レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Er ALDRIG blevet forhÞrt sÃ¥ hÃ¥rdt, da jeg skulle indlevere nogle fÃ¥ gamle seddeler. Jeg havde gjort alt hvad jeg kunne af forberedelse, men stadig skulle jeg helst fÞle som om jeg var kriminel, hvor... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg skal have vekslet én kommende ugyldig 500 kr. seddel pÃ¥ NÞrreportafdelingen. Man skal udfylde en on-line-blanket i forvejen, men deres hjemmeside virker ikke hverken i Edge eller Chrome browseren.... もっず芋る

Skal du veksle 5000 NOK til BAHT, skal du i realiteten fÃ¥ 16300-16400 baht Veksler du hos forex, fÃ¥r du 15 000 baht til 5k, som vil si at de i teorien spiser 1300-1400 baht av deg. Det er 466kr.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vid mitt besök pÃ¥ Forex knutpunkten Helsingborg fick jag förtrÀffligt bra bemötande av Petter. Han var tydlig och hjÀlpte mig genom hela processen av att bÃ¥de vÀxla valuta, och skaffa Forex kortet. Ja... もっず芋る

䌁業情報

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

175件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 92に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

En kartoffel ville have mere karisma end den kvindelige ekspedient

Er ALDRIG blevet forhÞrt så hårdt, da jeg skulle indlevere nogle få gamle seddeler. Jeg havde gjort alt hvad jeg kunne af forberedelse, men stadig skulle jeg helst fÞle som om jeg var kriminel, hvor ekspedienten nervÞst nÞd sin "magt". De stiller ledende spÞrgsmål og lige efter jeg har svaret siger hun: "men det var det du sagde lige fÞr!!!", som om hun virkelig kÊmper for at bevise at man lyver. Virkelig latterlig attitude.
Til ledelsen i den lille biks: Det så ud som om hun skrev en masse i systemet efter den forfÊrdelige betjening. Da hun lige inden havde scannet mit kÞrekort vil jeg godt vide hvad der skrevet og beder om aktindsigt og at I derefter sletter alt I skulle have optaget om mig. Vil I venligst sÞrge for det? Skal aldrig ha noget med jer at gÞre igen.

2026幎4月12日

Hej Bob

Tak for din anmeldelse. Jeg vil gerne starte med at beklage, at du har haft en dårlig oplevelse i en af vores butikker.

Ved indlevering af udgåede sedler er vi forpligtet til at indhente en rÊkke oplysninger om kundekendskab samt dokumentation for kontanternes oprindelse.

Disse krav skal naturligvis håndteres på en professionel og imÞdekommende måde, og jeg beklager, hvis det ikke har vÊret din oplevelse.

Du er velkommen til at kontakte vores dataansvarlige på dataansvarlig@forexvaluta.dk, hvis du Þnsker indsigt i, hvilke personoplysninger FOREX behandler om dig. Du har også mulighed for at anmode om sletning af dine oplysninger. BemÊrk dog, at oplysninger, som vi er retligt forpligtet til at opbevare, ikke kan slettes.

Overvej Forex en ekstra gang

Jeg undrer mig sÃ¥re over, at Forex ikke vil kÞbe den valuta, som vi har kÞbt af dem, nÃ¥r de netop siger, at det kan lade sig gÞre ved salg. Åh jo, kÞbe ville de godt og ogsÃ¥ til den kurs, som det var solgt til, men ikke det fulde belÞb.

Hvis vi ville veksle det fulde belÞb, ville de tage sig en kurs difference på 2.000 kr på et belÞb på omkring 20.000 DKK (i dollars). Meeeen, hvis vi kun vekslede det halve belÞb tilbage til DKK, ved at vi fik 500 EUR og resten i DKK, så ville det gå lige op. EUR kunne vi få til kurs 7,696.

KÊre Force, det er en model, der virker mystisk. Manden var flink nok, men holdt sig ikke tilbage ift at fortÊlle, at det hele var lidt trÊls. Så det kan I gÞre bedre fremover Forex.

Årsagen til den store tilbageveksling var en aflyst tur til Cuba. Her undrede det mig lidt, hvorfor Forex skal kende årsagen til, at pengene ikke har brugt ???

2026幎3月31日

Var i Forex Lyngby og hÊve tjekkisk

Var i Forex Lyngby og hÊve tjekkisk valuta, det var en meget behagelig oplevelse.

Tak til super sÞde og kompetente Eve:))

2026幎3月27日

Hej Allan

Jeg er glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse i vores butik i Lyngby. Tak fordi du tog dig tid til at dele den.

Jeg sÞrger for at give din ros videre til Eve.

www.forexvaluta.dk

Har fået den bedste service af Lucas

Har fået den bedste service af Lucas hos jer på NÞrreport, tak for smil og venlighed. Dbh Karin

2026幎3月16日

Hej Karin

Jeg er glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse i vores butik på NÞrreport. Tak fordi du tog dig tid til at dele den.

Jeg sÞrger for at give din ros videre til Lucas.

Elendig betjening

Skod firma. Arrogant betjening. Elendig hjemmeside. Hold jer langt vÊk

2026幎3月3日

Hej JÞrn,

Jeg er ked af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med brugen af vores tjenester.

Ud fra din anmeldelse er det desvÊrre svÊrt for os at vurdere, hvad der konkret er gået galt, da kritikken ikke indeholder mange detaljer. Vi tager dog alle henvendelser seriÞst og arbejder lÞbende på at forbedre vores service.

Hvis du har mulighed for at uddybe din oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte os på kundekonsulent@forexvaluta.dk, så vi kan se nÊrmere på sagen.

Forex raner deg.

Skal du veksle 5000 NOK til BAHT, skal du i realiteten få 16300-16400 baht

Veksler du hos forex, får du 15 000 baht til 5k, som vil si at de i teorien spiser 1300-1400 baht av deg. Det er 466kr.

Bruk WESTERN UNION og send pengene til deg selv, ta de ut selv i landet du er i hos en W U forhandler. (0 gebyr når du ut men 20-70kr for sendingen pluss du får ihvertfall riktig valuta enn det misledende skitet til forex)

2026幎3月2日

Til rette vedkommende,

Jeg er ked af at hÞre, at du har haft en negativ oplevelse hos Forex. Det fremgår dog, at du har benyttet en af vores afdelinger i Norge.

Jeg vil derfor anbefale, at du opretter din anmeldelse på vores norske Trustpilot-side, så mine kollegaer dér kan give dig et kvalificeret og korrekt svar på din henvendelse.

www.forexvaluta.dk

Vid mitt besök pÃ¥ Forex knutpunkten

Vid mitt besök på Forex knutpunkten Helsingborg fick jag förtrÀffligt bra bemötande av Petter. Han var tydlig och hjÀlpte mig genom hela processen av att både vÀxla valuta, och skaffa Forex kortet. Jag kÀnde stor tacksamhet över att allt var så snabbt och smidigt avklarat. Rekommenderar andra starkt att besöka det hÀr kontoret!

2026幎2月18日

Hej Kristina

Tak for at dele din gode oplevelse fra vores afdeling i Helsingborg.

Jeg vil sÞrge for at din ros bliver sendt videre til vores svenske kollegaer.

www.forexvaluta.dk

Har sjÊldent oplevet sÃ¥ arrogant en

Har sjÊldent oplevet så arrogant en ekspedient , Forex NÞrreport , ikke noget med goddag el farvel , blot ville jeg sÊtte nogen penge ind og blev forhÞrt som om det var hos politiet , bl.a. hvorfor jeg ikke var kommet noget fÞr , når jeg vidste de lÞb ud osv osv ,var lille belÞb jeg ville veksle / sÊtte ind , havde kÞrekort mm med ind ,endte alligevel med hun ikke ville hjÊlpe mig med at sÊtte det ind fordi jeg ikke havde konto nr fyldt ud på blanket , så fik det hele i hovedet igen og fik besked på at komme igen .. bor 1 time fra KBH , ikke mÞdt så userviceminded menneske i mange år .. hun virkede meget ligeglad og som om hun gik mere op at virke som .. jeg gider faktisk ikke at hjÊlpe dig .. troede når man var i et servicefag ens fornemmeste opgave var at virke positiv og hjÊlpe kunden , kan ikke forstå Forex har sådanne mennesker ansat .

2026幎2月6日

Hej Christian

Jeg vil gerne starte med at beklage, at du har haft en dårlig oplevelse i vores afdeling på NÞrreport Station. Det er bestemt ikke den service, vi Þnsker at give vores kunder.

De krav, der stilles i forbindelse med indlevering af udgÃ¥ede sedler – herunder kontrolspÞrgsmÃ¥l og krav om digitalt udfyldte indleveringsblanketter – er fastsat i samarbejde med Nationalbanken og er derfor noget, vi er forpligtet til at fÞlge.

Når det er sagt, skal disse krav naturligvis altid formidles på en professionel og imÞdekommende måde. Jeg er ked af at hÞre, at det ikke har vÊret din oplevelse. Jeg har derfor bedt butikkens leder om at tage en dialog med personalet, så vi kan sikre en bedre kundeoplevelse fremadrettet.

Tak fordi du tog dig tid til at gÞre os opmÊrksomme på din oplevelse.

super god service

Hurtig og god service iflg. de fremsendte formularer
for bytte af "gamle" sedler.
Venlig medarbejder lÞste opgaven meget fint.

2025幎12月13日

Hej Mik

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med ombytningen af udgåede sedler.
Tak for at dele din oplevelse, og vi Þnsker dig en god jul.

De skriver 0kr i gebyr men tager reelt 6.5%

De skriver 0kr i gebyr men forskellen på valutaen udbetalt og faktisk vÊrdi gav et gebyr på 393kr. ved en veksling af 6.000kr.
Det er 6.5% i gebyr
Det er ikke Êrlig forretning...

2025幎12月4日

Hej Laura,

Vi tager ikke gebyrer, når man kÞber valuta hos os.
Vores indtjening ligger – som hos alle andre fysiske valutaforhandlere – i kursen, ikke i et sÊrskilt gebyr.

For at drive en butik med personale, lager af valuta, sikker transport og fysiske lokationer, må vi naturligvis have en fortjeneste på det produkt, vi sÊlger. Det fungerer på samme måde som i alle andre brancher.

De kurser, du finder pÃ¥ online omregningssider, er sÃ¥kaldte mid-market-kurser. Det er en teoretisk referencekurs, som privatkunder ikke kan kÞbe valuta til hos banker eller vekselbureauer nogen steder – hverken i Danmark eller internationalt. Den kan derfor ikke bruges som sammenligningsgrundlag for et faktisk kÞb af kontanter.

PAS PÅ ALT FOR DYRT

Vekslede 15000 danske kroner til Bath og det kostede mig lige 1000 kr. fik 70.000 bath. HÆV ALTID I THAILAND !!! Det koster 1,5 % i vekslegebyr + hÞjst 50 kr til ATM HÊveautomat........Tak for Svar Men det er ikke rigtig det du skriver , man kan hÊve 4000 Danske Kroner pr dag i ATM Det er billigere at hÊve i Thailand. Det ved jeg nu !! Og tak

2025幎11月7日

Hej Charlotte,

Tak for din besked.
Den forskel du beskriver er mellem Nationalbankens kurs (en digital kurs) og den reelle kurs af at have valuta fysisk.
SOm du rigtigt nok nÊvner kan man godt hÊve valuta i Thailand, nogle gang til 1,5% og et gebyr på 50 DKK, nogle gange til meget mere. Samtidigt, er du begrÊnset til at kunne hÊve 2000 DKK ad gangen i den thailandske ATM, hvilket betyder at du skulle have hÊvet 7 gange hvis du skulle medbringe for 15.000 DKK i thailandske bath.

FOREX strÊber efter at vÊre konkurrencedygtig på markedet, og taget i betragtning at vi skal betale for fysiske butikker med venlig personale, samt fremskaffelse, transport og håndtering af pengene så er vores kurser helt tilpasset markedet.

Jeg kan sagtens forstå at dette kom som en overraskelse for dig, hvis du troede at du ville kunne valuta til Nationalbankens kurs, men det kan man desvÊrre ingen steder.

Jeg håber du får en god tur i Thailand,
Mvh Christian

Hej kÊre lÊsere

Hej kÊre lÊsere
NÃ¥r man handler med FOREX , mister man penge to gange!?
En gang ved veksling og anden gang man har noget valutaer til overs !
Ved tilbage veksling har det taget en tredjedel af min valuta . Jeg har mistet rundregnet 1240kr.
Man bliver berÞvet af FOREX!!
Det er ikke til at forstå hvorfor de danske myndigheder gÞre ikke noget ved problemet?!
Jeg blev også dårlig ekspederet af ansatte ved kassen.
Med arbejderen har talt pengene to gange med maskinen og tre gange ved personlig optÊlling og fortaler et belÞb 1000Lira mindre.
Jeg accepterer ikke hendes udtalelse og hendes kollegere optÊller pengene og efter lang tid får jeg ret!?
—————————————————————
Svar fra mig til: Carlos
Hej
Jeg har kÞbt 40000TRY for
7585’57DKK
Jeg havde 27340 TRY hvor jeg fik 3640DKK for.
Når jeg omregner med det samme Þjeblik
Til den Tyrkiske Lira på deres APP. så får jeg 20400TRY. Forskellen er:
6.940TRY
De 27340TRY ved kÞb har kostet mig
5185DKK
5185-3640=1.545DKK
Synes du at det er fair jeg taber så mange penge?
Er denne Êrligtjent penge?!
Jeg har tabt 6940TRY ved salg af de 27340TRY.
Vh/ Parviz
——————————————————-
Svar nummer 2
Hej Carlos
Uanset hvormeget jeg prÞver at forklare
Mit tab så har du en kommentar som svar mod mig!
Problemet er det at en forretning som FOREX har startet noget som man tjener penge ud af det blå luft uden at gÞre noget hårdt arbejde eller bruge noget materiale til!
Det er bare en vind og vind forretning?!
Det er simpelthen unfair!?
Der er tabt cirka 1300kr. i få sekunder?!
Hvis det var min forretning kunne jeg ikke have ro i sjÊlen et sekund og kunne ikke sove roligt af dårlig samvittighed!?
Der er så stramme love og regler for tyveri hvor man sidder i klemme bare for at tage et stykke slik i en forretning?!
Vh/Parviz

2025幎10月29日

KÊre Iran,
Tak for din besked. Når du handler kontantvaluta, betaler du en kurs som afviger fra nationalbankens kurs (den digitale kurs), og denne kurs fremgår i vores butikker, så man som kunde kan se og vurdere om det er noget man Þnsker at kÞbe. BemÊrk at vores kurser er meget konkurrencedygtige, hvilket betyder at andre aktÞrer på markedet har mere eller mindre samme kurser som os. Når du derefter vÊlger at sÊlge tilbage overskydende rejsevaluta, er der en anden kurs, som ligeledes fremgår af alle vores skÊrme. Forskellen mellem kÞbskursen og salgskursen ligeledes noget som samtlige aktÞrer anvender. Igen, det op til hver enkelte kunde at se om det er noget man Þnsker at gÞre eller ikke. Der er ingen tvivl om at det koster at have kontantvaluta, i stedet for digitalt. Den stÞrrelsesorden du dog nÊvner virker dog mÊrkeligt.

Jeg kan desvÊrre ikke udtale mig om optÊlling af pengene, da dette sker foran dig, og med ekstra kontrol, og skulle vi have lavet en fejl ville den vÊre opdaget med det samme. DU er velkommen til at kontakte vores kundekonsulent og vedhÊfte kopi af din kvittering, hvis du mener vi skal efterforske en potentiel fejl.

Mvh Carlos

SÀmsta valuta företageet som finns

SÀmsta valuta företageet som finns! 0 service och helt sjuka regler! Otrevlig personal och kundservice! Ska man vÀxla småsummor måste man visa upp rÀkningar, hyresavtal, bankkonton, lönespecifickationer och sen efter allt det Àven flygbiljett ovh trotts det kan man inte vÀxla!? NÀr andra valutavÀxlingar inte har hÀlfen av samma krav!? Ingen tar ansvar och ingen ger svar! Undvik detta företag så mycket ni bara kan!!!

2025幎10月6日

Hej Stefan

Tak for din anmeldelse – og beklager, hvis du har haft en ubehagelig oplevelse i en af vores butikker.

Når vores medarbejdere i visse tilfÊlde beder om ekstra dokumentation, handler det ikke om mistillid, men om at vi skal leve op til de krav, der fÞlger af den danske hvidvasklov. Loven pålÊgger os at indhente kundekendskab og dokumentation for pengenes oprindelse og anvendelse, så vi kan sikre, at vores tjenester ikke bliver misbrugt til hvidvask eller finansiering af kriminalitet.

Vi forstår godt, at det kan fÞles besvÊrligt, men det er desvÊrre nÞdvendigt for, at vi kan drive en sikker og ansvarlig forretning.

Hvis du Þnsker, at vi ser nÊrmere på din konkrete sag, er du meget velkommen til at kontakte os på kundekonsulent@forexvaluta.dk

Christopher
Kundekonsulent

Mona i CPH

Uanset hvad andre skriver har jeg siden 2011 kun haft gode oplevelser - uanset om det er wawes, Frederiksberg eller CPH - og i dag var ingen undtagelse - tak til Mona og hendes smil - og resten af staben

2025幎10月1日

Hej,

Mange tak fordi du deler din oplevelse med os. Det glÊder mig virkelig at hÞre, at du altid fÞler dig godt behandlet i vores butikker.
Jeg skal nok sÞrge for, at din ros bliver givet videre til Mona og resten af vores team – det betyder meget for dem at hÞre.

Christopher
Kundekonsulent

Ufattelig dårlig service

Har vÊret i Forex Bank på Banegårdspladsen i Aarhus for at aflevere og indlÞse en ugyldig og beskadiget 500 kr. seddel. Begge gange har personalet vÊre uhÞflige og ubehÞvlede, og jeg har fået to forskellige svar. FÞrste gang fik jeg at vide, at de ikke kunne tage imod sedlen, fordi den var for beskadiget, og hvis jeg ikke var tilfreds, så kunne jeg klage til Nationalbanken. Anden gang fik jeg at vide, at jeg skulle udfylde en formular på nettet, og så skulle jeg komme med sedlen igen, og så skal Nationalbanken afgÞre, om de vil tage imod sedlen. Sedlen er ca. 80 pct. intakt med serienummer og det hele. Det fremgår af hjemmesiden, at Forex skal tage imod sedlen, hvis den er over 50 pct. intakt. Jeg er fuldstÊndig rystet over den behandling, jeg har fået og den inkompetence og ubehÞvlethed jeg har mÞdt i Forex Bank.

2025幎9月27日

KÊre Mogens,

Tak for din henvendelse, og beklager din dårlig oplevelse.
Der findes mange krav omkring kvalitet af sedlerne som kan afgÞre hvorvidt man kan indlevere det eller ej. At der findes over 51% af sedlen er minimumskrav for at kunne indlevere, men der kan vÊre andre faktorer som påvirker hvorvidt vi kan eller ej tage imod din seddel. Det er nemlig ikke altid ligetil at afgÞre.

Da en af mine kolleger har oplyst dig om at du kunne udfylde en formular online, og derefter aflevere sedlen til vurdering hos Nationalbanken, virker det som om der er fundet en lÞsning. Det bliver derefter Nationalbankens vurdering som kommer til at gÊlde, og hvorvidt du kan få dine 500 DKK eller ikke bliver deres endelig afgÞrelse.

Jeg beklager selvfÞlgelig igen din oplevelse,

Ønsker dig en god dag,

www.forexvaluta.dk

Spildt tur til Waves og uforskammet behandling

Jeg bestilte penge (CHF) på nettet og blev gjort bekendt med, at jeg skulle medbringe billedid.
Jeg har kÞrekort på telefonen med billede. TilstrÊkkelig dokumentation for politi og myndigheder, men Þjensynlig ikke for Forex, der skal proppe id'et i en maskine, så de kan suge alle informationer ind i deres system.
Den ansatte sagde arrogant, at jeg bare kunne lÊse betingelserne, men det havde jeg jo også gjort!!!
Måske det skulle fremgå, at id skal vÊre gammeldags papir og hvorfor det er nÞdvendigt

2025幎9月16日

KÊre FInn,

Tak for din henvendelse.
Ja det er desvÊrre sådan at loven krÊver at vi enten scanner eller tager kopi af dit ID, hvorfor vi udelukkende på nuvÊrende tidspunkt kan tage imod fysisk ID fÞrste gang du handler hos os. Når du er registreret hos os, kan du fra andet besÞg klare dig med digitalt ID, da den ikke behÞver at scannes ydeligere så lÊnge af dit ID er gyldigt.

Vi bekalger at vi ikke har andre muligheder, og håber på at kunne byde på bedre lÞsninger i fremtiden.

16 mennesker i kÞ og 2 personer til at

16 mennesker i kÞ og 2 personer til at ekspedere. NÞrreport. Hvor er det dårlig service.

2025幎9月3日

Hej Susanne,

Vi beklager din oplevelse. Vi er desvÊrre ramt af sygdom og der findes ikke mere kapacitet at indhente.
DesvÊrre er kÞ uundvÊrligt i disse situationer, men kvaliteten på vores service forbliver hÞj når vi betjener vores kunder.

Ønsker dig en god dag,

www.forexvaluta.dk

Super god service og tilmed en advarsel

Super god service og tilmed en advarsel om lommetyve på Hovedbanen i KBH.
Jeg ringede og bestilte valuta og kunne hente dem nÊste dag.😁

2025幎7月30日

KÊre Frede,

Tusind tak for de fine ord! Mine kolleger bliver utrolig glade for at hÞre at de gÞre et godt arbejde!
Ønsker dig en dejlig dag og ferie!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。