レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik lavet dekoration på vores 4X4 campervan. Flot folie fra 3M og godt arbejde af Ahmad. Kort tid fra fÞrste kontakt til jobbet var udfÞrt. Fuld tilfredshed og anbefaling herfra.

Ahmad er rigtig god til sit hÃ¥ndvÊrk. Jeg stod og overvÊrede hele processen fra start til slut. Han er meget omhyggelig og ordentlig. Derudover forklarede han mig hele processen, hvorfor han gjorde, s... もっず芋る

Jeg er virkelig glad for resultatet! Det er blevet så flot og professionelt lavet. Super god service, og de var meget sÞde og imÞdekommende gennem hele processen. Kan varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐

䌁業が回答したした

Jeg brugte Ahmad fra Ninjafolie til at lave stafferinger pÃ¥ min ID.Buzz, og jeg er yderst tilfreds med resultatet. Han leverede et flot stykke arbejde, holdt alle sine aftaler og var professionel hele... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. デゞタル プリント サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Folie Ninja, din ekspert inden for bilfolie, car wrap, rudertuning og visuel branding. Vi kombinerer erfaring og kreativitet for at skabe unikke folielÞsninger, der transformerer kÞretÞjer og skaber markante facadeskilte.

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

Aflysning 2 minutter inden aftalt tid

Aflysning 2 minutter inden aftalt tid.
Jeg har aflyst kunder, rykket kunder og kÞrt 1,5 time for at komme op til ham til aftalt tid.
Virkelig virkelig useriÞst, jeg ber om reklamerne for så kunne jeg selv montere dem, men dette var ikke muligt. Alt i alt tror jeg ikke man har vÊret forberedt til at jeg kom og skulle have bilreklame på.

Dette her har kostet mig timer, kunder og kÞrsel for at blive aflyst når man holder i indkÞrslen.

2025幎9月22日

Hej AM service,
Jeg forstÃ¥r fuldt ud din frustration over den sene aflysning – det var pÃ¥ ingen mÃ¥de meningen at spilde din tid eller forstyrre din arbejdsdag. DesvÊrre blev vi akut indlagt pÃ¥ sygehuset kl. 8.00 samme morgen, hvilket gjorde det umuligt for os at kontakte vores kunder i tide. Jeg beklager virkelig, at du ikke blev informeret fÞr, og at det har haft konsekvenser for dine egne kunder og din kÞrsel.
Som kompensation vil vi meget gerne tilbyde dig gratis kÞrsel og montering af din dekoration, så snart vi er tilbage og friske igen. Det er vigtigt for os at rette op på oplevelsen og levere den service, du forventer.
Tak for din tÃ¥lmodighed og forstÃ¥else – vi hÃ¥ber, du vil give os mulighed for at gÞre det godt igen.
Bedste hilsner
Ahmad
Folie Ninja ApS

HOLD JER VÆK

Folie Ninja Aps
HOLD JER VÆK

Vi skulle have lyserÞd metal folie på vores bil.
Flere gange var vi nede, og hver gang fik forklaret, at den skulle stå kniv skarp, da den skulle bruges til trÊf mv.
Ingen problem blev der sagt.
Vi sagde, giv dig god tid, så han havde den nÊsten 3 uger.
Skuffelse var stor, da vi hentede den efter ferie.
Hele motorhjelmen var fyldt med masser af ridser, lignende en der havde vasket den med en grydesvamp, det samme flere steder på dÞr, fedt finger mv.
Der var bobler, og flere steder sad folien ikke ordentligt sammen i kanter, grimme samlinger/overlap, selv om vi udtrykkeligt havde sagt det ville vi ikke have.
Der mangler på bag kofangeren, og mellem dÞre, 1-2 cm folie, så man kan se den grå farve.
Vi klagede selvfÞlgelig, svaret var: det er bilen, som i Þvrigt stod rigtig flot i lakken.
SÃ¥ 19.000 kr, smidt ud, den kommer til maler.
Alle der har set den, har spurgt, om det var en profesionelle der har lavet det, jeg vil sige NEJ

1- lakken på HELE bilen var ikke dårlig, der var 2-3 buler som vi godt viste ville blive synlige.
2 -en hel motorhjelm og alle dÞre skulle vÊre ridset, var de ikke.
3 -info om synlige afslutninger
ALT på bilen var afmonteret
Bag-for kofanger, lygter og dÞrhåndtag ( som vi i Þvrigt selv afmonterede) alligevel kan man mellem dÞr og isÊr ved den afmonterede bagkofanger se den grå farve tydelig under.
Og det er ikke bilen/lakkens skyld, det er dårlig arbejde.
4 -og NEJ i gjorde os ikke klar over, speciallÞsninger ekstra arbejde ikke var med i prisen, vi fik et tilbud på 16.000 kr, og accepteret 3000 oven i for special folie. Og NEJ vi afslog ikke at betale ekstra tillÊg med speciale lÞsninger, vi havde fra start sagt, vi ikke ville have synlig samlinger, der blev sagt, ingen problem. Der var gjort opmÊrksom på, den skulle kÞre trÊf og udstilling, vi var i dialog flere gange.
5- bilen stod der i 3 uger mens vi var på ferie, alligevel skulle vi hente den 1 dag efter aftalt tid da bilen ikke var fÊrdig.

2025幎7月29日

Folieninja からの回答

Tak for din tilbagemelding – vi er kede af at hÞre, at resultatet ikke levede op til dine forventninger. Vi vil dog gerne prÊcisere nogle vigtige detaljer i forlÞbet, sÃ¥ andre fÃ¥r et retvisende billede:

Inden vi pÃ¥begyndte montagen, gjorde vi jer tydeligt opmÊrksomme pÃ¥, at lakken pÃ¥ bilen var i dÃ¥rlig stand. Vi har dokumenteret dette med billeder fÞr arbejdet gik i gang, og vi forklarede, at eventuelle skader, ridser og ujÊvnheder i lakken vil kunne ses gennem folien – sÊrligt ved valg af en lyserÞd metallic folie, som fremhÊver underlaget mere end andre farver. Dette blev accepteret.

Vi har også billeder, der viser, at bilen står flot og skarpt, og at montagen er udfÞrt inden for de rammer, som bilens stand tillod. Bilen stod hos os i nÊsten 3 uger, men det skyldtes jeres rejse, ikke at vi arbejdede på den i hele perioden. Arbejdet blev udfÞrt inden for aftalt tid og i takt med vores kapacitet.

Vi har undervejs informeret jer om, hvad der kan dÊkkes med folie, og hvor det ikke er muligt at foliere uden overlap eller synlige afslutninger – isÊr i samlinger og pÃ¥ svÊrt tilgÊngelige omrÃ¥der. Dette skyldes bilens konstruktion og foliens egenskaber, ikke fejl i selve udfÞrelsen.

Vi forstår Þnsket om 100% skjulte kanter og perfekt finish, men vi gjorde det klart, at dette krÊver speciallÞsninger og ekstra arbejdstid, som ikke var inkluderet i den oprindelige pris. Det blev også nÊvnt, at ekstra dÊkning eller avancerede lÞsninger mod tillÊg kunne tilkÞbes, hvilket blev afslået.

Vi har fuld dokumentation af bilens stand og forlÞbet, vi kan ikke påtage os ansvar for urealistiske forventninger, som går ud over, hvad der er teknisk muligt med den valgte lÞsning og bilens forudsÊtninger.

Jeg fik monteret solfilm i min bil.

Jeg fik monteret solfilm i min bil.
Det var en meget positiv oplevelse, det blev monteret professionelt og er meget glad for resultatet.
Derudover var der god kundeservice.
Kan kun anbefale folieninja herfra.

2025幎7月29日

Tak for de pÊne ord!
Vi er virkelig glade for at hÞre, at du er tilfreds med både solfilmen og den service, vi har leveret. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse. Vi strÊber altid efter at levere det bedste, og det er dejligt at hÞre, at det afspejles i både kvaliteten af arbejdet og kundeservicen.
Tusind tak for anbefalingen – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Vi håber at kunne hjÊlpe dig igen i fremtiden.

De bedste hilsner,
Folieninja

Solfilm

Super flot stykke arbejde der blev udfÞrt og ser rigtig godt ud kan kun anbefales

2025幎4月21日

Folieninja からの回答

tak Nikolaj, det glÊder os at leverer den hÞjeste kvalitet til vores dejlige kunder.

Fremragende arbejde

FÞrste gang min bil bliver toned og kan kun vÊre tilfreds!

God service og et godt stykke arbejde.
Kan kun anbefale :)

2025幎4月18日

Folieninja からの回答

tak for din feedback Mounir, du er alltid velkommen

Vi har lavet flere opgaver hos

Vi har lavet flere opgaver hos folieninja, og vi kan godt lige oplevelsen, solfilm, wrapping og facade til folie alle 3 opgaver var op til forventningerne og kommunikation er professionel

2024幎11月6日

Folieninja からの回答

det glÊder oss med tillfreds kunder, tak for tilliden.

Great Service

I had a great experience with Folieninja! From start to finish, their professionalism and attention to detail were impressive. The team was friendly, knowledgeable, and helped me choose the perfect wrap for my car. The quality of their work is outstanding, and the wrap looks flawless.

2024幎12月19日
自発的なレビュヌ

Jeg har haft en hode oplevelse med

Jeg har haft en hode oplevelse med folieninja de er sÃ¥ gode og forsigtig med deres arbejde elsker min rÞde bil 😍😍 mange tak jeg anbefaler 💯💯💯💯

2025幎1月1日

Folieninja からの回答

tak Mona, vi glÊder oss til at aflevere et godt stykke arbejde til din bil