レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

VÊr opmÊrksom pÃ¥, at de ikke selv har skoene pÃ¥ lager eller pÃ¥ fjernlager!! Jeg har stadig ikke modtaget skoene. Der er gÃ¥et tre uger. Der har vÊret ingen information om lÊngere leveringstid, jeg har... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞber sjÊldent sko online, fordi jeg ofte har oplevet forsinkelser og forkerte stÞrrelser andre steder. Men FootFolk var en rigtig god oplevelse – nem bestilling, hurtig levering, you name it... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service og vildt kompetente mennesker der stor bag Footfolk! Stort udvalg i forskellige barfodssko, jeg har selv brugt barfodssko i smÃ¥ 2 Ã¥r og har virkelig sÞgt efter et sted i Jylland,... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Mit navn er Freya og jeg driver Footfolk ud fra min passion for barfodsko. Vi Þnsker at skabe et stort og konkurrence dygtigt udvalg af de bedste og flotteste barfodssko, og give god service til vores kunder. Om du er pÃ¥ udkig efter dit fÞrste par barfodssko, eller om du er gavet pÃ¥ omrÃ¥det, sÃ¥ stÃ¥r vi klar til at hjÊlpe med dine spÞrgsmÃ¥l. 🙂 GlÊd dig, dine fÞdder vil takke dig! Jeg glÊder mig til at hjÊlpe dig.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

50件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

LANG levering og dårlig kommunikation

VÊr opmÊrksom på, at de ikke selv har skoene på lager eller på fjernlager!! Jeg har stadig ikke modtaget skoene. Der er gået tre uger. Der har vÊret ingen information om lÊngere leveringstid, jeg har ingen opdateringer eller notifikationer fået heller, kun besvarelser på de emails, jeg selv har sendt for at hÞre, hvorfor jeg ikke modtager min pakke.

2026幎4月14日

KÊre Sara

Af hjertet tusind tak for din anmeldelse, og din ordre! Jeg beklager helt enormt meget forsinkelsen på din ordre! - Du skriver at vi ikke har nogen vare på lager eller fjernlager, og det passer selvfÞlgelig ikke, du er hjertelig velkommen til at kigge forbi vores showroom i Odder, her viser jeg gerne rundt på lageret. ❀

Men! - Det er også helt rigtigt at vi grundet vores stÞrrelse får leveret vare lÞbende igennem året, da vi med kun 2 år på bagen og uden lån og investorer har mulighed for at lave kÊmpe store ordre få gange. Det betyder desvÊrre nogle gange at vi oplever forsinkelser, da leveringer vi forventer kommer på et givent tidspunkt nogle gange kan rykke sig.

Jeg gÞr alt for at undgå dette, men der bliver aldrig muligt 100% af tiden.

Jeg lover at vi gÞr det så godt som vi overhovedet kan, og lever det ikke op til din forventning, er det også 100% fair - forsinkelsen du har oplevet er ikke godt nok.

KÊrlig hilsen
Freya

Finger weg!

Ich habe sehr gÃŒnstig online Kinderschuhe bei footfolk gekauft und mit Paypal bezahlt. Kurz danach teilte Freya mir mit, dass die Schuhe nicht mehr auf Lager seien und ob ich mir nicht etwas anderes (natÃŒrlich Teureres) aussuchen wolle. Auf der Website waren die Schuhe weiterhin verfÃŒgbar, nur jetzt zu einem deutlich höheren Preis. Auf RÃŒckfrage blieb es dabei- die Schuhe seien nicht mehr lieferbar, so dass ich um Stornierung bat. Freya bestÀtigte die Stornierung, doch ich bekam keine RÃŒckzahlung. Nach mehreren Emails meinerseits, auf die keine Antwort kam, setzte ich Footfolk eine Frist, bevor ich mich an Paypal wenden wÃŒrde. Darauf kam eine Antwort, man kÃŒmmere sich. Nichts geschah. Schließlich sah ich mich gezwungen, einen Paypalfall zu eröffnen und bekam augenblicklich mein Geld von Paypal zurÃŒck. Zum GlÃŒck hatte ich nicht ÃŒberwiesen! Nicht zu empfehlen, entweder zu chaotisch ÃŒberfordert oder Böseres...

2026幎3月23日

Hallo Danielle,

Es tut uns sehr leid zu hören, dass Sie negative Erfahrungen mit uns gemacht haben. Ich sehe, dass Sie bereits Kontakt mit unserem Support-Team hatten und dass Ihnen eine RÌckerstattung zugesagt wurde. Leider gab es in letzter Zeit erhebliche Probleme bei der Bearbeitung von RÌckerstattungen Ìber PayPal.

Da wir noch neu bei der Nutzung von PayPal sind, werden Gelder manchmal bis zu 21 Tage gesperrt, wÀhrend wir weder darauf zugreifen noch sie zurÃŒckÃŒberweisen können. Wir stehen in laufendem Austausch mit PayPal, um zu klÀren, wie RÃŒckerstattungen erfolgen können, wenn die Mittel nicht verfÃŒgbar sind. PayPal schlug vor, dass wir unser eigenes Geld hinzufÃŒgen, um RÃŒckerstattungen zu ermöglichen, aber technische EinschrÀnkungen und TestÃŒberweisungen fÃŒhrten zu weiteren Verzögerungen. Jede Überweisung kann bis zu 5 Tage dauern, was den Prozess leider verlÀngert hat.

Es tut uns sehr leid, dass Sie in diese Situation geraten sind. Das Letzte, was wir möchten, ist, dass unsere Kunden den Eindruck gewinnen, dass wir nicht vertrauenswÌrdig sind. Aus diesem Grund haben wir PayPal als Zahlungsmöglichkeit entfernt, da wir keinen perfekten Service unter den aktuellen Bedingungen gewÀhrleisten können.

Wenn Sie uns noch eine Chance geben möchten, kontaktieren Sie bitte unser Support-Team im Voraus. Ich werde persönlich sicherstellen, dass Sie eine passende Geschenkkarte als Entschuldigung fÌr die entstandenen Unannehmlichkeiten erhalten.

Noch einmal möchten wir uns aufrichtig fÌr den schlechten Service entschuldigen.

Mit freundlichen GrÌßen
Footfolk Team

Absolut top service hos Footfolk og

Absolut top service hos Footfolk og ALTID et Þnske om at finde det helt rigtige for den individuelle person. Vi kÞber alle vores sko her til to voksne og tre bÞrn og er der specielle Þnsker (isÊr fra krÊsne teenagere) så finder Andreas altid noget de kan lide eller bestiller det hjem til dem.

2026幎1月30日
自発的なレビュヌ

Helt fantastisk god service.
Virkelig god kommunikation. Jeg havde bestilt et par stÞvler, men ved en fejl var de alligevel ikke på lageret. Jeg fik straks tilbudt en par andre lignende og noget dyrere stÞvler til samme pris som dem jeg havde bestil. Jeg takkede ja til tilbuddet og dagen efter havde jeg dem, det oplever man yderst sjÊldent når man handler på nettet. Jeg er meget tilfreds, og det er bestem ikke sidste gang jeg handler hos FootFolk.

2025幎12月11日

Footfolk からの回答

Tusind tak for de fine ord Lone! - Fejl kan vi desvÊrre ikke undgå, men lÞsninger kan vi nÊsten altid finde. <3

Tusind tak for tilliden og for at du vil bruge mig igen i fremtiden. :-)

Kh Freya

Middelmådig fornemmelse

Jeg var helt pÃ¥ toppen over at have mulighed for at komme til Ã¥bent showroom og prÞve sko og stÞvler inden kÞb ✹
Men efterfÞlgende har jeg skullet vente flere uger på svar fra kundeservice og oplevet irriterende fejl. En mail fra 2/12 er stadig ikke besvaret.

2025幎12月10日

Hej Maria

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er Êrgerlig over at hÞre, at du ikke synes vi har levet op til dine forventninger, det vil vi tage til efterretning.

At du har ventet i flere uger på svar på mail, lyder helt vildt, og ikke noget jeg kan se i vores mailsystem skulle vÊre sket en eneste gang for en af vores kunder, så det lyder nÊsten som at der er sket en fejl et sted - ikke destro mindre beklager jeg meget!

Har du lyst til at give os en chance mere i fremtiden, så står jeg selvfÞlgelig igen klar til at hjÊlpe.

Kh Freya.

jeg handler gerne her igen!

Jeg kÞbte både sko og stÞvler mÊrket som hedder
Be Lenka, og som en, der er lidt platfodet, blev jeg overrasket over, hvor meget bedre pasformen og komforten var end forventet.

Bestilling, levering og kundeservice – alt i alt bare p*sse godt!

2025幎10月6日

Hej Kim

Tusind mange tak for din fine anmeldelse! Jeg er så glad for at hÞre at du er glad for dine nye sko! <3

KÊmpe anbefaling af Footfolk

KÊmpe anbefaling af Footfolk!
Super kompetent og venlig kundeservice.
Hurtig levering og god service. Havde det vÊret seks stjerner, så havde de fået dét.

2025幎10月3日

KÊre Karina

Af hjertet tusind tak for din anmeldelse!

Ikke mit sidste kÞb hos Footfolk

Jeg har nu handlet to gange med Footfolk - fÞrste gang til åben showroom og anden gang online.
Vender helt klart tilbage pga. godt udvalg og super service.

2025幎9月1日

Hej Tine

Af hjertet tusind tak for din anmeldelse, det er jeg virkelig glad for at du synes! - HÃ¥ber snart vi ses igen. :-)

Fantastisk personlig vejledning.

BesÞgte deres showroom i Odder, blev mÞdt af faglig dygtig personale, der også udstrålede at han havde tid til kunden ( noget jeg vÊgter hÞjt ) KÞbte 3 par og kommer helt sikkert tilbage når jeg mangler.

2025幎9月5日

KÊre Jytte

Af hjertet tak for din anmeldelse og for dit besÞg i vores lille showroom - det var en kÊmpe fornÞjelse! - Jeg glÊder mig til at du kigger forbi igen. <3 Kh

Just the best recommendation!

Just the best recommendation!! 110% service! From communication to fast delivery 😊 They very helpful, friendly and ready to help and answer to all questions 😌 I ordered Be lenka kind of shoes, they so comfortable.. my toes for now have a lots of freedom, like without shoes 🫠😍 so just the best recommendations for service and shoes!! 😍👟

2025幎8月30日

Footfolk からの回答

Thank you so much, for your sweet review, it means alot for me! Im so happy to hear, that you found the right shoes! - Can't wait to send you more in the future! <3

The shipment is too slow

The shipment is too slow. its like ordering from China not DK :(

2025幎8月12日

KÊre Sara

Af hjertet tak for din anmeldelse her! - Jeg bekalger meget forsinkelsen på 1 dag på din levering, det er noget jeg knokler vildt meget for at undgå!

Som det fremgår på hver enkel vare på hjemmesiden, så er der nogen af de sko jeg sÊlger, som kommer fra et fjernlager, da jeg er en smule begrÊnset på pladsen. Det betyder at leveringstiden på de vare er 6-8 hverdage, og jeg har leveret din ordre på 9 dage, og det beklager jeg!

Jeg håber dog, at din oplevelse generelt var bedre end at kÞbe fra Kina, og ligeledes at du er tilfreds med returprocessen.

Af hjertet tak for at stÞtte op om min lille forretning. <3

Kh Freya

great experience despite the return of products

Had good experience with this company as I returned the order and everything was returned as should be, unfo the model did not match my childs feet. I would support the local business more and specially those who care about feet health. very sweet communication.

2025幎7月24日

Thank you so much for your review! - It means alot! <3

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk service og vildt kompetente mennesker der stor bag Footfolk! Stort udvalg i forskellige barfodssko, jeg har selv brugt barfodssko i små 2 år og har virkelig sÞgt efter et sted i Jylland, hvor man kan prÞve skoene inden et kÞb.

Er du fÞrstegangskÞber eller interesseret i barfodssko og kommer fra Jylland, sÃ¥ stik forbi Footfolk, sÃ¥ skal de nok vejlede dig godt i gang 😊

2025幎7月21日

Footfolk からの回答

KÊre Jacob - Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de meget fine ord! - Det betyder meget for os, af hjertet tusind tak for det!

Jeg glÊder mig til, at vi skal nÞrde meget mere barfodssko sammen i fremtiden!

Virkelig god service

Virkelig god service, altid behjÊlpelig!

Så dejligt der er et sted i Jylland, hvor man kan prÞve barfodsko, sÊrligt for folk der gerne vil afprÞve om det er noget for dem. Det gÞr det så meget lettere! Dejligt med flere mÊrker og kompetent vejledning.

2025幎7月13日

Footfolk からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, og så fedt at hÞre at du synes om vores "showroom" koncept! - En kÊmpe fornÞjelse at have jer på besÞg!

Vi ses snart igen! <3

Hvor er muligheden for at give 7

Hvor er muligheden for at give 7 stjerner :)

Den personlige kundeservice i deres showroom og den efterfÞlgende ombytning/returproces samt dialog fungerede upåklageligt.

2025幎3月3日

Footfolk からの回答

Tusind tak for din anmelse Alain! Så fedt at hÞre at du er glad for vores "showroom" koncept! - Jeg glÊder mig vildt meget til at få besÞg af jer igen i fremtiden! Kh

Den BEDSTE indkÞbsoplevelse i showroom

Jeg har simpelthen haft den BEDSTE indkÞbsoplevelse i dag, som jeg bliver nÞdt til at dele, hvis der er andre ligesom mig, der savner en barfodsbutik i Jylland, hvor man kan prÞve barfodsfodtÞj i forbindelse med et kÞb.

Jeg har sammen med min teenager vÊret pÃ¥ indkÞb hos Footfolk.dk mellem Odder og Hou i deres showroom. Vi blev taget SÅ godt imod og fik en rigtig god service - og bedst af alt teenageren fandt et par sko, der bÃ¥de faldt i god smag OG som passede fÞdderne 🎉🙌

Nå, men det jeg vil gÞre opmÊrksom på - og som jeg ikke viste - var at man bare kan skrive en mail til Footfolk.dk og spÞrge, om man må komme på besÞg. Jeg skrev en mail i morges, og vi blev inviteret ind kl. 14.00 i eftermiddags. Det er simpelthen guld vÊrd, at man ikke skal vente på en bestemt åbningsdag, men bare kan aftalte en tid. De kan så meget anbefales, og det var hele kÞreturen vÊrd!

De har ikke alle modeller og stÞrrelse i deres showroom (de har et stÞrre udvalg på nettet, men stadig meget fodtÞj at komme efter i deres showroom), men måske man kan spÞrge, om stÞrrelse/model kan hentes hjem fra deres fjernlager, hvis man har noget bestemt i tankerne.

Jeg vil blot dele min begejstring for min gode oplevelse og fortÊlle, hvor nemt det er at komme ud og se og prÞve fodtÞj - ogsÃ¥ helt spontant en fredag eftermiddag 😄👏

2025幎4月4日
自発的なレビュヌ

HjÊlpsomt, effektivt og venligt Footfolk team

Folkene bag Footfolk er så hjÊlpsomme og virkelig venlige. Jeg talte i telefon med dem et par gange, og det var en virkelig god oplevelse med at handle hos dem. Jeg havde bestilt et par stÞvler i en stÞrrelse, der var for lille, og fik hurtigt sendt retur og fik et par i en stÞrrelse stÞrre kun to dage efter. Tusinde tak! Jeg glÊder mig til at handle hos jer igen en anden gang.

2025幎3月12日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。