Hade problem med pooltaket dÃ¥ det kÀrvade och försökt allt möjligt men det krÀvdes en omjustering av skenorna. Hade en serviceteknik hemma hos mig (Hugo) som löste det mycket smidigt och snabbt. VÀldi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vill varna er för att handla i butiken i Kristianstad!! Personalen Àr oerhört trevlig och entusiastisk tills affÀren Àr gjord. DÀrefter Àr dem vÀldigt otrevliga och servicen Àr sÃ¥ gott som obefintlig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bra bemötande frÃ¥n offert till leverans pÃ¥ ett spabad. fick problem med nÃ¥gra diod linser som lossnade, men personalen i VÀsterÃ¥s agerade proffsigt och skickade tekniker som bytte ut dessa vÀldigt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hade gett 0 stjÀrnor i betyg om det gÃ¥tt. Skulle renovera en Folkpool sommaren 2023, ny rördragning och byte av liners. Den entreprenör som Folkpool JÀrna rekommenderade för arbetet dvs gick i god fö... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Folkpool: Svenskt poolliv sedan 1968 - VÀlkommen till din nÀrmaste butik av Pool & Spabad. Beroende pÃ¥ hur din tomt ser ut kan vissa swimmingpooler passa bÀttre Àn andra. För sluttande tomter passar Garden pool ovan mark perfekt och Quadra trÀpool kan monteras bÃ¥de i och ovan mark. Vill du ha mer energismarta varianten har vi den rektangulÀra poolen Thermopool Dura och Thermopool Bas att vÀlja mellan. Medans glasfiberpoolen Aquashell levereras i ett stycke. Prova dig fram i poolbyggaren eller klicka dig vidare till nÃ¥gra av vÃ¥ra swimingpooler, sÃ¥ hjÀlper vi dig att upfylla din pooldröm. Att krypa ner i ett varmt spabad utomhus Àr lika hÀrligt och vÀlgörande för kropp och sjÀl om himlen Àr blÃ¥ och vindarna lugna, som nÀr regnmolnen hÀnger tunga. Hitta rÀtt spabad för dig och jÀmför de olika varianterna via vÃ¥r filter eller vÀlj bland vÃ¥ra spabad frÃ¥n Jacuzzi, Dimension One, Vita Spa och Nordic Hot Tubs nedan. Vi anser att det Àr viktigt att ha sin butik inom rimligt avstÃ¥nd under poolÂbyggets gÃ¥ng och för framtida pool-service. Ãven att ha nÀra tillgÃ¥ng till tillbehör och reservdelar. En lokal Folkpool Ã¥terförsÀljare Àr en viktig del för ett lyckat poolköp och tryggt framtida poolÀgande. Hos oss hittar du ett stort urval av: â Spabad â Pooler â Tillbehör â Badmiljö â Inspiration.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra service!
Hade problem med pooltaket då det kÀrvade och försökt allt möjligt men det krÀvdes en omjustering av skenorna. Hade en serviceteknik hemma hos mig (Hugo) som löste det mycket smidigt och snabbt. VÀldigt serviceminded, trevlig, lösningsorienterad och kunnig.
Vill varna er för att handla i butikenâŠ
Vill varna er för att handla i butiken i Kristianstad!! Personalen Àr oerhört trevlig och entusiastisk tills affÀren Àr gjord. DÀrefter Àr dem vÀldigt otrevliga och servicen Àr så gott som obefintlig.
Att skriva ner alla problem vi haft med detta företag skulle ta för mycket plats och tid så jag sÀger bara - Köp inte er pool i denna butik!!

Folkpool ããã®åç
Klas var otroligt inkÀnnande ochâŠ
Klas var otroligt inkÀnnande och proffsig! Fick oss att kÀnna oss trygga med alla val och vi fick ta god tid på oss att bestÀmma oss.

Har nu hÃ¥llt pÃ¥ i över 2 Ã¥r med attâŠ
Har nu hållt på i över 2 år med att installera en pool och allt som kan gå fel går fel. Usel service, usel återkoppling, nonchalanta chefer. Kommer ALDRIG rekommendera Folkpool i JÀrna!!! Fortfarande Àr poolen inte klar för anvÀndning
Nöjd kund!
Stefan D pÃ¥ Folkpool i Stockholm har varit till stor hjÀlp för oss. Mycket nöjda med hans service. Ãven Joel har varit toppen. Tack.

Folkpool felsökning
Kim frÃ¥n Folkpool Àr riktigt duktig pÃ¥ att hjÀlpa till med felsökning och delar nÀr det inte funkar ð

Bildåre
Så korkat att köra som en blådåre nÀr man har firmanamnet på bilen. Då vet man att den firman ska man INTE anlita ifall man behöver seriös kontakt.

Folkpool ããã®åç
Du som kund har inget vÀrde nÀr Folkpool fått betalt
Hade gett 0 stjÀrnor i betyg om det gått.
Skulle renovera en Folkpool sommaren 2023, ny rördragning och byte av liners. Den entreprenör som Folkpool JÀrna rekommenderade för arbetet dvs gick i god för hade inte rÀtt kompetens. Ett år senare måste rördragningen göras om och linern har slÀppt. Entreprenören har gått i konkurs och nÀr jag kontaktar Folkpool centralt så får jag ingen återkoppling.

Folkpool ããã®åç
TÀnk efter en gång extra innan ni anvÀnder Folkpool
Hade jag kunnat noll stjÀrnor hade jag absolut gjort det. Vi valde att renovera vår pool med Folkpool Norrköping. Vi bytte alltså liner, och det visade sig vara ett stort misstag. Linern Àr inte tÀt och således lÀcker poolen. Vi hade en romersk trappa som vi valde att behålla pga att vi annars skulle behöva göra om stenlÀggningen runt poolen. Folkpool vill skylla på att det Àr trappen som orsakar lÀckan och erbjöd oss köpa en ny liner till bÀttre pris. Hade vi vetat att oddsen att få detta bra pga trappan var så dåliga hade vi sjÀlvklart övervÀgt alternativ. Vi rekommenderar INGEN att anvÀnda Folkpool.

Köpte ny liner
Köpte ny liner , ville helst ha en svetsad men blev övertalad och försÀkrad att en vanlig liner blir lika bra. Blev otroligt besviken då det Àr stora hålkÀlar i hörnen och mosaiken inte linjerar . Montören sa att aldrig haft en så jobbig liner att montera .att reklamera denna liner visar sig vara nÀstan omöjligt . Butiken i Kristianstad bara duckar och huvudkontoret svarar inte .vill nu bara ha ett skriftligt svar och ett produktdatablad på linern för att dra det vidare juridiskt vilket verkar vara omöjligt . Jag kommer aldrig mer att handla av folkpool . VÀldigt oprofessionella och bryr sig inte om eftermarknaden alls .
Undvik detta företag .

Folkpool i Norrköping har mycketâŠ
Folkpool i Norrköping har mycket servicevÀnlig och djupt engagerad personal, som alltid gör sitt yttersta för alla sina kunder. Får 5 (5) i mitt tycke!

Urusel support
Urusel support och hjÀlp. Vår liner tappade fÀrg på trappan dÀr man går efter ca 3 år. Den Àr vit istÀllet för blå.
Jag skickade in bilder pÃ¥ vattenprover som jag köpt hos dem som visade att allt var inom rÀtt parametrar. ÃndÃ¥ vÀljer dom att sÀga att det Àr vÃ¥rt fel.
Så vill ni spendera flera hundratusen på en pool som ni vill ska se fin ut i flera år så vÀlj inte Folkpool.
Rekommenderar verkligen inte detta bolag.

Otroligt dålig kundservice
Otroligt dålig kundservice. Dom svarar via trustpilot att ta kontakt med kundservice, men dÀr Àr det ingen som svarar. AnvÀnd ett annat företak, Àven om du har en folkpool

Köp INTE SPA-kar av Folkpool
Köpte ett SPA-kar för drygt 100tsek av Folkpool som levererades i Oktober 2023. MÀrkte ganska snabbt att det behövde fyllas på ofta, vÀldigt ofta. Helt enkelt fabrikationsfel med spricka i ett munstycke visar det sig långt senare, men sånt hÀnder, frågan Àr vÀl vad företaget gör sedan. Karet tömt sedan årsskiftet och Folkpool skickade installatör som satte dit en 2kW kupevÀrmare i maskinutrymmet som stått och puffat på. Vi har sjÀlva fått ta dit rörmokare för felsökning, snickare för att montera bort trall mm. Enda återkoppling Àr att reservdel bestÀllts från USA. Nu har vi låtit skruva tillbaka trallen 5-6 månader senare och kommer göra anmÀlan till ARN, alternativt dra dom till tingsrÀtten via vår jurist. Vi behöver få ett fungerande kar, få ersÀttning för rörmokare, snickare, elkostnad kupevÀrmare- och det faktum att karet inte gått att anvÀnda på hela tiden sedan det installerades. Det ordnar sig sÀkert till det bÀsta men vår rekommendation till omgivningen Àr att ni verkligen bör undvika att köpa SPA-kar av Folkpool.
Pooldammsugare
Skulle köpa en pooldammsugare i butiken i GÀvle. Fanns inte hemma men skulle komma veckan efter och jag skulle bli meddelad via SMS. Fick aldrig något SMS så jag bestÀllde den på nÀtet istÀllet har nu vÀntat ytterligare 9 dagar på nÀtbutiken som inte ens har skickat den. Flera veckor vÀntan på ingenting. Tack för det!!

Kristianstad
Kristianstad. Har problem med att det lÀcker in i teknikrummet pÃ¥ min Hot tub. Silikonet har slÀppt i manöverpanelen. Det stÀnker vatten nÀr barn hoppar och nÀr man badar och vattennivÃ¥n höjs sÃ¥ rinner det ner och huvdsÀkringen löser ut. Förslag frÃ¥n den butiksanstÀllde var âsÀga till barnen att inte stÀnkaâ Jag trodde man kunde köpa ny enhet med helt silikon för att tÀta. Jag behövde Àven en ny plast till manöverpanelen som inte fanns i affÀren. FörsÀljaren tyckte att jag skulle bestÀlla via min hemdator. NÀr jag protesterade, blev arg, gick han till företagets dator och bestÀllde. Alla uppgifter finns dÀr och bestÀllningen gick snabbt. Fick intrycket att han tyckte âden dÀr gamla damen inte begriper nÃ¥gotâ. Fast jag visste att han inte begrep problemet eller hur badet ser ut.

Linerbyte och lampinstallation
Köpte ett liner byte av Folkpool Kristianstad.
Blev lurad av sÀljaren att om det var problem med underlaget så bytte man bara den gamla foamen.
Men nÀr vi kom så långt så visade det sig att man hade inte foam på Folkpool vilket skulle resultera i ytterligare 5-10000 kr.
Köpte ocksÃ¥ nya ledlampor vilka installerades för sig sjÀlv i efterhand. NÃ¥gra timmar efter âmontörenâ Ã¥kt , fick hjÀlpa honom ocksÃ¥ i nÃ¥gon timme flyter den ena lampan pÃ¥ ytan.
Kör in till Folkpool i Kristianstad och påtalar problemet då får vi till svar ,
Den kan du vÀl skruva fast sjÀlv !
Dessutom bestÀllt en plastring till dammsugaruttaget , plus skulle få rÀtt varvtalsinstÀllning till min varvtalsregulator.
Trots påstötningar inte fått något.
Detta bemötande gör att bestÀmt råda till Andra pool leverantörer.

Försvann efter betalning..
Vi har bestÀllde för ett tag sedan en Thermopool 8x4 meter som nu Àr levererad och uppbyggd och vÀggarna gjutna så nu vÀntar vi på genomhÀrdning. Innan vi köpte poolen så var sÀljarna nÀstan manisk, ringde konstant för att kolla hur våra tankar gick, svarade efter bara 2 signaler nÀr man ringde etc. Supernöjda var vi och sa att vi kör på en bestÀllning. Men vad hÀnder efter vi bestÀllt? Omöjliga att få tag på, poolsargen kom inte med leveransen av poolen, då fick vi till sist fatt i Folkpool och då skulle det komma vecka 20, kom idag. Sen ville vi boka linerlÀggning och vattenfyllning andra veckan i juni, fick en offert för det plus installation av teknikrum i mitten på maj. Man mailar och ringer utan att de svarar. Så hÀr Àr en filial som gått från att verka superseriösa innan köp till att fullstÀndigt skita i kunden efter pengarna kommit in. Köp pool från annan leverantör, eller någon Folkpool som Àr mer seriös Àn filialen i Kristianstad.
Mvh

Folkpool ããã®åç
NÃ¥got mera oseriöst företag Àn dettaâŠ
Något mera oseriöst företag Àn detta finns inte!!
NÀr poolen reklamerades INOM tid för reklamation vad hÀnde dÃ¥? ABSOLUT inte ett dugg utan folkpool VÃGRAR ta ansvar för en konstruktion som inte hÃ¥ller!!
så otroligt dåligt och jag rekommenderar verkligen inte någon att köpa pool av folkpool!!
Gå inte på deras bluff & noll ansvar nÀr det inte håller
eller deras duckande av sitt ansvar så oseriöst sÀger jag bara!!!

Folkpool ããã®åç
Stort tack för hjÀlpen och servicenâŠ
Stort tack för hjÀlpen och servicen till Emanuel Stenvall, du Àr en klippa! Mvh Robert Törnqvist

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ