Rekommenderar inte!!!!! Blev av med dyra köksknivar efter en flyttstÀdning. NÀr jag försöker ta reda pÃ¥ var de tagit vÀgen fÃ¥r jag ingen Ã¥terkoppling fast de lovar detta. Ringer och mejlar i över en... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kan varmt rekommendera detta företag. TvÃ¥ killar kom och skötte flytten exemplariskt â alltid positiva, trevliga och proffsiga. Trots att vi flyttade frÃ¥n högsta vÃ¥ningen utan hiss kÀmpade de pÃ¥ uta... ãã£ãšèŠã
VÀldigt försiktiga och skickliga flyttpersonal. De var noggranna, snabba och inga skador uppstod. Punktliga och gott bemötande av mig som kund. De körde bort grovsopor utan problem mot betaln... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
"Flyttella â Flytt- & StÀdfirma i Stockholm. Vi erbjuder fasta priser med 50 % RUT-avdrag pÃ¥ alla vÃ¥ra tjÀnster och garanterar marknadens mest prisvÀrda villkor. Hos oss fÃ¥r du Àven kostnadsfri av- och ombokning upp till 24 timmar före uppdragets start, samt inga tillÀgg för kvÀlls- eller helgarbete. Vi Àr ett auktoriserat företag med trafiktillstÃ¥nd, ansvarsförsÀkring, packgaranti och en 14 dagars nöjd kund-garanti pÃ¥ flyttstÀdningar.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Good work
The service specified in the package was provided at a very good price. All furniture was well packed, securely stowed in the truck, and all staff handled the items with great care during loading and unloading.
The only ânegativeâ was a delay of approx. 45 minutes, which was not communicated.
Mycket nöjd!!
Hade Flytella nÀr jag flyttade precis och var mycket nöjd. Vi hade en tidspress men lokalvårdaren lyckades Àndå göra ett riktigt bra jobb. LÀgenheten var kliniskt ren nÀr den var klar och inte en flÀck fanns kvar och utöver det har kundtjÀnsten under hela bokningen varit vÀldigt snabb och bra!
Super oseriöst företag skulle aldrigâŠ
Super oseriöst företag skulle aldrig rekommendera, de tog sönder vår dörr och svarar inte på mejl efter insÀnda för och efter bilder . De skickar efter faktura på tillkomna saker som inte har förvarnats innan och håller sig inte till sin fasta offert som sammanstÀlldes efter redan en befintlig höjning efter insÀndning av bilder på bostad . Blir en reklamation och vidare åtgÀrd till nÀmnd .
Great service and nice people
The moving team (two people) were very helpful. They did everything quickly and smoothly. Took great care of my more fragile things (like my plants, TV, mirror). They had to take apart my bed and put it together again in my new place and did it so fast I was amazed (it took me several hours to do it myself when I first got it).
I also booked the cleaning team from here, and the place looked spotless after they were done. Down to the smallest door knob - everything was shining.
I would recommend this team.
Billigt smidigt och vÀlstÀdat
VÀldigt besviken över servicen
TvÃ¥ killar jobbade frÃ¥n 08.30 till 23.00 och var helt slut(vid kl12.00 kom tvÃ¥ killar till och jobbade till 16.00), de upprepade hela tiden att vi hade mycket grejer â vilket sjÀlvklart alla har nÀr man flyttar( vi fick betala mera mitten av flytten annars dem vill inte köra resten). MÃ¥nga kartonger var halvfulla eller nÀstan tomma, vilket kÀndes ineffektivt och gjorde att de krÀvde fler körningar och mer pengar Àn vad vi kommit överens om. Jag kÀnde mig utnyttjad och stressad av situationen. Det enda som var perfekt var flyttstÀdningen â dÀr Àr jag mycket nöjd.
Would recommend
Very friendly cleaners! It was some small dirt in certain places, but overall it looked great and I was happy with the result
Jag anlitade Flyttella i augusti 2025âŠ
Jag anlitade Flyttella i augusti 2025 och Àr mycket missnöjd med både utförandet och företagets hantering i efterhand.
Skador: Flera lÃ¥nga repor uppstod över hela vardagsrummets lÀngd nÀr personalen slÀpade möbler i stÀllet för att bÀra dem â ett arbetssÀtt, inte en olycka. Trots detta hÀnvisar Flyttella bara till att jag inte köpt till golvskydd och vÀgrar ersÀtta. Utöver detta repades garderober och en lampskÀrm förstördes efter att ha lagts löst i en kartong utan skydd.
Felaktig volymberÀkning: Trots detaljerad information berÀknade Flyttella fel volym, vilket tvingade mig att sjÀlv ordna extra transport. NÀr jag nu lÀst fler recensioner inser jag att detta inte bara drabbat mig. Har de satt i system att felberÀkna bohag för att offerten ska se billigare ut?
Brutna löften: Den utlovade packmÀstaren med svenska kunskaper dök aldrig upp. Tavlor i olja placerades löst i kartonger med hårda föremål, och vÀrdefullt porslin blandades utan skydd. Dessutom uppfylldes inte överenskommelsen om att hÀmta flyttkartonger i min nya bostad i Stockholms lÀn.
Kommunikation: Efter att jag bestridit deras beslut har Flyttella helt slutat svara, vilket gör att jag nu kÀnner mig tvingad att anmÀla Àrendet till AllmÀnna reklamationsnÀmnden (ARN).
Sammanfattningsvis uppfyllde Flyttella inte sina åtaganden, arbetade inte fackmÀssigt och vÀgrade ta ansvar för skador och merkostnader. Jag avråder starkt från att anlita detta företag. Det enda positiva var att killarna som bar in bohaget i nya huset var trevliga och effektiva.
Har inget dåligt att sÀga
Har inget dåligt att sÀga. Fint stÀdat i lÀgenheten.
Var hjÀlpsamma och professionella.
Allt fungerade perfekt
Allt fungerade perfekt
Allt i från bestÀllningen till det fÀrdiga resultatet. Hon som utförde sjÀlv jobbet var sååååå bra
Bra upplevelse
Snabba, korrekta och duktiga. Dock pratar inte all personal svenska. Men i övrigt fungerade allt mycket bra.
Nice service
Jag brukar inte lÀmna recensioner
Jag brukar inte lÀmna recensioner, sÀrskilt inte dåliga såna, men kÀnde mig tvungen.
Jag bokade flyttstÀdning 3-4 veckor innan utflytt. Dagen innan flyttstÀdningen blev jag informerad över telefon att det dykt upp lite trubbel och att de förmodligen skulle behöva hitta en ny tid för min flyttstÀdning. De lovade att återkomma vilket de inte gjorde och på flyttstÀdningsdagen dök ingen upp.
De efterföljande dagarna jagade jag information om vad som hÀnder och fick inte höra någonting. Konstant duckande av frågor. Till slut kom flyttdagen och jag var tvungen att stÀlla in planer och flyttstÀda sjÀlv för att jag fortfarande inte hört något från dem.
Det Àr en grej att en flyttstÀdning stÀlls in, shit happens, det Àr en annan att medvetet ghosta sina kunder i flera dagar. Det enda positiva jag har att sÀga om Flyttella var att de löste pengarna tillbaka utan större krångel efteråt men önskar så att jag hade valt någon mer pålitlig firma.
Trevliga och snabba!
Trevliga, smidig och snabb flytt och en bra stÀdning
JÀttebra överlag
Trevliga och tillmötesgÃ¥ende sÀljare. Fick till en början fÀrre lÃ¥dor och ingen bubbelplast enligt ök, men detta löstes snabbt. Flyttpersonalen var effektiva men vid urlastning gick det lite för fort och mÃ¥nga lÃ¥dor hamnade pÃ¥ fel stÀlle. En list till en lÃ¥da i ett gammalt renoverat spegelskrivbord lossnade och vi har inte hittat den. Ãverlag Àr jag ÀndÃ¥ mycket nöjd och kan varmt rekommendera att anlita Flyttella.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ