レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Skulle flytte Langfredag Flytteplus kom som aftalt klokken otte og fire timer efter var flytningen overstÃ¥et,meget omhyggelige folk og som Roman sagde vi skal kun kÞre 1 gang.en skam der kun er 5 stj... もっず芋る

Vi skulle bruge flyttemÊnd med et par dages varsel og Flytteplus havde hurtig reaktionstid. De kom til tiden, flyttede hurtigt og effektivt. Gode priser og sÞde og hÞflige medarbejdere.

Jeg havde bestilt Flytteplus til en opgave, hvor der skulle hentes mÞbler fra to adresser, som skulle fragtes op pÃ¥ fjerde sal. Derudover havde jeg nogle mÞbler, der skulle bortskaffes. De to flyttem... もっず芋る

Opgaven leveret til UG. Positive, hÃ¥rdtarbejdende flyttefolk. Vi havde en del ekstra opgaver dagen, ud over det aftalte. Dette skabte overarbejde frem til sen aften. Det blev ordnet med smil og oversk... もっず芋る

䌁業情報

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

150件のレビュヌ

Great support from the Flytteplus guys

Nice experience with the guys at Flytteplus. They delivered my sofa from Mobelkompaniet. Asked me where to place things so it is easy later, made sure to clean their shoes and didn't even mention the difficult way in to the house. I would definitely recommend them, they also spoke English which is a big plus for me.

2026幎2月12日
自発的なレビュヌ

Stor indsats af Roman & Co.

Roman & Co fra Flytteplus gjorde en ekstrastor indsats og brugte den nÞdvendige tid, da vi skulle have båret en sofa ind, hvor pladsen var meget trang. På trods af de vanskelige forhold lykkedes det perfekt uden en eneste skramme på dÞr og vÊgge.

2025幎7月28日
自発的なレビュヌ

Flytning blev en god oplevelse med Flytteplus

Vi bestilte FlyttePlus til at hjÊlpe med flytning fra vores hus og til ny lejlighed på 2. sal d. 13/2-25.
De kom til tiden som aftalt og dannede sig hurtigt et overblik over mÞblement og kasser, og så gik de to flyttemÊnd i gang. Alle mÞbler blev pakket rigtig godt ind. På 3.5 time havde de pakket mÞbler ind, lÊsset lastbil og båret alt op i ny lejlighed på 2. sal. Meget venlige, behagelige og effektive flyttemÊnd. Vi har kun masser af ros af give og vil klart anbefale dem.

2025幎2月13日
自発的なレビュヌ

Har desvÊrre en dårlig oplevelse

Har desvÊrre en dÃ¥rlig oplevelse, med en flytning af indbo ca 30 flyttekasser, en 1 1/2 mands seng, en skÊnk, en kommode, en sofa, to klÊdeskabe, to smÃ¥ ikea papskabe 70x70 cm, et spisebord og 4 stole og en vaskemaskine. Det var fÃ¥ lÞse dele som strygebrÊt og tÞrrestativ som af gode grunde ikke kan vÊre i en flyttekasse.Tingene skulle kÞres ca 800 m til depot. Det tog godt 5 stive timer for to mand😳 og fik en regning pÃ¥ 6000 kr.
Har for nogle år siden brugt et andet lokalt flyttefirma med flytning fra skive Til Aalborg, fra de gik igang med at lÊsse til tingene stod i Aalborg gik 3 1/2 time, det var effektivt og en pris der lå 1500 kr under prisen fra flytteplus, med mere indbo end det flytteplus har flyttet.
Det skal nÊvnes at mit indbo kom på depot i et rum på 9m2..siger lidt om hvor lidt der var.
Så min oplevelse er at det gik alt for langsomt, og det fungere ikke hvis man gerne vil vÊre med i kampen om opgaverne.
Time afregning er det samme som en blankocheck, de bestemmer selv hvor lang tid det skal tage

2024幎9月30日
Flytteplus ロゎ

Flytteplus からの回答

KÊre Charlotte

Tak for din feedback. Jeg vil gerne dele min side af historien for at give et mere fuldstÊndigt billede af situationen.

Du ringede til os sÞndag og bad om akut hjÊlp til mandag, fordi et andet flyttefirma sprang fra. Vi sagde ja med det samme, fordi hver af vores kunder er vigtige for os.

Din gamle adresse ligger et sted, hvor vi ikke kunne parkere flyttebilen ved hoveddÞren, og vi måtte gå omkring 30-40 meter. Disse 30-40 meter er på gammel brosten, hvor man ikke rigtigt kan bruge mÞbelhund eller sÊkkevogn (kun til flyttekasser). Og det er fra 1. sal.

Nogle af dine mÞbler pakkede vi ind i folie (vi har bevis) for at beskytte dem mod skader under transport. Du spurgte bagefter, hvorfor vi gjorde det. Det er fordi, vi tÊnker på kunderne, vi tÊnker på god service, og vi tÊnker på mÞblerne (ofte har mÞblerne stor vÊrdi for kunderne).

Vi fjernede transporttiden fra regningen (vores tid starter og slutter ved hovedkontoret), men ikke den dag. Fra din gamle adresse til depotet er der 1,2 km. Hvordan kan et andet lokalt flyttefirma klare en flytning fra Skive til Aalborg på 3 1/2 time, når transporten alene tager 2 timer og 20 minutter? Måske var det en flytning fra stueplan til stueplan, og de kunne parkere lige ved hoveddÞren?

Vi hjalp dig med din flytning den 30/09, og du har stadigvÊk ikke betalt regningen. Derfor har vi allerede sendt den til inkasso.

Jeg håber, dette giver lidt mere klarhed. Vi sÊtter pris på din forståelse og håber, at vi kan finde en lÞsning.

Med venlig hilsen,

Roman fra Flytteplus