Fik lavet dekoration på vores 4X4 campervan. Flot folie fra 3M og godt arbejde af Ahmad. Kort tid fra fÞrste kontakt til jobbet var udfÞrt. Fuld tilfredshed og anbefaling herfra.
Ahmad er rigtig god til sit hÃ¥ndvÊrk. Jeg stod og overvÊrede hele processen fra start til slut. Han er meget omhyggelig og ordentlig. Derudover forklarede han mig hele processen, hvorfor han gjorde, s... ãã£ãšèŠã
Jeg er virkelig glad for resultatet! Det er blevet sÃ¥ flot og professionelt lavet. Super god service, og de var meget sÞde og imÞdekommende gennem hele processen. Kan varmt anbefales! âïžâïžâïžâïžâïž
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg brugte Ahmad fra Ninjafolie til at lave stafferinger pÃ¥ min ID.Buzz, og jeg er yderst tilfreds med resultatet. Han leverede et flot stykke arbejde, holdt alle sine aftaler og var professionel hele... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til Folie Ninja, din ekspert inden for bilfolie, car wrap, rudertuning og visuel branding. Vi kombinerer erfaring og kreativitet for at skabe unikke folielÞsninger, der transformerer kÞretÞjer og skaber markante facadeskilte.
ãã³ããŒã¯
- folieninja.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 80ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Har lige laveg facade folie hosâŠ
Har lige laveg facade folie hos folieninja og kvaliteten er rigtig hÞjt, kommunikation er pÃ¥ meget professionel nivÃ¥ og kunderservice er bare dejligt, rigtig anbefalinger herfra â€ïž

Folieninja ããã®åç
Jeg har laget solfilm his folieninja
Jeg har laget solfilm his folieninja, det er en rigtig godt kvalitet til en god pris, det vil jeg anbefaller til alle der er ud efter professionell arbejde

Folieninja ããã®åç
Fantastisk service og kvalitet!
Fantastisk service og kvalitet!
Jeg kan varmt anbefale [Virksomhedsnavn] til alle, der har brug for folieindpakning eller reklamefolie. Fra start til slut var hele processen professionel og gnidningsfri.
Teamet var yderst hjÊlpsomt og imÞdekommende, og de lyttede virkelig til mine behov. De kom med gode forslag og kreative lÞsninger, som gjorde resultatet endnu bedre, end jeg havde forestillet mig.
Kvaliteten af folien og selve arbejdet er imponerende â detaljerne er helt perfekte, og resultatet ser bÃ¥de stilrent og professionelt ud. Jeg har allerede fÃ¥et mange komplimenter for det fÊrdige produkt!
Derudover blev alt leveret til tiden, og prisen var yderst fair i forhold til kvaliteten. Jeg vender helt sikkert tilbage, hvis jeg får brug for foliearbejde igen. Stor tak til hele teamet!

Klart anbefales
Der er styr pÃ¥ det, arbejdet bliver udfÞrt bedre end professionelt og det hele spiller bareð€© SÃ¥ glad for resultatet, kan klart anbefale at fÃ¥ lavet sin bil hos Folieninjað