レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik kreeg 'n mail dat fotoalbum.nl is vernieuwd. Toevallig wilde ik nog een album maken van onze reis door Indonesië, dus dat was het perfecte moment. Site werkt fijn, via m'n telefoon kan ik gemakkeli... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Wij hebben op 19 januari een hardcover fotoboek gemaakt. Top! Duidelijk en eenvoudig te doen. Tot zover erg tevreden. Nadat wij de bestelling hebben geplaatst, zagen wij dat 1 foto niet goed... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

5 weken terug een foto album besteld. Beloofde levertijd 5 werkdagen, na 2 weken nog niks ontvangen te hebben ben ik gaan bellen, mailen via facebook berichten achter laten. Helaas geen respons. Te... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

inmiddels 3 albums besteld en ontvangen. Ben tevreden en raak thuis in het menu en de opzet van mijn fotoalbum.nl Het was even wennen. Vergat geregeld om op opslaan te klikken zodat er telkens weer... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Fotoalbum niet geleverd, nieuwe gekregen

Ik had ik een fotoalbum besteld en er stond dat hij was geleverd, maar ik had niks ontvangen. Hierna heb ik contact opgenomen met de klantenservice via de mail en zij reageerden erg snel. Ik kreeg gratis een nieuw fotoalbum, omdat de andere niet was aangekomen. Het fotoalbum zelf ziet er goed uit, de foto’s zijn van super kwaliteit en niet wazig.

2018幎9月1日

Ik ben ontzettend tevreden

Ik ben ontzettend tevreden. Net het boek ontvangen en wat prachtig ziet het eruit. Kom gelijk weer in de vakantiestemming.
Dikke duim voor jullie en mijn volgende boek wordt sowieso weer bij jullie gemaakt.
Ga zo door!
Groetjes een super tevreden klant

2018幎8月30日

Snel bezorgd, prima kwaliteit

Na problemen vorig jaar heeft fotoalbum.nl er alles aan gedaan de kwaliteit en service te verbeteren. Omdat ze toen excuses hebben aangeboden, hun fouten goedgemaakt hebben en ik de website erg prettig vind werken heb ik ze die tweede kans gegeven, en daar heb ik geen spijt van: twee hardcover fotoalbums besteld, die binnen enkele dagen werden bezorgd en van erg goede kwaliteit zijn.
Wat mij betreft is fotoalbum.nl "back in business". Petje af.

2018幎8月30日
5぀星のうち5の評䟡

Super service en zeer oplettend

Ik had twee boeken besteld, maar tijdens het maken kon je moeilijk zien hoe de foto op de voorpagina doorgelijnt moest worden. Ik dacht dat dit wel goed was. Ik kreeg twee dagen later een mail waarin stond dat de boeken al gedrukt waren maar dat de lijning niet klopte en ze wilden mij de gelegenheid nog geven dit aan te passen. Super service! Vandaag de boeken binnen gekregen en ze zien er super mooi uit! We zijn heel blij met de mooie kwaliteit!! Nogmaals bedankt voor jullie oplettendheid!

Supertevreden

Supertevreden over de kwaliteit /prijs en snelle Levering. Hoop dat jullie in de toekomst vaker zulke acties zullen hebben want zou dan zeker nog een keer bestellen. Gr

5぀星のうち3の評䟡

Super

inmiddels 3 albums besteld en ontvangen.
Ben tevreden en raak thuis in het menu en de opzet van mijn fotoalbum.nl
Het was even wennen. Vergat geregeld om op opslaan te klikken zodat er telkens weer wat verloren ging. stom natuurlijk. Heb 1 album waarbij de teksten niet zichtbaar zijn omdat ik denk ik vergeten was om op opslaan te klikken. Verder erg mooi boekwerk en goede kwaliteit. Goede en snelle levering en duidelijke communicatie hierover. Top

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。