Footwerk Dance Studio レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hyggeligt, trygt og intimt dansestudio, hvor min datter i starten var sky og genert udviklet sig til at elske at opvise hvad hun havde lært. Genialt at der er periode/opvisning hver 3 mdr.

5つ星のうち5の評価

Min datter på 3 år går til minidans hos Footwerk sammen med sin mormor, og det er en helt fantastisk oplevelse for dem begge. Det er tydeligt at se, hvordan det har styrket deres forhold og givet de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Min datter går til dans hos Footwerk Dance Studio, hvor hun startede på minidans og siden er rykket videre til stjernedans. Hun er så glad for det og glæder sig hver uge 😍 Instruktørerne er søde... もっと見る

5つ星のうち4の評価

企業情報

1. ダンス教室

当該企業による記述

Dansestudie for børn og unge med fokus på fællesskab, sammenhold og sunde relationer🕺🏼

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 7

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Et danse studio med sjæl

Et danse studio med sjæl, og plads til alle :) Altid god information, og søde instruktører:)

2024年10月10日

Footwerk Dance Studio からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Rikke!

Trygt og sjovt

Trygt, sjovt og legende dansestudie for børn. Søde og imødekommende instruktører++ herfra

2024年8月13日

Tusind tak, Louise. Din anmeldelse har stor betydning for os♥️

Marienlyst Centret, Odense

Super arrangement i Marienlyst Centret i Odense 💪
En masse engagerede børn, der samme med deres undervisere gav den gas!

2024年5月26日

Footwerk Dance Studio からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse, Ken. Det betyder meget for os💚

5つ星のうち5の評価

SUPER DANSESKOLE FOR ALLE !

FOOTWERK er et fantastisk lærerigt sted at danse.
Super gode undervisere - trygt sted at komme - alle kan være med !
KÆMPE varm anbefaling herfra...

2024年5月15日

Footwerk Dance Studio からの回答

Virkelig kæmpe tak for din anbefaling! Den betyder så meget for os🥹💖

5つ星のうち5の評価

Tak for den bedste danseskole 😍

Min datter har gået på MGP holdet og hun har elsket det. Vi har altid været meget trygge ved at sende hende afsted. Stor anbefaling herfra.

2024年5月13日

Tusind tak for anbefaling ♥️

Maja elsker Footwerk 🥰

Jeg vil meget gerne anbefale Footwerk. Min datter går til Hip Hop og til Choreo Class, 2 gange om uge. Hun elsker at danse, hun elsker lærere med passion, som velkommer altid med store smil. Maja elsker Footwerk. De er bare så gode ved børn! Og det er så dejligt, at skolen ligger i Dalum, ikke langt fra Bellinge 🙂

2024年2月19日

Footwerk Dance Studio からの回答

Tusind tak for din søde anmeldelse. Den betyder rigtig meget for os♥️

Mini dans

Vi har gået til mini dans det sidste halve års tid og det har været den bedste oplevelse for min lille pige. I og med at Sophie selv har børn, gør at hun møder de små i børnehøjde. Dette har vi ikke oplevet på samme måde andre steder.

2024年2月18日

Footwerk Dance Studio からの回答

Tusind tak for din virkelig søde anmeldelse!♥️

5つ星のうち5の評価

Footwerk er et virkelig dejligt sted

Footwerk er et virkelig dejligt sted. Professionel tilgang til dansen og møder børnene hvor de er.

Kæmpe anbefaling herfra.

2024年2月18日

Footwerk Dance Studio からの回答

Ej, hvor er vi glade for din anmeldelse. Tusind tak!

5つ星のうち4の評価

fødselsdagsfejring

Vi afholdte fødselsdag for 12 piger på 8-9år det var en kæmpe succes. De dansede i 1,5 time dette aftaler man selv med instruktørerne altså hvor længe de skal danse. Det var en blanding af kendt og ukendt dans, så lidt for en hver smag.
Husk som forældre at have indesko med der er meget fodkoldt når man sidder stille og venter.
Vi fik lov at låne lokalet efterfølgende til boller, kage og gaver. Det fungerede så fint.

2024年2月11日

Footwerk Dance Studio からの回答

Tak for din anmeldelse, Louise! Øv at I ikke bare beholdte skoene på i vores lounge. Der behøver man ikke være barfodet😇🤍

Fantastisk danseskole

Min datter på 10 år til hiphop/dancehall - og ELSKER det! Der er altid højt humør og store smil.. Fantastiske undervisere, der taler et sprog børnene kan være med på..
Der gøres et kæmpe arbejde, for der kan dannes relationer på tværs af holdene og, at alle tør give den fuld gas til timerne.
KÆMPE anbefaling herfra

2023年11月3日

💘 tusind tak!!

Mini dans

Min datter har gået på det lille hold fra 2-4 år. Hun er selv 2. Hun elsker at danse og kan lide sangene der bliver spillet. Hun vil altid afsted og har en fest.
Nogle gange lidt for meget koreografi til hendes niveau (og tålmodighed), men så danser hun ofte bare det hun selv har lyst til.
Vi kommer gerne igen.

2023年10月25日

Tak for anmeldelsen✨

Magisk - danseskole.

Min datter med specielle behov ønsket at starte til dans, vi tog chancen og tog en prøvetime.

Det var en lille mus, der var genert der trådte ind i salen. Hun blev favnet, og var med på lige fod med alle andre!

Nu træder vi ind i salen hver torsdag, uden problemer og mor får et “vi ses senere” 🙋🏼‍♀️👸

Der er plads til alle her, og jeg føler min datter er i de tryggeste rammer.

Alle varme anbefalinger herfra.

2023年9月7日

Wow🥹😍 Sikke en historie! Tusind tak for at dele♥️

WOW siger jeg bare!

Min datter har ikke være glad for større forsamlinger og været en udfordring at gå til noget i fritiden. Men er startet ved footwerk som har haft en fantastisk effekt på hende!
Min datter er lige blevet 5 år og hun har følt sig tryg fra dag et af og gået ind selv med oprejst pande. Der er så stor forståelighed og rummelighed for børnene fra instruktørerne at jeg helt klart vil anbefale det til andre!
Hver uge siger de feks en remse for at styrke selvtilliden og som mor mener jeg det er den største gave, som du kan give dit barn som elsker at bevæge sig til musik.

2023年9月5日

Footwerk Dance Studio からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse, Linda. Den gør os virkelige glade og stolte!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。