Hidde heeft ons prima geholpen. Onze vraag was best complex ivm een aanpassing aan de fiets. Daar werd voldoende tijd voor gemaakt. Uiteindelijk voor een showmodel gekozen omdat we die gelijk mee kond... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vandaag een prachtig fiets gekocht van een super vriendelijke medewerker. Ramon Ventura kwam bij mij thuis, had twee hele mooie stoere Forzaâs bij zich. Heel kundig en technisch bekwaam. Ik vond het h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb gebruik gemaakt van de gratis service aan huis om e-bikes te testen. Reuze fijn. Joas, de verkoper, vroeg efficiënt naar mijn wensen en nam alle tijd om alles uit te leggen en mij te laten... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wij waren zeer verrast ,een heel enthousiaste medewerker .Eerst een telefoontje van Roland of hij niet te vroeg was met zijn komst, je kon al aan zijn stem horen dat hij er zin in had. Een wagen met... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Forza Fietsen is dé e-bikefamilie van Nederland. We combineren kwaliteit, vakmanschap en service om de beste e-bikes te maken.
Marconiweg 30, 8071 RA, Nunspeet, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 84ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
De medewerker heeft ons heel prettig geholpen met advies, meedenken en alle tijd voor ons genomen.

Forza Fietsen ããã®åç
Onlangs heb ik hier een nieuwe fiets gekocht en ik ben erg tevreden! Mathijs was vriendelijk en nam de tijd om alles goed uit te leggen. Ik kon meerdere fietsen testen, wat echt hielp bij het maken van mijn keuze. De prijs was eerlijk en de kwaliteit is top. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare fietsenwinkel!

Forza Fietsen ããã®åç
Leuke fiets voor leuk geld. Tinus bedant

Forza Fietsen ããã®åç
alweer de vijfde fiets bij forza altijd goede service
en leuke prijzen voor een fiets van goede Kwaliteit

Forza Fietsen ããã®åç
Vandaag 2 nieuwe fietsen gekocht en de verkoper Ronald was erg vriendelijk en dacht heel fijn mee. Mooie inruilwaarde voor mijn oude fiets gekregen en nu wachten op onze nieuwe fietsen! Super!

Forza Fietsen ããã®åç
Vandaag iemand van Forza bij ons langs geweest met verschillende fietsen om te proberen. Super vriendelijk en behulpzaam. Fietsen in verschillende stijlen en prijsniveaus. Voor ieder wat wils
Erg fijn geholpen en blij met onze nieuwe aankopen. Zeker een aanrader

Forza Fietsen ããã®åç
Vandaag een elektrische fiets uitgezocht met lage instap en gekocht. We zijn door verkoper Boaz enorm goed geholpen. Luisterend, kennis van zaken en bouwt snel een vertrouwen op.

Forza Fietsen ããã®åç
Super Dennis denk met je mee en geef je eerlijk antwoord en duidelijke uitleg. En niks moet alles mag.

Forza Fietsen ããã®åç
Wij waren natuurlijk Stella gewend, die voorheen in dit pand in Goes zat, maar de vriendelijkheid en vakkennis van Matthijs sloeg alles.
Onder het genot van een bakje koffie hebben we heel fijn zaken gedaan, werden we door Matthijsop ons gemak gesteld en volledig ingelicht. We hadden zelfs geen vragen meer. Over een tijdje wordt de nieuwe Forza fiets voor mij geleverd.
Chappeau Matthijs!!!

Forza Fietsen ããã®åç
Ik dacht na mijn eerste review eindelijk contact te hebben en dacht iedereen verdient een 2e kans. Na wat heen en weer gemaild zou mijn klacht naar de goed afdeling gestuurd worden. Ik heb wederom weer 7 dagen moeten wachten op bericht eindelijk werd ik gebeld en ik kon even niet opnemen. Ik belde binnen 10 minuten terug en ik zou na 1 uurtje weer terug gebeld worden. Ook dat is nu weer 1 week geleden.

Forza Fietsen ããã®åç
Kwamen aan huis om de fiets te proberen. Vriendelijke verkoper en goed geadviseerd. Mooie en fijne fiets kunnen aanschaffen voor een fijne prijs! Ook zeer nette inruil waarde gekregen voor de fiets.

Forza Fietsen ããã®åç
Het was een gezellig contact en zeer deskundige verkoper Roland.
We hebben onze twee fietsen ingeruild voor twee zeer mooie fietsen .
Roland bedankt voor je advies en vertrouwen. ð

Forza Fietsen ããã®åç
Veel nuttige informatie gekregen. Verkoper heeft van verschillende fietsen de voordelen en nadelen benoemd. Werd echt goed meegedacht! Ik mocht ook meerdere fietsen testen. Hele goede service! Er was ook een hele goede actie, waardoor ik flinke korting kreeg!

Forza Fietsen ããã®åç
Fijne vriendelijke mensen, zowel aan de telefoon als de verkoper. Denken met je mee en weten waar ze het over hebben. Mijn nieuwe fiets moet nog geleverd worden, maar het begin is er en belooft wat mij betreft alleen maar goeds!

Forza Fietsen ããã®åç
Vandaag is Joas bij mij thuis geweest voor een thuisdemo. Hij heeft mij goed geholpen en een duidelijke uitleg gegeven. Ik kon een uitgebreide proefrit maken en er zat geen haast achter. Dik tevreden. Bedankt Joas!!!

Forza Fietsen ããã®åç
Perfecte uitleg en service en snelle levering
Dankjewel Dennis!!!

Forza Fietsen ããã®åç
Zoals de fiets er uit zag, fantastisch. Perfect geholpen door Ronald.
Echt klasse, geen dwang en heerlijk rondje gefietst op mijn nieuwe geweldige fiets.
Top

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ