Fonus - Järfälla レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Riddarplatsen 21, 17730 Järfälla, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Underbart bemötande. Ger dem toppenbetyg. Fanns där för alla frågor som kunde uppkomma. De hjälpte oss att skapa en underbar cermoni som gick över ens förväntan. Stort tack till Viktoria som tog så v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi fick ett väldigt fint mottagande från första kontakt och sedan genom hela resan fram till begravning och minnesstund. Allt har fungerat perfekt och den rekommendation vi fick på officiant var ock... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Elin Larsson på Järfälla kontoret hjälpte oss när mamma och svärmor avlidit, vi fick den bästa hjälpen man kan tänka sig. Inga sura miner när vi ville göra så mycket som möjligt själva för att hålla n... もっと見る

企業情報

1. 葬儀場

当該企業による記述

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.

• Riddarplatsen 21, 17730, Järfälla, スウェーデン

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1,703

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Håll någorlunda vettiga priser som ni…

Håll någorlunda vettiga priser som ni nog inte vill höra

2025年8月26日

Fonus - Järfälla からの回答

Hej Ulf, tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Vi förstår att priset är en viktig fråga. Vårt mål är alltid att erbjuda tjänster med omtanke, trygghet och hög kvalitet genom hela processen. Vi är ledsna om vi inte levt upp till dina förväntningar. Har du haft en upplevelse som du inte är nöjd med, är du varmt välkommen att ta kontakt med den begravningsbyrå du varit i kontakt med, så försöker vi hjälpa dig vidare. Vänliga hälsningar, Elin på Fonus.

Bra omhändertagande och uppföljning

Bra omhändertagande och uppföljning

2025年7月21日

Fonus - Järfälla からの回答

Hej Malin och tack för ditt omdöme.
Vi är väldigt tacksamma att ni känt er väl omhändertagna hos oss, och att vi har kunnat hjälpa er på det sätt ni önskat.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

En fin värdig begravning

Ett trevligt bemötande från första början. Lugnt och behagligt ingen stress vid planeringen. Fint välkomnande och en bra bilddokumentation av ceremonin.

2025年7月9日
自発的なレビュー

Fonus - Järfälla からの回答

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

Väldigt proffsigt bemötande

Väldigt proffsigt bemötande av personalen före och efter begravningen. Andra begravningen på kort tid och båda har skötts klanderfritt. +++++ ut av +++++

2025年7月14日

Fonus - Järfälla からの回答

Hej Josey, tack snälla för ditt omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till, Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

5つ星のうち5の評価

Vi är mycket nöjda med samarbetet med…

Vi är mycket nöjda med samarbetet med er på Fonus och ett extra Tack till Victoria som tog emot oss med öppna armar och var så hjälpsam och rar.Det uppskattades i denna stund.

2025年5月14日

Fonus - Järfälla からの回答

Hej Christina. Stort tack för dina fina ord. Vi är så glada över att du känner dig nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Bra och fint bemötande

Bra och fint bemötande fick hjälp och svar på de frågor
jag hade samt bra uppföljning efter begravningen

2025年4月9日

Fonus - Järfälla からの回答

Hej, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Otroligt fint bemötande

Jag är så nöjd med det varma, trygga och empatiska bemötandet samt fulländad hjälp jag fick från dag ett. Viktoria, stort tack för ditt ovärderliga stöd i min stora sorg. Jag kommer inte glömma våra fina och, för mig, betydelsefulla samtal. Jag kan varmt rekommendera Fonus i Järfälla.

2025年3月10日

Fonus - Järfälla からの回答

Hej Caroline, stort tack för ditt omdöme. Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till. Jag ska hälsa dina fina ord till Viktoria. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

5つ星のうち5の評価

Vi kontaktade Fonus i Jakobsberg med…

Vi kontaktade Fonus i Jakobsberg med anledning av min mammas begravning.
Viktoria var mycket lugn och inkännande. Jag kände mig trygg och lugn med att hon hjälpte oss i en omtumlande tid.

2025年1月20日

Fonus - Järfälla からの回答

Hej Elisabeth, varmt tack för ditt omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Jag ska hälsa Viktoria dina fina ord. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Fint bemötande

Det var Victoria Carlsons fina bemötande. Hon var professionell, lugn och trevlig!
Allt fungerade precis som vi önskade från första mötet till ceremonin i kyrkan.

2024年12月22日

Fonus - Järfälla からの回答

Hej Inger, Stort tack för dina fina ord! Vi är glada över att du känner dig nöjd med den hjälp du har fått. Jag ska hälsa till Victoria. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

5つ星のうち4の評価

Snabbhet å service

2024年12月4日

Fonus - Järfälla からの回答

Hej Björn-Inge, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Anlitat Fonus Järfällas filial Uppland-Bro

Anlitat Fonus Järfälla tidigare samt att vi känner innehavaren av filialen Uppland-Bro.

2024年12月9日

Fonus - Järfälla からの回答

Hej Rolf, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Allt var så bra

Allt var så bra. My gjorde ett underbart jobb.

2024年11月4日

Fonus - Järfälla からの回答

Hej Carl Fredrik, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Välkomnande och medmänskligt bemötande

Bra, varmt och personligt bemötande.
Lugnt, välkomnande och inte stressat i en svår situation.

2024年10月23日

Fonus - Järfälla からの回答

Hej Annica, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Bra med återkopplingar.

Bra med återkopplingar.

2024年10月11日

Fonus - Järfälla からの回答

Hej Eva, tack för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Elin på Fonus.

5つ星のうち5の評価

Av egen o kunskap i ärendet fick…

Av egen o kunskap i ärendet fick verkligen den hjälp som behövs

2024年9月30日

Fonus - Järfälla からの回答

Hej Henry. Tack för ditt fina omdöme. Det värmer att höra att du fått den hjälp du behövde av oss.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Otroligt bra service

Otroligt bra service, vänligt kunnigt bemötande

2024年9月4日

5つ星のうち5の評価

Vi har fått ett otroligt tryggt och…

Vi har fått ett otroligt tryggt och fint bemötande av Maria på Fonus i Bro.
Både mamma och pappas begravning blev väldigt fina tack vare Maria!

2024年7月22日

Fonus - Järfälla からの回答

Hej Carina, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Proffsiga

Trevligt bemötande, proffsig, hjälpsam. Man kände sig väl omhändertagen

2024年7月15日

Fonus - Järfälla からの回答

Hej Solweig, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。