レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

NÃ¥r man flytter efter 15 Ã¥r, har man virkelig fÃ¥et samlet meget hen over Ã¥rene. SpÞrgsmÃ¥let er jo sÃ¥ hvem man bÞr stole pÃ¥ til at varetage opgaven og sÞger for at tinge kommer sikkert afsted fra A til... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bruger ret tit trustpilot men har aldrig skrevet en anmeldelse, men det vil jeg gÞre idag. Jeg bestilte flytning ved dem og mÃ¥tte skifte tidspunkt kort fÞr men intet problem. De ankom sÞndag til t... もっず芋る

Verdens klasse service En kÊmpe tak til flyttefirma24 for deres gode service alt spillede fra start til slut. Vi havde bestilt 2 mand men 3 dukkede og Daniel styrede hele showet fra start til slut... もっず芋る

䌁業が回答したした

Til dato de mest proffesionelle flyttefolk jeg har haft erfaring med, bÃ¥de i ind- og udland. ImÞdekommende og venlige i en stresset situation. Overblik og respekt for mine ejendele og behov. Jeg hyre... もっず芋る

䌁業情報

1. 茞送䌚瀟

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Flyttefirma24 er et professionelt flyttefirma, vi flytter private hjem, virksomheder, og akutte opgaver. Alle flyttemÊnd i vores firma snakker flydende dansk. Et personligt og professionelt firma, med erfarne flyttemÊnd, som kan håndtere store såvel som små flytteopgaver. Vi modtager gerne akutte opgaver. Vi flytter i hele landet samt EU og Norge. Flyttefirma24 bruger det rette flytteudstyr som et led i sikring af dit bohave, dette omhandler flyttetÊpper, stropper, seler, rullev ogne, flyttehund samt plastboxe mm. Vi mÞder til tiden og i bliver varslet via tlf. inden fremmÞde. Du/i er altid velkomne til at ringe. Flyttefirma 24 har altid åbent. Vi står klar til at give dig gode råd og vejledning ved din flytning. Hos os er du i trygge hÊnder. Dit bohave er forsikret hos Codan for op til 10 mio. kr.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

252件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

En god oplevelse

En god oplevelse
Jeg vil gerne skrive en anbefaling af Flyttefirma24, som vi benyttede os af i dag. Fra start til slut var det en positiv oplevelse, og vi fÞlte os i trygge hÊnder hele vejen igennem. IsÊr vil jeg fremhÊve de to flyttemÊnd, Martin og Dan , som gjorde en fantastisk indsats.

Martin og Dan var både professionelle og effektive. De ankom til tiden, havde styr på tingene og håndterede vores ejendele med stor omhu. Det var tydeligt, at de havde stor erfaring med flytninger, og de arbejdede hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samtidig var de begge meget venlige og imÞdekommende, hvilket gjorde hele processen endnu mere behagelig.

Vi havde nogle tunge og besvÊrlige mÞbler, som vi var bekymrede for, men Martin og Dan klarede dem uden problemer og fik det hele ind i vores nye hjem uden en eneste ridse. Derudover var de opmÊrksomme på små detaljer, som at beskytte dÞrkarme og gulve under flytningen.

Alt i alt kan jeg kun give Flyttefirma24 mine varmeste anbefalinger – isÊr takket vÊre Martin og Dan, som gjorde flytningen til en problemfri og positiv oplevelse.

Ps det var alle pengene vÊrd at hyre dem.

2026幎5月2日

Meget god service

KÊmpe anbefaling herfra
Kom som aftalt. Arbejdede utroligt effektivt samtidigt med, at de passede på vores ting. Gik meget op i, hvor tingene i vores nye hjem skulle stå. Super oplevelse til meget fair pris.

2026幎1月21日

Super god oplevelse

Nu har jeg arbejdet med flyt24 3 gange og der er altid godt humÞr og stÊrke overarme. Mine opgaver har vÊret både specielle og svÊre - og hver gang er flytningen sket helt uden problemer og altid som vi har aftalt. Det er ikke sidste gang. Mvh Julie

2026幎2月15日
自発的なレビュヌ

Rigtig fin og professionel service

Jeg skulle have flyttet nogle få mÞbler ca. 75 meter, men fik flyttet en del mere end det. De to mÞdte op til tiden, var meget venlige og hjÊlpsomme og udviste stor erfaring; passede godt på mine ting. Jeg fik flyttet et par ekstra store ting, som var en rigtig dejlig hjÊlp. Jeg siger tak for en rigtig fin og behagelig oplevelse.

2026幎2月12日

Dygtig og professionel flytning

Martin og Ahmed var meget professionelle, meget sÞde og venligere. De har hjulpet med stor kompetance at flytte meget tunge mÞbler på 3. sal uden elevator med smil på lÊberne.

2025幎9月24日

KÊre kunde

Hej Nina vi er glade for at kunne hjÊlpe for anden gang og Þnsker denne gang din mor alt det bedste fik at vide hun var kanon sÞd.

Skulle det blive en gang til må du vende tilbage.

Vh Jacob

Sammenarbejde var tiptop og levede op

Sammenarbejde var tiptop og levede op til alle forventninger. Energien var fantastisk og ku ikk ha forventede mere vi ramte trafik og kÞ,er helt perfekt sÃ¥ ingen klager herfra . Med ett. KÊmpe smil 😁.

2025幎7月28日

KÊre kunde

Vi takker mange gange for de fine ord om os, de er hermed givet videre til flyttemÊndene.

Vh Jacob

Tak for en god oplevelse alt spillede

Tak for en god oplevelse alt spillede fra starten samt det som var aftalt. Jeg vil helt bestemt anbefale jer.

2025幎8月4日

KÊre

Hej Ida og tak for de 5 stjerne og gode anmeldelse.

Det altid rart at hÞre du har haft en god oplevelse og alt gik godt.

★☆☆☆☆ forfÊrdeligt

★☆☆☆☆
En fuldstÊndig uacceptabel oplevelse – vi fÞler os bÃ¥de snydt og truet
Vi er en familie med to bÞrn, som havde glÊdet os til at fÃ¥ professionel hjÊlp fra Flyttefirma 24 i forbindelse med vores flytning. Det var en stor dag for os – og som smÃ¥bÞrnsfamilie havde vi gjort os umage for at planlÊgge og koordinere, sÃ¥ alt kunne forlÞbe glat. DesvÊrre blev dagen i stedet en komplet katastrofe.

Allerede fra start var det tydeligt, at der ikke var styr pÃ¥ noget som helst. De to flyttemÊnd, der mÞdte op, virkede forvirrede og uforberedte. De havde ikke lÊst informationerne, vi havde givet pÃ¥ forhÃ¥nd, og virkede Êrligt talt ligeglade med bÃ¥de opgaven og os som kunder. Der var ingen koordinering, ingen struktur – og en meget uprofessionel attitude. De virkede helt vÊk.

Men det blev vÊrre.

Efter at have flyttet cirka 30% af vores ting, valgte de pludselig at stoppe arbejdet. Der var stadig mange mÞbler, kasser og bÞrneting tilbage, men de meddelte, at de ikke gad bruge mere tid pÃ¥ os. Vi var mÃ¥llÞse. Uden nogen form for dialog eller forsÞg pÃ¥ lÞsning krÊvede de herefter, at vi betalte kontant – og deres opfÞrsel blev direkte truende. Som forÊldre til to smÃ¥ bÞrn var det en meget ubehagelig og utryg situation at stÃ¥ i, og vi fÞlte os magteslÞse.

At skulle stå midt i en flytning, med halvdelen af vores hjem stadig ikke rykket, og samtidig blive presset til at betale kontant, var helt uacceptabelt. Ikke alene levede de overhovedet ikke op til det, vi havde betalt for – de gjorde en stressende dag til et mareridt.

Vores klare opfordring: Hold jer langt vÊk fra dette firma.

Vi hÃ¥ber, at vores oplevelse kan vÊre en advarsel til andre – og at ingen andre skal stÃ¥ i samme situation, som vi gjorde.

2025幎7月31日

Flyttefirma24 からの回答

Hej Victor du velkommen til at sende id nr som alle kunder får da jeg ikke kan finde dig i vores system eller booking.

Flyttefirma 24

Har brugt firmaet til at flytte fra Glostrup til Islands brygge. Der skulle komme 3 mand men kom kun 2 skulle selvfÞlgelig få afslag for det, jeg måtte hjÊlpe og flytte for at der skete noget. Mange pauser og tlf. snak så der gik over tid og man skulle betale en time ekstra. Orkede ikke at tale med flyttemanden da han ikke var til at tale med. Kan abselut ikke anbefale dem

2025幎7月15日

Flyttefirma24 からの回答

Dette er på igen måde en fair anmeldelse. Vi flytter en rÊkke hus med 100 meter til indgangen fra Glostrup til bryggen og op til 3 sal en fyldt 25m3 flyttevogn på 3 timer og 35 min til en samlet pris 3800kr. Der var nul skader og fuld indretning det nye sted og kunden mener han skal have penge tilbage fordi den 3 mand meldte sig syg selv om han kun betalte for 2 mand. Dette er ikke fair. Vh Jacob

Som en undtagelse fra normen

Som en undtagelse fra normen, kom de FØR tiden. Det krÊvede 2 kÞrsler og ikke 1, men ok jeg kom fra en 4-vÊrelses. Der var 3 mand, dog kom den ene œ time for sent og gik timer fÞr, men i praksis havde det vist ingen betydning. Alt gik i god ro og orden, og stÊrke var de, da de pÃ¥stod af mine flyttekasser var for lette og det var fordi de er pakket sÃ¥ jeg selv kunne flytte rundt pÃ¥ det; altsÃ¥ 8-12 kg. Det tog lÊngere tid end beregnet og dyrere end beregnet, men pÃ¥ den anden side 3 mand i 6œ time koster jo. Men alt i alt en god oplevelse og pengene vÊrd.

2025幎6月18日

Hej Peter.

Fantastisk samarbejde

Fantastisk samarbejde, vi fik hjÊlp hele vejen under hele processen. De gav os rigtige gode tilbud. Rigtigt varm anbefales her fra.

2025幎6月16日

Hej Morris.

Når man flytter efter 15 år

Når man flytter efter 15 år, har man virkelig fået samlet meget hen over årene. SpÞrgsmålet er jo så hvem man bÞr stole på til at varetage opgaven og sÞger for at tinge kommer sikkert afsted fra A til B plus prisen skal også vÊre den rigtigt. Flyttefirmar24 var tillidsvÊkkende og tilbuddet holdt også i sidste ende. De var effektive og havde masser af humor hvilket gjorde dagen lettere at komme igennem. Stort tak her fra og en varm anbefaling

2025幎6月17日

Hej Moses.

Nu har jeg arbejdet med flyt24 2 gange

Nu har jeg arbejdet med flyt24 2 gange og der er altid godt humÞr og glade flyttefolk. Mine flytteopgaver har vÊret hårde og svÊre da der var en del etager. Men hver gang forgik det uden problemer og som aftalt. Dette er ikke sidste gang hvis jeg får brug for hjÊlp.

2025幎6月13日

Hej Danni.

Vi er super glad for at hÞre du havde en god oplevelse og Þnsker dig alt lykke herfra. Ps skulle det blive til en 3 gang står vi klar med at hjÊlpe.

Jeg har brugt drengene over 3 omgange

Jeg har brugt drengene over 3 omgange og er super tilfreds med både pris og service. De altid klar på en masser jokes. Jeg kan varm anbefalde flyttefirma24

2025幎6月13日

Hej Peter.

Vi er super glad for at hÞre du havde en god oplevelse og Þnsker dig alt lykke herfra. Ps det skal jo vÊre en god og sjov oplevelse husk nu igen stress hvis det skulle blive en 4 gang.

Vh Jakob

UhÊderligt og uetisk foretagende!

De ankom i en flyttebil, der var alt, alt for lille til den aftalte opgave. Så det endte med, at jeg måtte betale 10.000 kr. ekstra for at få det resterende flyttet dagen efter.
Der var tale om den mindste type flyttebil til en lejlighed på 120 kvadratmeter (plus ladcykel og almindelige cykler). De har selvfÞlgelig godt vidst, at det umuligt kunne vÊre i den bil, så der er tale om spekulation og afpresning.
Jeg havde ellers taget en video af, hvad der skulle flyttes. De kom med dokumentarbart usande påstande, som fx at det var aftalt, at der kun skulle én seng med, selvom der på videoen tydeligt gÞres opmÊrksom på, at der er to senge.
Chefen, som jeg havde lavet aftalen med, ville ikke tale i telefon med mig, men kun med sine medarbejdere (som tydeligvis var blevet stillet en mindre flytning i udsigt af ham, og som tydeligvis var hÞjst utilfredse med ham). Jeg har heller ikke efterfÞlgende kunnet få ham til at svare på, hvordan han kan mene, at det er en ordentlig måde at drive forretning på, eller hvordan det kan vÊre rimeligt, at jeg skal betale nÊsten det dobbelte af det aftalte, når jeg ikke har medtaget noget, der ikke var aftalt.

Desuden ville de kun modtage en lille del af betalingen via Mobilpay, den resterende del skulle betales kontant. Jeg har forgÊves bedt om at få en kvittering.

Endvidere ringede chefen et par dage inden flytningen og sagde, at de ikke kunne komme på det aftalte tidspunkt, da de var kommet til at lave en dobbeltbooking. Efter jeg i et dÞgns tid ikke vidste, om de ville komme, endte det dog med, at de alligevel kom til det aftalte tidspunkt. Ironisk nok skrev jeg til dem, at når de var så utjekkede med det her, så blev jeg Êrlig talt nervÞs for, om de ville komme i en bil, der var for lille til opgaven! Jeg mindede dem samtidig om, hvad vi havde aftalt, der skulle vÊre plads til.

Fra ende til anden et uhÊderligt foretagende, i sÊrdeleshed en skrupellÞs chef.

2024幎6月1日
自発的なレビュヌ

Fantastisk oplevelse! kan stÊrkt anbefales!

De 3 flyttemÊnd dukkede op lidt fÞr tid og gik i gang med det samme.
Tingene skulle ned fra 1. sal og op til 3. og der var ingen elevator, men der var ingen brok.
De var effektiv og venlige og passede godt på mine ting, der er ikke noget der er gået i stykker eller blevet beskadiget. Og mÞbler og flyttekasser blev sat hvor jeg ville have det(ikke fordi jeg ville have dem nogle specifikke steder, men de spurgte flere gange)
Jeg havde en aftalt fast pris, men da vi gik over den aftalte tid kom der lidt ekstra gebyr på, hvilket jeg var villig til at betale da servicen havder vÊret så fantastisk og nem, kan stÊrkt anbefales!

2024幎6月29日

Flyttefirma24 からの回答

Tak for dine fine ord . det var en fornÞjelse at flytte for dig .
specielt med de gutter du stillede op med. fedt......
Vi håber det bedste for dig fremover det nye sted - go sommer til dig og tak for denne gang

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。