BestÀllde ett tak med förhoppning att det skulle komma pÃ¥ 3-4 veckor som det stod i annonsen. Ãr uppe i 12 veckor nu och Àn har inte taket kommit frÃ¥n fabriken. Riktigt dÃ¥ligt av dom.
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fint pooltak frÃ¥n Nivokit, var dock ingen manual med. Hade nog varit önskvÀrt med en bra film eller sÃ¥ det var lite svÃ¥rt att sÀtta ihop det, det gick bÀttre efter första delen var gjord. Fin kvalite,... ãã£ãšèŠã
Leverans i tid och bÀsta supporten. VÀrmepumpen saknade WIFI-modul och blev lite missförstÃ¥nd men Pooltime bjud pÃ¥ detta utan extra kostnad, det kallar man för en utmÀrkt support!!! Tack Mark me... ãã£ãšèŠã
Jag fick snabb och bra hjÀlp. Min bestÀllda vara kom pÃ¥ nolltid. Det var tekniken som strulade vilket gjorde att jag fick varan en dag senare.Hade sms fungerat,sÃ¥ hade jag min Flödesvakt dagen e... ãã£ãšèŠã
SVERIGES BÃSTA POOLFÃRETAG MED ÃVER TJUGO à RS ERFARENHET! En elegant pool i trÀdgÃ¥rden Àr inte bara vacker att titta pÃ¥ utan höjer Àven livskvalitén för hela familjen. IstÀllet för att resa ivÀg en vecka för sol- och badsemester sÃ¥ kan du ha det i sin egen trÀdgÃ¥rd Ã¥ret runt. En vanlig vardagsmorgon kan börja med en simtur oavsett vÀder och en jobbig arbetsdag kan sluta med en avkopplande simtur i poolen. Pooltime Àr en privatÀgd aktör pÃ¥ svenska poolmarknaden som Àgs av företaget Toth Invest Solutions AB med org nr: 556829-4796. Vi har varit verksamma inom poolbranschen sedan 2007 och har arbetat med distributionsverksamhet, tillverkning och service och har lÃ¥ngtgÃ¥ende kunskaper och kompetens som vi gÀrna delar med oss av till vÃ¥ra kunder. PÃ¥ Pooltime har vi endast valt ut leverantörer som hÃ¥ller en hög kvalité och erbjuder bra support för att du som kund inte ska bli besviken av att produkten inte hÃ¥ller rÀtt kvalité. VÃ¥ra leverantörer finns i Spanien, Tjeckien, Ungern, Tyskland, Belgien, det vill sÀga lÀnder som har en lÀngre poolsÀsong Àn vad vi har i Sverige och dÀrmed har bredare sortiment. Poolbranschen utvecklats mycket sedan 2007, frÃ¥n att endast ha installerat cirkulationspump och filter till att under 2020 kunna installera helautomatiserade system med klor, saltklorinator eller aktiv syre. Dessa system har funnits i vÃ¥ra grannlÀnder i mÃ¥nga Ã¥r men det Àr först nu pÃ¥ senare tid som man Àven i Sverige har börjat efterfrÃ¥ga denna typ av moderna lösningar.
HedmÀtaregatan 30, 21838, Bunkeflostrand , ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Riktigt dåligt av dom.

Pooltime.se ããã®åç
Hade problem med Brilix poolvÀrmepump som hade lagt av. Ingen av företagen jag kontaktat ville hjÀlpa dÃ¥ de flesta krÀvde att de skulle ha sÃ¥lt pumpen till oss för att komma ut och titta pÃ¥ den (löjligt och oproffsigt)! Pooltime tog sig an Àrendet direkt med Ã¥terkoppling pÃ¥ mail(visste redan dÃ¥ vad âfeletâ var baserat pÃ¥ min beskrivning) samt kom ut pÃ¥ plats att hjÀlpa inom par dagar frÃ¥n min första kontakt(byte av flödesvakt)!! Sjukt imponerad över snabbheten,kunnigheten pÃ¥ plats och den lÃ¥nga erfarenheten i branchen (sedan 2010). Tack Pooltime, mina varma rekommendationer!!! :0)
Extremt bra bemötande från kundservice
BestÀllde en poolpump som slutade fungera helt och hållet inför sÀsongens start. Ypperligt hanterat av kundservice som åtgÀrdade problemet för mig och nu kan vi njuta av sommarsÀsongen som kommer! Tack Pooltime!
Trevlig kontakt och bra betyg på Trustpilot
Jag bestÀllde ett pooltak på pooltime.se och har bara gott att sÀga om både företaget, produkten(Nivokit) och kundservicen. Då jag sjÀlv tÀnkte lite fel vid bestÀllningen fick jag verkligen testa på deras kundservice ordentligt och de hanterade mitt Àrende helt exemplariskt och hjÀlpte till att ordna allt. Jag bestÀllde mitt tak med både kranbilsleverans och installation. Alla jag kommit i kontakt med har varit vÀldigt hjÀlpsamma och trevliga. En extra eloge till installatörerna av pooltaket som monterade det snabbt och snyggt. Supernöjd och rekommenderar Pooltime till alla!
Henrik Eriksson
Uppsala
Jag fick snabb och bra hjÀlp.
Min bestÀllda vara kom på nolltid.
Det var tekniken som strulade vilket gjorde att jag fick varan en dag senare.Hade sms fungerat,så hade jag min Flödesvakt dagen efter.
Aviseringen kom dagen efter, men det Àr inte företagets fel.
Jag anser att det Àr ett bra företag att handla från.De ringde upp efter jag lÀmnat mina uppgifter och då kunde vi bekrÀfta att vi fått ordning på bestÀllningen.
Trevlig personal vi trÀffat på.
DÀr fortsÀtter jag att handla.
Försökte att få veta om det finns reservdelar till ett pooltak de marknadsför. Vi köpte det för 9 år sedan och det företaget finns inte kvar. Tog vÀldigt lång tid och var krångligt. Gav feedback på nÀtet om detta. Tog mindre Àn en timme den gången att få kontakt. Fick ett mail dÀr de skrev att pga mitt omdöme kunde de inte hjÀlpa mig. Fick någon timme senare ett nytt mail dÀr de skrev att jag skulle ta bort mitt inlÀgg på nÀtet och få hjÀlp. Då hade jag redan kontaktat ett annat företag och fått hjÀlp - efter tre signaler i telefonen svarade någon. Kl 12.10.
Får svar nedan från Pooltime att jag inte Àr kund. Svårt att bli det nÀr det inte går att få kontakt med. Det handlar mitt omdöme om. De sÀger också att de svarat flera gånger via mail. Efter mitt omdöme. Före bara standardsvar om att fylla i ett webbformulÀr - dÀr det inte gick att bifoga det foto som krÀvdes. Jag har ingen aning om hur företaget fungerar annars men kundbemötandet Àr uselt. Och om man behandlar blivande kunder så kan man undra hur lÀtt det Àr om man Àr kund och vill klaga.

Pooltime.se ããã®åç
VÀldigt tillmötesgÃ¥ende, svarar snabbt pÃ¥ mejl vid frÃ¥gor. Ãven vid telefonsamtal. InvÀntar leverans inom ca 2-3 veckor
Köpte ett Dallas BOX med kanalplast och antracit-stomme. Smidig bestÀllning, snabb leverans och vÀldigt enkelt och tydligt uppmÀrkt och beskrivningen helt okej. Tog ca 8 timmar att bygga ihop för en person. VÀldigt nöjda!
bra och snabb service, tekniskt kunniga och bra priser, rekommenderas
Fel skenor levererades med taket. Det tog över två månader och orÀkneliga samtal innan rÀtt material kom. Det positiva Àr att jag Àr grymt nöjd med taket.
Köpte ett pooltak.
Snabbare leverans Àn utlovat. Bra pris och allt som lovades levererades helt enligt plan. Har verkligen inget att klaga på
Pas på med at handle med dette firma,
de snyder dig hvis de kan komme til det,
jeg har kÞbt den helt store pool de har med alt tilbehÞr,
på deres hjemmeside ser man liner der er i ruller men når du får din liner er den sat sammen på en fabrik og ikke den de viser på deres hjemme side, du har
derfor ikke mulighed for selv at få den svejst, de vil heller ikke taget den retur selv om du ikke har pakket det ud.
levering af klodserne kunne de heller ikke formå at aflevere til tiden, de sidste kom 3 mdr. efter de skulle fordi POOlTIME.SE hele tiden lavet forkerte leverancene, jeg er blevet snydt af flere omgang af POOLTIME.SE
Jeg havde bestilt ekstra stor kran men
kranen som skulle lÞfte mit cover over hÊkken var for lille så det måtte jeg selv klare med at bestille en ny Kranmand, på tros at jeg har fortalt dem det skulle over huset og betalt ekstra for det, pengene er ikke kommet retur, klosserne til poolen kunne de ikke tÊlle rigtigt så det har taget 2 mdr. bare at få dem frem.
De har ikke sendt min pumpe med der fÞlger med i pakken, den mente de ikke jeg skulle have fordi jeg også har kÞbt en stÞre pumpe!!, min poolmand har jeg nu måtte udskyde fordi jeg ikke var klar til at han skulle komme i marts fordi POOLTIME.SE ikke formå at levere noget som helst til tiden, min pool er ikke fÊrdig endnu for jeg venter på at min poolmand får et huld til at samle min pool.
hold jer vÊk fra dette firma de har ingen interesse i deres kunder, men vil gÞre alt de kan for at snyde dig. nu er det juli og jeg venter stÊdigvÊk på min poolmand som kommer med en ny liner til 50.000 kroner for jeg kan ikke bruge den fra POOLTIME.SE
samlet set har det kostet mig nÊsten 100.000 kr. at stifte bekendtskab med POOLTIME
Tak POOLTIME for at jeg og mine bÞrn ikke fik en poolsÊson. fÞr i 2024
Jag har köpt ett pooltak av detta företag och deras hantering av denna bestÀllning från start till fÀrdigt pooltak har varit utmÀrkt, snabba svar och ett mycket trevligt bemötande på alla sÀtt.
Jag kan verkligen rekommendera detta företag
If anyone is planning to get an affordable pool buried in their backyard then âPooltimeâ could be the single- solution for your pool needs. Pool Time has been serving as a trusted pool professional for over 10 years.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã