Forbereddig レビュー 57

TrustScore 5段階評価の2.5

2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Jeg bestilte 3 filtre, vanddunk samt nødradio. Filtre og vanddunk kom efter 3 dage. Nødradioen var desværre ikke sendt med. Jeg fik dog hurtig hjælp fra kunderservice. De svarede med det samme (søndag... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bestilte en vare d 24.10.25, pengene blev trukket efter få dage, men varen er stadig ikke modtaget. Har forsøgt at annullere min bestilling og få pengene retur, men det kunne ikke lade sig gøre Iflg... もっと見る

2.5

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Jeg bestilte et vandfilter for 1,5 uger…

Jeg bestilte et vandfilter for 1,5 uger siden. 10 min. efter bestilling skrev jeg og fik ordren annulleret, da en i familien havde bestilt for længst.
Jeg fik hurtigt svar om, at den var annulleret. Jeg har dog ikke modtaget pengene retur. Skrev dagen efter annullering, hvornår de kunne forventes retur. De skrev, der ville gå et par dage. En uge efter spurgte jeg om det samme, og her fik jeg “et par dage” igen. Jeg glæder mig til at få mine penge retur!

2025年9月26日

Hej Julie,

Din ordre blev annulleret kort efter din henvendelse, og vi har allerede sendt pengene retur fra vores side. Når du endnu ikke kan se beløbet på din konto, skyldes det som regel, at banken bruger et par hverdage på at behandle tilbagebetalingen.

Det er derfor ikke noget, vi kan fremskynde fra vores side, men jeg kan forsikre dig om, at refunderingen er gennemført.
Vi synes det er ærgerligt, at vores omdømme bliver påvirket negativt, når sagen faktisk er løst korrekt.

5つ星のうち1の評価

Jeg har bestil et vandfilter men intet fået

Jeg har bestil et vandfilter for 6 dage siden og kan se den er betalt. Jeg har ikke fået nogen ordrebekræftelse eller noget, men pengene er betalt. Jeg kan ikke finde kundeservice eller telefon nummer, så advarer SVINDEL

2025年10月7日

Hej Mette,

Vi er en registreret dansk virksomhed, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os direkte på info@forberedig.dk
– så hjælper vi dig med det samme.

Hvis du ikke har modtaget din ordrebekræftelse, skyldes det ofte, at den er havnet i uønsket mail/spam.
Skriv gerne dit ordrenummer, så tjekker vi status på din ordre med det samme.

Vandfilter

Bestilte vandfilteret for 11 dage siden. Og det har ikke forladt Kina endnu. Jeg skrev til kundeservice for at få dokumentation for at produktet var fødevaregodkendt og fri for sundhedsskadeligt indhold, da jeg jo kan se at det er produceret og sendt direkte fra Kina. Her får jeg et flabet svar tilbage “ja, selvfølgelig” som det eneste svar. Ingen uddybning. Det er godt nok den ringeste kundeservice jeg har oplevet til dd.

2025年10月11日

Hej Sille,

Jeg er ked af, hvis vores svar virkede kort eller uvenligt – det var bestemt ikke hensigten.
For at præcisere: langt størstedelen af danske webshops får deres produkter produceret i Kina, præcis som vi gør. Det er helt almindelig praksis, så længe varerne lever op til EU’s krav om sikkerhed og fødevaregodkendelse – hvilket vores produkter naturligvis gør.

Vi sætter pris på din feedback og sørger for, at tonen i vores kundeservice altid er venlig og informativ fremover.

Svindel?

Nå, så skete det også for mig. Har den 3. Oktober bestilt et vandfilter og pengene er trukket, men jeg har ikke set hverken bekræftelse, faktura eller vandfilter. Jeg er kun blevet fattigere....
LAD VÆRE AT KØBE HER.

2025年10月10日

Hej Karin,
Det forstår vi godt, du er frustreret over – og det beklager vi oprigtigt.
Vi er bestemt ikke et svindelfirma, men et dansk firma med mange tusinde tilfredse kunder.
Din ordre er sendt, men vi oplever desværre forsinkelser pga. meget høj efterspørgsel.

5つ星のうち1の評価

Øv tror også jeg er røget i fælden

Øv tror også jeg er røget i fælden, har bestilt vandfilter og radio og har ikke modtaget noget endnu. Ordre lagt 2. Oktober, i dag er det den 10. Oktober.

2025年10月10日

Hej Maria,
Det forstår vi godt, du er frustreret over – og det beklager vi virkelig.
Vi oplever lige nu lidt længere leveringstid på nogle ordrer, men din pakke er på vej. Du får naturligvis både din radio og dit vandfilter, og vi hjælper gerne med at tjekke status, hvis du skriver dit ordrenummer til info@forbereddig.dk
🙏

Svindlerfirma ?

Svindlerfirma ?
Har købt en “nødpakke” for over en uge siden, og fik besked om, at den ville blive leveret et par dage efter. Pengene blev da også prompte trukket på min konto dagen efter bestilling.
Har endnu intet modtaget, ej heller hørt fra firmaet med en beklagelse om forsinket levering.
Det er sikkert et af de firmaer drevet et par “dumsmarte” typer med skidt moral, der kunne være med i Kontant.
Jeg vil da også gå videre med sagen, hvis jeg ikke modtager min bestilling.
-Og selvfølgelig kan man ikke ringe til firmaet.
Lad være med at handle der.

2025年10月1日

Hej Vibeke,
Det forstår vi virkelig godt, du er utilfreds med – og vi beklager, at du ikke har modtaget din ordre endnu.
Vi er bestemt ikke et svindlerfirma, men et dansk firma med mange tusinde tilfredse kunder. Din ordre er naturligvis på vej, men vi oplever i øjeblikket lidt længere leveringstid på nogle forsendelser.

Vil du ikke sende dit ordrenummer til info@forbereddig.dk
, så undersøger vi straks status og sikrer, at du får din nødpakke hurtigst muligt 🙏

5つ星のうち5の評価

Rigtigt godt produkt til en fornuftig…

Rigtigt godt produkt til en fornuftig pris. Jeg har brugt det på et par ture, og det har virket hver gang. Kan varmt anbefales til både friluft og nødsituationer.

2025年9月20日

Hej Edda,
Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft gode oplevelser med produktet – både på ture og i nødsituationer.
Vi sætter stor pris på din anbefaling! 💚

5つ星のうち5の評価

5 stjerner: Virkelig glad for mit køb. Filteret virker præcis som beskrevet. nem at bruge og giver klart vand uden smag. Kundeservicen svarede hurtigt på en lille teknisk forespørgsel og var meget hjælpsom. Køber gerne igen.

2025年10月3日

Hej Falke,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med dit filter – og at kundeservicen kunne hjælpe hurtigt.
Det betyder meget for os, at du vil handle hos os igen 💚

5つ星のうち5の評価

Smart og simpelt produkt tager næsten…

Smart og simpelt produkt tager næsten ingen plads i rygsækken. Materialet virker robust og kvaliteten er fin. God value for money i forhold til andre lignende produkter.

2025年10月4日

Forbereddig からの回答

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Vi er glade for at høre, at du synes produktet er både smart, robust og pengene værd — præcis sådan skal det være!
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💚

Svindlerfirma?

Jeg vil umiddelbart give Erik Jensen ret. Nu er det over en uge siden, jeg afgav min bestilling på vandfiltre og har endnu intet modtaget, selvom pengene er trukket fra min konto dagen efter bestilling. Jeg kan nu se at en Jakob Olsen der imod KUN har ventet i 2 dage og har modtaget akkurat det samme. Man kan ikke ringe til firmaet, så hvad er det for en god kundeservice der henvises til??? Lige nu tror jeg mest på Erik Jensen.............

Opdatering 12. oktober 2025
Jeg forstår da godt den lange leveringstid, når vandfiltrene skal komme fra Kina, som jeg kan se, når jeg tracker varen - i skrivende stund er de d. 10. oktober nået til Helsinki - altså 10 dage efter bestilling. Erik Jensen har ret, det ER en kinesisk produkt.

2025年10月8日

Hej Hr, Vang
Det forstår vi virkelig godt, du er frustreret over – og det beklager vi oprigtigt.
Vi er bestemt ikke ude på at snyde nogen. Din ordre er på vej, men vi oplever desværre lidt længere leveringstid på enkelte ordrer i øjeblikket.

Vil du ikke sende dit ordrenummer til info@forbereddig.dk
, så undersøger vi straks status og sikrer, at du får dine vandfiltre hurtigst muligt 🙏

Endnu et svindlerfirma

Endnu et svindlerfirma, der sælger billige kineservarer til priser som de har 10-dobbelt.

Har lige set fupfirmaets reklame på Facebook og deres hjemmeside for et vandrensningsfilter, som de forlanger 250 kr. for. De hævder endda, at det er nedsat 100 kr. Sandheden er, at præcis det samme filter koster 30 kr. for ét stk. hos Temu. Køber du flere falder prisen, og det er endda frit leveret.

BEMÆRK, at de to andre anmeldelser her på Trustpilot, helt sikkert er falske. De beskriver nemlig intet konkret i forhold til deres kontakt til firmaet.
- - -
S V A R . T I L . F O R B E R E D D I G
Du kan åbenbart ikke læse enkle beskeder Peter, eller også er du i Trump-mode, hvor der ikke er forskel på sandt og falsk. Sådan fungerer svindelfirmaer.

Som jeg skrev, så sammenligner jeg prisen på to ens produkter. Ens betyder, at der er præcis samme produkt, hvor eneste forsket er, at I snyder kunderne og dobler prisen gange 10. Få evt. en voksen til at forklare dig sammenhængen.

Jeg fremlagde gerne dokumentation, hvis det var muligt at lægge det op her. Som det er nu vil jeg opfordre alle til at lave en søgning på vandrensningsfilter og Temu, så vil sandheden træde tydelig frem.

2025年10月5日

Hej Erik,

Vi kan se, at du ikke har handlet hos os, og derfor ærgrer det os, at du anmelder uden at have prøvet vores produkter eller kundeservice.

Vi sælger kun produkter, vi selv tester og bruger, og vi importerer direkte fra fabrikker, hvor vi stiller høje krav til kvalitet. Det er derfor naturligt, at vores priser ligger over markedspladser som Temu, hvor der ikke stilles de samme krav til kvalitet, sikkerhed og reklamationsret.

Vi står 100 % inde for vores produkter og kundeservice, og vi håber, du en dag vil give os en reel chance for at vise forskellen 😊

Med venlig hilsen,
Forbered Dig

Mega tilfreds

Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Mega god service og rigtig hurtig levering. Jeg anbefaler helt klart.

2025年9月10日

Forbereddig からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og levering. Tak fordi du anbefaler os – det betyder meget! 💪

De bedste hilsner,
Forbered Dig

Keep it up!

Det var meget hurtig levering og professionelt, så kan ikke komme md noget negativt. Keep it up!

2025年7月14日

Forbereddig からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringen og vores service.
Det betyder meget for os – og vi lover at keep it up! 😊
Mvh
ForberedDig