レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super service - jeg har kÞbt bÃ¥de indlÊgssÃ¥ler og en X-bandage. SidstnÊvnte viste sig ikke at passe min fod, trods jeg omhyggeligt havde taget mÃ¥l til denne efter anvisning. Jeg fik den heldigvis... もっず芋る

䌁業が回答したした

SÃ¥ kom min pakke, efter en unormal lang ventetid, grundet leveringsvanskeligheder. LÊkre produkter. Tak til Karen for en god oplevelse. Jeg venter stadig pÃ¥ min pakke. Bestilte for en uge siden og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Aldrig har jeg oplevet sÃ¥ hurtig levering af en ordre👌🏻 Jeg bestilte fredag eftermiddag og modtog pakken sÞndag middag, jeg er fuldt ud tilfreds med varen jeg fik leveret, og kommer helt sikkert til... もっず芋る

䌁業情報

1. フットケア
  2. 日垰りスパ

圓該䌁業による蚘述

FodProdukter.dk er en webshop, hvor du kan finde alle former for produkter til dine fÞdder. Vi Þnsker at vÊre eksperten inden for fÞdders velvÊre. Hos FodProdukter.dk kan du finde alt inden for plejende cremer uden skadelig kemi, behagelige bambusstrÞmper, footies og smukke neglelakker. Vi har også udstyr til hjemlig pleje af dine fÞdder f.eks. pimpsten, massagebolde, balancebrÊt samt ruller til fodgymnastik. Herudover kan vi også hjÊlpe dig med effektive aflastninger, hÊlcups og indlÊg til dine sko, der kan sÞrge for, at du og dine fÞdder får en mere behagelig hverdag. Endelig kan du her også få produkter mod svamp og vorter på fÞdder og mod sved og lugt fra fÞdder. Af nyeste tilfÞjelser til siden er også dejligt blÞde hjemmesko, smarte tÞfler samt varme, lange uldsokker, uld-sutsko, Mitchell's Lanolin samt glasneglefile. Vi fÞrer blandt andet mÊrkerne Allpresan, Gehwol, IQSOX, Essential+, TNS, Mitchell's Lanolin, Cozy Sheep, Montehome, Tuli's, GÀrtner og Tecniwork. FodProdukter.dk vil levere den bedste kundeservice ved at svare på alle relevante spÞrgsmål omkring fÞdders velvÊre og fodprodukter. Vi svarer dig altid hurtigst muligt. FodProdukter.dk er startet op af Statsautoriseret Fodterapeut, Karen Olesen. Karen har som fodterapeut udfÞrt tusindvis af fodbehandlinger og ved således alt om, hvad der skal til, for at fÞdder har det godt.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

324件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

Meget lang ordre behandling

Meget lang ordre behandling
Modtog varen en uge efter bestilling
Varen er dog som beskrevet

2026幎1月6日
自発的なレビュヌ

Hej Peter!

Som du kan se her pÃ¥ Trustpilot er vi kendte for normalt at aflevere bestillinger meget hurtigt. Vi plejer at sende afsted senest nÊste normale hverdag. For din bestilling d. 30. December ville nÊste normale hverdag sÃ¥ ha’ vÊret fredag d. 2. Januar. Her havde vi desvÊrre tilladt os at holde ferielukket.
SÃ¥ din pakke blev i stedet pakket og sendt mandag d. 5 januar og modtaget af dig d. 6. Januar.
Vi hÃ¥ber selvfÞlgelig, du vil gi’ os chancen for en hurtig levering ifm en nÊste ordre :-)

Karen fra FodProdukter.dk

Jeg fik mine varer i meget god tid og

Jeg fik mine varer i meget god tid og de fod cremer er MEGET gode. Tak for denne gang😊

2025幎11月6日

Hej Silvana,
Mange tak for den flotte anmeldelse.
Jeg er glad for, at du fik varerne hurtigt og at du er glad for dem. Vi ses igen :-)

Hurtig levering. Super produkt
Lokalt firma. Personlig besked fra et rigtigt menneske.

2025幎9月30日

Hej Lone,
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Jeg er glad for, at du sÊtter pris på det lokale og det personlige. Det giver mig lyst til at fortsÊtte :-)

Let at bestille

Let at bestille. Hurtig levering.

Hej John,
Super godt, at du fik dine varer hurtigt og at hjemmesiden var nem at bruge. Mange tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :-)

Bedste hilsner fra Karen, FodProdukter.dk

Fin service og hurtig levering.

Hej Mogens,

Tak for din gode anmeldelse. Jeg er glad for, at du var tilfreds med service og levering. Det vil vi netop også gerne vÊre kendte for.

Mvh Karen fra www.FodProdukter.dk

Hurtig levering, dejligt produkt

Hej Conny!
Mange tak for den gode anmeldelse. Hurtig levering og gode produkter er netop noget af det, vi gerne vil vÊre kendte for!

Bedste hilsner og på gensyn

Nem at handle på

Nem at handle på deres side og relativ hurtig levering, samt gode priser.

2025幎9月18日
自発的なレビュヌ

Hej Jens,

Mange tak for at du har taget dig tid til at skrive den gode anmeldelse. Det betyder meget for os.

Mvh
Karen fra www.FodProdukter.dk

Super gode produkter

Super gode produkter. Hurtig levering.

Hej Dahlgren!
Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi ser frem til at leverer dine nÊste bestillinger lige så hurtigt :-)

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt
H.J.

Hej Henning!
"Hurtigt og nemt" - så kan det vel ikke gÞres bedre? :-)
Bedste hilsner fra Karen, FodProdukter.dk

God hjemmeside og gode produkter til en

God hjemmeside og gode produkter til en rimelig pris 🀗
Kan kun anbefales.

Hej Cecilie!
Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du synes vores hjemmeside og produkter er gode - og at du endda kan få dem til en god pris. Husk at sprede ordet til alle dine venner og bekendte :-)

Hurtig levering med en sÞd hilsen

Hurtig levering med en sÞd hilsen

Hej Kent!
Tak for anmeldelsen.
Vi bruger netop mange krÊfter på at sÞrge for hurtig levering, så glad for at du også oplevede netop det :-)

Meget tilfreds

Hurtig levering, go pris

2025幎5月5日

Hej Hanne!
Mange tak for den flotte anmeldelse. Hurtig levering og gode priser er netop noget af det, vi gerne vil vÊre kendte for :-)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, har handlet her 2 gange, kan varmt anbefale.

Hej Jens Ole!
Det lyder rigtigt godt, at du oplevede at få din pakke hurtigt. Det arbejder vi netop hårdt på hver dag :-)
Karen, FodProdukter.dk

Det er en super god creme til ben og

Det er en super god creme til ben og fÞdder. De bliver som silke. Kan varmt anbefales.

Hej Jeanette!
Tak for den flotte anmeldelse. Det bedste er at hÞre fra kunder, som er blevet hjulpet af vores produkter.
PÃ¥ snarligt gensyn :-)
Karen fra FodProdukter.dk

Good products and great service!

Good products and great service!

Hi Iulia!
Thank you for the nice review. We are happy that you have experienced a great service and that the received products have helped you :-)
Best regards
Karen from FodProdukter.dk