Skulle flytte Langfredag Flytteplus kom som aftalt klokken otte og fire timer efter var flytningen overstÃ¥et,meget omhyggelige folk og som Roman sagde vi skal kun kÞre 1 gang.en skam der kun er 5 stj... ãã£ãšèŠã
Vi skulle bruge flyttemÊnd med et par dages varsel og Flytteplus havde hurtig reaktionstid. De kom til tiden, flyttede hurtigt og effektivt. Gode priser og sÞde og hÞflige medarbejdere.
Jeg havde bestilt Flytteplus til en opgave, hvor der skulle hentes mÞbler fra to adresser, som skulle fragtes op pÃ¥ fjerde sal. Derudover havde jeg nogle mÞbler, der skulle bortskaffes. De to flyttem... ãã£ãšèŠã
Opgaven leveret til UG. Positive, hÃ¥rdtarbejdende flyttefolk. Vi havde en del ekstra opgaver dagen, ud over det aftalte. Dette skabte overarbejde frem til sen aften. Det blev ordnet med smil og oversk... ãã£ãšèŠã
à bakken21, 7860, Krejbjerg, ãã³ããŒã¯
- kontakt@flytteplus.dk
- flytteplus.dk
Hurtig reaktionstid og god service
Skulle flytte Langfredag Flytteplus komâŠ
Skulle flytte Langfredag Flytteplus kom som aftalt klokken otte og fire timer efter var flytningen overstået,meget omhyggelige folk og som Roman sagde vi skal kun kÞre 1 gang.en skam der kun er 5 stjerner de havde fortjent 10
SÃ¥ kun ROS herfra
Fuld tilfredshed
Har endnu en gang haft hyret flytte Plus til at hjÊlpe med flytning. En opgave der blev lÞst hurtigt og effektivt til stor tilfredshed for os endnu en gang.
Kommunikation og vÊremåde
Jeg fik afleveret en sofa af 2 sÞde mÊnd idag. Virkelig god kommunikation og sofaen blev placeret lige hvor jeg Þnskede.
Kan klart anbefales â
Great support from the Flytteplus guys
Nice experience with the guys at Flytteplus. They delivered my sofa from Mobelkompaniet. Asked me where to place things so it is easy later, made sure to clean their shoes and didn't even mention the difficult way in to the house. I would definitely recommend them, they also spoke English which is a big plus for me.
Dette var anden omgang jeg benyttedeâŠ
Dette var anden omgang jeg benyttede Flytteplus - helt fantastisk service igen - afhentning fra en privatadresse til levering på en anden leveringsadresse - alt klappede - lynhurtig service - anbefaler meget gerne Flytteplus (benyttet på Fyn)
Kan kun rose dem til skyerne
Kan kun rose dem til skyerne.
Meget professionelle og venlige.
Super effektive til en virkelig god pris
Har anvendt firmaet 2 gange til flytning. Begge gange har vÊret helt super, de er super effektive, sÞde og virkelig dygtige. Og prisen er virkelig god.
Kan varmt anbefales.
Stor indsats af Roman & Co.
Roman & Co fra Flytteplus gjorde en ekstrastor indsats og brugte den nÞdvendige tid, da vi skulle have båret en sofa ind, hvor pladsen var meget trang. På trods af de vanskelige forhold lykkedes det perfekt uden en eneste skramme på dÞr og vÊgge.
Flytteplus kom som aftalt og varâŠ
Flytteplus kom som aftalt og var utrolig nÊnsomme med at bÊre min sofa op fra kÊlder til fÞrste sal. Så jeg anbefale dem til alle former for flytninger
Fantastisk god og hjÊlpsom chauffÞrâŠ
Fantastisk god og hjÊlpsom chauffÞr Robert ðªðœ
hurtige og kompetente flyttefolk
Robert leverede vores sofa
Robert leverede vores sofa. Han er venlig og effektiv. Ringede 2 minutter inden ankomst.
Robert leverede vores sofa og varâŠ
Robert leverede vores sofa og var venlig og meget hjÊlpsom. Kan kun anbefales.
SÊrdeles godt tilfreds
Er sÊrdeles godt tilfreds. Vil gerne anbefale Roman til andre.
Service helt i topklasse.
Flytning blev en god oplevelse med Flytteplus
Vi bestilte FlyttePlus til at hjÊlpe med flytning fra vores hus og til ny lejlighed på 2. sal d. 13/2-25.
De kom til tiden som aftalt og dannede sig hurtigt et overblik over mÞblement og kasser, og så gik de to flyttemÊnd i gang. Alle mÞbler blev pakket rigtig godt ind. På 3.5 time havde de pakket mÞbler ind, lÊsset lastbil og båret alt op i ny lejlighed på 2. sal. Meget venlige, behagelige og effektive flyttemÊnd. Vi har kun masser af ros af give og vil klart anbefale dem.
Vi havde FlyttePlus til at flytte forâŠ
Vi havde FlyttePlus til at flytte for os den 18/11 24.
De 2 mand ankom hos os fÞr tid og var meget hurtige og omhyggelige og passede godt på vores ting. Vi synes de var fantastiske og vil med glÊde give dem de bedste anbefalinger herfra.
Har desvÊrre en dårlig oplevelse
Har desvÊrre en dÃ¥rlig oplevelse, med en flytning af indbo ca 30 flyttekasser, en 1 1/2 mands seng, en skÊnk, en kommode, en sofa, to klÊdeskabe, to smÃ¥ ikea papskabe 70x70 cm, et spisebord og 4 stole og en vaskemaskine. Det var fÃ¥ lÞse dele som strygebrÊt og tÞrrestativ som af gode grunde ikke kan vÊre i en flyttekasse.Tingene skulle kÞres ca 800 m til depot. Det tog godt 5 stive timer for to mandð³ og fik en regning pÃ¥ 6000 kr.
Har for nogle år siden brugt et andet lokalt flyttefirma med flytning fra skive Til Aalborg, fra de gik igang med at lÊsse til tingene stod i Aalborg gik 3 1/2 time, det var effektivt og en pris der lå 1500 kr under prisen fra flytteplus, med mere indbo end det flytteplus har flyttet.
Det skal nÊvnes at mit indbo kom på depot i et rum på 9m2..siger lidt om hvor lidt der var.
Så min oplevelse er at det gik alt for langsomt, og det fungere ikke hvis man gerne vil vÊre med i kampen om opgaverne.
Time afregning er det samme som en blankocheck, de bestemmer selv hvor lang tid det skal tage

Flytteplus ããã®åç