レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Rekommenderar inte!!!!! Blev av med dyra köksknivar efter en flyttstÀdning. NÀr jag försöker ta reda pÃ¥ var de tagit vÀgen fÃ¥r jag ingen Ã¥terkoppling fast de lovar detta. Ringer och mejlar i över en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt försiktiga och skickliga flyttpersonal. De var noggranna, snabba och inga skador uppstod. Punktliga och gott bemötande av mig som kund. De körde bort grovsopor utan problem mot betaln... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Trevliga och tillmötesgÃ¥ende sÀljare. Fick till en början fÀrre lÃ¥dor och ingen bubbelplast enligt ök, men detta löstes snabbt. Flyttpersonalen var effektiva men vid urlastning gick det lite för fort... もっず芋る

䌁業情報

1. 匕越業者
  2. 枅掃員

圓該䌁業による蚘述

"Flyttella – Flytt- & StÀdfirma i Stockholm. Vi erbjuder fasta priser med 50 % RUT-avdrag pÃ¥ alla vÃ¥ra tjÀnster och garanterar marknadens mest prisvÀrda villkor. Hos oss fÃ¥r du Àven kostnadsfri av- och ombokning upp till 24 timmar före uppdragets start, samt inga tillÀgg för kvÀlls- eller helgarbete. Vi Àr ett auktoriserat företag med trafiktillstÃ¥nd, ansvarsförsÀkring, packgaranti och en 14 dagars nöjd kund-garanti pÃ¥ flyttstÀdningar.

3.8

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Professionell och smidig flyttservice

Jag Àr mycket nöjd med både flytthjÀlpen och flyttstÀdningen. Personalen var professionell, trevlig och arbetade effektivt. Redan vid den första kontakten fick jag en korrekt uppskattning över telefon, vilket gjorde hela processen enkel och trygg. Allt gick smidigt och utan problem. Rekommenderas varmt!

2025幎8月27日
5぀星のうち1の評䟡

Usel stÀdning och kundservice

0/5. BestÀllde stÀdning av denna oseriösa firma. Otroligt dåligt stÀdat och ej gjort det som ingick i avtalet, fick göra om det sjÀlv efteråt. Trots garanti på omstÀdning var företaget okontaktbart under tidsperioden. NÀr jag vÀl fick kontakt blev jag bara runtslussad. Usel stÀdning och dessutom kundservice. Anlita ej detta företag!

Angående svar: Som sagt var ni okontaktbara under garantitiden (ni vÀntade ut garantitiden, trots upprepade mail och bilder) och ni har ej erbjudit er att åtgÀrda bristerna.

Er stÀdpersonal ringde dessutom upp mig (efter försök till kontakt under flera veckor) och erbjöd mig kompensation som de ej har mandat att ge, och som företaget nekade involvering i. I sig borde detta vara tillrÀcklig grund för att hantera Àrendet professionellt och ge kunden kompensation. Utöver resterande så lÀmnades en list förstörd i köket.

2025幎5月30日
Flyttella ロゎ

Flyttella からの回答

Vi beklagar att du upplevt missnöje med både stÀdning och service. Vi erbjuder alltid garanti på flyttstÀdning och åtgÀrdar brister om de rapporteras inom garantitiden.
Vi tar till oss din feedback kring kommunikationen – vÃ¥r ambition Àr att vara tillgÀngliga och lösningsorienterade. Vi arbetar kontinuerligt med att förbÀttra vÃ¥ra rutiner för bÃ¥de kvalitet och kundservice.
VÀnligen,
Flyttella AB

5぀星のうち1の評䟡

Stark avrådan!

Först och frÀmst: De ringde två dagar innan och vill Àndra tiden från 13 till 8. Vi hade inga nycklar kl 8 förklarade jag. "Okej, då kommer vi 14-15." Eftersom det var så kort varsel så var vi tvugna att gå med på det.

Kl 16 hade ingen varken kommit eller hört av sig. Strax dÀrefter ringer en kille och sÀger "Sorry, det har varit mycket idag." Då visar det sig att de inte har tillrÀckligt många bilar, så lösningen blir att de skickar en mindre skåpbil som då måste åka flera gånger.

MÀnnen som kom pratade varken svenska eller engelska. Eller, den ena pratade lite engelska. KörstrÀckan mellan den gamla och nya lÀgenheten var cirka 10 minuter. Det tog minst en timme båda körningarna. Andra gången vet jag att de stannade och åt med alla våra saker i bilen, för det fanns matpåsar kvar och en av dem sög på en dricka. Helt okej om man Àr hungrig men nÀr ingen sÀger något så tror vi så klart att något har gått fel.

En flytt som skulle vara klar kl 15-16 blev klar runt 22 efter att både jag och min fru hade hjÀlpt till en hel del i respektive lÀgenhet. Ingen ursÀkt, ingen rabatt. Stark avrådan.

2025幎7月1日
Flyttella ロゎ

Flyttella からの回答

Hej Ezra!
Vi beklagar att er upplevelse inte motsvarade förvÀntningarna. Vi förstår att tidsförÀndringar och förseningar skapar frustration, sÀrskilt under en redan stressig flyttdag. Ibland uppstår logistiska utmaningar med fordon och bemanning, men det Àr vårt ansvar att hantera detta bÀttre och kommunicera tydligare med kunden.
Vad gÀller språket så har vi personal från olika lÀnder, men vi ser alltid till att det finns någon i teamet som kan kommunicera med kunden på svenska eller engelska. Vi tar till oss er synpunkt och kommer att se över våra rutiner så att kommunikationen fungerar bÀttre.
Vi beklagar också att ni inte upplevde någon ursÀkt eller kompensation. Det Àr viktigt för oss att hantera sådana situationer mer proaktivt och vi tar med oss detta i vårt förbÀttringsarbete.
VÀnligen,
Flyttella AB

Starka, positiva och serviceinriktade – stort tack för all hjÀlp! 🙏🎉

Kan varmt rekommendera detta företag. TvÃ¥ killar kom och skötte flytten exemplariskt – alltid positiva, trevliga och proffsiga. Trots att vi flyttade frÃ¥n högsta vÃ¥ningen utan hiss kÀmpade de pÃ¥ utan en enda dÃ¥lig min eller klagomÃ¥l. Dessutom var företaget vÀldigt hjÀlpsamma med lÃ¥net av flyttkartonger, vilket underlÀttade mycket.

Starka, positiva och serviceinriktade – stort tack för all hjÀlp! 🙏🎉

2025幎7月25日

Jag Àr vÀldigt nöjd med Flyttella

Jag Àr vÀldigt nöjd med Flyttella! De var noggranna med att plasta in och skydda alla möbler, och hela teamet var trevliga och proffsiga. StÀdningen efteråt var dessutom mycket vÀlgjord och övertrÀffade mina förvÀntningar. Rekommenderas varmt!

2025幎8月3日
5぀星のうち4の評䟡

PÃ¥litlig firma

Snabba, trevliga och duktiga flyttare! Man får dubbelkolla vilken tid de planerar, men de Àr tillmötesgående och försöker lösa nÀr de blir lite struligt med tiden. Man får eftertorka runt lister och dörrkarmar men överlag var också stÀdningen mycket bra!

2025幎6月17日
5぀星のうち5の評䟡

Good company with good prices!

Never used a moving company before and thought it would be super expensive since I was moving two hours away. To my surprise, the move went really smoothly, and the two employees were fast but careful with my stuff.

On top of that, I had a great experience when I called to ask questions about the move.

2025幎7月25日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス