Fijne training die mij veel nieuwe inzichten en handvatten hebben gegeven voor zowel zakelijk als privé gebruik. Wordt op de juiste manier overgebracht en aangepast naar de groep door Ela. Geen moment... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De 2 daagse krachtig en zelfverzekerd trainig gevolgd onder leiding van Ela Grooteman. Ze heeft deze training met kennis en kunde gegeven waarbij ze het op een open en luchtige manier waarbij ze de a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb een zeer fijne training gehad van Ela, gericht op krachtig en zelfverzekerd communiceren. De training was goed opgebouwd en werd in een prettig tempo gegeven. Hierdoor bleef het interessan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Deze timemanagementcursus heeft me echt geholpen om meer gedaan te krijgen zonder stress. Duidelijke tips, praktische tools en fijne uitleg van Edward Preger. Dankzij wat aanpassingen in Outlook heb i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FocusXL helpt professionals en teams om slimmer én leuker te werken. Met meer dan 5000 deelnemers per jaar zijn wij dé specialist op het gebied van timemanagement, focus, persoonlijke effectiviteit, communicatie, leidinggeven en AI-toepassingen op de werkvloer. Onze trainingen zijn praktisch, direct toepasbaar en meetbaar effectief. Geen theorie voor de bÃŒhne â wél blijvend resultaat. We bieden 1-op-1 trajecten, open trainingen, teamtrainingen en inspiratie-events.
é£çµ¡å
C.T. Storkstraat 29, 7553 AP, Hengelo, ãªã©ã³ã
- 085 - 0640689
- info@focusxl.nl
- focusxl.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fijne training
Fijne training, veel geleerd en de nieuwe werkwijze werk heel goed voor mij. Ik heb een beter overzicht en dat geeft ook meteen meer rust.

Goede aanpak!
Goede aanpak!
De cursus is goed gestructureerd, maar flexibel genoeg om structuur los te laten indien dat nodig is of kan. Er is voldoende aandacht voor het individu en het is gezellig klassikaal. Daarnaast zijn de handvatten die worden aangereikt bruikbaar en snel te implementeren in de praktijk. Zelfs als je het idee hebt dat het allemaal al goed gaat, kun je hier zeker nog bruikbare tips uit halen.

Training New Time ManagementâŠ
Training New Time Management (incompany)
Een afwisselende tweedaagse training met humor gebracht. Waarbij focus werd gelegd op inzicht krijgen in hoe ons brein werkt in combinatie met oefenopdrachtjes. M.b.v. 5 stappen methode kan ik meer structuur aanbrengen in mijn dagelijkse werk en heb ik niet het gevoel alleen met mail bezig te zijn. Alleen al door simpele aanpassingen als werken met takenlijst en het uitzetten van meldingen ben ik gericht op wat ik moet doen en minder afgeleid. Eye opener is toch wel het Pareto principe en de minddump, heerlijk!

FocusXL ããã®åç
Goed evenwicht tussen theoretische achtergronden en praktische invulling.
Er was tijdens de training een goede balans tussen de theoretische uitleg en de praktische invulling van die theorie. Margaret legde daarbij alles duidelijk uit. Daarnaast had ik een goede klik met haar, dus dat is altijd fijn!

FocusXL ããã®åç
Prettige trainer en goede handvatenâŠ
Prettige trainer en goede handvaten waar je daadwerkelijk iets mee kan.

FocusXL ããã®åç
Wauw wat een leerzame maar ook superâŠ
Wauw wat een leerzame maar ook super leuke "cursus" van FocusXL! Met enthousiaste trainers en veel info.

Waardevol
Ik heb veel van de cursus geleerd.
Mijn mailbox is nu altijd leeg, evenals mn hoofd.

Overzicht en Prioriteiten
Ik miste overzicht in mijn werk. Vele kladblokken volgeschreven en alles staat door elkaar. Met de hulp in outlook kan ik overzichtelijk werken en beter prioriteren. Daarnaast heb ik extra hulp gekregen hoe ik me beter kan concentreren tijdens mijn werkzaamheden.

Aanrader voor iedereen
De training is meteen toepasbaar, praktisch en realistisch. Er wordt goed geluisterd naar de leerbehoefte van de deelnemers en waar nodig wordt de training hierop aangepast. Er zit een goede afwisseling in theorie en praktijk gedurende de dag.

Een leervolle dag
Een leervolle dag.
Tijdens de dag wordt er regelmatig gevraagd of er vragen zijn. De tijd wordt genomen om door alle stof te gaan.

FocusXL ããã®åç
I really learned a lot from thisâŠ
I really learned a lot from this training. I am just an intern, however I had a lot of knowledge after the training for my current work and my future work.
Edward is very friendly and open to listen to us.

Mooie eye opener
Mooie eye opener, praktische toepassingen met goede voorbeelden.

Viviera-training
benadrukte nogmaals het belang van positief denken! en elementaire dingen als een glimlach en een bedankje kunnen grote vragen oplossen en helpen om gehoord te worden ;)
goed persoonlijke begleiding
goed persoonlijke begeleiding in het opstellen van je taken / outlook om zo efficienter te werken.
cursus time management
Ik heb de cursus time management gedaan en de manier van werken met je mail vergt wat aanpassing maar als je er eenmaal mee werkt is het heel overzichtelijk
Leuke interessante cursus
Leuke interessante cursus. Nieuwe inrichting van Outlook geeft mij rust.

FocusXL ããã®åç
Doelen weer scherp na sessie met Joeri.
Wij hebben als praktijkeigenaren met Joeri een coachsessie gehad.
Hij heeft ons weer op scherp gezet ten aanzien van onze doelen en we zijn bezig geweest met de positive reinforcement. Het was een hele gezellige en nuttige middag.

Nuttige, praktische tips
Nuttige, praktische tips en op een leuke manier gegeven!

APK training time management
APK training time management, leerzame training, de puntjes nog eens op de i gezet en ook weer nieuwe tips en tricks meegekregen.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ