DÃ¥rlig kundeservice! -KÞber du en julegave, sÃ¥ husk at skrive at det er en julegave, ellers byttes varen ikke efter 14 dage. -Skal du bytte en vare, sÃ¥ er det temmelig besvÊrligt at finde hvor de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Altid god og venligt service. Hurtig levering. Har kÞbt flere par Þreringe og strikke trÞjer. Alle dele sÃ¥ ud som pÃ¥ billederne. Holder flot i vask. BlÞd kvalitet og flotte farver. Vil helt sikkert... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg synes det er rigtig svÊrt at finde ud af hvordan jeg returnere? Jeg har fÃ¥et en bluse i julegave, som dsv er for stor. Derfor skal den returneres, har fÃ¥et emballagen af min sÞster, som blusen kom... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi er en tÞj virksomhed med en masse forskellige stilarter, basics vare men også finere ting. Du finder vare til en hver årstid og der kommer nye kollektioner ud hvert halve år.
Dannebrosgade 43 A, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg har ikke fået min pakke endnu og der stod at den skulle komme for 7 dage siden

Fosvang Stories ããã®åç
Både sko og bukser var så dårlig kvalitet, og allerede Þdelagt efter fÞrste brug

Fosvang Stories ããã®åç
Har haft en super Þv oplevelse hvor servicen desvÊrre langt fra har vÊret i topð Kommer ikke til at handle her igen desvÊrre

Fosvang Stories ããã®åç
Vildt god kundeservice. Lynhurtig levering. Alt i alt en virkelig god oplevelse!:)

Fosvang Stories ããã®åç
Varen var fin, men servicen er knap så god. Da jeg skulle returnere varen, skulle jeg selv sÞrge for returlabel hvilket er lidt bÞvlet.

Fosvang Stories ããã®åç
Jeg bestilte et par hÞrbukser, som er super fine. Jeg ville dog Þnske at de kom i en mindre stÞrrelseð€

Fosvang Stories ããã®åç
Jeg er så tilfreds med tÞjet jeg har modtaget. Kommer helt sikker til og kÞbe derfra igen!

Fosvang Stories ããã®åç
Fosvang Stories er hurtig til at levere bestilte varer, og besvarer hurtigt på spÞrgsmål til varerne. Kvaliteten på varerne lever altid op til forventningerne.

Fosvang Stories ããã®åç
Så en reklame fra jer på Instagram og blev helt forelsket i de nye jakker. Jeg bestilte en i grÞn og wow hvor er den lÊkker. Havde ikke de store forventninger til kvaliteten, men blev virkelig positivt overrasket. Klart en hjemmeside jeg skal benytte igen!

Fosvang Stories ããã®åç
Det er min fÞrste gang jeg handler hos fosvangstories.com og bestemt ikke sidste! Bestilte et par bukser, en jakke, en top og en top og alle varerne levede 100% op til mine forventninger. Kvaliteten er rigtig god, samtidig med alle produkterne er behagelige at have på. Jeg modtog min pakke allerede 1,5 dag efter jeg havde bestilt, så det var super god betjening! Stor anbefaling herfra <333

Fosvang Stories ããã®åç
Det er nu 3 dage siden jeg har bestilt 3 par bukser derfra - men jeg har ikke engang fået en ny mail om det er sendt det er for dårligt at det ikke engang er blevet sendt endnu, når der står leveringen er 1-2 dage

Fosvang Stories ããã®åç
KÞbte smykker og trÞje til Black friday i god kvalitet. Nedsat og utrolig flot kundeservice, hurtig levering i flot personlig indpakning.
Den bedste anbefaling til webshoppen.

Fosvang Stories ããã®åç
Fin webbutik med flot tÞj og smykker til gode priser!! Har kÞbt en flot strikketrÞje og smukke Þreringe og begge dele levede flot op til forventningerne. Desuden lynhurtig levering. Kan bestemt anbefale denne webbutik!

Fosvang Stories ããã®åç
KÞbte en rigtig fin kjole til nytÃ¥r. Gode stÞrrelsebeskrivelser pÃ¥ hjemmesiden og hurtig afhentning i Aalborg. Fair priser. Kan klart anbefales ððŒ