5 stjerner: Virkelig glad for mit køb. Filteret virker præcis som beskrevet. nem at bruge og giver klart vand uden smag. Kundeservicen svarede hurtigt på en lille teknisk forespørgsel og var meget hj... もっと見る
企業が回答しました
Jeg bestilte 3 filtre, vanddunk samt nødradio. Filtre og vanddunk kom efter 3 dage. Nødradioen var desværre ikke sendt med. Jeg fik dog hurtig hjælp fra kunderservice. De svarede med det samme (søndag... もっと見る
企業が回答しました
Bestilte vandfilteret for 11 dage siden. Og det har ikke forladt Kina endnu. Jeg skrev til kundeservice for at få dokumentation for at produktet var fødevaregodkendt og fri for sundhedsskadeligt indho... もっと見る
企業が回答しました
Bestilte en vare d 24.10.25, pengene blev trukket efter få dage, men varen er stadig ikke modtaget. Har forsøgt at annullere min bestilling og få pengene retur, men det kunne ikke lade sig gøre Iflg... もっと見る
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det.
6/10 fik jeg en mail om at min pakke ville komme indenfor 4-7 dage. Den er så heller ikke dukket op endnu. Det som gør mig virkelig mistroisk er, at firmaet ikke havde et telefon nummer man kan henvende sig på og man kan ikke ikke tracke sin pakke.
I forhold til min egen oplevelse - og de øvrige dårlige anmeldelser så kunne det godt være fup.

Forbereddig からの回答
Bestilte vandrenser 6 oktober, har ikke modtaget den.
Hold jer jer væk!
Ret skal være ret, jeg har nu modtaget min bestilling, der er dog plads til forbedringer. Det kunne eksempelvis være opdateringer på levering.

Forbereddig からの回答
Jeg fik besked om, at min pakke ville komme om 2-4 hverdage og et link, hvor ieg kunne se den var i Kina. Der skete intet. Jeg skrev og fik et standardsvar fra "Emma" flankeret med emojis. "Pga travlhed...". Nu er der gået 17 dage fra jeg fik beskeden, så jeg skrev igen. Fik samme besked, lidt færre emojis, men forsikringer ng om at min pakke kommer inden for et par dage. Tracken virker ikke længere, og hun svarede ikke på hvor min pakke var. 30 min senere var der besked fra DAO at min pakke kan hentes. Totalt utroværdigt, at hun skriver noget andet 30 min før. Det er direkte løgn. Fusk eller ej, så er det et firma, der ikke har styr på noget som helst. Jeg fik mine ting, men jeg handler der ikke igen.

Forbereddig からの回答
Har bestilt et vandrensningsfilter, der ville gå 4-7 dage. Da jeg ikke modtog pakken, skrev jeg til kundeservice og fik et venligt svar med travlhed, men pakken skulle nok komme, og den kom 17.10.2025.

Forbereddig からの回答
I et svar her på truspilot svarer Peter fra Forbereddig.dk at de ikke snyder nogen, de er et dansk firma registreret med cvr. Det betvivler jeg ikke, men tydelig vi har firmaet ikke et lager i deres lille hus. De køber varer fra Minhang, Shanghai, Kina og får dem sendt direkte til dansk forbruger. Jeg har nu 3 vandfiltre til en pris a 489,- som jeg ville anvende til at filtrere urenheder fra vand i en nødsituation Filterne ser meget professionelle ud og alt er skrevet på engelsk, men det er kendt at 99,9% al varer fra Kina som ikke er kontrolleret og testet i EU indeholder skadelige stoffer. Nu har jeg en varer der med stor sandsynlighed vil tilføre skadelige stoffer som ikke fandtes oprindeligt i det vand jeg filtrerer.

Forbereddig からの回答
Jeg har i dag lavet en indsigelse i min bank, da jeg også har fået trykket mine penge, men ikke modtaget min vare( vandrensning filter) har skrevet til firma og får et standard svar om travlt. ( ikke modtaget bekræftelse, faktura eller tracking nr. , hvilket er et EU lovkrav )

Forbereddig からの回答
Har fået mine vandfiltre leveret til døren, og de ser fine ud.

Forbereddig からの回答
Oplever at firmaet undviger - måske endda er ved at snyde mig.......
Se dog at finde ud af HVOR VARENE ER OG HVORNÅR DE KAN LEVERES.

Forbereddig からの回答
Bestilte '3 for 2 filtre + gratis vanddunk' med hvert vandfilter. Har modtaget vandfilter og ingen vanddunke.
Tak for svar på Trustpilot.
Den mailadresse I har opgivet 15.okt. eksisterer ikke.
Jeg har faktisk ikke modtaget ordrenummer eller ordrebekræftelse.
Jeg kan heller ikke på jeres hjemmeside finde kontakt info til kundeservice. Derfor henvendelsen på Trustpilot.

Forbereddig からの回答
Sidder i skrivende stund med nøjagtig samme problem som andre; 10 dg. siden jeg bestilte - penge trukket straks - stadig ingen vare…..
Har nu skrevet til dem for anden gang……
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA…….

Forbereddig からの回答
Jeg har 5.10 bestilt et vandrensningsfilter. Pengene er trukket og skulle være afsendt 6.10, men jeg har endnu ikke modtaget min vare.
Man kan ikke tracke pakken, så FUP!!

Forbereddig からの回答
Bestilte sidst i september, varerne er ikke kommet, men pengene er hævet.
Uærlige personer bag firmaet
Marita

Forbereddig からの回答
Jeg har 3.10 bestilt et vandrensningsfilter. Pengene er trukket, men jeg har endnu ikke modtaget min vare. Jeg ville kunne acceptere det, hvis jeg løbende blev opdateret på, hvor min vare er - og hvornår jeg vil modtage denne.
Jeg fortryder super meget mit køb og vil fraråde ALLE at handle her. Hvis ikke jeg snarest hører noget tyder det på at være et fup firma. Alle normale firmaer kan da finde ud af at holde deres kunder orienteret om status. Og I kan ikke give fragtfirmaet skylden. Så må I finde et ordentligt fragtfirma!

Forbereddig からの回答
Varerne er billige kinesiske produkter. Jeg har skrevet til dem flere gange, da jeg ønsker at returnere min ordre, men de reagerer ikke. Jeg kontakter forbrug.dk og informerer dem om, at vi forbrugere, der vælger at købe fra dette website, bliver snydt. Super dårlig stil at udnytte situationen vi står i. :(

Forbereddig からの回答
Ingen varer lang tid efter de er afsendt - indtil videre er der gået 14 dage uden nogle tegn på en pakke selv om der står 1-3 dages levering . Pengene er trukket ! Lad være med at købe her!!!!!

Forbereddig からの回答
Fup firma. de hæver penge, men fik ikke det jeg har bestilt. Jeg har bedt om at få mine penge tilbage men de påstår at varen er sendt hvad jeg er sikker på er løgn da der nu er gået 13 dage siden de hævede pengene

Svindel.
Har bestilt vandfilter 30 september, pengene trukket 5 oktober. Idag 13 oktober har jeg stadig intet modtaget.
Ville helst give 0 stjerner. Fraråder alle at handle der.

Forbereddig からの回答
Trak pengene og ingen vare selvom det skrev at de havde afsendt den.
Fik dog pengene retur efter megen møje og besvær.

Forbereddig からの回答
Sikke etsvindlerfiu hold jer langt væk, i tilfælde af jeg skulle modtage mine varer skriver jeg en anden anmeldelse men indtil jeg enten får penge retur eller modtager varerne skal i holde jer LANGT VÆK

Forbereddig からの回答
1.10. bestilte jeg et vandfilter, der skulle bruges som gave til en, der er på vandretur her i efterårsferien.
I dag har vi 13.10. og min pakke er stadig i Kina!
På hjemmesiden og i den første mail, står der, at der er 1-2 dages leveringstid og der står intet om, at varen er lavet i Kina og at den fragtes fra Kina.
Jeg har købt vandfilter et andet sted og har meddelt Forbereddig.dk at de kan gøre med pakken, hvad de vil. Jeg henter den ikke, returnerer den ikke og jeg er fuldstændig ligeglad med den.
Det er både første og sidste gang, jeg køber hos dem.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。