レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Skoene var ikke for store eller for små men strammede oven på foden. Hvis du vil bytte, så kan du returnere gratis, men Þnsker du penge tilbage, så skal du betale fragt på 39.- Skod service

FÞrst er jeg super glad for mine nu 5 par sko fra MÊrkbare, det er super lÊkker kvalitet. Jeg havede sÃ¥ kÞbe et par sko som var lidt for store og jeg var lÊnge om at skrive at jeg ville bytte de... もっず芋る

Jeg skulle have nye sko til arbejde, og MÊrkbare havde nogle gode tilbud pÃ¥ barefoot-sko – blandt andet 3-for-2 her i januar. I mit hastvÊrk fik jeg bestilt ét par fine arbejdssko, men glemte he... もっず芋る

Jeg kÞbte et par vivo barefoot, som jeg synes var gode at gÃ¥ i. DesvÊrre gik sÃ¥len op i limningen efter kort tid. Jeg sendte skoene retur og efter et mislykket forsÞg pÃ¥ at reparere skoen, fik jeg ti... もっず芋る

䌁業情報

1. 靎屋
  2. 教宀
  3. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Barefoot Aps. Driver både MÊrkbare, og Vivobarefoot concept butikkerne. MÊrkbare er en multi-brand butik der ligger på Gl. Kongevej 33a, 1610 KÞbenhavn Vivobarefoot concept store ligger på BadstuestrÊde 2, 1209 KÞbenhavn K På vores hjemmeside, www.maerkbare.dk finder du alle produkter fra begge butikker.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

241件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Skod service

Skoene var ikke for store eller for små men strammede oven på foden.
Skod service

2026幎3月10日

Super god service

Jeg havede så kÞbe et par sko som var lidt for store og jeg var lÊnge om at skrive at jeg ville bytte dem, så selv om at jeg havde overskredet returfristen, så var der bare rigtig god og venlig service, så de sendet et link og jeg fik dem byttede uden omkostninger
det er hvad jeg kalder rigtig god service

tak til MÊrkbare ;o))

2026幎2月26日
自発的なレビュヌ

5 stjerner for god service!

I mit hastvÊrk fik jeg bestilt ét par fine arbejdssko, men glemte helt, at jeg ogsÃ¥ ville kÞbe nogle til mig selv privat. Ak og ve 😅

Jeg skrev til MÊrkbare, og der var ingen problemer med at få to par mere lagt til samme ordre. Fremragende service og venlig, hurtig kommunikation. Mange tak for hjÊlpen!

2026幎1月14日
自発的なレビュヌ

Min datter har lige fået helt nye sko

Min datter har lige fÃ¥et helt nye sko fra mÊrkbare, Affenzahn Mid Boot Vegan Comfy – Owl
Vi glÊder os til at se hvordan de bliver, bestilte fra en anden (bredere sko) men limen var ikke 100%, fik det returneret osv.
Men, der var en langt hÃ¥r, bl. a, kattehÃ¥r inde i skoen, som om de var brugt lidt? Det ville vÊre forstÃ¥eligt hvis vi fik dem kÞbt “returneret” og med prisnedsÊttelse. Var lidt skuffet.

2025幎10月18日
自発的なレビュヌ

Bare en rigtig trÊls oplevelse.

2025幎9月17日
MÊrkbare ロゎ

MÊrkbare からの回答

Hej,

Vi er kede af at hÞre, at du ikke var tilfreds med din oplevelse.

Det er svÊrt for os at vide, hvad der gik galt uden yderligere detaljer, og vi vil altid gerne blive klogere. Hvis du har lyst til at uddybe eller sende os en mail på support@maerkbare.dk, ville det hjÊlpe os rigtig meget.

Mange tak,
Vh,
Adam, MÊrkbare

10/10 service

10/10 service

Jeg har kun få gange oplevet et firma med lige så god behandling som mÊrkbare. Hurtig levering gode produkter og en kundeservice der er hurtig, venlig og lige til sagen det er perfekt. Vil helt klar anbefale at man kÞber sine nÊste sko her.

2025幎6月19日

Havde forventet bedre kundeservice

Var inde i butikken for at prÞve et par Altra Superior. Blev mÞdt hÞfligt og ekspedienten var hurtig til at finde to stÞrrelser af skoen. Herefter forsvandt han ind bag butikkenefter noget tid kommer han retur. Jeg spÞrger om han kan anbefale et alternativ til Altra Superior, da hÊlkappen på skoen desvÊrre går for hÞjt op.
Det kan han ikke - og da jeg spÞrger om en Xero sko kunne vÊre en mulighed, vÊver han og siger “naaae ikke rigtig”
Men han henter da en Xero trail sko, og siger jeg kan prÞve den. Den er 2 numre for stor. Da jeg spÞrger om han har den i min stÞrrelse, er svaret, at jeg lige kan prÞve den der er for stor, for at se om det er noget for mig
Jeg har hidtil vÊret utrolig glad for at kÞbe sko hos jer, for jeg er stor fan af Xero drop og barfodssko. SÃ¥ var sgu noget slukÞret da jeg gik ud af forretningen, da jeg havde forventet lidt mere kvalificeret hjÊlp
Set fra den positive vinkel, havde I det andet par sko, Altra Escalate, jeg skulle bruge, så kÞreturen til KÞbenhavn var da ikke helt forgÊves

2025幎5月8日
自発的なレビュヌ

PÃ¥lidelig side og god service

Pålidelig side og god service. Fik ikke hentet min pakke i tide inden den blev sendt retur, men de sendte den blot på ny.
God ombytningsordning, hvis den forkerte stÞrrelse er kÞbt.

Eneste forbedringspunkt er, at vi mangler en butik på Fyn 😊

2025幎4月23日
自発的なレビュヌ

Sko efter ens fÞdder. Det er genialt!

Efter min hustrus sÞgen på brede sko til den mindste, blev det en Þjenåbner, så jeg fik bestilt til alle. For vi skulle da prÞve at have sko, som rent faktisk passer til vores fÞdder. Min hustrus sko str passede ikke, så den blev sendt retur og vi fik pengene refunderet.
Jeg er yderst tilfreds med serviceniveauet og at faktisk have fundet sko der passer mig perfekt.
Tak til jer!

2024幎11月28日
自発的なレビュヌ

MÊrkbar lever op til de vÊrdier jeg har

MÊrkbar lever op til de vÊrdier jeg har til en dansk virksomhed.
Jeg har kÞbt et par super lÊkre lÊdersko, hvor den ene sål desvÊrre glider op i hÊlen. Indenfor 5 timer har jeg vÊret i dialog med en medarbejder via email, som er lÞsningsorienteret og kommer med flere valgmuligheder. Jeg svare ikke helt så hurtigt, men alligevel modtager jeg ordrebekrÊftelse efter jeg har valgt en ny sål efter blot 6,5 timer. Mega hÞj kundeservice også over hvad man kan forvente.

2024幎10月15日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte et par vivo barefoot

Jeg kÞbte et par vivo barefoot, som jeg synes var gode at gå i. DesvÊrre gik sålen op i limningen efter kort tid. Jeg sendte skoene retur og efter et mislykket forsÞg på at reparere skoen, fik jeg tilbudt et andet nyt par (dem jeg havde kÞbt var udsolgt) eller pengene tilbage. Super god service og korrespondence undervejs
/Christian

2024幎9月2日
自発的なレビュヌ

Stort udvalg af barfodssko og sandaler

Stort udvalg af barfodssko og sandaler. Hurtig levering. Har dog de sidste par uger betalt flere hundrede kroner i levering fordi jeg ikke lige kunne ramme de rigtige stÞrrelser. Lidt Êrgerligt der ikke er fri returnering når man bytter til en anden stÞrrelse fx. Ved godt man kan spare returneringen ved at skrive et nyt ordrenummer ind, men man betaler stadig fragt for det nye nummer. Men alt i alt en god butik som jeg vil bruge igen.

2024幎6月8日

SkÞnt koncept!

Eneste danske butik med et reelt udvalg af barfodssko. Det hele spiller bare. God service, jeg har fx gratis fået repareret et par sko flere gange derned på trods af de var over to år gamle. MÞder altid venlig og personlig betjening når jeg er i butikken.

2024幎4月5日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。