingene op i lejligheden og der opdager vi at vores dyre capre diem sengs boxmadras, topmadras og 2 andre madrasser er smurt ind i olie. Ud over det så har vores spisebord + stole fået en hård omgang, vores billeder har fået skader på rammer og selve lærredet og der var kommet et stort hul i vores sengs nederste madras.
De tager billeder og undskylder mange gange, for det var aldrig sket før.
Jeg laver så en klage på 13 ting og vedhæfter 43 billeder. Dagen efter får jeg tjekket vores cykler og tilføjer 4 nye skader.
Først så "modtager" de ikke klagen.
Jeg sender den så igen og så går der 3 uger før vi hører noget.
De påstår så at vi har 4 ødelagte ting og vi kan få 600kr for det koster en rens af en madras.
De burger så vores efter billeder af cyklerne og påstår at skaderne er sket, fordi de har stået udenfor.
Problemet er bare at vores cykler er rimelig nye, ikke brugt særligt meget og har stået i en indendørs cykelkælder.
Amatør firma med dårlig service.
Vi kommer helt sikkert til at køre den her videre, da der er tale om skader for et pænt 5 cifret beløb!

FlytKBH からの回答
Flyttefolkene kom præcis på det aftalte…
Flyttefolkene kom præcis på det aftalte tidspunk. De var hurtige og behandlede en vanskelig flytning med god forståelse.
Vi brugte FlytKbh 2 gange inden for 14 dage og oplevede samme gode service begge gange.

FlytKBH からの回答
Super professionelle og hurtig flytning
Super professionelle og hurtig flytning. Kan I den grad anbefales

FlytKBH からの回答
Professionelle og venlige flyttefolk…
Professionelle og venlige flyttefolk med mange kræfter. Kom til tiden. Tak for hjælpen
Mette

FlytKBH からの回答
Excellent service from start to finish
Excellent service from start to finish. The movers were punctual, careful, and very helpful throughout the move.

Meget venlige flyttefolk
Tungt bord flyttet fra 3. sal i Kbh til Nordsjælland. Meget venlige flyttefolk som var i godt i humør trods snestorm og forsinkelse. Nem afvikling.

FlytKBH からの回答
Uheldigt møde med Flytkbh.
De skader to af mine (designer)stole og mit havebord. Senere har jeg fundet ud af, at begge mine fladskærme er knækket i flere sider (begge kan fortsat bruges).
På ny adresse får jeg skæld ud af leder over, at jeg ændrer værelse for en af mine ejendele, så han skal bære et møbel ind i næste værelse istedet.
Efterfølgende dialog med ejer er kringlet, han går i forsvar. Ingen undskyldninger for det skete, ej heller medarbejderens opførsel.
De to andre flyttemænd var iøvrigt super søde, arbejdsomme og professionelle.
Jeg benytter ikke Flytkbh. igen.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。