レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Uitstekende ervaring met Formalis! Dennis Metz heeft mij fantastisch geholpen. Het koopcontract is van topkwaliteit, maar de echte meerwaarde zit in zijn service. Hij is telefonisch goed bereikbaar,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij wilden graag ons koopcontract laten controleren door een kundig persoon.Dennis Metz heeft ons hierbij uitermate goed en snel geholpen. Alle punten die aandacht nodig hadden of veranderd moesten w... もっず芋る

䌁業情報

1. むンフォメヌション サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Gefeliciteerd, uw huis is verkocht! Nu is het moment om alles goed vast te leggen met de koper. Wij helpen u graag tegen een betaalbaar tarief. Er zijn op internet genoeg voorbeeld documenten te vinden, maar elke woning heeft zijn specifieke aandachtspunten. Wij zorgen voor een sluitend koopcontract tegen een lage prijs. In slechts enkele klikken levert u de benodigde gegevens aan en wij gaan aan de slag met het koopcontract. En tegen een geringe meerprijs ontvangt u het koopcontract kant en klaar binnen 24 uur in uw mailbox. Wilt u dat wij het ondertekentraject ook meenemen? Geen probleem! Wij laten verkoper en koper hun elektronische handtekening zetten. Ook voor het controleren van uw koopcontract bent u bij ons op het juiste adres. Het werkt eenvoudig: u rondt uw bestelling af en ontvangt een opdrachtbevestiging. Vervolgens zendt u de gevraagde documenten naar ons en u ontvangt snel een uitvoerige rapportage met onze bevindingen en aanbevelingen. Ook bespreken we de rapportage en beantwoorden wij uw vragen.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Dennis Metz (Formalis) is een absolute topper!

Uitstekende ervaring met Formalis!
Dennis Metz heeft mij fantastisch geholpen. Het koopcontract is van topkwaliteit, maar de echte meerwaarde zit in zijn service. Hij is telefonisch goed bereikbaar, geeft een hele heldere uitleg en is geduldig bij elke vraag die ik stelde. Geen vraag was te veel. Dat dit ook nog eens heel snel en voor een eerlijke prijs gebeurde, was de kers op de taart. Een absolute 100% aanrader!
Groeten Brian...

2026幎4月15日

Formalis からの回答

Beste Brian, Bedankt voor deze goede review. Het was een plezier jullie opdracht te mogen uitvoeren!

Geweldig positieve ervaring bij Formalis

Met 77 jaar heb ik geen ervaring hoe het werkt met de verkoop van eigendom. Gelukkig kreeg ik de gegevens van Formalis van mijn broer. De koopakte is opgemaakt. Het was allemaal heel duidelijk en wanneer ik er even niet uitkwam werd ik direct vriendelijk geholpen. Jullie zijn toppers en ik kan jullie bij iedereen aanraden

2026幎4月13日

Formalis からの回答

Hartelijk dank voor uw genomen moeite om deze beoordeling te schrijven!

Snel, professioneel en persoonlijk

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Formalis. Ze handelen snel, secuur, professioneel en persoonlijk. Binnen een dag was ons koopcontract gecheckt, ontvingen wij een duidelijk rapportage, en konden we zelf een bel afspraak inplannen. Ik raad Formalis 100% aan.

2026幎3月23日

Formalis からの回答

Bedankt voor de goed review, fijn om te vernemen dat u tevreden bent!

Geweldig

Had met spoed een koopcontract nodig. Het compleet pakket aangeschaft en communicatie was vanaf dag 1 al snel en effectief. Dennis heeft alles goed verzorgd en voor een soepele afhandeling gezorgd.

2026幎3月13日

Formalis からの回答

Bedankt voor deze beoordeling. Het was een plezier je te mogen ondersteunen. Succes met de woning!

Een aanrader!!!

Erg prettige benadering en terzake kundig. Hebben in ons geval kosteloos bij het kadaster extra informatie boven water weten te halen aangaande de splitsingsakte.

2026幎3月9日

Formalis からの回答

Hartelijk dank voor deze review!

Adequaat en professioneel

We werden adequaat en professioneel geholpen. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar en al onze vragen werden serieus genomen. Na de check voelden we ons gerustgesteld en zien de ondertekening met vertrouwen tegemoet.

2026幎3月6日

Formalis からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Fijn om te horen dat u onze begeleiding prettig heeft ervaren en dat wij u het vertrouwen hebben kunnen geven richting de ondertekening. Wij wensen u veel succes en plezier met de verdere afronding van de aankoop.

Snel en acuraat

Snel is ook echt snel, zelfs in het weekend. Als je vraagt voor 24 uur service, dan wordt dat ook geleverd. Heel duidelijke en begrijpelijke rapportage en in de telefonische toelichting van Dennis wordt alles verduidelijkt (voor zover het al niet duidelijk is) en in lekentaal uitgelegd.

2026幎2月8日

Formalis からの回答

Wat leuk om te lezen, dankjewel!
Fijn dat de snelheid en toelichting wordt gewaardeerd. We doen ons best om alles helder en praktisch uit te leggen, en deze feedback motiveert enorm. 😊

5぀星のうち5の評䟡

Heel fijn om de koopovereenkomst te

Heel fijn om de koopovereenkomst te laten schouwen door (onafhankelijke) partij. Zeer professionele wijze van handelen en duidelijk kennis van zaken. Dennis geeft tips en advies, zonder opdringerig te zijn. Alle afspraken nagekomen en ook op nette wijze stukje nazorg aangeboden. Aanrader!!!

2026幎2月4日

Formalis からの回答

Dank je wel voor deze mooie woorden! Mooi dat ook de nazorg wordt gewaardeerd. Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling!

Geweldige service

Geweldige service! We hadden geen aankoopmakelaar die ons kon adviseren dus de service van Formalis was perfect. Je kan heel gemakkelijk digitaal een nabespreking inplannen om het rapport toegelicht te krijgen. Dat kon snel en de uitleg was heel begrijpelijk. We raden dit iedereen aan.

2026幎2月5日

Formalis からの回答

Bedankt voor de goede beoordeling. Het was een plezier jullie te mogen ondersteunen!

5぀星のうち5の評䟡

Snel, duidelijk en goede service

Dennis handelde snel, nam de koopakte telefonisch ook nog met ons door en gaf extra tips. Ook de gecorrigeerde koopakte keek hij nog even voor ons na. Wij zouden in de toekomst zeker opnieuw bij hem aankloppen.

2026幎1月27日

Formalis からの回答

Hartelijk dank voor de goede beoordeling!

Goed werk verricht!

Woning zonder makelaar verkocht, dus enkel een koopovereenkomst nodig. Formalis is daarvoor de ideale partij! Prettige communicatie, werken snel en met een goed resultaat voor een goede prijs.

2026幎1月26日

Formalis からの回答

Bedankt voor de mooie beoordeling!

5぀星のうち5の評䟡

Zeer goede ervaring met dit bedrijf!

Ik zou Formalis absoluut aanraden! Dennis Metz reageert snel, werkt zeer professioneel en luistert naar jouw wensen. Hij adviseert en begeleid het proces. Helpt ook met het opstellen van een afwijkende tekst zodat het op de juiste manier in het contract komt te staan. Alles gaat in overleg. Zelfs op zondag stond hij voor me klaar! Ik zou hem zeker aanraden! Dank Dennis!

2026幎1月18日

Formalis からの回答

Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling!

5぀星のうち5の評䟡

Ik beveel Formalis van harte aan

Ik beveel Formalis van harte aan. Mijn koopcontract is zeer professioneel beoordeeld en van kritiek voorzien. De service was snel, deskundig en zeer klantvriendelijk. Formalis is zelfs in het weekend bereikbaar en kan heel snel schakelen. Ik ben Formalis zeer erkentelijk!

2026幎1月7日

Formalis からの回答

Bedankt voor de goede beoordeling!

Erg klantgericht!

Een koopcontract laten opstellen bij Formalis. Wat een fijn bedrijf!
Zeer toegankelijk voor vragen. Alles verloopt zeer vlot en dat voor een schappelijke prijs. Erg tevreden en ik raad het iedereen aan.

2026幎1月6日

Hartelijk dank!

5぀星のうち5の評䟡

Formalis staat altijd voor je klaar

Formalis staat altijd voor je klaar, zelfs in het weekend. Dhr. Metz is nagenoeg altijd berijkbaar en beantwoord onze vragen helder. Als je een contract wilt laten opstellen met joun voorwaarden zou ik Formalis aanraden

2026幎1月4日

Formalis からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。