Ribe Pakhus レビュヌ

4. コンサヌト ホヌル
  5. デンマヌク料理店
  6. むベント䌚堎

圓該䌁業による蚘述

Caféen hvor folk kan koble af, hygge sig og nyde det lokale fÊllesskab, også hvis der er bÞrn med. Vores kombination af historie, hygge og moderne bekvemmeligheder gÞr Ribe Pakhus til en atmosfÊrefyldt oplevelse, og et unikt sted i byen. Menukortet er godt håndvÊrk fra bunden og hovedparten af råvarerne og drikkevarerne er Þkologiske. Der tilbydes flere vegetariske muligheder. Caféen er yderst velegnet til bÞrn i alle aldre med gode og rummelige faciliteter såvel ude som inde. Her kan nÊvnes flere puslestationer, tumlemåtter, stort legetog med pakker, et udvalg af spil og tegnegrej. Haven er afskÊrmet fra vejen med hegn og låger og har god plads med en grÊsplÊne til at tumle på. Ribe Pakhus er også et kultur- og spillested hvor vi afholder en bred vifte af offentlige events og private selskaber, herunder koncerter og foredrag, ofte i samarbejde med lokale musikforeninger. Vi har bevaret den historiske charme af det gamle pakrum, dog med et frisk pust af nyt liv og energi. Bygningen indeholder gode og rummelige faciliteter til kÞrestolsbrugere, samt teleslynge til hÞrehÊmmede.

ほが満足

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Hyggeligt pakhus

Vi var et selskab på 4 personer, der spiste frokost på Ribe Pakhus. Nogle fantastisk flotte lokaler og virkelig sÞd betjening.
Men maden var en skuffelse.
2 x tÞr fiskefilet 1 x tatar hvor der i fÞrste omgang var glemt rugbrÞd efter meget lang ventetid kom det endelig. Der var også glemt peberrod som hÞrer til. 1 x burger. Virkelig god burger, men nogle slatne pommes.
Vandet vi fik serveret i kande var lunken og ikke vÊrd at drikke. Isterninger havde kunne hjÊlpe.

2026幎6月12日

Ribe Pakhus からの回答

KÊre charlotte keck. Tusinde tak fordi at du tog dig tid til at fortÊlle om jeres oplevelse på Pakhuset i lÞrdags. Vi er super kede af at vi ikke formåede at leve op til forventningerne og derfor vil vi gerne i kontakt med jer. Vil I rÊkke ud på info@ribepakhus.dk? De bedste hilsner Pernille/Ribe Pakhus

Fantastisk bygning og så flot

Fantastisk bygning og så flot renoveret.
Dejligt hjÊlpsomt personale.
Vi bestilte vand, vi havde nok forventet koldt vand evt. med isterninger, vi fik lunkent vand lige fra hanen.
Jeg bestilte fiskefile, den var stegt i friture kan man ikke lide meget Pango og lille tÞr fisk skal man ikke bestille det, rugbrÞdet under fisken var steg i smÞr, så alt i alt en meget kaloriefyldt ret.
En i vores selskab havde bestilt tatar, virkeligt lÊkkert kÞd, dog uden den på menukortet omtalte peberrod, hertil også smÞrstegt rugbrÞd, rugbrÞdet var glemt da der blev serveret, det tog lang tid inden det blev serveret.
Så Êrgerligt som bosiddende i Ribe at det blev fÞrste og sidste gang vi kommer på Pakhuset i Ribe.

2026幎6月13日

Ribe Pakhus からの回答

KÊre Helle Hansen. Tusinde tak fordi at du tog dig tid til at fortÊlle om jeres oplevelse på Pakhuset i lÞrdags. Det er ikke i orden at I blevet serveret lunkent vand, og da slet ikke når vi har installeret en koldt vands hane som kan levere det dejligste kolde vand. Vi er super kede af at vi ikke formåede at leve op til forventningerne og derfor vil vi gerne i kontakt med jer. Vil I rÊkke ud på info@ribepakhus.dk? De bedste hilsner Pernille/Ribe Pakhus

GÊstede Ribe Pakhus i gÃ¥r uden på

GÊstede Ribe Pakhus i går uden på forhånd at kende til dets eksistens. Alt var formidabelt, startende med betjeningen, som jeg ikke kan erindre at have oplevet bedre og mere engageret noget sted i Danmark. Det er tydeligt, at bÊredygtighed vejer tungt i valget af råvarer, og det var faktisk svÊrt at vÊlge mellem de mange fristelser. Da vi endelig fik bestilt, kom maden kvikt og med god forklaring. Her kunne det så vÊre gået galt, men det gjorde det ikke! Maden mere end levede op til forventningerne, som var blevet vakt af menukortet. Jeg fik også lejlighed til at prÞve to forskellige slags kaffe, og også her var oplevelsen upåklagelig. Så alt i alt en sublim frokost, og hvis der havde vÊret mulighed for at give 6 stjerner, havde jeg gjort det. Vi ses!

2026幎6月2日

Ribe Pakhus からの回答

KÊre Hans-Henrik, Vi er så glade for at dele din feedback med teamet :-) Tak fordi at du tog dig tid til at dele din oplevelse med både os og andre. Vi glÊder os til at få fornÞjelsen af at kunne byde dig velkommen en anden god gang. Til info kan vi fortÊlle at der kommer gang i event kalenderen til efteråret med både koncerter i mange genrer, Dinner nŽDans (mad og DJ med fokus på funk, disko og tidligere tiders bangers), Julearrangementer, foredrag mm.
De bedste hilsner
Pernille /Ribe Pakhus

LÊkker brunch

LÊkker brunch, super servering og personale i top🀩🀩

2026幎5月14日

Ribe Pakhus からの回答

Hvor er det bare dejligt at hÞre Bettina. Tak for din feedback.

LÊkker fisk

Vi var nede og prÞve deres nye menu. Dejlig sprÞd og saftig fiskefilet med grov remoulade. MÞrkt lÊkkert rugbrÞd og grillet citron.

2026幎4月22日

SkÞnt at hÞre. Tak for din feedback Lene