レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hidde heeft ons prima geholpen. Onze vraag was best complex ivm een aanpassing aan de fiets. Daar werd voldoende tijd voor gemaakt. Uiteindelijk voor een showmodel gekozen omdat we die gelijk mee kond... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vandaag een prachtig fiets gekocht van een super vriendelijke medewerker. Ramon Ventura kwam bij mij thuis, had twee hele mooie stoere Forza’s bij zich. Heel kundig en technisch bekwaam. Ik vond het h... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb gebruik gemaakt van de gratis service aan huis om e-bikes te testen. Reuze fijn. Joas, de verkoper, vroeg efficiënt naar mijn wensen en nam alle tijd om alles uit te leggen en mij te laten... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Wij waren zeer verrast ,een heel enthousiaste medewerker .Eerst een telefoontje van Roland of hij niet te vroeg was met zijn komst, je kon al aan zijn stem horen dat hij er zin in had. Een wagen met... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車修理店

圓該䌁業による蚘述

Forza Fietsen is dé e-bikefamilie van Nederland. We combineren kwaliteit, vakmanschap en service om de beste e-bikes te maken.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Onlangs heb ik hier een nieuwe fiets

Onlangs heb ik hier een nieuwe fiets gekocht en ik ben erg tevreden! Mathijs was vriendelijk en nam de tijd om alles goed uit te leggen. Ik kon meerdere fietsen testen, wat echt hielp bij het maken van mijn keuze. De prijs was eerlijk en de kwaliteit is top. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare fietsenwinkel!

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor de prachtige review en uw bezoek aan onze winkel in Goes! Alvast veel veilige fiets kilometers gewenst!

Goed geholpen martijn

Goed geholpen door Martijn

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij dat jullie goed geholpen zijn door Martijn!

5぀星のうち5の評䟡

alweer de vijfde fiets bij forza

alweer de vijfde fiets bij forza altijd goede service
en leuke prijzen voor een fiets van goede Kwaliteit

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor de mooie review! Leuk dat jullie geslaagd zijn voor de te Forza fiets :) Alvast veel veilige fiets kilometers weer gewenst!

Vandaag 2 nieuwe fietsen gekocht en de

Vandaag 2 nieuwe fietsen gekocht en de verkoper Ronald was erg vriendelijk en dacht heel fijn mee. Mooie inruilwaarde voor mijn oude fiets gekregen en nu wachten op onze nieuwe fietsen! Super!

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor de mooie review! Leuk dat jullie je fiets bij ons heeft ingeruild! We wensen jullie alvast veel veilige fiets kilometers toe!

Aanrader

Vandaag iemand van Forza bij ons langs geweest met verschillende fietsen om te proberen. Super vriendelijk en behulpzaam. Fietsen in verschillende stijlen en prijsniveaus. Voor ieder wat wils
Erg fijn geholpen en blij met onze nieuwe aankopen. Zeker een aanrader

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij dat jullie geslaagd zijn voor fietsen. We kijken er naar uit om ze te leveren :)

5぀星のうち5の評䟡

Vandaag een elektrische fiets uitgezocht met lage instap en gekocht. We zijn door verkoper Boaz enorm goed geholpen. Luisterend, kennis van zaken en bouwt snel een vertrouwen op.

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor uw bezoek aan onze winkel in Nunspeet! We zijn blij dat jullie geslaagd zijn voor een lage instap fiets :)

5぀星のうち5の評䟡

Verliefd op een Forza fiets.

Wij waren natuurlijk Stella gewend, die voorheen in dit pand in Goes zat, maar de vriendelijkheid en vakkennis van Matthijs sloeg alles.
Onder het genot van een bakje koffie hebben we heel fijn zaken gedaan, werden we door Matthijsop ons gemak gesteld en volledig ingelicht. We hadden zelfs geen vragen meer. Over een tijdje wordt de nieuwe Forza fiets voor mij geleverd.
Chappeau Matthijs!!!

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij dat u nu klant bent geworden bij ons en we kijken er naar uit om de nieuwe fiets bij u te leveren :)

5぀星のうち1の評䟡

Slechte service en communicatie

Ik dacht na mijn eerste review eindelijk contact te hebben en dacht iedereen verdient een 2e kans. Na wat heen en weer gemaild zou mijn klacht naar de goed afdeling gestuurd worden. Ik heb wederom weer 7 dagen moeten wachten op bericht eindelijk werd ik gebeld en ik kon even niet opnemen. Ik belde binnen 10 minuten terug en ik zou na 1 uurtje weer terug gebeld worden. Ook dat is nu weer 1 week geleden.

Forza Fietsen からの回答

Onze excuses voor het ongemak dat u geen reactie meer gekregen heeft van ons. Ik ga het navragen bij de desbetreffende afdeling of zij contact met u willen opnemen.

Goeie inruil

Kwamen aan huis om de fiets te proberen. Vriendelijke verkoper en goed geadviseerd. Mooie en fijne fiets kunnen aanschaffen voor een fijne prijs! Ook zeer nette inruil waarde gekregen voor de fiets.

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor de mooie review! Leuk dat u er voor heeft gekozen om de fiets bij ons in te ruilen. We wensen je alvast veel veilige fiets kilometers!

Twee mooie fietsen

Het was een gezellig contact en zeer deskundige verkoper Roland.
We hebben onze twee fietsen ingeruild voor twee zeer mooie fietsen .
Roland bedankt voor je advies en vertrouwen. 👍

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor de prachtige review! We zijn blij dat jullie geslaagd zijn voor 2 mooie fietsen! We wensen je alvast veel veilige fiets kilometers toe!

Veel nuttige informatie gekregen

Veel nuttige informatie gekregen. Verkoper heeft van verschillende fietsen de voordelen en nadelen benoemd. Werd echt goed meegedacht! Ik mocht ook meerdere fietsen testen. Hele goede service! Er was ook een hele goede actie, waardoor ik flinke korting kreeg!

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij dat je geslaagd bent voor een mooie Forza fiets. We wensen je alvast veel veilige fiets kilometers toe :)

Fijne vriendelijke service

Fijne vriendelijke mensen, zowel aan de telefoon als de verkoper. Denken met je mee en weten waar ze het over hebben. Mijn nieuwe fiets moet nog geleverd worden, maar het begin is er en belooft wat mij betreft alleen maar goeds!

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor de prachtige review! We kijken er naar uit om de nieuwe fiets bij u te komen leveren en alvast veel veilige fiets kilometers gewenst :)

5぀星のうち5の評䟡

Vandaag is Joas bij mij thuis geweest

Vandaag is Joas bij mij thuis geweest voor een thuisdemo. Hij heeft mij goed geholpen en een duidelijke uitleg gegeven. Ik kon een uitgebreide proefrit maken en er zat geen haast achter. Dik tevreden. Bedankt Joas!!!

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor de prachtige en uitgebreide review! We zijn blij dat we bij u langs mochten komen voor een proefrit.

Prachtige fiets

Zoals de fiets er uit zag, fantastisch. Perfect geholpen door Ronald.
Echt klasse, geen dwang en heerlijk rondje gefietst op mijn nieuwe geweldige fiets.
Top

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor de mooie review en dat we bij u langs mochten komen! We kijken er naar uit om de nieuwe fiets bij u te leveren.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。