䌁業情報

1. メディア・マヌケティング代理店

圓該䌁業による蚘述

Din eksterne CMO. Vi tilbyder skrÊddersyede lÞsninger indenfor digital markedsfÞring og content creation, så din virksomhed kan nå sine mål. Med fokus på kreativitet, strategi og resultater hjÊlper vi dig med at styrke din online tilstedevÊrelse og skabe vÊrdifuldt indhold.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

7件のレビュヌ

Styr på det

Magnus har sindsyg godt styr på tingende, og nem og professionel at arbejde med. Jeg har fået virkelig mange leads på min fliserens forretning, efter vi startede. og han har lavet en virkelig fed hjemmeside. Anbefaling herfra

2026幎3月2日
自発的なレビュヌ

Kalenderen blev fyldt op!

FÞr mit samarbejde med Magnus brugte jeg meget til på selv at få kunder nok i min forretning.. Men efter at Magnus satte gang i min annoncering på Meta, kom der flere henvendelser end jeg havde turde håbe på! Der kom faktisk så mange at vi slukkede for annonceringen midt i sÊsonen, fordi min kalender var fyldt op!

2024幎11月30日

Super god service, i form af regel mÊssigt kommunikation og god sparing

Jeg er ny opstartet inden for haveservice og hade noget svÊrt ved at fylde kalenderen her i de mÞrke måneder.
på 20 dage skaffede hen mig 42 leads hvor af jeg pt har 12, og får muligvis nogle flere.

Super god service, i form af regel mÊssigt kommunikation og god sparing

2025幎11月19日

Support til markedsfÞring

Vi har vÊret utroligt glade for at have Magnus som vores eksterne markedsfÞringskonsulent. Hans evne til at gennemskue vores behov og sikre en solid strategi har vÊret altafgÞrende for os. Magnus er ikke bare en rådgiver; han er en partner, der bidrager aktivt med innovative lÞsninger og vejledning til, hvordan vores rejse mod en mere effektiv og besÞgt klinik skal se ud.

2025幎9月5日
自発的なレビュヌ

Jeg har vÊret kunde hos Forest Media i 1,5 måned, og er yderst tilfreds med både service og resultater. På ca. 40 dage er der genereret 125 leads for et forholdvis lavt budget. Derudover får man et hÞjt serviceniveau med professionel rådgivning samt ugentlige perfomanceopdateringer.
Kan kun give Magnus de varmeste anbefalinger!

2025幎8月26日
Forest Media ロゎ

Forest Media からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse Casper!

En kÊmpe anbefaling herfra.

Magnus har virkelig styr på hvad han laver og vil gÞre alt for at vÊkste din forretning. Vi har brugt Forest Media som sparringspartner og Magnus er altid god energi og har et nyt perspektiv på tingene.

2024幎8月28日
Forest Media ロゎ

Forest Media からの回答

Tusind tak for det Sofus :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。