レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Wij hebben op 19 januari een hardcover fotoboek gemaakt. Top! Duidelijk en eenvoudig te doen. Tot zover erg tevreden. Nadat wij de bestelling hebben geplaatst, zagen wij dat 1 foto niet goed... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na problemen vorig jaar heeft fotoalbum.nl er alles aan gedaan de kwaliteit en service te verbeteren. Omdat ze toen excuses hebben aangeboden, hun fouten goedgemaakt hebben en ik de website erg prett... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

inmiddels 3 albums besteld en ontvangen. Ben tevreden en raak thuis in het menu en de opzet van mijn fotoalbum.nl Het was even wennen. Vergat geregeld om op opslaan te klikken zodat er telkens weer... もっず芋る

䌁業情報

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

blij met fotoalbum.nl

Ik kreeg 'n mail dat fotoalbum.nl is vernieuwd. Toevallig wilde ik nog een album maken van onze reis door Indonesië, dus dat was het perfecte moment. Site werkt fijn, via m'n telefoon kan ik gemakkelijk in de editor m'n foto's plaatsen en ik vind de cover heel nice. Ik had 'm sneller dan verwacht in huis: na 2 werkdagen. Blij mee!

2026幎4月27日
5぀星のうち1の評䟡

Dodgy site. Opmaak werkt wel, bestellen niet mogelijk

Fotoboek opgemaakt, maar niet op te slaan of te bestellen. Geen telefoonnummer, geen reactie via contactformulier. En bij laatste poging om nieuw account aan te maken waarschuwing voor onveilige site ivm verlopen certificaten.

2026幎2月8日
Fotoalbum.nl ロゎ

Fotoalbum.nl からの回答

Goedemiddag,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend dat het opslaan en bestellen van uw fotoboek niet is gelukt, en dat u geen reactie heeft ontvangen via ons contactformulier. Dat is niet de service die u van ons mag verwachten.

Om dit goed te kunnen onderzoeken en u verder te helpen, hebben we een verzoek gestuurd om uw contactinformatie te delen. We komen graag met u in contact om zowel naar het probleem met het fotoboek als waarom u geen reactie heeft gekregen op uw eerdere contactpoging te kijken.

Onze excuses voor het ongemak. We hopen dat u hiervoor openstaat!

Team Fotoalbum.nl

Nog nooit zoiets meegemaakt

Nog nooit zoiets meegemaakt! Krijg je album binnen, mist er één spread en enorm slecht afgewerkt! Vervolgens word ik al dagen aan het lijntje gehouden en nog steeds geen nieuw album! En het is/was een speciaal cadeau!

2025幎7月16日
5぀星のうち2の評䟡

Slechte klantenservice!!!

Wij hebben op 19 januari een hardcover fotoboek gemaakt. Top!
Duidelijk en eenvoudig te doen.
Tot zover erg tevreden.
Nadat wij de bestelling hebben geplaatst, zagen wij dat 1 foto niet goed was doorgekomen.
Vervolgens direct een mail gestuurd( laat op de avond) en de ontbrekende foto toegevoegd.
Geen reactie gehad, ook tot 2 dagen daarna niet.
Vervolgens nog 2 mails gestuurd met mijn telefoonnummer erbij, met de vraag om een reactie.
Niets gehoord, erg klantonvriendelijk, aangezien zij niet telefonisch bereikbaar zijn.
Wellicht helpt het schrijven van deze review. Wij wachten met spanning een reactie, en ons fotoboek af

2025幎1月17日

Bedrijf niet bereikbaar!

Bestelling geplaatst, levertijd 3 dagen. Nog niet geleverd, dus gebeld. Niet telefonisch bereikbaar helaas! Voicemail ingesproken, geen reactie. Niet fijn! Ben benieuwd of ik de bestelling ÃŒberhaupt nog ga ontvangen, maar dan is het toch te laat voor het feest, helaas heb ik er daarna niets meer aan.

2023幎9月22日

Komen afsraken niet na

Had gekozen voor fotoalbum.nl omdat ze binnen 2 dagen zouden leveren. Dat werd dus 3 dagen, maar vervolgens wordt door het "DHL" de bezorgen 3x uitgesteld waardoor ik de fotoboeken niet op tijd heb. Ik ben sporadisch in Nederland en had de boeken aan de kleinkinderen willen geven. Omdat ik ze na 10 dagen nog niet heb is de lol ervan af.

Update 14-8-2023
Krijg ik een email dat de fotoboeken om11:27 bezorgd zijn. Dus ik draai om rijd paar honderd kilometer.
ZIJN DE FOTOBOEKEN NIET BEZORGD.

Het zijn oplichters en leugenaars

Advies: DOE GEEN ZAKEN ERMEE.

2023幎8月12日

Super goed product

Super goed product. Het systeem was makkelijk te gebruiken en betrouwbaar, want er werden automatische kopieën tussendoor opgeslagen. Ons trouwalbum is fantastisch geworden! Hele hoge kwaliteit! Dankjewel ^^

2018幎10月22日
5぀星のうち5の評䟡

Prettige verwerking en vlekkeloze service

Ik ben met name zeer tevreden over de snelheid waarmee ik het product kon maken en bestellen. Zeer eenvoudig en makkelijk werkend systeem, alles spreekt voor zich. Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle bezorging. Alles verliep vlekkeloos. Tip: uitbreiding van de mogelijkheid om foto's bij te snijden of rond te kunnen maken. Tip: het verschil in uitvoering tonen bij de keuzemogelijkheden die je hebt voor het bestellen van het boek dmv een plaatje (bv verschil effect hoogglans- normaal)

2018幎9月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス