レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hej, Min kÊreste og jeg var forbi restauranten idag og blev positivt overrasket over bÃ¥de vÊrterne, kokken, maden og indretning. Alt maden var frisklavet og samtlige retter, kÞd, pasta, risretter,... もっず芋る

FÞrste besÞg 100 kr for en ganske fin bacon cheese burger puls sodavand godt tilbud kommer sikkert igen havde kigget pÃ¥ jeres hjemmeside angÃ¥ende buffern men har sÃ¥ ikke fÃ¥et set at det kun var e... もっず芋る

Vi havde bestilt bord til 19:15, og blev mÞdt af en tjener der fÞrst og fremmest stod pÃ¥ sin telefon, og sÃ¥ behandlede os meget flabet gennem hele aftenen. Da min kammerat ved siden af, sÃ¥ spurgte hv... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ファミリヌ レストラン

圓該䌁業による蚘述

FROKOST - Ala carte - gÊlder fra 11.30-15.30 AFTEN 17-22 - SÞndag til torsdag - 2 timer - Tag-selv-bord inkl dessert, kaffe & the 219,- - TilkÞb ad libitum drikkevarer: sodavand, saft, Þl & vin 139 ,- - Samlet pris 358 ,- 0-4 Ã¥r gratis 4-11 Ã¥r 100,- Fredag til lÞrdag: - 2 timer - Tag-selv-bord inkl dessert, kaffe & the 249,- - TilkÞb ad libitum drikkevarer - Samlet pris 428 ,- 0-4 Ã¥r gratis 4-11 Ã¥r 100,- ​ - DRIKKEVARER (Inkl. fadÞl, rÞdvin, hvidvin, rosévin, bobler, sodavand, saft og vand) ​ - DESSERT (Softice, crumble, vafler, kaffe, te og kage) ​ (+50 PR. EKSTRA 1/2 TIME)

3.5

レビュヌを曞く

Dårlig oplevelse /ikke bÞrnevenlig mad

Famille på 5 netop kommet hjem efter en tarvelig oplevelse på
Food lovers i nÊstved
Det lyder så lÊkkert på hjemmesiden, men at se buffeten er ganske tarvelig!
KÞdet var koldt og alle salater var bare klasket og rodet sammen, intet ved siden af så man selv ku vÊlge bare lidt af det.
Ikke engang lidt pasta eller agurk til bÞrnene og hvad de kalder rigtig kylling nuggets nej tak, de smagte vÊrre end nuggets fra netto
Jeg fortÊlller tjeneren at min barn ingen interesse har i maden og desvÊrre er krÊsen og ikke bryder sig om noget af det efter at ha kikket på buffeten og egentlig bare gerne bare ville have engang pomfritter.
Ja det kunne så ikke lade sig gÞre så jeg havde intet valg sagde tjenerne ind at betale 298 kr for at barnet smagte en enkelt pomfrit ( som barnet heller ikk brÞd sig om fordi det ikke engang er rigtige pomfritter) - og fik en cola så det er sÞrme sidste gang vi har vÊret på besÞg her
Aldrig har jeg hÞrt at man skal betale for mad man ikk har spist
Desserten var også kedelig.
Softice med vafler eller små pap
isvafler, chokoladesovs,karamelsovs,jordbÊr sovs, mandel krymmel der smagte af gammel bÞtte og bitte små chokolade kage stykker som var tÞrt og heller ikk her sÊrlig inspirerende

Svar!!!!!
For det fÞrste tog vi fat i ik mere ind 2 tjenere om problemet og hertil var svaret at det kostede bare prisen - ingen kompromis
Nu er jeg selv udlÊrt kÞkkenassistent og har arbejdet i faget i 25 år og det er ikke tit jeg brokker mig men det er under alt kritik både maden og at vi sku betale for at barnet intet spiste.
Hold da op et koncept!!!!
Og ja der var pasta, men ingen REN pasta og ingen bÞrnevenligt tilbehÞr
Alt salaten var jo rodet sammen, mange bÞrn kan ikke li maden sådan og de fleste steder tilbyder man noget til bÞrn freks lidt frugt, Êbler, agurker, vindruer, ren pasta
Dit svar er ubrugeligt og lad mig pointere at der IKKE var noget krymmel på buffeten - kun tÞrt kedeligt mandeldrys der smagte af gammel bÞtte
SÃ¥ nej tak vi kommer ikke igen

2025幎1月24日

Hej Anita

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at i havde en oplevelse af at maden ikke var varm. Vi har både varmelamper i toppen og varmeplader i bunden, der er med til at sikre at maden holdes varm.

Igen er vi kede af hvis salaterne ikke mÞdte forventninger, dog er vores koncept sådan at vi laver salaterne klar med hjemmelavet dressinger, så de holder sig friske og mÞder flest menneskers interesse.

På buffeten finder i altid både en varm eller en kold form for pasta. Pomfritterne er af hÞjeste kvalitet og bliver lÞbene fyldt op, så der altid er friske sprÞde pomfritter tilgÊngelige. Desserten består af kaffe, kage og softice med diverse topping, som inkludere forskellige sovser og krymmel. Hvori både karamelsovsen og mandel drysset er hjemmelavet.

Vi er kede af jeres dårlige oplevelse, men håber at i har mod på at komme tilbage en anden gang. Vi sÊtter samtidig stor pris på din feedback og vil selvfÞlge tage det med fremover.

I er altid mere end velkommen til at hive fat i en af vores tjenere hvis det opstår utilfredshed, så de kan hjÊlpe jer på bedste vis.

Mvh Foodlovers, NÊstved.

Sååå lÊkker mad

Sååå lÊkker mad, sÞde personaler, dejlig dessert og så til en pris hvor man godt kan tage sine store bÞrn med, uden at gå fallit.
Vi er så begejstrede og kommer helt sikket igen.
Vi elsker at prisen er med det hele.

2024幎7月22日
自発的なレビュヌ

Jeg kom udelukkende for at nyde noget

Jeg kom udelukkende for at nyde noget mad med min ven. Maden smagte fint, selvom der ikke var sÊrlig stort udvalg. BesÞget blev dog ikke som jeg havde håbet, da personalet var utrolig uprofessionelt. Og det resulterede i at min ven som jeg ellers havde taget med for fÞrste gang, ikke Þnsker at komme igen.

2024幎7月10日

Hej Elias
Nu er du jo et velkendt ansigt hernede. Du havde faktisk i tidernes morgen fået at vide, at du ikke skulle dukke op her igen. I går gjorde du et forsÞg alligevel og vi gav dig en chance. I og med din og din vens opfÞrsel ikke var respektabel, kan vi ikke respondere bedre.
Lad os bare holde den ved, at I ikke er tilfredse med os. Vi vil anbefale, at blive vÊk en anden gang.
Hav en god dag.

Efter et halvt Ã¥r i NÊstved kom vi

Efter et halvt år i NÊstved kom vi tilfÊldig forbi FoodLovers. En ovenud fantastisk og kulinarisk oplevelse. Perfekt balance mellem kÞd og grÞntsager, med overvÊgt på det grÞnne. Med mad og vin af libitum kunne man fristes til at tro at man var gået på kompromis, men nej nej. Helt perfekt og hjemmelavet. Og til sidst et lille kuriosum.
Havde rÞdvinen vÊret kÞlig, var 5 stjerner blevet til 4. Men nÃ¥r jeg sÃ¥ kigger pÃ¥ toilet forholdene , sÃ¥ presser den luxus og renhed der er pÃ¥ disse toiletter 4-tallet op pÃ¥ en 5’er.
Tak
Linda og Bjarne Pilegaard

2024幎7月8日

Hej Linda og Bjarne
Vi er meget glade for at I kiggede forbi vores restaurant, og var tilfredse med oplevelsen. Vi ser meget frem til at se jer igen en anden god gang.
I må have en god dag!
Mvh Foodlovers

Vi har i dag spist på Food lovers for

Vi har i dag spist på Food lovers for fÞrste gang og det bliver ikke sidste gang.
Det var en en rigtig lÊkker buffet, flere slags salat, flere forskellige slags kartofler og flere slags lÊkkert kÞd. Der var frie drikkevarer Þl, vand og vin.
Desuden var der soft ice, kaffe og
kage.
Alt for 199 kr pr person.

2024幎7月8日

Hej Pia
Mange tak for dine rosende ord. Dem vÊrdsÊtter vi meget!
På glÊdeligt gensyn, og fortsat god dag.
Mvh Foodlovers

Synes at det var rigtigt godt for

Synes at det var rigtigt godt for pengene: 5 slags salater, tzaziki, hummus, kartofler, fritter, butterchicken, flere slags kÞd og meget mere, samt vin, Þl og drikkevarer, samt dessert for 199 kr på en hverdag i alt. God kvalitet og god betjening og service og flotte omgivelser

2024幎6月11日

Hej Sascha
Vi er meget glade for at hÞre din tilfredshed. Vi håber på at se dig og dit selskab hernede igen!
God dag.

Det er godt nok noget kedelig mad

Det er godt nok noget kedelig mad
Spild af penge men en fin betjening

2024幎5月17日

Hej
Vi er kede af at du synes vores mad er kedelig. Vi arbejder hver dag på at gÞre vores buffet bedre. Vi har siden din anmeldelse Êndret vores buffet. Vi håber at du har lyst til at kigge på forbi igen.
Vi er glade for at du synes om vores betjening.
God dag.

LÊkker mad

LÊkker mad, stort udvalg, fri drikkevarer, Þl,vand,vin hvad du nu har lyst til, bestemt ikke sidste gang, kan varmt anbefales, god information fra tjener omkring stedet om deres udvalg, tak for mad.

2024幎4月22日

Hej John
Mange tak for anmeldelsen. Vi er meget glade for at lÊse dette.
God dag til dig.

Absolut et besÞg vÊrd 😍

Absolut et besÞg vÊrd 😍
Jeg synes det er helt fint til prisen 😙☺
Kommer bestemt igen en anden dag ❀maden og dejlig varm og smagte super godt👍🏌😝
Var der til frokost- vi fik 1 stk pizza og 1 burger og fritter med mayo. Og 4 stk sodavand betalte 295kr det sku’ okay👍🏌

2024幎3月15日

Hej Vinni
Vi vÊrdsÊtter din anmeldelse. Mange tak!
Du må have en dejlig dag :)

Skuffende oplevelse

Skuffende koncept. Ikke sÊrlig meget at vÊlge imellem og det der var, var meget kedeligt. Selv kagen var tÞr og det var som at spise sand. De havde heller ikke styr på deres fysiske menukort da der her står at drikkevarer er inkl alle dage. Men på deres hjemmeside står der uden drikkevarer fra sÞn-torsdag. Vi måtte også pÊnt betale for drikkevarer selv om der stod noget andet i menukortet.
Det eneste positive der er at sige om stedet er deres legerum.
Her lÊgger jeg ikke mine penge igen, så hellere tage på flammen hvis man er til buffet.

2024幎2月21日

Hej Katandmic.
Vi er kede af at hÞre, at I havde en skuffende oplevelse.
Vi hÞrer hvad I siger, og har derfor Êndret kagen.
Vi vÊlger aktivt at holde vores udvalg mindre, så vi kan sikre os hÞj kvalitet og frisk mad.
Men det er selvfÞlgelig forskelligt, hvad man har af prÊferencer.
Vi har desuden haft nogle udfordringer med vores hjemmeside og menukort, men dette er lÞst nu.
God dag!

Min mor holdte sin fÞdselsadg der

Min mor holdte sin fÞdselsadg der, vi har aldrig prÞvet den restaurant fÞr. Men det bliver fÞrste og sidste gang.

Måden man bliver mÞdt på er ikke eksisterende, man fik nÊrmest kun afvide alt det man IKKE måtte..
Vi var 7 pers.og det blev gjort meget klart at alle skulle spise det samme, så den ene kunne ikke bestille ala carte hvis de andre bestilte buffet. Bordet skulle spise det samme.
Der kom aldrig nogen og tog tallerkener af bordet. og man blev ikke spurgt om maden var god, eller tilbudt at få nyt vand til sin vin, hvis karaflen var tom.
service personalet havde mere travlt med at snakke privat oppe bag disken og kigge på deres mobiler, end at yde service.

Buffeten var delvis tom og man måtte vente lÊnge og der var ikke mange mennesker på restauranen.

den mad der var, var tilgengÊld fin nok, og smagte godt.

Da vi så kom til deserten måtte vi have fat i dem flere gange da de ikke fyldte op med kage og chokolade sovs til isen, man blev mÞdt som man var den stÞrste belastning. når man henvendte sig.

jeg kan virkelig ikke anbefale dette sted til nogen.

2024幎2月14日

Hej Jens
Vi er meget kede af, at du og dit selskab har haft denne oplevelse.
Vi har ikke lÊngere a la carte. Da vi havde, var der en ganske god grund til, at man ikke kunne bestille hvert sit. Når man kÞber buffeten hos os, hÞrer desserten også med. I desserten indgår både softice, kaffe/te og kage. Vi som restaurant, kan desvÊrre ikke holde Þje med om vores gÊster deler desserten indbyrdes.
Vores buffet, bliver fyldt op efter behov og efter, hvor mange gÊster vi har i hus, for at bekÊmpe madspild.
Vi er kede af den oplevelse I har haft med vores tjenere. Det er fÞrste gang, vi hÞrer at denne behandling har fundet sted - det vil vi selvfÞlgelig have fokus på. Dog skal det siges at din udtalelse angående mobiltelefoner ikke har fundet sted. Den eneste telefon, vi har i baren, er vores arbejdstelefon. Den bliver bl.a. brugt til at styre TooGoodToGo, ringe til chefen, kassesystem osv. Det er selvfÞlgelig vores job, at sÞrge for at dette ikke kan misforstås.
Vi er glade for at den mad, I fik, trods alt, var god.
God dag!
Mvh Foodlovers

Jeg kommer helt sikkert igen ☑

Foodlovers NÊstved, havde fuldt booket her Valentins aften 14/02-2024.
Selv om det var en travl aften, så var maden af rigtigt god kvalitet, og personalet var rigtigt sÞde og professionelle. Det eneste lille bitte minus, så kom vores cola zero i en dåse, med et glas med is i. Kunne godt have brugt det bare kom i et stort glas serveret som det er.

Ellers ingen ting at sÊtte på hverken maden, eller servicen.

Jeg komme igen ☑

2024幎2月13日

Hej Dennis
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse. Vi er stolte af vores personale!
Vi tager alt til eftertragtning, ris som ros. Derfor vil vi også undersÞge, om det vil give mening for os at have sodavandsanlÊg. Mange tak for tippet!

Vi havde en super oplevelse med 8

Vi havde en super oplevelse med 8 mennesker og Volkan sÞrgede for en super oplevelse, og sÞrgede for at spÞrge om maden var god, han sÞrgede for at enlig at hele oplevelsen var god

Enlig bare en supergod aften med Volkan som vÊrt, af aftenen

2024幎2月1日

Hej
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os!

Rigtig god oplevelse.

En kammerat og jeg besÞgte stedet for fÞrste gang d. 29. januar 2024.
Fint aftenkoncept, med all inclusive for 295 kr./2 timer.

LÊkre små retter, super sÞd betjening, og en virkelig flink ejer. Maden var af hÞj kvalitet - og softice fra Hansens, så bliver det ikke meget bedre.

Kan absolut anbefales.

2024幎1月29日

Hej Morten
Mange tak for din gode anmeldelse - det vÊrdsÊtter vi.
Vi håber på at se dig og dit selskab igen!
Mvh Foodlovers

Vi besÞgte stedet idag for anden gang.

Vi besÞgte stedet idag for anden gang.
FÞrste gang dejlig pizza,og kyllingesalat med med fri drikkevarer,og det var dejligt nok.
Idag fik vi også en pizza som var godt brÊndt,og min kyllingesalat var bare Þv,den var pladret til med karrydressing.
Kyllingen var var meget tynde strimler ( pulled kylling ) det burde vÊre stykker eller strimler,og ikke smasket til med karrydressing.
Der var nyt konsept til frokost hvor der er 1 stk. drikkevare og valgfri fra deres frokostmenu til 100 kr.
Desuden har de sÞde piger slet slet ikke styr på det,det varer alt for lÊnge både med bestilling,og betaling.
Det bedste er faktisk deres toiletter med rigtig vaskeklude.
Nå nu er det prÞvet 2 gange,og bliver ikke besÞgt mere.
Håber for andre de får mere styr på det.
👍

2024幎1月19日

Hej Jens.
Vi er kede af at hÞre, at din oplevelse har Êndret sig.
Vi vil naturligvis tjekke op på, hvorfor dette kan vÊre hÊndt.
De sÞde piger kan nogle gange vÊre udfordret af, at mange gÊster ikke har reserveret bord på forhånd. Derfor kan det give lidt ekstra ventetid, da det er svÊrt at forudse bemanding.
Dejligt at hÞre, du vÊrdsÊtter vores flotte toiletter!

Fantastisk mad

Fantastisk mad. En dejlig oplevelse der skal gentages

2024幎1月18日

Hej Peter.
Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at hÞre, at du var tilfreds med alt!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。