Fortus International Finance AB レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

NÃ¥got av det sÀmsta och mest oseriösa jag rÃ¥kat ut för. SÀtter i system att antidatera pÃ¥minnelser sÃ¥ de kan ta ut ytterligare avgifter. NÀr de skickar hot om inkasso skall betalningen vara dem tillha... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

SÀtts i system att skicka ut pÃ¥minnelse med förfallodatum samma dag som fakturan anlÀnder. SÃ¥ man kan skicka ut ett inkassokrav ocksÃ¥! Dessutom fick jag aldrig orginalfakturan frÃ¥n början) Inez som... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Betalade faktura 5 dagar försent, fick pÃ¥minnelse pÃ¥ hela beloppet plus 240 kr efter jag betalat. VÀntar pÃ¥ att fÃ¥ en korrigerad rÀkning pÃ¥ pÃ¥minnelseavgiften fÃ¥r istÀllet inkassokrav pÃ¥ ytterligare... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hade kontakt med Fortus angÃ¥ende mitt Àrende och mÃ¥ste sÀga att jag var positivt överraskad över deras kundservice och det bemötandet jag fick, speciellt som nÃ¥gon som lever i utlandet och har upplevt... もっず芋る

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 38ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Har varit i kontakt med företaget i en

Har varit i kontakt med företaget i en vÀns rÀkning och upplevde ett trevligt och professionellt bemötande.

Fortus International Finance AB からの回答

Tack för ditt omdöme! Det glÀder oss att du upplevde ett trevligt och professionellt bemötande. Hör gÀrna av dig igen om vi kan hjÀlpa till.

5぀星のうち1の評䟡

Skickar bestrid bluff faktura till inkasso

Bagges bil sålt bluff faktura till Fortus Finans. Vi bestridit fakturan men Àndå skickar Fortus Finans fakturan till inkasso vilket strider mot god inkassosed och
5§ inkassolagen eftersom fordran Àr tvistig. Så oseriöst!

Fortus International Finance AB からの回答

Vi tar din feedback på allvar och ser gÀrna över Àrendet. Kontakta oss med dina uppgifter så att vi kan utreda situationen vidare.

Professionella

Professionella. HjÀlpsamma med kund i fokus.

2025幎11月27日

Fortus International Finance AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! Vi Àr glada att höra att du upplever oss som professionella och hjÀlpsamma. Att alltid ha kunden i fokus Àr mycket viktigt för oss.

5぀星のうち4の評䟡

Har varit i kontakt ett par ggr nu &

Har varit i kontakt ett par ggr nu & det hur fungerat bra. Något svar var lite långsamt, men det var ingen panik med det. Klara & raka svar.

2025幎12月2日

Fortus International Finance AB からの回答

Tack för din feedback! Vi Àr glada att kontakten fungerat bra och att du fått tydliga svar. Din synpunkt om svarstider Àr noterad.

5぀星のうち5の評䟡

AnvÀnder oss av Fortus Finance och det funkar bra!

AnvÀnder oss av Fortus Finance och det funkar jÀttebra! samt bra support om man har frågor

Fortus International Finance AB からの回答

Tack för din recension! HÀrligt att höra att Fortus Finance fungerar bra och att du fått bra support nÀr du haft frågor.

5぀星のうち5の評䟡

Jag har varit hos en tandlÀkare som

Jag har varit hos en tandlÀkare som anlitade fortus som fakturapartner - pratade med någon trevlig tjej i vÀxel som gav mig fantastisk service och lyssnade verkligen på det jag hade att sÀga om!! Super nöjd

2025幎12月5日

Fortus International Finance AB からの回答

Tack sÃ¥ mycket för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada av att höra att du fick sÃ¥ bra hjÀlp och kÀnde dig lyssnad pÃ¥. Vi ska se till att framföra dina varma ord till vÃ¥r kollega i vÀxeln – det kommer göra hennes dag!

Tack igen för att du tog dig tid att skriva till oss. Vi ser fram emot att fortsÀtta ge dig lika bra service framöver!

KundtjÀnsten Àr suverÀn

KundtjÀnsten Àr suverÀn och var helt fantastiskt i sitt bemötande mot mig. Jag var så stressad men de var så vÀnliga och hjÀlpte mig. Tack för all hjÀlp jag fickmed mina frågor om fakturor.

2025幎12月5日

Fortus International Finance AB からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme. Det glÀder oss verkligen att höra att du fick ett sÃ¥ bra bemötande av vÃ¥r kundtjÀnst och att vi kunde hjÀlpa dig nÀr situationen kÀndes stressig. Vi finns alltid hÀr för att stötta och besvara frÃ¥gor – oavsett om det gÀller fakturor eller nÃ¥got annat.

Tack för att du tog dig tid att skriva detta!

5぀星のうち5の評䟡

JÀttebra och hjÀlpsam kundtjÀnst!!

2025幎11月25日

Fortus International Finance AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde vår kundtjÀnst som jÀttebra och hjÀlpsam. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lÀmna ett betyg.

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt snabb och trevlig service

Otroligt snabb och trevlig service, vÀldigt behjÀlpliga

2025幎11月12日

Fortus International Finance AB からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme. Det glÀder oss att höra att du upplevde vår service som både snabb och trevlig, och att vi kunde vara behjÀlpliga. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Stort tack👍

Nöjd och tacksam för hjÀlpen 👍

2025幎12月11日

Fortus International Finance AB からの回答

Stort tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du Àr nöjd och tacksam för hjÀlpen. Det betyder mycket för oss att du delar med dig av din upplevelse. 👍

5぀星のうち5の評䟡

Snabba svar och bra service

Snabba svar och bra service, löser alltid problem smidigt och bra. AllmÀnt goa mÀnniskor!

2025幎12月11日

Fortus International Finance AB からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme. Det gör oss verkligen glada att höra att du uppskattar vÃ¥ra snabba svar, smidiga problemlösning och bemötande. Vi strÀvar alltid efter att göra det sÃ¥ enkelt och positivt som möjligt för vÃ¥ra kunder – dÀrför betyder dina ord mycket för oss!

5぀星のうち5の評䟡

Detta finans bolag ger bra service

Detta finans bolag ger bra service och snabb hjÀlp deras kund support Àr vÀrldsklass och har bra kunskap! lÀtta och ha att göra med och får snabb hjÀlp! konstigt att inte de Àr fler positiva recensioner då de gör sitt jobb korrekt? 5/5 anvÀnder gÀrna Fortus fler gånger!

2025幎12月1日

Fortus International Finance AB からの回答

Stort tack för din fantastiska recension! Det glÀder oss enormt att höra att du upplever vår service som snabb, kunnig och lÀtt att ha att göra med. Vi arbetar hårt för att erbjuda kundsupport i toppklass, så dina ord betyder verkligen mycket för oss.

Tack för ditt förtroende och för att du gÀrna anvÀnder Fortus igen – det uppskattar vi verkligen.
5/5 tillbaka till dig! ⭐

Noll förtroendeingivande

Blev godkÀnd för Fortus Konto (delbetalning) för en större summa under ett års tid. Hade en ganska normal fråga inför min första betalning och försökte ringa numret på deras hemsida: "... numret har ingen abonnent!". KÀnns lagom seriöst!
Jag mejlar då kundtjÀnst min fråga plus påpekar det hÀr med numret. Svaret jag får: "allting står på din faktura". Så jag mejlar kundtjÀnst igen och får ett snutigt svar att de redan har besvarat mitt mej!
Det Àr så långt jag har kommit med Fortus så bara ett otroligt oproffsigt, noll förtroendeingivande bemötande från ett kreditföretag.

2025幎12月9日

Fortus International Finance AB からの回答

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – och vi vill börja med att beklaga den frustration och det bemötande du fÃ¥tt. Det Àr verkligen inte den service vi strÀvar efter att ge.

Att vårt telefonnummer inte gick att nå Àr sjÀlvklart inte okej, och vi tar det vidare direkt för att sÀkerstÀlla att det fungerar som det ska. NÀr det gÀller mejlsvaren ber vi om ursÀkt om de uppfattades som korta eller otrevliga. Du förtjÀnar tydliga och hjÀlpsamma svar, sÀrskilt nÀr du precis har blivit kund hos oss.

Vi vill gÀrna hjÀlpa dig vidare och sÀkerstÀlla att dina frågor kring din första betalning blir ordentligt besvarade. Hör gÀrna av dig till oss igen så ska vi se till att du får ett bÀttre bemötande och all information du behöver.

Tack för att du tog dig tid att uppmÀrksamma detta – det hjÀlper oss att bli bÀttre.

otrevlig bemötande

Enlig dem kan man dela betalning men nÀr faktura kommer finns ingen möjlighet men dem gÀrna påminner om man betalar nån dag försent kan bli dyrt också kundtjÀnst nÀr man kommer fram efter lång vÀnte tid Àr otrevlig.

2025幎10月24日

Fortus International Finance AB からの回答

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du upplevt problem med delbetalningen och att informationen på fakturan inte varit tydlig. Det ska sjÀlvklart framgå vilka betalningsalternativ som finns, och vi vill gÀrna hjÀlpa dig att reda ut vad som har hÀnt i just ditt Àrende.

Vi Àr också ledsna över att du upplevt lång vÀntetid och ett otrevligt bemötande. Det Àr inte den service vi strÀvar efter, och vi tar detta vidare internt för att sÀkerstÀlla att det förbÀttras.

Hör gÀrna av dig till oss igen med dina uppgifter, så hjÀlper vi dig att gå igenom fakturan och dina delbetalningsmöjligheter samt ser till att du får ett bra bemötande.

⚠ VARNING ⚠

⚠ VARNING ⚠

Fortus International Finance Àr det sÀmsta företag man kan ha att göra med! Mycket oseriöst, med den sÀmsta kundservicen vi någonsin upplevt. Vi hoppas verkligen att de går i konkurs.

Som företag/kund hos Fortus blev vi kallade ”blinda och dumma” av Kim som tydligen bÃ¥de Àr chef, sÀljare och medarbetare.

Rekommenderas absolut inte!

2025幎4月8日

Fortus International Finance AB からの回答

Tack för att ni tar er tid att dela er upplevelse. Vi vill börja med att beklaga att ni kÀnner er så missnöjda med vårt bemötande. Den typ av upplevelse ni beskriver Àr absolut inte i linje med hur vi vill att våra kunder eller samarbetspartners ska kÀnna sig nÀr de har kontakt med oss. VI har tyvÀrr ingen Kim som arbetar hos oss.

Vi tar all feedback av detta slag på största allvar och vill gÀrna undersöka vad som hÀnt mer i detalj. Ni får vÀldigt gÀrna kontakta oss direkt med era uppgifter så att vi kan följa upp Àrendet internt och sÀkerstÀlla att ni får ett professionellt och respektfullt bemötande framöver.

Tack igen för att ni uppmÀrksammar oss pÃ¥ detta – det hjÀlper oss att bli bÀttre.

This is froud company

This is froud company, don't take money from them, if you have already take find a way to repay them immediately and tell them to f... Themselves

2025幎10月3日

Fortus International Finance AB からの回答

Thank you for sharing your feedback. We are very concerned to hear about your experience and want to clarify that we take all customer concerns seriously. We strive to provide professional and transparent service at all times.

If you have any unresolved issues, we encourage you to contact our customer support directly so we can assist you and address your concerns appropriately.

Kind regards,

5぀星のうち1の評䟡

Vad Àr det hÀr för jÀkla företag

Vad Àr det hÀr för jÀkla företag? Att dom inte skÀms. Jag försöker betala fakturan och jag förstår ingenting av hemsidan. Betala via mina sidor får jag till svar men det står ingenstans betala. Har fått en påminnelse och nu ska jag betala hela resterande belopp. Försöker fråga igen hur betalar jag. Får till svar vÀnligen betala resterande belopp så Àr alla betalningar fullföljde. Det var inte det jag frågade. Kundservice varför har dom det? Med tanke på resten av recensioner blir man fundersam hur detta bolag kan få vara aktivt.

2025幎8月25日

Fortus International Finance AB からの回答

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att det varit otydligt hur betalningen ska genomföras och att du inte fått tydliga svar på dina frågor. Det Àr inte den service vi vill ge våra kunder.

Vi vill gÀrna hjÀlpa dig att reda ut betalningen så att allt blir korrekt och smidigt. VÀnligen kontakta vår kundtjÀnst med ditt Àrendenummer eller fakturauppgifter så ser vi till att guida dig steg för steg och sÀkerstÀller att allt blir rÀtt.

Vi uppskattar din feedback – den hjÀlper oss att förbÀttra bÃ¥de vÃ¥ra instruktioner pÃ¥ hemsidan och bemötandet frÃ¥n kundtjÀnst.

5぀星のうち1の評䟡

VÀrdelös betal-lösning - anlita ej!

Otrevlig (besvÀrad av att svara) i kundsamtal - har haft flera samtal med samma upplevelse! HÀnvisar enbart till min kontosida pÃ¥ webbplatsen - som dessutom Àr VÄLDIGT OTYDLIG och SVÅR ATT FÅ ALL INFO för att kunna betala betala av sÃ¥ fort som möjligt. Svarar inte pÃ¥ mail. Kommer ALDRIG att anvÀnda deras betallösning igen. Och skulle egentligen meddela företagen som har avtal med detta företag - hur vÀrdelöst det fungerar. BESVIKEN OCH ARG! 😡

2025幎6月10日

Fortus International Finance AB からの回答

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du upplevt vår kundtjÀnst som otrevlig och att vår kontosida har varit svår att anvÀnda. Det Àr absolut inte den service vi vill erbjuda, och vi tar din feedback på största allvar.

Vi vill gÀrna hjÀlpa dig att lösa betalningen på ett smidigt sÀtt och sÀkerstÀlla att all information Àr tydlig. VÀnligen kontakta oss direkt med ditt Àrendenummer eller fakturauppgifter, så guidar vi dig steg för steg.

Din feedback Àr viktig för oss och hjÀlper oss att förbÀttra både vår webbplats och bemötande i kundtjÀnst.

Riktiga skojare

Riktiga skojare! Totalt oseriösa och tar ut hutlösa förseningsvgifter om 450:- för 5 dagars försening i samband med en påminnelse då företagets faktura vi handlat av hade hamnat i skrÀpposten. Ringde dit och fick tala med en i tonen ytterst kort och otrevlig mÀnniska vid namn Inez som enbart upplyste om vilka juridiska rÀttigheter de besitter.

2025幎8月15日

Fortus International Finance AB からの回答

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du upplevt vår service som kort och otrevlig, samt att situationen med förseningsavgiften har varit frustrerande. Det Àr inte så vi vill att våra kunder ska kÀnna sig bemötta.

Vi tar din feedback på största allvar och vill gÀrna hjÀlpa till att reda ut eventuella oklarheter kring fakturor och avgifter. VÀnligen kontakta oss med ditt Àrendenummer så att vi kan gå igenom Àrendet tillsammans och se till att du får tydlig information och ett respektfullt bemötande.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。