Rekommenderar inte!!!!! Blev av med dyra köksknivar efter en flyttstÀdning. NÀr jag försöker ta reda pÃ¥ var de tagit vÀgen fÃ¥r jag ingen Ã¥terkoppling fast de lovar detta. Ringer och mejlar i över en... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
VÀldigt försiktiga och skickliga flyttpersonal. De var noggranna, snabba och inga skador uppstod. Punktliga och gott bemötande av mig som kund. De körde bort grovsopor utan problem mot betaln... ãã£ãšèŠã
Trevliga och tillmötesgÃ¥ende sÀljare. Fick till en början fÀrre lÃ¥dor och ingen bubbelplast enligt ök, men detta löstes snabbt. Flyttpersonalen var effektiva men vid urlastning gick det lite för fort... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
"Flyttella â Flytt- & StÀdfirma i Stockholm. Vi erbjuder fasta priser med 50 % RUT-avdrag pÃ¥ alla vÃ¥ra tjÀnster och garanterar marknadens mest prisvÀrda villkor. Hos oss fÃ¥r du Àven kostnadsfri av- och ombokning upp till 24 timmar före uppdragets start, samt inga tillÀgg för kvÀlls- eller helgarbete. Vi Àr ett auktoriserat företag med trafiktillstÃ¥nd, ansvarsförsÀkring, packgaranti och en 14 dagars nöjd kund-garanti pÃ¥ flyttstÀdningar.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Professionell och smidig flyttservice
Jag Àr mycket nöjd med både flytthjÀlpen och flyttstÀdningen. Personalen var professionell, trevlig och arbetade effektivt. Redan vid den första kontakten fick jag en korrekt uppskattning över telefon, vilket gjorde hela processen enkel och trygg. Allt gick smidigt och utan problem. Rekommenderas varmt!
De Àr vÀldigt professionella.
De Àr vÀldigt professionella.
VÀldigt nöjd med flyttstÀdningen avâŠ
VÀldigt nöjd med flyttstÀdningen av Flyttella. Noggrant och fint utfört. Vill varmt rekommendera dem. Om vi skulle behöva flyttstÀdning igen, så skulle jag anlita dem igen.
VÀldigt bra service och ha heltâŠ
VÀldigt bra service och ha helt förståelse nÀr det kommer till kundebemötande
Usel stÀdning och kundservice
0/5. BestÀllde stÀdning av denna oseriösa firma. Otroligt dåligt stÀdat och ej gjort det som ingick i avtalet, fick göra om det sjÀlv efteråt. Trots garanti på omstÀdning var företaget okontaktbart under tidsperioden. NÀr jag vÀl fick kontakt blev jag bara runtslussad. Usel stÀdning och dessutom kundservice. Anlita ej detta företag!
Angående svar: Som sagt var ni okontaktbara under garantitiden (ni vÀntade ut garantitiden, trots upprepade mail och bilder) och ni har ej erbjudit er att åtgÀrda bristerna.
Er stÀdpersonal ringde dessutom upp mig (efter försök till kontakt under flera veckor) och erbjöd mig kompensation som de ej har mandat att ge, och som företaget nekade involvering i. I sig borde detta vara tillrÀcklig grund för att hantera Àrendet professionellt och ge kunden kompensation. Utöver resterande så lÀmnades en list förstörd i köket.

Flyttella ããã®åç
Flytten gick snabbt och problemfritt
Flytten gick snabbt och problemfritt. De kom i god tid och var mycket effektiva och tillmötesgående.
Luba is an excellent cleaner and a hardâŠ
Luba is an excellent cleaner and a hard worker, she deserves praise!
Thourough, efficient , old-fashioned âknow-howâ of how to clean, i.e. from top to bottom.
Excellent and very professional
PrisvÀrt och smidigt
PrisvÀrt och smidigt. Fick dock dubbla fakturor men det löste sig.
JÀttebra flytthjÀlp
JÀttebra flytthjÀlp! Trevliga och hÀndiga killar. jag kan varmt rekommendera denna firma.
Maud/ÃsterÃ¥ker
Stark avrådan!
Först och frÀmst: De ringde två dagar innan och vill Àndra tiden från 13 till 8. Vi hade inga nycklar kl 8 förklarade jag. "Okej, då kommer vi 14-15." Eftersom det var så kort varsel så var vi tvugna att gå med på det.
Kl 16 hade ingen varken kommit eller hört av sig. Strax dÀrefter ringer en kille och sÀger "Sorry, det har varit mycket idag." Då visar det sig att de inte har tillrÀckligt många bilar, så lösningen blir att de skickar en mindre skåpbil som då måste åka flera gånger.
MÀnnen som kom pratade varken svenska eller engelska. Eller, den ena pratade lite engelska. KörstrÀckan mellan den gamla och nya lÀgenheten var cirka 10 minuter. Det tog minst en timme båda körningarna. Andra gången vet jag att de stannade och åt med alla våra saker i bilen, för det fanns matpåsar kvar och en av dem sög på en dricka. Helt okej om man Àr hungrig men nÀr ingen sÀger något så tror vi så klart att något har gått fel.
En flytt som skulle vara klar kl 15-16 blev klar runt 22 efter att både jag och min fru hade hjÀlpt till en hel del i respektive lÀgenhet. Ingen ursÀkt, ingen rabatt. Stark avrådan.

Flyttella ããã®åç
VÀldigt smidig flytt och hjÀlpsamâŠ
VÀldigt smidig flytt och hjÀlpsam kundtjÀnst!
Starka, positiva och serviceinriktade â stort tack för all hjÀlp! ðð
Kan varmt rekommendera detta företag. TvÃ¥ killar kom och skötte flytten exemplariskt â alltid positiva, trevliga och proffsiga. Trots att vi flyttade frÃ¥n högsta vÃ¥ningen utan hiss kÀmpade de pÃ¥ utan en enda dÃ¥lig min eller klagomÃ¥l. Dessutom var företaget vÀldigt hjÀlpsamma med lÃ¥net av flyttkartonger, vilket underlÀttade mycket.
Starka, positiva och serviceinriktade â stort tack för all hjÀlp! ðð
Jag Àr vÀldigt nöjd med Flyttella
Jag Àr vÀldigt nöjd med Flyttella! De var noggranna med att plasta in och skydda alla möbler, och hela teamet var trevliga och proffsiga. StÀdningen efteråt var dessutom mycket vÀlgjord och övertrÀffade mina förvÀntningar. Rekommenderas varmt!
Very nice people you can trust doing aâŠ
Very nice people you can trust doing a very good job. Excellent cleaning, we will definitely use same cleaners next time we need help.
Rekommenderar!
Mycket trevlig personal, samt professionellt utfört arbete . Rekommenderar verkligen!
Smidigt och bra
Smidigt och bra, det enda som hade varit Ànnu bÀttre Àr en mer precis starttid. Vilket jag också kan förstå Àr svårt att ge.
PÃ¥litlig firma
Snabba, trevliga och duktiga flyttare! Man får dubbelkolla vilken tid de planerar, men de Àr tillmötesgående och försöker lösa nÀr de blir lite struligt med tiden. Man får eftertorka runt lister och dörrkarmar men överlag var också stÀdningen mycket bra!
Good company with good prices!
Never used a moving company before and thought it would be super expensive since I was moving two hours away. To my surprise, the move went really smoothly, and the two employees were fast but careful with my stuff.
On top of that, I had a great experience when I called to ask questions about the move.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ