レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

3-daagse commerciële training: 3 dagen volle bak tips, trucs, achtergrondinformatie, theorie en praktijk. Het was fijn samenwerken met Ivo en de laatste dag met de actrice Renate.

5぀星のうち5の評䟡

Fijne training die mij veel nieuwe inzichten en handvatten hebben gegeven voor zowel zakelijk als privé gebruik. Wordt op de juiste manier overgebracht en aangepast naar de groep door Ela. Geen moment... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De 2 daagse krachtig en zelfverzekerd trainig gevolgd onder leiding van Ela Grooteman. Ze heeft deze training met kennis en kunde gegeven waarbij ze het op een open en luchtige manier waarbij ze de a... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb een zeer fijne training gehad van Ela, gericht op krachtig en zelfverzekerd communiceren. De training was goed opgebouwd en werd in een prettig tempo gegeven. Hierdoor bleef het interessan... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. トレヌニング センタヌ
  2. 教育機関
  3. 逊成孊校

圓該䌁業による蚘述

FocusXL helpt professionals en teams om slimmer én leuker te werken. Met meer dan 5000 deelnemers per jaar zijn wij dé specialist op het gebied van timemanagement, focus, persoonlijke effectiviteit, communicatie, leidinggeven en AI-toepassingen op de werkvloer. Onze trainingen zijn praktisch, direct toepasbaar en meetbaar effectief. Geen theorie voor de bÃŒhne — wél blijvend resultaat. We bieden 1-op-1 trajecten, open trainingen, teamtrainingen en inspiratie-events.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

APK training time management

APK training time management, leerzame training, de puntjes nog eens op de i gezet en ook weer nieuwe tips en tricks meegekregen.

2023幎6月20日

FocusXL からの回答

Fijn te horen, dank je wel voor je berichtje.

Uitstekende uitleg, praktische tips

Uitstekende uitleg met praktische en toepasbare tips, gebracht met voldoende luchtigheid/ humor.

Door de wijze waarop het is opgezet (2 dagen met voldoende, maar niet teveel tijd ertussen), kun je het geleerde in de praktijk brengen en er direct op reflecteren.

Ook ben ik een zoektocht gestart naar de doelen van mijn werk/functie, om beter te kunnen prioriteren. Omdat dat zo aan de basis ligt voor je timemanagement, zou daar nog wat extra aandacht en praktische tips voor kunnen komen

2023幎4月4日

Top te horen Marc. Dank je wel voor je review. Team FXL

Cursus New Time Management is echt zinvol

-Bekwame, geduldige trainer met veel kennis
-Zowel (psychologische) context als praktijk worden uitvoerig behandeld
-Praktische tips worden meteen tijdens de cursus toegepast en leiden direct tot verbetering in werkpatronen
-Uitstekende nazorg: je kan altijd terecht met vervolgvragen

2023幎4月5日

FocusXL からの回答

Hi Rutger, super om te horen! Dank je wel voor je review en graag tot een volgende keer. Team FXL

Leerzaam

Leerzame training. Leuk dat je met je eigen werkplek mag oefenen. Nu een overzichtelijke werkplek!

2023幎2月20日

FocusXL からの回答

Ah top om te horen Jovancka! Bedankt voor je mooie review en we zien je graag nog eens terug. Groetjes team FXL

5぀星のうち5の評䟡

Top! Super leuke en goede training

Over hoe een saai onderwerp als time manangement iets wordt waar je graag bij wil zijn! Het was top!

2023幎2月16日

FocusXL からの回答

Haha das mooi te horen Renee! Blij dat we je hebben kunnen inspireren. Veel plezier met toepassen en graag, till next time.

Training Time Management gehad van

Training Time Management gehad van Joery. Een leerzame training hetgeen mij nu in staat stelt efficiënter met mijn tijd om te gaan!

“Time flies, and you are the Piilot”

Hans

2023幎1月5日

Top te horen Hans! Team FXL

5぀星のうち5の評䟡

We gaan nu effectiever om met onze dagelijkse werkzaamheden

De training van FocusXL geeft handige en effectieve handvaten om de werkdag zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. We hebben nu meer en meer grip op ons eigen werk. Dat klinkt raar, dat vonden wij ook. Het blijkt maar weer dat je zelf niet alles in de hand hebt terwijl we dat wel dachten. Aanrader!

Team Recreate

2014幎5月10日

Het was effectief

Niet wetende wat de cursus precies zou inhouden, ben ik er in gestapt. Ik merkte al gauw dat het een schot in de roos was. Ik ben er veel mee opgeschoten. veel praktische handreikingen werden aangereikt. Dat resulteerde voor mij in meer overzichtelijkheid in mijn werk, met name op het gebied van mail verwerking.
Ik ben blij dat ik de cursus heb gevolgd!

2014幎5月6日
5぀星のうち4の評䟡

New time management van focus XL; zelfs voor sceptici een aanrader!

Als notoire uitsteller én iemand die weinig stress kent, was ik niet direct enthousiast bij het idee een training time management te gaan volgen. Toch ben ik de training 'open' ingegaan en inmiddels ben ik om. De inhoud van de training en de manier van training geven hebben ervoor gezorgd dat ik nut en noodzaak van timemanagement (op de nieuwe manier) ben gaan inzien. Inmiddels werk ik volgens de methode van Focus XL en dat gaat goed! Een uitsteller ben ik nog steeds, maar ik vergeet veel minder en heb een beter overzicht van alles wat er nog moet gebeuren. Hierdoor kom ik ook toe aan activiteiten die normaal gesproken zouden blijven liggen, omdat ze niet direct belangrijk zijn. De persoonlijke aandacht en de wijze waarop vervolg wordt gegeven aan de training (wekelijkse tips en trucks in je mailbox) maken de training compleet.

2014幎5月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス