SÃ¥ sÞd hilsen med i min pakkeð¥°hurtig levering og rigtig gode produkter Mega anbefaling !!
Super service - jeg har kÞbt bÃ¥de indlÊgssÃ¥ler og en X-bandage. SidstnÊvnte viste sig ikke at passe min fod, trods jeg omhyggeligt havde taget mÃ¥l til denne efter anvisning. Jeg fik den heldigvis... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SÃ¥ kom min pakke, efter en unormal lang ventetid, grundet leveringsvanskeligheder. LÊkre produkter. Tak til Karen for en god oplevelse. Jeg venter stadig pÃ¥ min pakke. Bestilte for en uge siden og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Aldrig har jeg oplevet sÃ¥ hurtig levering af en ordreðð» Jeg bestilte fredag eftermiddag og modtog pakken sÞndag middag, jeg er fuldt ud tilfreds med varen jeg fik leveret, og kommer helt sikkert til... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FodProdukter.dk er en webshop, hvor du kan finde alle former for produkter til dine fÞdder. Vi Þnsker at vÊre eksperten inden for fÞdders velvÊre. Hos FodProdukter.dk kan du finde alt inden for plejende cremer uden skadelig kemi, behagelige bambusstrÞmper, footies og smukke neglelakker. Vi har også udstyr til hjemlig pleje af dine fÞdder f.eks. pimpsten, massagebolde, balancebrÊt samt ruller til fodgymnastik. Herudover kan vi også hjÊlpe dig med effektive aflastninger, hÊlcups og indlÊg til dine sko, der kan sÞrge for, at du og dine fÞdder får en mere behagelig hverdag. Endelig kan du her også få produkter mod svamp og vorter på fÞdder og mod sved og lugt fra fÞdder. Af nyeste tilfÞjelser til siden er også dejligt blÞde hjemmesko, smarte tÞfler samt varme, lange uldsokker, uld-sutsko, Mitchell's Lanolin samt glasneglefile. Vi fÞrer blandt andet mÊrkerne Allpresan, Gehwol, IQSOX, Essential+, TNS, Mitchell's Lanolin, Cozy Sheep, Montehome, Tuli's, GÀrtner og Tecniwork. FodProdukter.dk vil levere den bedste kundeservice ved at svare på alle relevante spÞrgsmål omkring fÞdders velvÊre og fodprodukter. Vi svarer dig altid hurtigst muligt. FodProdukter.dk er startet op af Statsautoriseret Fodterapeut, Karen Olesen. Karen har som fodterapeut udfÞrt tusindvis af fodbehandlinger og ved således alt om, hvad der skal til, for at fÞdder har det godt.
GÞrrilds alle 36, 8920, Randers NV, ãã³ããŒã¯
- Karen@FodProdukter.dk
- fodprodukter.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Meget lang ordre behandling
Meget lang ordre behandling
Modtog varen en uge efter bestilling
Varen er dog som beskrevet

FodProdukter.dk ããã®åç
Jeg fik mine varer i meget god tid ogâŠ
Jeg fik mine varer i meget god tid og de fod cremer er MEGET gode. Tak for denne gangð

Hurtig levering
Hurtig levering. Super produkt
Lokalt firma. Personlig besked fra et rigtigt menneske.

Nem at handle på
Nem at handle på deres side og relativ hurtig levering, samt gode priser.

FodProdukter.dk ããã®åç
God hjemmeside og gode produkter til enâŠ
God hjemmeside og gode produkter til en rimelig pris ð€
Kan kun anbefales.

FodProdukter.dk ããã®åç
Hurtig levering og god â personlig ââŠ
Hurtig levering og god â personlig â service.

FodProdukter.dk ããã®åç
Hurtig levering og fint personligt brevâŠ
Hurtig levering og fint personligt brev ð

FodProdukter.dk ããã®åç
Det er en super god creme til ben ogâŠ
Det er en super god creme til ben og fÞdder. De bliver som silke. Kan varmt anbefales.