ForeningLet レビュー 5

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

ForeningLet er et fantastisk foreningsprogram

ForeningLet er et rigtig godt foreningsprogram, som vores forening(Fitness Nord), har benyttet siden den blev stiftet i 2011.Anders har gennem årene tilpasset systemet til specifikke ønsker og behov. ForeningLet har en enestående support; Supporten er nem at træffe og er særdeles kvalificeret. Jeg havde på et tidspunkt flere gange akut brug for hjælp, da internettet til adgangssystemet var ustabilt, og Anders hjalp både tidligt og sent. Jeg kan kun give ForeningLet de bedste anbefalinger.

2025年4月3日

ForeningLet `s support er enestående

ForeningLet er et fantastisk program for foreninger. Det er skalerbart og burde opfylde alle ønsker en forening måtte have. Dertil en support som er en enestående oplevelse. Supporten er nem at træffe og er særdeles kvalificeret. Jeg har været i en meget uheldig situation (selvforskyldt) og Anders fik rettet op på det hurtigt og effektivt. Jeg vil anbefale ForeningLet til alle foreninger.

2025年1月5日
5つ星のうち3の評価

(Hemmeside fix) Træningsgrej i orden

Fix jeres login på hjemmesiden det virker ikke, ville have 10-turkort men det kunne jeg ikke få lov til. Har en chip som ikke er udløbet, har været medlem i 1 år, som jeg har opsagt for en måned siden. Har koden til mit login som i har sendt da jeg oprettede mig. Den virkede ikke, prøvede også og få til sendt en kode til min mail men, hjemmesiden skrev at der er ikke nogle oplysninger at finde :(

Træningsmaskiner og vægte osv. Er iorden

2023年4月15日
ForeningLet ロゴ

ForeningLet からの回答

Hej Laurits!

At login ikke virker skyldes at du - som du også selv er inde på - har udmeldt dig af den pågældende forening. På foreningens hjemmeside skal du gå ind og oprette dig igen under "Nyt medlem", og så vil du efterfølgende kunne købe et 10-turs kort.

Så det skyldes altså ikke en fejl i ForeningLet, som din anmeldelse giver udtryk for.

Mvh. Anders
ForeningLet

5つ星のうち5の評価

Enkelt, effektivt og super service.

Som kasserer for en forening, som i starten af året blev sammenlagt med 2 andre foreninger, skulle vi vælge et nyt økonomi og medlemssystem. Efter en lang periode med test af forskellige systemer faldt valget på ForeningLet.dk.

Med valget af et nyt økonomisystem skulle vi have sat alt op helt fra bunden af. Kontoplan og medlemsregister er bygget op så det passer til vores behov, og med assistance fra ForeningLet fik vi flyttet vores Betalinsserviceaftale over på systemet.

Vi bruger systemet til medlemsregistreringer, opkrævninger, bogføring og kommunikation med vores medlemmer og er meget tilfredse med systemet. Det er enkelt at gå til, og de steder hvor der behov for det er der en meget udførelig hjælpevejledning. Er dette ikke nok får man en fremragende og lynhurtig service hos ForeningLet.

Efter en test- og driftsperiode på snart et halvt år vil jeg give mine bedste anbefalinger til ForeningLet. Jeg har en erhvervsmæssig baggrund inden for regnskab og revision, så jeg har i min tid set mange økonomisystemer og jeg synes ForeningLet har ramt rigtigt godt niveau, hvor det er super enkelt de steder det ikke skal ære besværlig, men samtidig så komplekst, at de steder hvor man har behov for specielle opsætninger, så kan dette lade sig gøre .

2020年4月27日

Trustpilot エクスペリエンス