Uitstekende ervaring met Formalis! Dennis Metz heeft mij fantastisch geholpen. Het koopcontract is van topkwaliteit, maar de echte meerwaarde zit in zijn service. Hij is telefonisch goed bereikbaar,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wij wilden graag ons koopcontract laten controleren door een kundig persoon.Dennis Metz heeft ons hierbij uitermate goed en snel geholpen. Alle punten die aandacht nodig hadden of veranderd moesten w... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gefeliciteerd, uw huis is verkocht! Nu is het moment om alles goed vast te leggen met de koper. Wij helpen u graag tegen een betaalbaar tarief. Er zijn op internet genoeg voorbeeld documenten te vinden, maar elke woning heeft zijn specifieke aandachtspunten. Wij zorgen voor een sluitend koopcontract tegen een lage prijs. In slechts enkele klikken levert u de benodigde gegevens aan en wij gaan aan de slag met het koopcontract. En tegen een geringe meerprijs ontvangt u het koopcontract kant en klaar binnen 24 uur in uw mailbox. Wilt u dat wij het ondertekentraject ook meenemen? Geen probleem! Wij laten verkoper en koper hun elektronische handtekening zetten. Ook voor het controleren van uw koopcontract bent u bij ons op het juiste adres. Het werkt eenvoudig: u rondt uw bestelling af en ontvangt een opdrachtbevestiging. Vervolgens zendt u de gevraagde documenten naar ons en u ontvangt snel een uitvoerige rapportage met onze bevindingen en aanbevelingen. Ook bespreken we de rapportage en beantwoorden wij uw vragen.
Keurenplein 4, 1069 CD, Amsterdam, ãªã©ã³ã
Uitstekende ervaring met Formalis!
Dennis Metz heeft mij fantastisch geholpen. Het koopcontract is van topkwaliteit, maar de echte meerwaarde zit in zijn service. Hij is telefonisch goed bereikbaar, geeft een hele heldere uitleg en is geduldig bij elke vraag die ik stelde. Geen vraag was te veel. Dat dit ook nog eens heel snel en voor een eerlijke prijs gebeurde, was de kers op de taart. Een absolute 100% aanrader!
Groeten Brian...

Formalis ããã®åç
Met 77 jaar heb ik geen ervaring hoe het werkt met de verkoop van eigendom. Gelukkig kreeg ik de gegevens van Formalis van mijn broer. De koopakte is opgemaakt. Het was allemaal heel duidelijk en wanneer ik er even niet uitkwam werd ik direct vriendelijk geholpen. Jullie zijn toppers en ik kan jullie bij iedereen aanraden

Formalis ããã®åç
Everything was done fast and professionally. Really satisfied with the service!

Formalis ããã®åç
Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Formalis. Ze handelen snel, secuur, professioneel en persoonlijk. Binnen een dag was ons koopcontract gecheckt, ontvingen wij een duidelijk rapportage, en konden we zelf een bel afspraak inplannen. Ik raad Formalis 100% aan.

Formalis ããã®åç
Had met spoed een koopcontract nodig. Het compleet pakket aangeschaft en communicatie was vanaf dag 1 al snel en effectief. Dennis heeft alles goed verzorgd en voor een soepele afhandeling gezorgd.

Formalis ããã®åç
Hele goede service en hele snelle afwikkeling. Ales word keurig en snel en netjes geregeld en afgehandeld.

Formalis ããã®åç
Erg prettige benadering en terzake kundig. Hebben in ons geval kosteloos bij het kadaster extra informatie boven water weten te halen aangaande de splitsingsakte.

Formalis ããã®åç
We werden adequaat en professioneel geholpen. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar en al onze vragen werden serieus genomen. Na de check voelden we ons gerustgesteld en zien de ondertekening met vertrouwen tegemoet.

Formalis ããã®åç
Snel is ook echt snel, zelfs in het weekend. Als je vraagt voor 24 uur service, dan wordt dat ook geleverd. Heel duidelijke en begrijpelijke rapportage en in de telefonische toelichting van Dennis wordt alles verduidelijkt (voor zover het al niet duidelijk is) en in lekentaal uitgelegd.

Formalis ããã®åç
Heel fijn om de koopovereenkomst te laten schouwen door (onafhankelijke) partij. Zeer professionele wijze van handelen en duidelijk kennis van zaken. Dennis geeft tips en advies, zonder opdringerig te zijn. Alle afspraken nagekomen en ook op nette wijze stukje nazorg aangeboden. Aanrader!!!

Formalis ããã®åç
Geweldige service! We hadden geen aankoopmakelaar die ons kon adviseren dus de service van Formalis was perfect. Je kan heel gemakkelijk digitaal een nabespreking inplannen om het rapport toegelicht te krijgen. Dat kon snel en de uitleg was heel begrijpelijk. We raden dit iedereen aan.

Formalis ããã®åç
Dennis handelde snel, nam de koopakte telefonisch ook nog met ons door en gaf extra tips. Ook de gecorrigeerde koopakte keek hij nog even voor ons na. Wij zouden in de toekomst zeker opnieuw bij hem aankloppen.

Formalis ããã®åç
Woning zonder makelaar verkocht, dus enkel een koopovereenkomst nodig. Formalis is daarvoor de ideale partij! Prettige communicatie, werken snel en met een goed resultaat voor een goede prijs.

Formalis ããã®åç
Erg fijn geholpen door Dennis. Na even telefonisch contact te hebben gehad, ben ik vlot geholpen met het opstellen van een koopcontract. Zeker aan te raden!
Ik zou Formalis absoluut aanraden! Dennis Metz reageert snel, werkt zeer professioneel en luistert naar jouw wensen. Hij adviseert en begeleid het proces. Helpt ook met het opstellen van een afwijkende tekst zodat het op de juiste manier in het contract komt te staan. Alles gaat in overleg. Zelfs op zondag stond hij voor me klaar! Ik zou hem zeker aanraden! Dank Dennis!

Formalis ããã®åç
Ik beveel Formalis van harte aan. Mijn koopcontract is zeer professioneel beoordeeld en van kritiek voorzien. De service was snel, deskundig en zeer klantvriendelijk. Formalis is zelfs in het weekend bereikbaar en kan heel snel schakelen. Ik ben Formalis zeer erkentelijk!

Formalis ããã®åç
Een koopcontract laten opstellen bij Formalis. Wat een fijn bedrijf!
Zeer toegankelijk voor vragen. Alles verloopt zeer vlot en dat voor een schappelijke prijs. Erg tevreden en ik raad het iedereen aan.

Formalis ããã®åç
Formalis staat altijd voor je klaar, zelfs in het weekend. Dhr. Metz is nagenoeg altijd berijkbaar en beantwoord onze vragen helder. Als je een contract wilt laten opstellen met joun voorwaarden zou ik Formalis aanraden

Formalis ããã®åç
Snelle service, makkelijk en zeer vriendelijk contact. regelt alles netjes voor een zeer scherpe prijs!
gewoon een top bedrijf wat ik iedereen zal aanraden.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã