Jeg har før brugt multiflyt hvor vi var ovenud tilfredse, både med pris og den service vi fik. Så, jeg valgte selvfølgelig dem igen trods de ligger i Helsingør og vi i Hillerød. Alt gik ligesom... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Lige fra mødet med firmaets mand der kom ud og så på lejligheden til den skønne effektive kvide på kontoret til drengene der rent faktisk flyttede det hele - er der kun ros og mere ros. Drengene var... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
vi har mere end 30 års erfaring indenfor virksomhedsflytninger samt flytning af private. vi tør godt ligge vores navn til god kvalitet og gemmer os ikke bag et aps eller andet. firmaet er et enkelmandsfirma. hvor vi mener at vi har satset alt hvad vi personlig ejer for at bevise for vore kunder at vi lever op til navnet. vi har opbevaringslager i helsingør ( topsikret lager ) på vores lager har vi følgende. nordsjællands politi ( auktioner ) fogedsager ( udsættelser ) opbevaring for private / erhverv vi har 6 kubiks lifte samt 7 kubiks og 3,5 kubiks lifte
mariehøj 31, 3000, Helsingør, デンマーク
- 49203310
- larsfaxholm1@hotmail.com
- multiflyt.dk
Jeg har før brugt multiflyt hvor vi var…
Alt gik ligesom sidst, utroligt godt og det var simpelthen de mest servicemindede drenge vi fik ud og hjælpsomme!
Der er absolut intet at komme efter der, de tog alt og de gjorde det helt stille og roligt, vi følte os fuldstændig sikre. Kæmpe stjerne til de to drenge, de fortjener et skulderklap!
Da jeg står og skal flytte fra en 94…
Da jeg står og skal flytte fra en 94 kvm lejlighed på 3. Sal. Uden elevator, kommer fire friske og glade unge mænd. De er smilende, glade og utrolig imødekommende! De dannede hurtigt overblik og arbejds struktur. Selv i de sidste timer var der stadig smil, venlighed og grin. Alle mine kasser og møbler blev behandlet med respekt og stod snore lige både da der blev læsset på bilerne, men så sandelig også i mit nye hjem. Jeg vil til hver en tid anbefale multiflyt. Det har været en utrolig nem korrespondance imellem ham/kontoret der giver tilbuddet under besøget for at vurderer omfanget og selve flytningen var til UG.
En super god oplevelse
En super god oplevelse. Fra start til slut. God kommunikation mellem firmaet og mig. Skulle flytte møbler fra en by til en anden by. Og de klarede det, uden problemer. Vil altid anbefale firmaet og især Tobias og Pelle. Som var professionelle og høflig.
Lige fra mødet med firmaets mand der…
Drengene var så forsigtige med mine møbler og med trappeopgangene. Ikke så meget pjat - de knoklede bare på.
Bedste service og imødekommenhed
Jeg skulle bruge en totalflytning med nedpakning, nedmontering, flytning, pakke ud og opmontering. Jeg fik hjemmebesøg for at vurdere opgaven og blev lovet et flytteteam, der kunne dække mine skånebehov. De holdt hvad de lovede. Opgaven tog 2 dage og et par timer på 3. dagen med færdigmontering. Halvdelen af holdet blev dog flere timer forsinket den første dag af en anden uventet udfordring. Især Noah og Kim, som var der hele 2 dage og derfor dem jeg havde mest kontakt med, men også alle andre på holdet var meget imødekommende, venlige, høflige, tålmodige og virkede ægte interesseret i at udføre deres arbejde så tilfredsstillende for mig som muligt. De pakkede godt og sikkert og satte tingene pænt op i det nye, både indenfor, møbler og i skabe og på hylder og ude på terasserne. Noah fjernede store edderkopper og spind, så mine blomster og blomsterreoler ikke skulle stå i det. Uanset hvor trætte og udmattede de var for enden af dagen, var der ikke det mindste utilfredshed at se hos nogen af dem. De ikke bare passede deres arbejde godt, min oplevelse var, som hvis det havde været ens kære pårørende, der havde udført opgaven. Multiflyt skal have 5 stjerner, kun fordi man ikke kan give 6 stjerner.

Multiflyt からの回答
Tak for en meget god flytning
De to gutter var meget søde og utrolig effektive. De var gode og hurtige til at finde løsninger, når noget drillede. Fx bordben, der skulle skrues af for at få bordet ind af døren og de blev oveni købet skruet på igen bagefter.
Derudover er prisen god👌
Patrik og Tobias var helt fantastiske
Patrik og Tobias var helt fantastiske. To unge friske høflige mænd, som arbejdede stabilt og løste nogle kringlede skabsproblemer til UG og stjerner. Det kan klart anbefales. Og prisen er meget fin oveni :).
Tak for jer.. Charlotte
Meget professionelle
3 meget dygtige, venlige og professionelle folk. Meget omhyggelige og effektive. Alt spillede og de løste alle udfordringer med store ting perfekt.

Multiflyt からの回答
Simpelhen de sødeste folk
Simpelhen de sødeste folk, det hele kørte på skinner, hurtigt og effektivt …. Kæmpe anbefaling herfra ❤️❤️
Virkelig god oplevelse fra start til slut
Virkelig godt arbejde af flyttemændene. Meget dygtige og effektive! Super hjælpsom, sød og imødekommende telefonservice.
Nemme at lave en aftale med
Nemme at lave en aftale med, dagen skulle laves om og der var ingen problemer.
Løste opgaven helt perfekt.
meget fornuftig pris.
Super service fra først besøg af…
Super service fra først besøg af Michael som lavet tilbuddet, til flytninge var over.
Tak til de 2 søde mænd der bare gjorde deres arbejde til UG og slange, tro ikke på at der findes et bedre flytte firma. Tak for jer hilsen Annett (fra Nivå til Humlebæk)
Fremragende,effektiv flytning med…
Fremragende,effektiv flytning med skånsom behandling af vores møbler. Prisen endte på halvdelen af et tilbud vi havde fået fra en konkurrent! Super service til god pris!!!
Super service & flytning
Mødte præcis på aftalt tidspunkt , og knoklede på, fra start til slut. Virkelig konkurrence dygtig pris på en flytning.
Super oplevelse fra start til slut
Super oplevelse fra start til slut. Havde der været 10 stjerner, så havde de fået dem.
Alt fra bestilling af flytning, til deres besigtigelse af opgavens omfang, til deres sindsygt hurtige, påpasselige og ikke mindste søde flyttefolk kørte som smør. Super professionelt firma, som har styr på god service og de passede virkelig godt på mine ting oveni.
Kæmpe anbefaling herfra!!
Fantastisk service 👍
Fantastisk service 👍 Jeg har købt et amerikaner køleskab som Skousen kun leverer til kantsten. I stedet hentede Multiflyt skabet hos Skousen og satte det på plads i mit køkken og pakkede det ud- prisen var lavere end hvad Skousen kunne tilbyde. De var der præcis på det aftalte tidspunkt og det var nogle super søde gutter der kom med det. De bedste anbefalinger herfra.
Tak for en god oplevelse og en perfekt flytning 🙂
Hej
Vi skulle flytte den 14/2 og da kl slog 8.30 stod der 2 friske unge mænd som var klar til at tage fat, kan desværre ikke huske deres navne 🙂. De var super effektive og fik pakket vores lejlighed ned i bilen på 3 timer.
Da vi kom frem til den nye lejlighed var de færdige med at flytte det hele op på nogenlunde samme tid.
De var super flinke at snakke med og det var bare generelt en dejlig oplevelse.
Kan kun give dem den højeste anbefaling herfra! Og det blev endda billigere end deres konsulent først have anskønnet, og de var 8000,- billigere end de konkurrenter jeg havde haft ude et par dage før for at give et bud.
Generelt bare en mega god og stress fri oplevelse! Tak for det 🙂
Professionel flytning !
Tak til Lars og Sebastian for en perfekt flytning fra 2. Til 4. I regn og slud og I tog det med godt humør ! Rigtig fin kommunikation med kontoret.
Fornøjelse!!!👍👍
Venlige, hjælpsomme, hensynsfulde og effektive medarbejdere. MEGET tilfreds med både nedpakning og selve flytningen. Behandlede vores ting med stor respekt 👍
Kommunikationen er i top, og holder hvad de lover!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。